Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Το μυστικό των Illuminati για μη ανιχνεύσιμο έλεγχο του νου

Αν δεν έχετε καταλάβει πώς η πραγματικότητα είναι προφανής, το πεπρωμένο σας και η μοίρα του πλανήτη θα είναι στα χέρια της άρχουσας τάξης η οποια το καταλαβαινει!



Ζώντας στην Τρίτη διάσταση μπορεί να είναι μια ευτυχισμένη εμπειρία όταν έχεις δύναμη, υγεία, πλούτο, ανέσεις και ελευθερία. Αυτό έχει πετύχει η άρχουσα Ελίτ για τους εαυτούς τους καθώς ο υπόλοιπος κόσμος αγωνίζεται με την φτώχεια, την αρρώστια, την εξάρτηση των ναρκωτικών, χρέος και δουλεία. Ο απόλυτος στόχος των Ιλουμινάτι δεν είναι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση. Είναι ο πλήρης έλεγχος πάνω
στην 3η διάσταση, του χρόνου και του χώρου.

Προσέξτε πόσο επιτυχημένοι είναι στο να επιδεικνύουν μια Ουτοπική 3η διάσταση για τους εαυτούς τους – χρήματα, γιότ, ιδιωτικά αεροπλάνα, κάστρα, εξοχικά, ιπποδρομίες, επιχειρήσεις, χρυσό, κοσμήματα, υπηρέτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμούν. Είσαστε μέρος της προβολής τους. Εσύ και ο υπόλοιπος κόσμος είστε κυριολεκτικά στα πόδια τους. Πως το πέτυχαν; Με την γνώση των εργαλείων της Δημιουργίας και των Συμπαντικών Νόμων. 

Ο Συμπαντικός Νόμος της Έλξης:

Τι σκέφτεσαι; Η απάντηση αποκαλύπτεται από την ζωή που ζεις. Αν σκέφτεσαι πως η ζωή σου είναι δυστυχισμένη ή θαυμάσια, έχεις δίκιο. Η ζωή είναι οτιδήποτε την σκέφτεσαι ότι είναι. Το ίδιο αληθεύει και για την κατάσταση του κόσμου. Είναι αυτό που η ανθρωπότητα συλλογικά σκέφτεται ότι είναι. Η ενέργεια και όλες οι μορφές ύλης προσελκύουν παρόμοιων δονήσεων ενέργεια. Οι σκέψεις μας προσελκύουν οτιδήποτε εστιάζει με αυτές.

❝Τα πάντα είναι ενέργεια και αυτό είναι αυτό. Ταίριαξε την συχνότητα της πραγματικότητας που θέλεις και δεν θα αποφύγεις να την αποκτήσεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν είναι φιλοσοφία. Είναι Φυσική.❞ -Albert Einstein/Bashar (debatable)

Οι σκέψεις σου είναι ζωντανές. Όταν μπαίνεις σε μια αίθουσα γεμάτη ανθρώπους, μπορείς να διαισθανθείς την ζωντανή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα συλλογικά κύματα σκέψεων των ανθρώπων που βρίσκονται στην αίθουσα. Μπορεί να διαισθανθείς ηρεμία ή μια ένταση στην ατμόσφαιρα.. 

Τα συλλογικά κύματα σκέψεων των 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων του Πλανήτη Γη επίσης δημιουργούν μια ατμόσφαιρα η οποία επηρεάζει τους πάντες είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Όπως οι Borg στο Star Trek, μπορείς να συντονιστείς σε αυτήν τη συλλογική συνειδητότητα και να εκπέμψεις σκέψεις στους άλλους που θα τις λάβουν και θα δράσουν βάση αυτών. Είσαι μια σταγόνα στον ωκεανό των σκέψεων και ο ωκεανός των σκέψεων βρίσκεται στην κάθε σταγόνα σκέψης.

Ο Συμπαντικός Νόμος της Έλξης λειτουργεί και στην ζωή σου αυτή την στιγμή. Προσελκύεις τις προσωπικές καταστάσεις που βιώνεις. Επίσης προσελκύεις τις παγκόσμιες καταστάσεις μέσω της προσωπικής σου συνεισφοράς στην συλλογική μαζική συνείδηση. Σκέψου τι συνεισφέρεις. Όταν αντιλαμβάνεσαι αυτόν τον Συμπαντικό Νόμο της Έλξης και τον τρόπο που λειτουργεί, μπορείς να αρχίσεις να τον χρησιμοποιείς σκοπίμως για να προσελκύεις αυτά που θέλεις αντί για να προσελκύεις αυτά που δεν θέλεις.

Όποια σκέψη έχεις, όταν συνδυαστεί με το συναίσθημα, πάλλεται από σένα προς το σύμπαν. Σαν το μπούμερανγκ, επιστρέφει αυτό στο οποίο εστιάζεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να προσδοκεί αυτό που θέλεις. Ακούγεται εύκολο, έτσι; Το δύσκολο κομμάτι είναι να απαλλαγείς τελείως από την αμφιβολία. Πρέπει να προσδοκείς αυτό που θέλεις δίχως αμφιβολία, δράσε σαν να το έχεις ήδη και να είσαι ευγνώμων γι αυτό. Σαν σταγόνες στον ωκεανό, κάθε ένας μας είναι προσωπικά υπεύθυνος για την συνεισφορά του στην μαζική συνείδηση. 

Περιμένοντας μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, έναν Αντίχριστο, μια Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου, η συνεισφορά σου στην συλλογική συνείδηση είναι . Προσδόκα θαύματα. Προσδόκα μια Χρυσή Εποχή. Όταν αναλαμβάνεις 100% της ευθύνης για όλα όσα βιώνεις στην πραγματικότητα σου αυτή την στιγμή — απολύτως τα πάντα — μόνο τότε θα έχεις κάνει κτήμα σου την δύναμη να αλλάξεις την πραγματικότητα σου. Requests

❝ Ο κόσμος μας είναι καθρέπτης των υποσυνείδητων μας πεποιθήσεων. Το υποσυνείδητο μας μπορεί να επεξεργάζεται 40 εκατομμύρια νευρικούς παλμούς το δευτερόλεπτο ενώ η συνειδητή μας σκέψη μπορεί να επεξεργαστεί μόνο 40 νευρικούς παλμούς το δευτερόλεπτο. Όλοι γνωρίζουμε πως αν εστιάσουμε για αρκετό χρόνο σε κάτι μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να σκεπτόμαστε, γίνεται μέρος της υποσυνείδητης ρουτίνας μας. Ας κάνουμε την συμπόνια και την κατανόηση μέρος της δικής μας υποσυνείδητης ρουτίνας με το να εστιάζουμε συνειδητά σε αυτές τις ανώτερες πτυχές του εαυτού μας στην καθημερινή μας ζωή.❞ -Vito Santana

http://www.knowledgeoftoday.org/2012/02/illuminati-secret-hidden-from-masses.html

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα