Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΩΝ 2ο


Όπλο Ακτινών Μορίων Υπερύλης
Η Σοβιετική Ένωση με πυρηνική σύντηξη δημιούργησε ένα νέο όπλο ακτίνων μορίων, που είναι σε θέση να καταστρέψει τους αμερικανικούς βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και να εξουδετερώσει τα περισσότερα στρατηγικά όπλα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Δυτικών, ένα όπλο μορίων υπερύλης μπορεί να καταστρέψει 10.000 αεροπλάνα εν πτήσει σε μια απόσταση 400 χιλιομέτρων και να λειώσει οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο με σφυγμό 10.000.000.000.000 Watt
Τα αμερικανικά πειράματα πάνω στον τομέα αυτό βρίσκονται μόλις στο αρχικό στάδιο έρευνας.



Όπλα Δροσιάς
Οι Σοβιετικοί ονόμασαν «Όπλα Δροσιάς» τα όπλα μορίων υπερύλης, τα όπλα λέιζερ και τις συσκευές κατευθυνόμενης ενεργειακής ραδιοσυχνότητας. Μοιάζουν όπλα μαγικά και μαζί με τα όπλα του υπερχώρου και του υπερδιαστήματος δίνουν την αίσθηση εξωγήινης τεχνολογίας αφού μπορούν να παρέμβουν και στο τοπικό χωροχρονικό συνεχές μεμακρυσμένων στόχων.
Διάφορα αφύσικα φαινόμενα που έχουν κατά καιρούς παρατηρηθεί πάνω από τους ωκεανούς και μοιάζουν με πυρηνική έκρηξη χωρίς να είναι, ή με έκρηξη ηφαιστείου, ή με υπερκεραυνούς οφείλονται στα άγνωστα όπλα δροσιάς και γιαυτό δεν είναι εύκολο να ταξινομηθούν σε μία κατηγορία. Το περίεργο είναι ότι δεν καταγράφονται πυρηνικές εκρήξεις, ή εκρήξεις ηφαιστείων και τα υδρόφωνα της Δύσης δεν καταγράφουν καμία σεισμική δόνηση. Οι Δυτικοί αποδίδουν όλα
αυτά τα φαινόμενα στα αποκαλούμενα όπλα δροσιάς των Ρώσων.
Οι «Sunday Times» του Λονδίνου της 17ης Αυγούστου 1980 έδιναν πληροφορίες και φωτογραφίες πολύ μεγάλων σφαιρών στο έδαφος της Σοβιετικής Ένωσης που έμοιαζαν με το παράξενο σύννεφο του Ατλαντικού, και τις απέδιδαν στα ρωσικά όπλα δροσιάς.

Ψυχοτρονικά Όπλα των ΗΠΑ
Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα είναι πόλεμοι αόρατοι και καταστρεπτικοί, με όπλα που ξεπερνούν και αυτά τα σύνορα της επιστημονικής φαντασίας, και τα οποία θα μπορούν να εξαφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα χωρίς εχθροπραξίες και πολεμικές συγκρούσεις χωρίς άρματα μάχης και κανόνια, χωρίς να πετάξει ένα αεροπλάνο ή, έστω, χωρίς να ριχθεί ούτε ένας πύραυλος ή μια βόμβα.
Η σχετική ευκολία με την οποία κυριάρχησαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ -οι στρατιώτες των οποίων ήταν εμπειροπόλεμοι και είχαν συμμετάσχει σε μακροχρόνιες πολεμικές συγκρούσεις- δεν οφείλεται στον ηρωισμό των Αμερικανών στρατιωτών, αλλά στην αμερικανική τεχνολογία, με την οποία γινόταν διεξαγωγή ψυχοτρονικού πολέμου, χωρίς διακοπή επί 24ώρου βάσεως, με αποτέλεσμα την καθολική ψυχολογική κατάρρευση του αντιπάλου και την αφαίρεση της επιθυμίας για πόλεμο.
Στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Γιουγκοσλαβία, τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ψυχοτρονικά και «Μη Θανατηφόρα Όπλα».

Όπλο EEG Βιωματικών Εναλλαγών και Εμπειριών (EEG=Experience and Exchange Grants) 
To EEG είναι ένα σύστημα εξελιγμένων υπερυπολογιστών, που μπορούν να καταγράφουν, να μελετούν και να αναλύουν το σύνολο των συναισθηματικών χαρακτηριστικών ενός ανθρώπου ή πλήθους ανθρώπων μέσα στο εργαστήριο, που καταγράφονται με την εικόνα ενός φυσιολογικού ή παθολογικού ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος, με το οποίο μελετούν τις δραστηριότητες των εγκεφαλικών κυμάτων που εκπέμπονται για κάθε συναίσθημα χωριστά.
Οι υπολογιστές καταγράφουν τα αρνητικά συναισθήματα των ανθρώπινων συγκινήσεων, όπως είναι ο θυμός, το άγχος, η ανησυχία, η περιφρόνηση, η απελπισία, ο φόβος, η αμηχανία, η απογοήτευση, η θλίψη, η ενοχή, το μίσος, η αδιαφορία, η αγανάκτηση, η ζηλοτυπία, ο οίκτος, η οργή, η θλίψη, ο φθόνος και ο τρόμος, η ηττοπάθεια και η απελπισία. Στη συνέχεια προσδιορίζονται οι υπογραφές όλων αυτών των αρνητικών συγκινήσεων και μελετώνται οι σχετικές συχνότητες και το εύρος των εγκεφαλικών κυμάτων, μετριέται χωριστά η κάθε «υπογραφή συγκίνησης» που φέρει το κάθε συναίσθημα και αποθηκεύεται σε άλλους υπολογιστές. Όλες οι υπογραφές τοποθετούνται στις σιωπηλές συχνότητες μεταφορέων, όπως ακτίνες χι, μικροκύματα, υπέρηχοι, υπόηχοι, με τους οποίους μπορούν να εισαχθούν
στους εγκεφάλους των ανθρώπων-στόχων και να τους προκαλέσουν σιωπηλά περιστατικά της ίδιας βασικής συγκίνησης, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνονται από αρνητικά και καταθλιπτικά συναισθήματα, χωρίς να ξέρουν γιατί αισθάνονται τόσο άσχημα χωρίς αιτία.
Επίσης με ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από απόσταση επιτυγχάνεται ο έλεγχος και του μυαλού οποιουδήποτε ατόμου ή ομάδας ατόμων, στους οποίους μπορούν να προκαλέσουν διάφορα συναισθήματα, όπως του φόβου, της λύπης, της απόγνωσης της μελαγχολίας κ.ά, προκαλώντας μεταβολές στη συχνότητα των
εγκεφαλικών κυμάτων.
Πολλά άτομα που ακτινοβολήθηκαν με ακτίνες χι, μικροκύματα, υπέρηχους και υπόηχους υποστηρίζουν ότι ακούνε φωνές στα κεφάλια τους από το υπερπέραν, από αγίους ή δαίμονες, ή νομίζουν ότι τρελάθηκαν και χρειάζονται ψυχιατρική βοήθεια.
Μια επανάληψη ακτινοβόλησης με τέτοιους ήχους εμποδίζει την ομιλία, προκαλεί τραύλισμα και αφαιρεί την ικανότητα συναισθηματικής συγκέντρωσης του ατόμου.
Τα μικροκύματα διεγείρουν τον εγκέφαλο με τον επηρεασμό του ασβεστίου, που προκαλεί φλόγωση των εγκεφαλικών νεύρων.
Κατά τη διεξαγωγή των πειραμάτων καταγράφηκαν εγκαύματα δέρματος, έντονοι πονοκέφαλοι, υπνηλία, προσωρινή παράλυση, κυκλοφοριακή ανωμαλία.

Όπλο Σιωπηλών Μηνυμάτων
Στο πεδίο της μάχης το ψυχοτρονικό όπλο EEG χρησιμοποιήθηκε με πιο εξελιγμένη μορφή, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου. «Χρησιμοποιήθηκαν"Άγνωστα Ψυχοτρονικό Όπλα", "Μαγικά Όπλα", όπλα Υψηλής Τεχνολογίας", "Οπλα Αόρατοι Δολοφόνοι", 'Όπλα Σιωπηλών Ήχων" "Οπλα Μικροκυμάτων" τόσο κατά την
επιχείρηση "Καταιγίδα της Ερήμου" το 1991, όσο και στην "θύελλα της Ερήμου" το 2003 στο Ιράκ, αλλά και στον πόλεμο του Αφγανιστάν, για τον επηρεασμό του υποσυνειδήτου των στρατιωτών, προκαλώντας τους φόβο και απελπισία».
Και σε άλλο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι: «Οι ΗΠΑ διεξήγαγαν ψυχοτρονικό πόλεμο σε βάρος των Ιρακινών στρατιωτών και αμάχων, με μια απίστευτη και άκρως απόρρητη ψυχολογική επιχείρηση εκπομπής υποσυνείδητων μηνυμάτων, τα οποία μετέβαλαν τα εγκεφαλικά κύματα των Ιρακινών στρατιωτών με εμφύτευση στο υποσυνείδητο τους αρνητικών και καταθλιπτικών σκέψεων, οι οποίες αποσυντόνιζαν τελείως την ψυχοσύνθεσή τους.
Η ψυχοτρονική ομάδα του αμερικανικού στρατού, χρησιμοποιώντας έναν απλό αναμεταδότη FM, έκανε εκπομπές θρησκευτικής και πατριωτικής μουσικής. Με το ραδιοφωνικό σταθμό Ή Φωνή τον Κόλπου" έκανε ειδικές εκπομπές εφαρμόζοντας νέες ψυχολογικές τεχνικές, με τις οποίες προκαλούσε σκέψεις μεγάλου φόβου και πανικού στο μυαλό των στρατιωτών.
Ήταν δε τόσο μεγάλη η ψυχολογική αποδιοργάνωση των Ιρακινών στρατιωτών, που ολόκληρες στρατιωτικές μονάδες παραδίδονταν σε ολιγάριθμες στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, ενώ διαπιστώθηκε η απόλυτη ψυχολογική εξουθένωση των αιχμαλώτων.
Η ψυχοτρονική ομάδα των ΗΠΑ μπήκε μέσα στο δίκτυο των στρατιωτικών επικοινωνιών του Ιράκ και προκάλεσε απόλυτη σύγχυση και αβεβαιότητα στη μετάδοση αντιφατικών στρατιωτικών διαταγών από τους ηγήτορές τους, που κλόνισαν τελείως την εμπιστοσύνη προς τους ανωτέρους τους και έχασαν το ηθικό τους.
Οι στρατιώτες αγνοούσαν την ύπαρξη των ψυχοτρονικών όπλων και ούτε καν υποψιάζονταν την ύπαρξή τους και επομένως δεν μπορούσαν να προφυλαχτούν και να πάρουν κάποια στοιχειώδη μέτρα προστασίας.
0 εγκέφαλος τους γινόταν δέκτης σιωπηλών μηνυμάτων, με τα οποία τους παρότρυναν να παραδοθούν. Τα μηνύματα αυτά γίνονταν κατανοητά μόνο από το υποσυνείδητο τους, τους εκμηδένιζαν τελείως ψυχολογικά και ενστάλαζαν στην ψυχή τους ένα διαρκές συναίσθημα φόβου, απόγνωσης, και ηττοπάθειας».

Συνθετική Τηλεπάθεια
Τα «Μη Θανατηφόρα όπλα», ή «Ενεργειακά όπλα» ή «Όπλα δροσιάς», είναι τα «Όπλα Πλάσματος» που λειτουργούν με «Ακτίνες Θανάτου», «Ακτίνες Μορίων», «Υπέρυθρες Ακτίνες», «Λέιζερ», «Μέιζερ», «Ακτίνες Μικροκυμάτων» «Σιωπηλούς Ήχους», «Πλάσμα» και μοιάζουν περισσότερο με όπλα επιστημονικής φαντασίας για τα οποία δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτε η ανθρωπότητα.
Η «συνθετική τηλεπάθεια» επιτυγχάνεται με ένα όπλο μικροκυμάτων που κάνει σύνθεση της φωνής, την οποία μπορεί να ακτινοβολήσει και να τη στείλει σε μακρινή απόσταση, να την εισάγει στον εγκέφαλο των επιλεγμένων ανθρώπων-στόχων, μαζί με μια συγκεκριμένη λέξη, σε μια συγκεκριμένη γλώσσα, για να διεγείρει το υποσυνείδητο ώστε να την αποκωδικοποιήσει. Με τη διέγερση του υποσυνείδητου, γίνεται ηλεκτρονική ανίχνευση των εγκεφαλικών κυμάτων του στόχου, τα οποία καταγράφονται και εισάγονται σε ειδικό υπολογιστή, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διαβάζει τις σκέψεις του εγκεφάλου που έχει διεγείρει.
Κατόπιν εμφυτεύουν στον εγκέφαλο του ανθρώπινου στόχου -με τη βοήθεια της λέξης-κλειδί- σκέψεις και ιδέες, οι οποίες μπορούν να αποσυντονίζουν τη νοητική και ψυχική του υγεία όταν ακούγεται η συγκεκριμένη λέξη.
Η ίδια μέθοδος εφαρμόζεται και με σιωπηλούς ήχους, με τους οποίους πειραματίζονται για να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων. Η μνήμη, τέλος, χάνει την αυθεντικότητά της, αλλοιώνεται δυνητικά με αυτές τις διαδικασίες και επεμβάσεις, οπότε μπορεί να τροποποιείται, να διαγράφεται ή να εμπλουτίζεται με ειδικά επιλεγμένες πληροφορίες.
Από καταγγελίες θυμάτων μαθαίνουμε ότι σε μεγάλο βαθμό οι σκέψεις τους μπορούν να διαβαστούν αυτόματα και να απαντηθούν, ενώ εικόνες και όνειρα, αναμνήσεις και συναισθήματα μπορούν να χειραγωγούνται εξ αποστάσεως και να ελέγχονται.

Ψυχοτρονικά Όπλα των ΗΠΑ στο Βιετνάμ
Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, οι ΗΠΑ εφάρμοσαν το σχέδιο «ακουστικής παρενόχλησης» και «ψυχικής παραπλάνησης», χρησιμοποιώντας το ηχητικό όπλο «Curdler» (Δεν πάω καλά) και το όπλο «Repeller» (Απωθητής) για να αναστατώνουν τον εχθρό κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ακουστικοί ταλαντωτές 500-5000 Hz σε ένα εύρος 120 ντεσιμπέλ τοποθετήθηκαν στα ελικόπτερα, τα οποία πολλαπλασίαζαν τον θόρυβο ενός αεριωθούμενου αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να προκαλούν πανικό και παρατεταμένη αϋπνία. Στο δεύτερο σχέδιο γίνονταν καταγραφές μυστηριωδών ήχων σε μια υποηχητική αρμονική συχνότητα στα 2 Ηζ, που τις παρουσίαζαν σαν φωνές ψυχών νεκρών που ήρθαν
τη νύχτα για να τους τρομάξουν και να τους καλέσουν να παραδοθούν· επειδή η συχνότητα ήταν τόσο μικρή δημιουργούσε «απόκοσμα» ψυχοσωματικά συμπτώματα πανικού, ναυτίας και ανησυχίας.

Μπλε Περίπολος (BLUE BEAM PROJECT)
Η ΝΑΣΑ σε συνεργασία με διεθνείς διαστημικές εταιρίες έχει αναπτύξει μια σειρά τριών στάσιμων δορυφόρων προηγμένης τεχνολογίας λέιζερ, που έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν ολογραφικές εικόνες και παραστάσεις του εξώτερου διαστήματος στον ουράνιο θόλο και στη γήινη επιφάνεια.
Αυτή η καταπληκτική τεχνολογία επιτρέπει στο πρόγραμμα «Μπλε Περίπολος» να δημιουργήσει τα ολογραφικά αντίγραφα αστυνομικών που θα επιτηρούν τις οδούς πόλεων χωρίς να υπάρχουν. Κανένας δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει ποιοι είναι οι πραγματικοί αστυνομικοί και ποιοι είναι τα ολογράμματά τους.
Το πρόγραμμα αυτό μελλοντικά θα χρησιμοποιηθεί για να αναπαραστήσουν μια εικονική δευτέρα παρουσία και πως δήθεν επαληθεύτηκαν οι παλαιές προφητείες, όταν οι εξουσιαστές θα πιστέψουν ότι έχουν κυριαρχήσει στον πλανήτη.
Σε γενικές γραμμές, θα χρησιμοποιηθεί ο ουρανός σαν οθόνη κινηματογράφων που θα προβάλλουν ταυτόχρονα εικόνες σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη και σε κάθε γλώσσα. Με τη βοήθεια των υπολογιστών θα εμφανιστούν ότι έρχονται από τα βάθη του διαστήματος οι διάφοροι μεσσίες. Με τα κύματα ΝΕΡΑΙΔΩΝ θα επηρεαστούν οι ανθρώπινοι εγκέφαλοι, έτσι που δεν θα είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τη φυσική σκέψη από την τεχνητή σκέψη και θα νομίζουν ότι ο Θεός μιλά σε αυτούς και τις ψυχές τους.


Η ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα