Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ayman Al-Zawahiri και το Μυστικό της Al Qaeda


                                      
Θα μπορούσε να κάθεστε στο διπλανό τραπέζι στο αγαπημένο σας εάν μένατε στο Miami και ποτέ δεν θα τον αναγνωρίζατε. Χωρίς το μούσι, το τουρμπάνι και το επαγγελματικό μακιγιάζ φαίνεται σαν ένας κοινός άνθρωπος. Ακόμα και το παράξενο φούσκωμα στο μέτωπο του θα λείπει. Αλλά ο ηθοποιός που βλέπετε στην πρώτη εικόνα είναι το κορυφαίο αστέρι στην δεξαμενή ταλέντων της As Sahab Media, το στούντιο που βρίσκεται στην Αμερική και είναι επιφορτισμένο να κρατάει ζωντανό τον μύθο της Al-Qaeda στα βίντεο για όσο καιρό παραμένει χρήσιμος.

Ο άνδρας που παίζει τον Zawahiri στα προπαγανδιστικά video δεν είναι απλώς ένας ηθοποιός που έχει προσληφθεί για να μεταφέρει τα μηνύματα. Είναι ένας βασικός παίκτης στον μύθο της Al Qaeda. Στην πραγματικότητα, οι ημερομηνίες που συνδέονται με τα πρώιμα βίντεο της Al Qaeda δείχνουν την προσπάθεια να δημιουργηθεί  ο  φανταστικός εχθρός Al Qaeda πρίν ακόμη την 11 Σεπτεμβρίου 2001. Η τεχνική της Ανάστροφης Ομιλίας * μας δείχνει ότι ο άνθρωπος που μιλά σαν Zawahiri είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, αλλά για κάποιον λόγο συμμετέχει στην μεγαλύτερη απάτη από το Pearl Harbor.  Αν και σίγουρα είναι ένοχος προδοσίας  ο άνθρωπος που παίζει τον ρόλο του Zawahiri , η ερώτηση του αν είναι άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών μένει ακόμη να καθορισθεί. Όπως ο καθένας είχα υποθέσει ότι οι άνθρωποι που δείχνονται σαν οι κορυφαίοι αξιωματούχοι της Al Qaeda είναι τουλάχιστον Άραβες μουσουλμάνοι  και μιλάνε την μητρική τους γλώσσα στα βίντεο. Γιατί αυτό θα έκανε την χρήση της τεχνικής της αντίστροφης ομιλίας αδύνατη αν δεν μιλάς Αραβικά.
Καλά λοιπόν, η 9-11 δείχνει ότι όλους μπορούν να μας κοροϊδέψουν , τουλάχιστον για λίγο. Απόλυτα φυσικές ανάστροφες ομιλίες μπορούν να βρεθούν σε όλα τα βίντεο της Al Qaeda και δείχνουν καθαρά με το περιεχόμενο τους ότι κανένας από αυτούς τους «άραβες» δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είναι σχετικά απίθανο ότι αυτός ο άνδρας είναι ο αληθινός Zawahiri  εάν αρχικά υποθέσετε ότι ήταν από την αρχή πράκτορας των ΗΠΑ και απλώς τώρα εργάζεται στις ΗΠΑ αντί για την Μέση Ανατολή. Πάντως σε αυτό αντιτίθεται οι Αγγλικές ανάστροφες ομιλίες ενώ θα έπρεπε να ήταν στα Αραβικά.
Ο αρχικός Zawahiri (εάν υπήρξε ποτέ) έχει μάθει Αγγλικά σαν δεύτερη γλώσσα τα Αγγλικά και μάλιστα άριστα. Με τέτοιο επίπεδο γνώσεως είναι σύνηθες για ένα άνθρωπο να σκέφτεται με την δεύτερη γλώσσα και να έχει ένα σημαντικό αριθμό ανάστροφων ομιλιών σε αυτήν.  Εάν σκοπεύατε να δουλέψετε στην Ευρώπη και μαθαίνατε τέλεια τα Γερμανικά για παράδειγμα, για παράδειγμα, θα βρίσκαμε στα Γερμανικά ανάστροφες ομιλίες όταν θα μιλάγατε στα Γερμανικά. Αλλά εάν επιστρέφατε από το ταξίδι σας, ή βρίσκατε τον εαυτό σας να μιλά στην μητρική του γλώσσα πάλι δεν θα σκεφτόσαστε στα Γερμανικά καθώς θα μιλούσατε ξανά στην μητρική σας γλώσσα. Απλά το μυαλό δεν δουλεύει έτσι.
Έτσι δεν είναι ο αρχικός Dr. Zawahiri που, όπως ο αρχικός Abu Musab Zarqawi στο Ιράκ, ήταν σίγουρα νεκρός πριν δημιουργηθεί ο νέος ρόλος του. Αλλιώς θα έτρεχε στις εφημερίδες φωνάζοντας «Δεν είμαι εγώ».
Μάθαμε αργά το 2004 ότι ο Zarqawi, ο διάσημος αποκεφαλιστής του Nick Berg, ήταν στην πραγματικότητα ένας στρατιώτης των ΗΠΑ που εκτελούσε εντολές. Όταν η Al Qaeda άρχισε να μιλά για αυτόν σαν το ανοιχτόχρωμο αγόρι, ήταν φανερό ότι η τρομαχτική τρομοκρατική οργάνωση πρέπει να ήταν μια Αμερικανική επιχείρηση επίσης. Το πρωταρχικό μου ενδιαφέρον ήταν οι πράκτορες που παρίσταναν τους Άραβες ενώ σκοτωνόντουσαν Αμερικανοί στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, το θέμα της πιο πρόσφατης αναφοράς.
Σε αυτήν την αναφορά θα εξετάσουμε ένα βίντεο της Al Qaeda με τον Zawahiri  προ ετών στην πιο κρίσιμη στιγμή μετά την 9/11. Εκείνο το διάστημα τα Ισραηλινά αεροπλάνα βομβάρδιζαν τον Λίβανο χωρίς αιτία, προκαλώντας τον τρόμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκείνη την εποχή τα Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδιζαν τον Λίβανο χωρίς έλεος, και προφανώς χωρίς αιτία, προκαλώντας τον τρόμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό συνεχιζόταν κάθε ημέρα, ενώ οι δυτικές κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα για να το σταματήσουν. Όλα αυτά ήταν το πρελούδιο ενός μυστικού πολεμικού σχεδίου των ΗΠΑ που προετοιμαζόταν για χρόνια. Ουσιαστικά, η δημιουργία του μύθου της Al Qaeda ήταν ένα αρχικό βήμα σε αυτό το σχέδιο.
Στις 27 Ιουλίου του 2006 το στούντιο («Al Sahab Media») που βρίσκεται σε Αμερικανικό έδαφος και παράγει τα προπαγανδιστικά βίντεο της  Al Qaeda, έδωσε ένα βίντεο επτά και μισό λεπτά του Zawahiri όπου ο ηθοποιός παρότρυνε όλους τους μουσουλμάνους να ξεκινήσουν ιερό πόλεμο εναντίον του Ισραήλ. Μόνον μερικές εβδομάδες αργότερα κάνανε στροφή 180 μοιρών εγκαταλείποντας την πολεμική ρητορική και δίδοντας μια ασυνήθιστη παρουσίαση αποκαλούμενη «Πρόσκληση στο Ισλάμ». Σε αυτό το δεύτερο φιλμ ο Zawahiri παρουσίασε έναν Αμερικανό που έκανε ένα μονόλογο στα Αγγλικά για το Ισλάμ που ήταν πολύ παράξενος.
Αυτά τα δύο βίντεο αντανακλούν την κατάρρευση της πολιτικής των ΗΠΑ μετά την αποτυχία να βάλουν στο χέρι τα περισσότερα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής στις αρχές Αυγούστου με στρατιωτικά μέσα. Τότε μάλιστα ετοιμάζονταν να προκαλέσουν ένα false flag event με ένα πύραυλο Scud και μια ατομική βόμβα ενός κιλοτόννου πάνω σε ένα πλοίο που αρχικά θελαν να την εκτοξεύσουν κοντά στο Χιούστον και αργότερα στο Ισραήλ. Πολλούς μήνες αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον Ayman al-Zawahiri,  το δεξί χέρι του Osama Bin Laden.
Η Al Qaeda και το Πρόγραμμα Παραπληροφορήσεως των ΗΠΑ
Ο ρόλος της Al Qaeda σαν δημιούργημα προπαγάνδας των ΗΠΑ είναι πολύπλευρο. Πρώτα από όλα έπρεπε να δημιουργήσουν ένα φανταστικό εχθρό όπως προβλεπόταν στο κλασσικό φιλμ, Wag the Dog. Οι Αμερικανοί πάντοτε πιανόντουσαν κορόιδα εν σχέση με έναν πολύ δαιμονοπαρμένου εχθρού. Πάντως, το σύνολο της καμπάνιας είναι στην πραγματικότητα για Αραβική κατανάλωση, ενθαρρύνοντας τους Μουσουλμάνους να εμπλέκονται σε ένα διαρκώς διογκούμενο κύκλο βίας. Αυτό δεν ήταν εύκολο. Οι πρώτες ανάστροφες ομιλίες του Ayman al-Zawahiri αναφερόντουσαν σε αυτό το έργο.
Στο τέλος Αυγούστου έγινε ένα γρήγορο τσεκάρισμα την επίκληση του Ayman al-Zawahiri για Ιερό Πόλεμο εναντίον του Ισραήλ. Αυτό το βίντεο είχε δοθεί στις 27 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη  false-flag πυρηνική επίθεση στο έδαφος του Ισραήλ παρουσία δημοσιογράφων που θα δικαιολογούσε την σχεδιασμένη πυρηνική επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν. Προκαλεί γέλια ένας πρόχειρος έλεγχος στην ανάστροφη ομιλία του Zawahiri.
DANG THESE ARABS!  YEAH, HARDLY ANY FIGHT.
ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΑΒΕΣ!  ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ
Όπως αναφέρθηκα στις έρευνες για την ανάστροφη ομιλία εκείνο τον καιρό το υλικό του Zawahiri έμεινε στην άκρη. Όταν τα ξαναείδα αργότερα κατάλαβα ότι είχε πλήρη γνώση του σχεδίου Αρμαγεδδών και τα σχέδια της οργανώσεως να γιορτάσει την καταστροφή της Συρίας και του Ιράν.
Το απόσπασμα του BBC όπου ο Zawahiri καλεί σε τζιχάντ ήταν το πιο παραγωγικό για την ανάστροφη ομιλία και με αναφορές για το αναμενόμενο πυρηνικό χτύπημα . Δύο αναστροφές αναφέρουν:
I LOVE IT  και  GIVE YOU FALLOUT.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ
Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα βρίσκουμε περισσότερα.  DAMN LITTLE TIME (ΚΑΤΑΡΑ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ) που δείχνει ακριβώς την κατάσταση, και IT’S THE MISSILE – YOU KNOW (ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ – ΞΕΡΕΤΕ) δείχνει την δράση. Από άλλες αναφορές γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση Bush έπαιζε με την μικρή Ρωσική πυρηνική βόμβα του ενός κιλοτόνου. Ο σκοπός ήταν να παρέξει την δικαιολογία για τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα , και στην αναστροφή ακούγεται  IT’S THE LEAD-OFF, φαίνεται ότι είναι ένα γεγονός false-flag.
Αυτές οι επτά αναστροφές όλες εμφανίζονται στα πρώτα 18 δευτερόλεπτα του ηχητικού κλιπ του BBC. Δείχνει επίσης το πώς περίμενε να δει την σφαγή:
A NUKE ATTACK και (H)EAT ‘EM UP DOUBLE QUICK!  Φαίνεται αρκετά καθαρά.
ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
Αυτό ακολουθεί από το THEY’RE GONNA MISSILE US – I KNOW, (ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ – ΤΟ ΞΕΡΩ), μια παράξενη στροφή της φράσεως που επιβεβαιώνει την αρχική χρήση του πυραύλου στην επίθεση  false-flag, αλλά υποδηλώνει μια προσωπική ταυτοποίηση με το Ισραήλ – στο σημείο να αποκαλεί το Ισραήλ «εμάς» και τις ΗΠΑ «εκείνοι». Το σχέδιο τελικά εγκαταλείφθηκε.
AYMAN AL-ZAWAHIRI ο Ηθοποιός
Προπαγανδιστικό βίντεο των ΗΠΑ, δόθηκε στις 27 Ιουλίου 2006
«Zawahiri Calls For Holy War Against Israel»
Ο ήχος πάρθηκε από τις αρχειοθετημένες ειδήσεις του BBC
Το πρόσωπο μιλά στα Αραβικά
αλλά κάνει αναστροφή στα ΑΓΓΛΙΚΑ
DANG THESE ARABS
YEAH HARDLY ANY FIGHT
I LOVE IT
GIVE YOU FALLOUT
DAMN LITTLE TIME
THE MISSILE – YOU KNOW
ITS THE LEAD-OFF

A NUKE ATTACK
(H)EAT ‘EM UP DOUBLE QUICK
I KNOW – THEY’RE GONNA MISSILE US
Εδώ είναι η κατάλληλη στιγμή να σας θυμίσω ότι οι ανάστροφες ομιλίες είναι αιχμάλωτες του τόνου και του ρυθμού της κανονικής ομιλίας. Για αυτό ακούγονται περίεργα και είναι ιδιαίτερα περίεργες εάν κάποιος μιλά μια άλλη γλώσσα.
Τα Καρτέλ Πετρελαίου που Εδράζονται στο Houston Κάνουν το Show
Έχει προβλεφθεί άπειρες φορές ότι τελικά ο πλανήτης μας θα διοικείται από τις πολυεθνικές και τα έθνη θα γίνουν παρελθόν. Πολλοί άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι έχουμε μετακινηθεί στην εποχή των πολέμων για τους πόρους. Αλλά λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι οι πόλεμοι αφορούν τους φυσικούς πόρους όπως το πετρέλαιο και όχι τις χώρες. Καταλαμβάνοντας οι ΗΠΑ και η Αγγλία τα κοιτάσματα της Μέσης Ανατολής αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει τις χώρες η τους ανθρώπους τους με κανένα τρόπο. Όλα τα κέρδη πάνε στις πολυεθνικές που αντλούν, μεταφέρουν, διανέμουν και πουλάνε το προϊόν και αποτελούν τις πραγματικές δυνάμεις πίσω από την σκηνή.
Στις ανάστροφες ομιλίες στην περίοδο του Bush υπήρχαν συνεχείς αναφορές στο Houston. Από τον Λευκό Οίκο μέχρι το Πεντάγωνο έως στις πιο παράξενες πηγές παραπληροφορήσεως στο ιντερνέτ, το Houston εξακολουθούσε να παραμένει το κεντρικό θέμα. Στο μεταξύ οι Αμερικανοί ποτέ δεν είχαν τόση συνειδητοποίηση για το γεγονός ότι η κυβέρνηση τους κοιτάζει μόνο την δική της ατζέντα χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για τις επιθυμίες των ανθρώπων που υποτίθεται ότι υπηρετεί. Η απάντηση είναι απλή. Οι Bush, Cheney, Blair, Obama κλπ το μισό Κογκρέσο, τα περισσότερα ΜΜΕ και άνθρωποι στο internet που δεν τους έχετε ακούσει ποτέ, είναι απλά υπάλληλοι των εταιρειών πετρελαίου. Έτσι δεν υπάρχει κανένα μυστήριο. Σε μικρότερο επίπεδο θα το αποκαλούσαμε διαφθορά, αλλά έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από αυτό και φαίνεται ότι είναι ένα σιωπηλό πραξικόπημα από μια μαζική και αόρατη δύναμη.
Η επίκληση του Zawahiri για Jihad δίνει μια σημαντική εικόνα στις αόρατες διεργασίες του Πολέμου εναντίον της Τρομοκρατίας. Με την κορύφωση της δουλειάς τους για πυρηνικό πόλεμο (μερικά χρόνια πριν το 2006, που απέτυχε) ο ηθοποιός Zawahiri φυσικά σκεφτόταν για τα σχέδια της οργάνωσης να παρακολουθήσει το μεγάλο σόου. Διαβάστε τις παρακάτω αναστροφές που δείχνουν που βρίσκεται το πραγματικό αρχηγείο της Al Qaeda και το μέρος της συγκεντρώσεως για την παρακολούθηση του μεγάλου γεγονότος.
Προπαγανδιστικό Video των ΗΠΑ, Δόθηκε στις 27 Ιουλίου, 2006
«Zawahiri Καλεί για Ιερό Πόλεμο Εναντίον του Ισραήλ»
Ο ήχος πάρθηκε από την αρχειοθετημένη εκπομπή του BBC.
Οι αναστροφές είναι στα ΑΓΓΛΙΚΑ
EADIE’S AT HOUSTON                         (μπορούσε να είναι «Edie», η συντόμευση για το Edith)
THEY’RE RIGGIN’ UP THE LOCAL …     (Boardroom;  Ξενοδοχείο;)
SEE ALL THE FIGHT
AND I’LL BE THERE
Είναι δύσκολο για τους περισσότερους αναγνώστες να πιστέψουν ότι το Houston είναι η πραγματική πρωτεύουσα των ΗΠΑ και η οποία ελέγχει την κυβέρνηση των ΗΠΑ για περισσότερα από 12 χρόνια. Δεν αποκαλούν το Houston the «oil patch» χωρίς λόγο.
Από το ίδιο Video:
Άλλες αναστροφές όπου παίζει τον ρόλο του.
ALLAH FITS YOU
I’M THE PHARAOH
THE HAIR DUDE – SORT OF FUNNY
DON’T MOVE THE HEAD!
Στο κομμάτι που καλεί για την καταστροφή του Ισραήλ:
HOW BAD-ASS – HAH! WHAT A PHONEY!
Σε σχέση με την μυστικότητα:
YEAH I MET THEM
YEAH, PROBABLY ALL RIGHT
‘CAUSE THEY OWN THE SHOW
Προσωπικές του υποθέσεις:
DO THE GARAGE – AND THEN A TOPPING             (for driveway)
I NEED SOME PROFIT
HELENE ‘D SUE ME NOW
Ένα πρόσφατο γεγονός
THEY’LL BE HOME
DANNY, TOO
HE’S SAFER NOW
LEE DARCY KNEW THE THIEF
POLICE FOUND THE CAR
Στο μέσον της ομιλίας του υπάρχει κάτι στα Αραβικά που έχει να κάνει με τοποθεσίες. Πραγματικά μπορείς να αναγνωρίσεις διάφορα ονόματα κρατών. Ότι και να ήταν αυτό, κάνει το Υποσυνείδητο του ηθοποιού να ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ. ΝΑΤΗ:
«I’M IN FLORIDA.»
Από το ίδιο video:
DO THE SERVICE
YEAH, I’LL SING IT
YARMULKE
LEE DOES THE ALBUM
ENTER T.S.O.
I’M IN FLORIDA
Φυσικά υπάρχουν οι εταιρείες «μεσάζοντες» που παίρνουν τα βίντεο από την Florida και τα παραδίδουν στα κανάλια του Houston.
Από άλλο Video που δόθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2006 «Invitation to Islam»
Χρησιμοποιήθηκε ο ήχος απ ευθείας από το φιλμ.
Αναστροφές στα Αγγλικά που βρέθηκαν.
WANT TO LEAVE THIS EARLY
THE WOMEN ARE OVER
LONELY WOMEN
NEED IT

THEY PAY FOR THE HONDA

SEE THE NEEDLE
NOW I’M NORMAL

E-BASICS WOULD HIRE YOU
SANDY BRANARD
YEAH, THEY’LL SUE ME

THOSE WHO WENT OVER IT
CLEARLY NERVOUS
MONEY
WE NEED HELP
Με την αποτυχία του κυρίως σχεδίου το 2006 φαίνεται ότι ο ηθοποιός ασχολείται κυρίως με τα χρήματα. Θα βρει γρήγορα μια δουλειά; Θα κοπεί η χρηματοδότηση του στούντιο Al Sahab στην Φλόριντα; Φαίνεται καθαρά ότι χρειάζεται μεγαλύτερο εισόδημα. Αυτές οι αναστροφές δείχνουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι αυτός ο ηθοποιός ΔΕΝ είναι ο αρχηγός ενός παγκόσμιου τρομοκρατικού δικτύου. Είναι όλα Χολιγουντιανά.
Συγκεντρωμένο στο  Houston για να παρακολουθήσει το μεγάλο γεγονός το πλήρωμα της Al Qaeda πρώτα έμαθε ότι ο πύραυλος ήταν οπλισμένος και έτοιμος να φύγει, «ARM THE MISSILE». Φανταστείτε την απογοήτευση τους όταν έμαθαν ότι η επίθεση είχε ματαιωθεί λόγω μη αναμενόμενων συνεπειών. «AND THEN THEY SAY IT — THEY DON’T WANT ANY SHIT.» Φαίνεται ότι δεν είπανε τίποτα στο πλήρωμα για το ποιο ήταν το πρόβλημα. Ο τύπος φαίνεται αναστατωμένος όταν ακούμε «HEY, I WANT TO KNOW.»
Από το ίδιο Video στις 3 Σεπτεμβρίου 2006 «Invitation to Islam»
Αναστροφές στα Αγγλικά
PROBABLY MORE SHIT
PLAY THE HOMELAND
I KNEW JARVIS

ARM THE MISSILE
AND THEN THEY SAY IT
THEY DON’T WANT ANY SHIT

HEY, I WANT TO KNOW
I’M GLAD I DO IT – YES WE DIG IT

IVAN KNEW – THEY LET US
THEN A WHOLE-HEARTED LEAGUE
BE THE LEADER
FUEL – OIL
Βλέπετε πως μπορούν να πιάσουν Κώτσο ολόκληρο τον πλανήτη. Φυσικά η ιστορία συνεχίζεται και υπάρχουν πολλαπλές παράμετροι.
Το άρθρο είναι του Ken Welch από το Houston.
Απόσπασμα από το άρθρο μου Ανάστροφη Ομιλία
«…Τι είναι η Ανάστροφη Ομιλία: Την έχουν αποκαλέσει ως ανακάλυψη της 7ης αισθήσεως. Η έρευνα του θέματος θεωρείται ως επιπέδου Νόμπελ. Έχουν γίνει πολλές δημοσιεύσεις παγκοσμίως, και έγινε γνωστή την δεκαετία του 90. Ονομάζεται Ανάστροφη Ομιλία το φαινόμενο των κρυμμένων ανάστροφων μηνυμάτων μέσα στην ομιλία μας. Το φαινόμενο έγινε αρχικά γνωστό από τα παράξενα ανάστροφα μηνύματα στην ροκ μουσική. Από τότε, η έρευνα προχώρησε σημαντικά. Πλέον ξέρουμε ότι υφίσταται σε όλες τις μορφές της ανθρώπινης ομιλίας.
Εάν εγγράψουμε την ομιλία μας και την αναπαραγάγουμε ανάποδα, ανάμεσα στους ήχους χωρίς νόημα, ακούμε σε κανονικά διαστήματα πολύ καθαρές δηλώσεις. Αυτές οι δηλώσεις σχηματίζουν μικρές προτάσεις και σχεδόν πάντα έχουν σχέση με την ευθεία ομιλία. Εμφανίζεται σταθερά ώστε πιστεύεται ότι είναι φυσικό κομμάτι της διαδικασίας της ομιλίας.
Ο πιονιέρος και επί είκοσι και πλέον χρόνια βετεράνος του θέματος Αυστραλός David John Oates, περιγράφει την ανάστροφη ομιλία σαν μια άλλη μορφή της ανθρώπινης επικοινωνίας. Δηλώνει ότι η γλώσσα έχει δύο επίπεδα, το κατευθείαν και το ανάστροφο. Καθώς το ανθρώπινο μυαλό δημιουργεί τους ήχους της ομιλίας, διαμορφώνει τους ήχους έτσι ώστε να δημιουργούνται δύο μηνύματα ταυτόχρονα. Στο απευθείας εκφράζεται το συνειδητό μας, ενώ στο ανάστροφο το ασυνείδητο μας.
Οι επιπτώσεις αυτής της ανακάλυψης είναι ερεθιστικές. Επιφανειακά και κυριολεκτικά μπορεί να λειτουργήσει ως ανιχνευτής ψεύδους. Χρησιμοποιείται κατά κόρον από τις πολυεθνικές και τις σοβαρές μυστικές εταιρείες και υπηρεσίες πληροφοριών. Εάν ειπωθεί ένα ψέμα στην ευθεία ομιλία, η αλήθεια θα ειπωθεί στην ανάστροφη. Εάν σημαντικά γεγονότα παραλείπονται , θα ειπωθούν στην ανάστροφη.
Επίσης αποκαλύπτονται κρυμμένα κίνητρα και ατζέντες καθώς και συνειδητές διαδικασίες σκέψεως. …».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα