Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2012 - Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 3-9 Δεκεμβρίου.


                                    Οι πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη

Στην αστρολογία ο φετινός Δεκέμβρης θα φέρει αναταραχές λόγω της έκλειψης που έχει προηγηθεί στις 28 Νοέμβρη και επηρεάζει ακόμα τουλάχιστον μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με την αστρολογία ο Ήλιος (μέχρι 21/12), ο Ερμής (από 11/12) και η Αφροδίτη (από 16/12) στον Τοξότη θα μας κάνουν να βγαίνουμε έξω πιο συχνά για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα,
να συναντήσουμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ακόμα και στο σπίτι τους για οικονομία, 
να επεκταθούμε σε τομείς που μας ενδιαφέρουν, να ταξιδεύσουμε, να γεμίσουμε γνώσεις, 
να προσπαθήσουμε να χαρούμε γενικότερα το ευχάριστο κλίμα των εορτών ιδιαίτερα από τα μέσα στου μήνα και μετά, καθώς το πρώτο μισό του μήνα είναι γεμάτο εντάσεις και δυσκολίες.
Όπως μας δείχνει η αστρολογία η παρουσία του Ήλιου (από 22/12), του Άρη (έως 26/12) και του Πλούτωνα (όλο τον μήνα) στον Αιγόκερω, θα μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να πράττουμε πιο λογικά και πρακτικά, να οργανώσουμε περισσότερο τη ζωή μας και ιδιαίτερα τη δουλειά μας και να κινητοποιηθούμε κυρίως για θέματα επαγγελματικά. 

Βέβαια, η παρουσία του Ερμή (έως 11/12), της Αφροδίτης (έως 16/11), του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης (όλο τον μήνα) και του Κρόνου (όλο τον μήνα) στο ζώδιο του Σκορπιού σίγουρα θα προκαλέσουν κάποιες απώλειες, κάποια οριστικά τελειώματα και οριστικούς χωρισμούς όπου θα είναι επίπονοι, αλλά τελικά θα δούμε πως ήταν και εντελώς απαραίτητοι για να προχωρήσουμε παρακάτω τη ζωή μας, με περισσότερη δύναμη, καθώς ότι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς. 

Το θετικό του μήνα είναι το θετικό εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα όπου θα δώσει σε πολλούς τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζονται, με περισσότερη εσωτερική συνειδητοποίηση και αυτοπεριορισμό, ο καθένας ξεχωριστά σε τομείς που ίσως το είχαμε παρακάνει με τις υπερβολές,
 και να δώσουμε περισσότερη σημασία σε πράγματα που είναι οι πραγματικές μας προτεραιότητες. 
Το συνεχιζόμενο (ανοιχτό) Μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα καθώς και ο Κρόνος σε αντίθεση με το μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού  θα συνεχίζει να ρίχνει την ψυχολογία μας, και να μας φέρνει απώλειες κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, θα συνειδητοποιήσουμε πολλές, πικρές αλήθειες και πολλές ξαφνικές ανατροπές που θα φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές πολλών ανθρώπων.
 Θα νιώσουμε πολλές φορές πως έρχεται το τέλος σε σημαντικά πράγματα που τελικά δεν άξιζαν να παραμείνουν στη ζωή μας, και αυτό το τέλος θα δούμε πως είναι μια νέα αρχή για μια παγκόσμια αλλαγή όπου θα ξεκινήσει μέσα από τον καθένα μας, αργά αλλά σταθερά. 
  

Ο Δίας ανάδρομος όλο το μήνα γυρίζει από το δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων στο πρώτο δεκαήμερο και περιορίζει την τύχη, τις ευκαιρίες και την υποστήριξη που τόσο έχουμε ανάγκη αυτόν τον μήνα, ενώ δεν είναι καλός για νέα ξεκινήματα που θέλουμε να έχουμε τύχη, ευημερία και κέρδη. 

Ο Ουρανός ανάδρομος έως και τις 13 του μήνα από το πρώτο δεκαήμερο του Κριού μας οδηγεί σε πολλά πισωγυρίσματα σε σχέση με αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, ενώ από τις 13 και μετά θα αρχίσουμε και πάλι να κάνουμε δυναμικά πολλές θετικές αλλαγές, που δεν θα είναι όμως δίχως να υποφέρουμε παράλληλα, καθώς ο Πλούτωνας σε τετράγωνο στον Αιγόκερω προκαλεί πολλές δυσκολίες στην πρακτική εφαρμογή τους. 

Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες δυσκολίες κυρίως έως και το πρώτο μισό του μήνα λόγω της επιρροής της έκλειψης θα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, και πίεση λόγω του Κρόνου οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. Εκείνοι που θα είναι αρκετά ευνοημένοι αυτό το μήνα και θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες αν και κάπως περιορισμένες λόγω του ανάδρομου Δία είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. Καλύτερα λοιπόν να κάνουμε όλες τις νέες κινήσεις και προσπάθειες μετά τις 13 Δεκέμβρη όπου θα αρχίσει να φεύγει η επιρροή της τελευταίες έκλειψης για το 2012 για να αποφύγουμε όλες τις δυσκολίες. Υπομονή με τις εντάσεις και τις δυσάρεστες φήμες για να μην κάνουμε παρορμητικές κινήσεις που δεν διορθώνονται και θα μετανιώσουμε.
Όποιος έχει περισσότερη υπομονή και αντέχει την σκληρή δουλειά θα περάσει και πιο ανώδυνα το διάστημα αυτό.

                                 

- ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ερμή χιαστί μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα, Ήλιο αντίθεση Δία Ανάδρομο, Ερμή τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανό/Πλούτωνα
Η σημερινή ημέρα φέρνει κυρίως μια ευχάριστη διάθεση, όπου μπορεί να μας οδηγήσει όμως και σε λανθασμένες εκτιμήσεις κάποιων καταστάσεων λόγω υπεραισιοδοξίας. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι κανείς ιδιαίτερα προσεχτικός σε κάθε φαινομενική ευκαιρία που θα του προκύψει. Πολλές υπερβολές θα κάνουμε σήμερα, με τις οποίες θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλα μας τα κενά και να αισθανθούμε λίγο καλύτερα. Οι αγορές που θα γίνουν σήμερα για το σπίτι, την οικογένεια και τα παιδιά θα είναι υπερβολικές και πολυδάπανες. Ο ενθουσιασμός και η χαρά όμως είναι μεγάλη, γι’ αυτό και οι σπατάλες είναι αναπόφευκτες. Τις μεγαλύτερες σπατάλες και υπερβολές θα κάνουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα είναι υπερβολικοί σε πολλά που δεν τους είναι και τόσο χρήσιμα. 

- ΤΡΙΤΗ 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα τετράγωνο Μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού
Σήμερα η μέρα βγάζει εξαπατήσεις και απογοητεύσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά. Δεν τηρούνται οι συμφωνίες που έχουν γίνει στο παρελθόν και οι εξαπατήσεις και οι απώλειες μοιάζουν σαν ντόμινο πλέον. Είναι μέρες δύσκολες καθώς δεν ξέρεις πλέον τί και ποιόν να εμπιστευτείς, ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Επικρατεί μια γενικότερη επιφυλακτικότητα και καχυποψία για τους πάντες και τα πάντα εντελώς δικαιολογημένη. Επίσης θα υπάρχει και έντονη εξαπάτηση καθώς πολλοί θα πιστέψουν λάθος πρόσωπα. Κάθε νέα κίνηση ή έναρξη είναι πιθανό να καταλήξει σε μια μεγάλη απογοήτευση. Τα δυσάρεστα γεγονότα δεν βοηθούν τις σχέσεις και τα οικονομικά να ανακάμψουν και συνεχίζουν να βάζουν εμπόδια όπου μπορούν, ενώ πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να σκοντάψει επάνω τους. Πολλά θα είναι σήμερα μπερδεμένα και σκοτεινά. Υπάρχει έντονη απαισιοδοξία πως τα πράγματα δεν θα φτιάξουν και θα συνεχίσουν να γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου όσο εύκολο θα είναι να εξαπατήσουν τους άλλους, άλλο τόσο εύκολο θα είναι και να εξαπατηθούν. 
- ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ερμή ημιτετράγωνο Πλούτωνα, Μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού χιαστί Μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα
Η σημερινή ημέρα βγάζει απολυτωσύνη και πολλές δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας και οικονομικά. Η σκληρή κριτική και οι αντιπαραθέσεις στην καθημερινότητά μας θα είναι τώρα έντονες. Οι παρορμητικές κινήσεις και τα λάθη τιμωρούνται δίχως δεύτερη σκέψη, καθώς δεν θα υπάρχει καμιά ελαστικότητα. Καλύτερα να απουσιάζετε από συζητήσεις που δεν σας συμφέρουν, με οποιαδήποτε δικαιολογία, γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμα πιο δυσάρεστα. Δυσάρεστα λόγια που θα ειπωθούν σήμερα ή και κινήσεις, θα μας βγάλουν λίγο από τις ονειροπολήσεις και τα όμορφα σχέδια που είχαμε κατά νου. Τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα σήμερα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου και θα πρέπει να μην τα βάζουν με πρόσωπα που δεν τους φταίνε σε τίποτα. 
- ΠΕΜΠΤΗ 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ερμή τετράγωνο Μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου, Ήλιο ημιεξάγωνο Άρη
Σήμερα θα αναζητούμε την ποικιλία που λείπει από τη ζωή μας καθώς φαίνεται πολλά πράγματα έχουν φτάσει σε ένα τέλμα. Πρέπει να γίνουν άμεσα κάποια αλλαγές και σήμερα πολλοί είναι που θα προσπαθήσουν να κάνουν αρκετές καθώς δεν αντέχουν άλλο σε πολλούς σημαντικούς τομείς που φαίνεται πως η κατάσταση δεν πάει άλλο. Υπάρχει όμως μια αστάθεια σε σχέση με αυτά που σκεφτόμαστε, που σχεδιάζουμε και δεν υπάρχει σιγουριά ως προς την πορεία που θα πρέπει να πάρουμε από δω και μπρος. Πολλά θα πρέπει να αλλάξουν στη «φιλοσοφία» μας για να προχωρήσουμε παρακάτω εκεί που πολλά δεν μας κάνουν πια. Η έντονη επιθυμία για σημαντικές αλλαγές μπορεί να σημάνει και το τέλος σε κάποιες σχέσεις ή και συνεργασίες όπου δεν τραβάνε άλλο. Μετακινήσεις, ταξίδια, επικοινωνίες και γενικότερα επαφές μπορούν να δώσουν κάποιες λύσεις, όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην χάσουμε σημαντικές ευκαιρίες ή πρόσωπα σήμερα. Εκείνοι που πιθανό να χάσουν τα περισσότερα σήμερα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου κάποιες ευκαιρίες θα χαθούν μέσα από τα χέρια τους από λάθος συνεννόηση ή επικοινωνία. 
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Αφροδίτη ημιτετράγωνο Μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα, Άρη ημιτετράγωνο Ποσειδώνα, Αφροδίτη ενάμιση τετράγωνο Ουρανό Ανάδρομο
Η σημερινή ημέρα μπορεί να ξεγελάσει πολλούς να συνεργαστούν ή να κάνουν σχέσεις με άτομα που δεν είναι αυτό που φαίνονται ή αυτό που λένε. Μπορεί να βγάζουν μια ευγένεια, γλυκύτητα, καλοσύνη ή και φιλικότητα προς τα έξω, αλλά μάλλον τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά στην πραγματικότητα. Θα έχουμε πολλές παραπλανητικές ή παρασκηνιακές κινήσεις σε όλες τις σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα, καθώς και άλλες πισώπλατες μαχαιριές, και μάχη για την επικράτηση αλλά και για μεγαλύτερο κέρδος. Πολλά θα είναι σήμερα τα ψέματα επάνω στα οποία θα στηριχθούν κινήσεις και πράξεις που δεν θα μας κάνουν καλό στην συνέχεια λόγω του παρασκηνίου. Εκείνοι που θα παραπλανηθούν αλλά μπορεί τελικά και να παραπλανήσουν για να κερδίσουν πράγματα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου μόνο αν κινηθείτε στο παρασκήνιο μπορεί και να κερδίσετε για να γλιτώσετε τα πολύ πιο δύσκολα. 
- ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Αφροδίτη χιαστί μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα, Κρόνο παραλληλία Ποσειδώνα
Βάσανα, ταλαιπωρίες, παραιτήσεις, αλλά και επίμονη πνευματική εργασία θα φέρει η σημερινή ημέρα, όπου θα υπάρχει συχνή εναλλαγή των διαθέσεων. Η ανασφάλεια, η έλλειψη εμπιστοσύνης, η δυσπιστία και η καχυποψία κάνουν την εμφάνισή τους τώρα στο περιβάλλον μας, με αρνητικές επιπτώσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα είναι πολύ πιθανή η ραγδαία επιδείνωση σε θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας με την εμφάνιση περισσότερων κρουσμάτων και αρρώστων με προβλήματα υγείας. Θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε θέματα υγείας, εργασίας και επενδύσεων και να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην πληγούμε. Εκείνοι που θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα θέματα εργασίας και υγείας για να μην έχουν προβλήματα και απώλειες που δύσκολα θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα έχουν όμως και τις περισσότερες αντοχές παρά τις δυσκολίες που περνάνε. 
- ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ήλιο τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα, Αφροδίτη τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα, Κρόνο αντίθεση μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού
Σήμερα θα υπάρχει έντονη η τάση να προκύπτουν συνεχώς κάποιες ξαφνικές αναστολές σε θέματα ερωτικά αλλά και οικονομικά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, ούτε και να γίνουν σημαντικές αλλά τολμηρές κινήσεις. Θα προκύπτουν ξαφνικές δυσκολίες λίγο πριν πετύχουμε αυτά που θέλουμε και τελικά μάλλον θα καταλήγουν σε απώλειες. Δεν θα είναι εύκολο σήμερα να δούμε όλες τις πλευρές ενός ή περισσότερων ζητημάτων, καθώς πολλοί θα είναι μονόπλευροι και κολλημένοι σε παλαιότερες αρχές και αντιλήψεις όπου δεν μας πήγαν και πολύ μπροστά έως τώρα. Μια μέρα γεμάτη εμμονές για πρόσωπα και πράγματα που είναι δύσκολο να αντιληφθούμε αλλά πολύ πιθανό να επιμείνουμε. Τις περισσότερες ξαφνικές δυσκολίες θα έχουν να αντιμετωπίσουν κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου και τα εμπόδια προκύπτουν εντελώς ξαφνικά και θα τους αιφνιδιάσουν μη μπορώντας να αντιδράσουν με την κατάλληλη ετοιμότητα που απαιτείται. 

Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.anew.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα