Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΩΝ 5ο



Επί μέρους Προγράμματα  
«Πανδώρα»
Το πρόγραμμα «Πανδώρα» των ΗΠΑ χρηματοδοτήθηκε από τη CIΑ. Αρχισε τις έρευνές του τη δεκαετία του Ί 970-80, και περιλάμβανε τα επί μέρους μυστικά προγράμματα ελέγχου του νου με τις κώδικες ονομασίες:


• MK-ULTRA.
• MK-DELTA.
• ΜΚ-ΝΑΟΜΙ.
• BLUEBIRD.
• ΑΓΚΙΝΑΡΑ.
• ΦΛΥΑΡΙΑ.
• ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ.
• JEDI.
Ο κύριος στόχος των προγραμμάτων αυτών ήταν η δημιουργία προγραμματισμένων δολοφόνων, υπερανθρώπων, βιονικών ανθρώπων, και κατασκόπων υπερφυσικής αντοχής και δυνατοτήτων, με την εφαρμογή ψυχοτρονικών μεθόδων ελέγχου της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Στα προγράμματα αυτά συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της ιατρικής, της βιολογίας, της γενετικής, της χημείας, της φυσικής και άλλων επιστημονικών κλάδων, προκειμένου να πειραματιστούν στην τροποποίηση και έλεγχο συμπεριφοράς ανθρώπων, που συμμετείχαν στα πειράματα, παρά τη θέλησή τους.

MK-ULTRA
• Το πρόγραμμα MK-ULTRA αποσκοπούσε στον έλεγχο του μυαλού των πρακτόρων της CIA όσο και των πρακτόρων
του εχθρού, όταν τους συλλαμβάνανε και τους ανέκριναν.
Χρησιμοποιήθηκαν στα πειράματα αυτά και ψυχοφάρμακα όπως το LSD, η ύπνωση, η χειρουργική επέμβαση, οι οροί
αληθείας, τα ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο, η λοβοτομή και τα ηλεκτροσόκ, πάνω σε συλληφθέντες πράκτορες του εχθρού, για να τους αποσπάσουν πληροφορίες, και σε εθελοντές Αμερικανούς πράκτορες, για να τους καταστήσουν άτρωτους από τις μεθόδους του διανοητικού ελέγχου, ώστε να μη μπορεί ο εχθρός να τους αποσπάσει πληροφορίες, όταν θα τους συλλάμβανε.
Το πρόγραμμα MK-ULTRA περιλάμβανε τα επί μέρους προγράμματα:
• To «TUMS» μελετούσε τον τρόπο επιθετικής συμπεριφοράς ενόπλων στρατιωτών προς ανωτέρους υπαλλήλους, προσωπικότητες και κοινούς ανθρώπους του εχθρού.
• To «MUTS» μελετούσε τους τρόπους προστασίας των Αμερικανών πρακτόρων από τα εκπεμπόμενα άγνωστα σοβιετικά κύματα ή χαμηλής συχνότητας κύματα, γνωστά σαν «Σήματα της Μόσχας», των οποίων προσδιόριζαν τη φύση και το είδος απειλής που συνιστούσαν, ώστε να μπορούν να αυτοπροστατεύονται από αυτά.
• Το πρόγραμμα «BAZAR» μελετούσε τις επιπτώσεις των σημάτων του Σοβιετικού «Δρυοκολάπτη» στα ψυχοσωματικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Διότι με αυτά μπορούσαν να ελέγξουν τις σκέψεις των ανθρώπων από απόσταση, να κλονίσουν σοβαρά την υγεία τους, να αλλοιώσουν το γενετικό τους κώδικα και να τους δημιουργήσουν ακραίες συγκινησιακές καταστάσεις οργής, σφοδρής επιθυμίας και κούρασης για τον απόλυτο έλεγχο τους.
• Το πρόγραμμα «Ψυχικής Οδήγησης» μελετούσε τον επηρεασμό της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τη βοήθεια υπολογιστή διπλής κατεύθυνσης. Δηλαδή, ο υπολογιστής βρισκόταν σε ραδιοεπικοινωνία με τον ανθρώπινο εγκέφαλο και μπορούσε να συσχετίζει τα κύματα του εγκεφάλου με συγκεκριμένες εντολές που του έδιναν.
• Οι εντολές αυτές μπορούσαν να προκαλέσουν την απόσβεση μνήμης, να εμφυτεύσουν νέα προσωπικότητα και να επαναπρογραμματίσουν τον εγκέφαλο -κυρίως των πρακτόρων- με εργαστηριακές μεθόδους. Με το ίδιο πρόγραμμα πειραματίζονταν στη βιογενετική, την ψυχοδυναμική, την τηλεπάθεια, τη μεταφυσική και τη νευροψυχιατρική.
Το πρόγραμμα «Ακουστική Ψυχοδιόρθωση» μελετούσε τη μετάδοση συγκεκριμένων εντολών μέσω των στατικών κυμάτων ή λευκών ζωνών θορύβου στο υποσυνείδητο του ανθρώπου ή πλήθους ανθρώπων χωρίς ανατροπή των άλλων διανοητικών λειτουργιών, με σκοπό να του αλλάξουν τη συμπεριφορά. Μέσα σε διάστημα μικρότερο του λεπτού από τη μεταβίβαση των εντολών, οι χρησιμοποιούμενοι στα πειράματα άνθρωποι δεν ήταν πια ο εαυτός τους.
• Η ακουστική ψυχοδιόρθωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστείλει τις ταραχές, να θέσει εκτός λειτουργίας τις δυνάμεις του αντιπάλου και να ενισχύσει την απόδοση των φιλίων δυνάμεων.
Τον Ιούλιο του 1996, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ενέκρινε την απόφαση του Πενταγώνου για την ανάπτυξη των «Υψηλής Ισχύος Ηλεκτρομαγνητικών Γεννητριών», που μπορούσαν να μπλοκάρουν τα κύματα του εγκεφάλου βραχυκυκλώνοντας όλες τις λειτουργίες του και να αποπροσανατολίσουν ολόκληρα πλήθη, ή να τα οδηγήσουν σε αυτοκαταστροφικές πράξεις.
Το πρόγραμμα MK-DELTA ήταν πρόγραμμα ελέγχου του νου, με σκοπό τη δημιουργία μιας ισχυρής δύναμης κρούσης πολεμιστών που θα προερχόταν από πειράματα του MK-ULTRA και θα τους χρησιμοποιούσαν για καταδρομικές αποστολές επέμβασης σε χώρες εκτός των ΗΠΑ Στα πειράματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν και φάρμακα με πολύ βλαβερές παρενέργειες.
Το πρόγραμμα ΜΚ-ΝΑΟΜΙ, που αντικατέστησε το πρόγραμμα MK-DELTA, περιλάμβανε πολλές βιολογικές δοκιμασίες, για τη δημιουργία πρακτόρων που θα είχαν τη δυνατότητα να αντέχουν ακόμη και σε ισχυρά δηλητηριώδη χάπια, σε ορούς αληθείας και σε φριχτά βασανιστήρια, που θα χρησιμοποιούσε ο εχθρός για να τους αποσπάσει πληροφορίες αν τους αιχμαλώτιζε.
• Οι πράκτορες αυτοί της CIA εκπαιδεύονταν στις πολεμικές τέχνες και δεν χρησιμοποιούσαν συμβατικά όπλα, αλλά βέλη
που έβαζαν φωτιά ή εκτόξευαν ισχυρά δηλητήρια για να καταστήσουν ανίκανες τις φρουρές ή τα σκυλιά, φύλακες του
αντιπάλου.
• Το πρόγραμμα BLUEBIRD ήταν πρόγραμμα ελέγχου του νου, στο οποίο συμμετείχαν ψυχίατροι για τη δημιουργία πρακτόρων νέων ταυτοτήτων και πολλαπλών προσωπικοτήτων, με την εμφύτευση ψεύτικης μνήμης. Σε περίπτωση σύλληψής τους από τον αντίπαλο να έχουν τη δυνατότητα να τους προκαλούν αμνησία. Ακόμη μπορούσαν, όταν συλλάμβαναν ξένους πράκτορες να αποσπούν τις πληροφορίες που ήθελαν, με ανίχνευση και στη συνέχεια χρησιμοποίηση των κωδικών πρόσβασης στον εγκέφαλο τους.
• Το πρόγραμμα ΑΓΚΙΝΑΡΑ αποσκοπούσε στον έλεγχο του νου με την ύπνωση, και στον αναγκαστικό εθισμό σε οπιούχες και χημικές ουσίες που πιθανόν θα χρησιμοποιούσε ο εχθρός για να αποσπάσει πληροφορίες από συλληφθέντες πράκτορες, ή για να τους προκαλέσει αμνησία.
• Το πρόγραμμα ΦΛΥΑΡΙΑ εφαρμόσθηκε σε πράκτορες, ώστε να μπορούν να αντιστέκονται στις υποβαλλόμενες ερωτήσεις κατά την ώρα της ανάκρισης και στις σωματικές δοκιμασίες. Όπως είναι γνωστό, σ' αυτές τις περιπτώσεις γινόταν χρήση ορών αληθείας και ισχυρών ψυχοφαρμάκων στους συλληφθέντες πράκτορες για την απόσπαση πληροφοριών.
• Το πρόγραμμα ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ασχολήθηκε με την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που είχαν ορισμένα άτομα να προβλέπουν τα γεγονότα που θα συνέβαιναν σε μεγάλη απόσταση αλλά και βάθος χρόνου. Το πρόγραμμα, αν και γινόταν χρήση μαθηματικών προτύπων, υπερυττολογιστών και λεπτομερούς γενετικού προγραμματισμού που αναπαρήγαγε ακριβέστατα πρότυπα, δεν ήταν αξιόπιστο· έτσι εγκαταλείφθηκε με την ένδειξη «πάρα πολύ
απρόβλεπτο».
• Το πρόγραμμα JEDI της ΝΑΣΑ αποσκοπούσε στη μελέτη της ύπαρξης ή όχι της «Σκοτεινής Ενέργειας», και για τη διαπίστωσή της εκτόξευσε το διαστημικό τηλεσκόπιο «Jedi». Το πρόγραμμα αυτό ενέπνευσε την ιδέα στους ειδικούς της CIA να κατασκευάσουν τους πολεμιστές «Jedi», που θα ήταν πρότυπα σωματικής και πνευματικής τελειότητας, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τις κοσμικές δυνάμεις με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.
Δηλαδή το πρόγραμμα JEDI σκόπευε στη δημιουργία υπεράνθρωπων πολεμιστών με μεγάλη ευφυΐα, άκαμπτη πειθαρχία και απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων.
• Κρυονικοί θάλαμοι και θάλαμοι μεγίστης ενέργειας χρησιμοποιήθηκαν για τη βιονική παραγωγή των «Jedi», ή «Φυλάκων της Ειρήνης», ή «Αγγελιοφόρων της Ζωής», που θα μπορούσαν να γνωρίζουν τα πάντα, να μην κάνουν λάθη, να μην έχουν πάθη και αδυναμίες και να ακολουθούν τις οδηγίες του ανώτερου εαυτού τους.
• Οι πανάρχαιες παραδόσεις των αγγλόφωνων χωρών, της Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Καναδά, Αγγλίας και Ουαλίας,
αναφέρουν ότι οι «Jedi» ήταν πολεμιστές της ειρήνης και της δικαιοσύνης της Γαλαξιακής κοινωνίας μεταξύ του 20000 -
25000 π.Χ., που πολεμούσαν εναντίον των αποστατών «Sith», που ήταν οι εχθροί του κόσμου. Είχαν αποστολή τους την προστασία της ειρήνης και της δικαιοσύνης στο γαλαξία, έτρεφαν απόλυτο σεβασμό για τη ζωή, και βοηθούσαν τους κυβερνήτες της γης και της αστρικής κοινωνίας για το καλό του γαλαξία.
• Οι «Sith» ήταν αντίθετοι των «Jedi», εκπροσωπούσαν το κακό, και ονομάζονταν «Λόρδοι Sith». Είχαν σκοπό να καλλιεργήσουν το θυμό, το φόβο, την έχθρα και τις πολεμικές συγκρούσεις στην ανθρωπότητα.
• Η τελική σύγκρουση των «Jedi» με τους «Sith» θα είναι η οριστική αναμέτρηση των τέκνων του φωτός με τους γιους του σκότους.

Βιολογική Εχθροπραξία
Η βιολογική εχθροπραξία ορίζεται ως «η τεχνική καταστροφής του αντιπάλου με ασθένειες, με τη διασπορά ανθεκτικών μεταδοτικών μικροβίων -όπως της πανώλης, ευλογιάς και άνθρακα- που προκαλούν βαριές θανατηφόρες ασθένειες, καθώς και με βακτηρίδια, ιούς, μύκητες, που επιφέρουν το θάνατο σε ελάχιστο χρόνο».
Αυτός ο τύπος εχθροπραξίας είναι μια ανθρώπινη διαστροφή, αφού δεν καταστρέφει τα υλικά μέσα, αλλά μόνο τα έμβια όντα, ανθρώπους, ζώα, φυτά.

Χημική Εχθροπραξία
Όταν λέμε χημική απειλή εννοούμε «τη χρήση δηλητηριωδών αερίων, τοξικών και χημικών ουσιών με σκοπό να σκοτώσουν ή να καταστήσουν ανίκανο τον εχθρό».
Η πιο πρόσφατη χημική εχθροπραξία έγινε από το Ιράκ στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ του 1980, και από τους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν το 1981 ως το 1990.
Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν το αέριο δακρύων, το καίσιο και το παραισθησιογόνο ΒΖ κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ και στο Λάος το 1975.
Υπήρξαν φήμες ότι, μετά από την «Καταιγίδα της ερήμου», οι Ιρακινοί χρησιμοποίησαν στο πεδίον της μάχης ένα χημικό αέριο, παράγωγο του υδροκυανίου, γνωστό με το όνομα «Μπλε Πρώσος», που διαπερνούσε όλα τα φίλτρα άνθρακα και τις μάσκες.
Μια έρευνα έδειξε ότι τουλάχιστον 90% των παλαιμάχων Αμερικανών που συμμετείχαν στον πόλεμο του Ιράκ το 1991 έχουν προσβληθεί από την άγνωστη «ασθένεια του Κόλπου».

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα