Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ... ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Η ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ...ΤΩΡΑ

ΚΑΡΛ ΓΙΟΧΑΝ ΚΑΛΕΜΑΝ



Ο Καρλ Γιόχαν Κάλεμαν είναι ο συντάκτης του Λύνοντας το Μεγαλύτερο Μυστήριο της Εποχής μας: Το Ημερολόγιο των Μάγιας (Garev 2001)...

Ο Καλεμαν , πρωτος, μεσω της αποκωδικοποιησης του ημερολογιου των μαγια , προεβλεψε την παγκοσμια κριση και την καταρρευση του παγκοσμιου χρηματοπιστωτικου συστηματος.




Ο καλεμαν υποστηριζει - βλεπε βιντεο ---τα παρακατω....

Όπως ήδη ίσως ξέρετε το 2012, θα υπάρξη αυτή η χρονολογία τέλους του ημερολογίου των Μάγιας. Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλές παρεξηγήσεις
για το ημερολόγιο των Μάγιας που κυκλοφορούν. Μερικές από αυτές προέρχονται από ισχυρά ΜΜΕ, σαν χολυγουντιανές ταινίες κ.λ.π. και νομίζω ότι χαληναγωγούν τον κόσμο στο ότι, "αυτή είναι η ημερομηνία που ο κόσμος θα τελειώσει" και είναι εντελώς γελείο το όλο θέμα αν το δούμε από την σκοπιά των αυθεντικών πηγών που οδηγούν σε αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Με άλλα λόγια αν γυρίσουμε πίσω στις αρχαίες πηγές των Μάγιας, ποτέ μα ποτέ δεν είπαν ότι ο κόσμος θα κατασταφεί. Η μόνη βασικά περιγραφή που υπάρχει από τα αρχαία χρόνια για αυτή την ημερομηνία είναι αυτή που λέει: "Σε αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία, 9 θεοί θα κατεβούν..."

Τώρα ο τρόπος που το βλέπω προσωπικά είναι ότι, ο πολιτισμός μας βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια αναδιάρθρωση, μια τεράστια ανάπλαση, σαν τη γέννηση ενός ολοκληρωτικά καινούργιου κόσμου. Και αν εξάγουμε από αυτό την ιδέα ότι αυτές οι ενέργειες μορφοποιούν τόσο πολύ, τον ανθρώπινο πολιτισμό, τότε εύλογα εξάγουμε και την ιδέα ότι υπάρχει ένα σχέδιο, όπου δεν βλέπουμε στη πραγματικότητα, τους εαυτούς μας σαν μέρος του για το σε τι αυτό μπορεί να εξελιχτεί και το που να οδηγήσει.

Είμαι πραγματικά πολύ αισιόδοξος και ενθουσιασμένος με την ιδέα γέννησης ενός καινούργιου κόσμου.

Θα είναι εντελώς διαφορετικός από οτιδήποτε είναι τώρα. Γιατί νομίζω ότι θα είναι ένας κόσμος όπου υπάρχει ειρήνη, όπου υπάρχει ισότητα μεταξύ των ανθρώπων, όπου υπάρχει το συναίσθημα της σιγουριάς και επίσης το συναίσθημα του ότι ανήκουμε σε αυτό το πνευματικό σύμπαν που μας δημιούργησε!

Και όταν αναφέρομαι στην παγκόσμια οικονομία, κάνω βασικά τρεις προγνώσεις.

Λέω ότι, μια παγκόσμια οικονομική κατάρευση, θα αρχίσει στην αρχή της 5ης Νύχτας που πραγματικά ήταν στις 19 Νοεμβρίου 2007 .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Την ημερομηνια αυτη αρχισε απο την Αμερικη η Παγκοσμια Κριση.

Λέω επίσης ότι η παγκόσμια κυριαρχία από το δυτικό ημισφαίριο, που είναι βασικά η Η.Π.Α και το Ηνωμένο Βασίλειο Αγγλίας, θα φτάσει στο τέλος της, σαν μέρος αυτής της διαδικασίας.

Και λέω επίσης ότι η όλη ιδέα του ψάξιμου για αφηρημένες αξίες, με άλλα λόγια οτιδήποτε είναι σε ηλ.υπολογιστές, σε ψηφιακή μορφή και σε χάρτινα χρήματα και λοιπά, θα φτάσει σε ένα τέλος, τουλάχιστον θα φτάσει δραματικά μια καινούργια επαφή, να το πω έτσι. Γιατί, αυτός ο νέος κόσμος δεν θα οδηγείτε από την επιθυμία συσώρευσης αυτής της αφηρημένης αξίας, πρέπει να βασιστεί σε κάτι που να εκπληρώνει τις ανάγκες των ζώντων ανθρώπων.


ΠΗΓΕΣ the- mayan-calendar.pblogs.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα