Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Πως θα σταματήσετε τον πονόλαιμο απο την πρώτη μέρα.


Το αφέψημα απο άγριο τριαντάφυλλο  περιέχει σε πολύ μεγάλη ποσότητα φυσικά αντιφλεγμονώδη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι χρησιμοποιείται απο την φαρμακευτική για την παρασκευή αντιφλεγμονώδων. Αν θέλετε να αποφύγετε την συμβατική ιατρική και επιθυμείτε κάτι εναλλακτικότερο, τότε η ιδανική λύση είναι το άγριο τριαντάφυλλο. Το οποίο μάλιστα συστήνεται και σε όσους πάσχουν απο αυτοάνοσα νοσήματα, σε αντίθεση με τηνεχινάκεια που κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό.

Συνταγή ροφήματος για την καταπολέμηση του πονόλαιμου
Μόλις νιώσετε τα πρώτα συμπτώματα όπως πόνο στο λαιμό ή επίμονο βήχα, πάρτε 3-4 καρπούς και βράστε τους στο νερό. Να είστε προετοιμασμένοι ότι οι καρποί είναι άγευστοι. Εάν θέλετε να έχει γεύση, προσθέστε συνδιαστικά όποιο κατευναστικό ρόφημα αγαπάτε. Εγώ προσωπικά εκμεταλεύομαι το προσόν της άοσμης και άγευστης ιδιότητας του άγριου τριαντάφυλλου για να το βράζω μαζί με τα αγαπημένα φαγητά της μικρής μου, η οποία απεχθάνεται οτιδήποτε υγιεινό! ‘Ετσι παίρνει και άφθονη βιταμίνη C και οχυρώνεται απέναντι στους σχολικούςς υιούς αφού το άγριο τριαντάφυλλο εκτός απο θεραπευτικά δρα και προληπτικά. Πριν ρίξετε τους καρπούς για να βράσουν στο νερό καλό θα είναι να τους σπάσετε. Θα τους αφήσετε να βράσουν για 3-4 λεπτα θα τους αποσύρεται και αφού το τσάι σας γίνει χλιαρό, θα το πιείτε. Μην ξεχνάτε να αποφεύγεται τα καυτά ροφήματα, γιατί σύμφωνα με έρευνες, φαγητά και ροφήματα σε καυτή θερμοκρασία, είναι ικανά να προκαλέσουν καρκίνο του φάρυγγα. Εγώ προσωπικά επειδή δεν φημίζομαι για την υπομονή μου, προσθέτω πάντα κι ένα παγάκι. Αν όμως επιμείνεται να περιμένετε και..μπορείτε, κάντε το!
Απο που θα το προμηθευτείτε; Θα το βρείτε εύκολα σε όλα τα μαγαζιά υγιεινής διατροφής και βοτάνων και είναι πάρα πολύ οικονομικό στην τιμή. Η διάρκεια του δε είναι εξαιρετική. Μπορείτε να το έχετε στον ντουλάπι σας για ένα χρόνο άφοβα!
 Ζωή Κυροπούλου
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα