Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

"Μην πανικοβάλλεστε - δεν υπάρχει αποκάλυψη 2012 ... ισως ομως ερθουν οι εξωγήινοι "



Μην πανικοβάλλεστε ... το 2012 δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου - είναι η αρχή μιας νέας εποχής, της φωτισμένης ζωής σε όλο τον κόσμο.

Αυτή είναι η πεποίθηση του Malcolm Yates απο την  Βόρεια Ουαλία   ο οποίος πιστεύει ότι οι φόβοι για την αποκάλυψη σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα των Μάγιας  βασίζονται σε παρανόηση των κειμένων.


Ο Malcolm, 52 ετων, ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος για την υγεία και την ευημερία , δήλωσε ότι το τέλος του αρχαίου ημερολογιακού έτους 5125 στις 21 Δεκεμβρίου, δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου.

"Η προφητεία των Μάγιας ποτέ  δεν ανέφερε οτι  πρόκειται να έρθει το τέλος του κόσμου, μόνο το τέλος αυτής της εποχής. Και εμείς θα περάσουμε στην επόμενη εποχή, την εποχή του Υδροχόου », είπε ο Malcolm.





"Όλοι γνωρίζουμε το διάσημο τραγούδι της δεκαετίας του 1960 Υδροχόος, το οποίο τραγουδά για την ειρήνη και την αγάπη - όπως πρόκειται δηλαδή να συμβεί.. Δεν μιλάει για αποκάλυψη  και κατακλυσμό δεν υπαρχει τίποτα επιθετικό , είναι όλα καλά νέα. "

Παρά το γεγονός ότι οι Μάγιας δεν είχαν προβλέψει τον Αρμαγεδδώνα,ο αρχαιολόγος Δρ Michael Coe που μελέτησε τα αρχαία κείμενα στη δεκαετία του 1960 , διατύπωσε την ιδέα ότι θα λάβει μέρος ένα κατακλυσμικό γεγονός όταν το ημερολόγιο κανει επαναφορά στο 0.0.0.0 κατά την διάρκεια του χειμερινού ηλιοστάσιου την επόμενη εβδομάδα.




Οι Μάγιας δημιούργησαν έναν πολιτισμό που εκτείνοταν από το κεντρικό Μεξικό εκεί όπου σήμερα είναι η Ονδούρα, το Μπελίζ και το Ελ Σαλβαδόρ.
Τα πρώτα ίχνη τους χρονολογούνται ήδη από το 2.600 π.Χ. - την ίδια ακριβώς εποχή με τους πρώτους χάλκινους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, όπως των Μινωίτων στην Κρήτη - ωστόσο ακμή των Μάγιας θεωρείται  η περίοδος  από το  250 μ.Χ έως 900 μ.Χ..
Στο ημερολόγιό τους, την επόμενη Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα του 13ου bak'tun, ή 144.000 ημερήσιων κύκλων , και οι αρχαίοι Μάγιας είδαν το τέλος του 13ου bak'tun ως το τέλος του πλήρους κύκλου της δημιουργίας.

Ωστόσο ο Malcolm είπε ότι από σφάλμα του Hollywood έχει μετατραπεί σε ένα αποκαλυπτικό γεγονός.
Είπε: «Η προφητεία έχει ερμηνευθεί λάθος σε μεγάλο βαθμό από  τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
"Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να πιστεύουμε ότι οι εφημερίδες και τα τηλεοπτικά δελτία μας δίνουν τις σωστές πληροφορίες για το τι συμβαίνει στον κόσμο."


Ο 52χρονος πιστεύει, επίσης, ότι έχουμε διαγαλαξιακούς γείτονες που μας παρακολουθούν  και  το επόμενο διάστημα θα έρθουν στη γη για να μας οδηγήσουν σε μία υψηλότερη ύπαρξη.
Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια μυστική (ελίτ) ομάδα που λειτουργεί εντός  ιεραρχιών και  θεσμικών οργάνων σχετικά με τον πλανήτη μας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που διευθύνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις κυβερνήσεις, τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους εμπόρους όπλων. Θα πρέπει να εξολοθρευτούν..





"Ταινίες όπως το Battle of  Los Angeles, War of the Worlds και Alien έχουν δώσει μια εντελώς λανθασμένη απεικόνιση της  εξω-επίγειας δύναμης της ζωής εκεί έξω , παρουσιάζοντας την ως επιθετική.
"Αντίθετα πρόκειται για ανθρώπους που μοιάζουν ακριβώς σαν κι εμάς και οι οποίοι μας επιτηρούν,  κρατώντας μας ασφαλή. Είναι απολύτως αδύνατο να υπάρξει πυρηνικός πόλεμος γιατί οι πυρηνικές κεφαλές που υπάρχουν σήμερα έχουν απενεργοποιηθεί. Θα πρέπει να αισθανόμαστε πολύ ευλογημένοι που προστατευόμαστε απο αυτούς .


Ο Malcolm λέει ότι δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι η 21η  Δεκέμβριου  θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας, φωτισμένης εποχής,

"Υπάρχουν εκατομμύρια  ανθρώπων που τώρα γνωρίζουν το φαινόμενο αυτό", πρόσθεσε. 

Άνθρωποι ξυπνούν στην  πραγματικότητα, βρίσκοντας τον εαυτό τους. Είναι ξεκάθαρο πια γι'αυτούς ότι είχαν κοιμηθεί  και αναγνωρίζουν πια την τυραννία γύρω τους. "

Η 21η Δεκεμβρίου δεν είναι η πρώτη ημερομηνία που είχε προβλεφθεί να είναι το τέλος του κόσμου, είχε προβλεφθεί επίσης από τον  Νοστράδαμο  ότι το έτος 2000 θα τελείωσει τον πολιτισμό όπως τον ξέραμε,κάτι που μας βυθίζει σε μια Ημέρα  Κρίσεως.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα