Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κύματα ELF> Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα



Το ότι ζούμε μέσα σε μια θάλασσα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων - φυσικών κα τεχνητών το έχουμε πει πολλές φορές... Οι τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες όμως είναι που όχι μόνον μας αρρωσταίνουν αλλά αδυνατίζουν και το πνεύμα μας πολύ στοχευμένα... Αυτό τονίζει ένας γερμανός γιατρός στο περιοδικό Zeitenschrift, ενημερώνοντας σχετικά με τον ύπουλο αυτό κίνδυνο, δίνοντας επίσης απλές συμβουλές για το πως μπορούμε να προστετευτούμε από αυτή την αθέμιτη επίδραση στη συνείδηση μας.


*έχοντας υπόψη και την άποψη που θέλει την θύελλα Σαντυ να κατεθύνθηκε με ανάλογη τεχνολογία επίτηδες στη Νέα Υόρκη σε περίοδο προεκλογική... αλλά και γνωστά προγράμματα τύπου HAARP, Blue Beam και σενάρια πρόκλησης μαζικής παράκρουσης στα τέλη
του έτους... θαρρώ πως έχουμε κάθε λόγο να ενημερωνόμαστε σχετικά.... και να εφαρμόζουμε τεχνικές για την προστασία μας

Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι από τον ίδιο το Δρ Matthias Heiliger και το άρθρο του στο τεύχος 73/2012 του περιοδικού ZeitenSchrift..
απόδοση/μετάφραση Βίκυ Χρυσού

Κύματα ELF> Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα

μέρος Α'

Όπως είναι γνωστό τα κύματα ELF είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα πο κινούνται σε συχνότητες κάτω των 100 Hz ( 1 Ηz= μία δόνηση ανα δευτερόλεπτο). Τα κύματα αυτά ανακάλυψε στις αρχές του αιώνα ο ιδιοφυής φυσικός Νίκολα Τέσλα, ο οποίος είχε κατορθώσει να συνδεθεί με το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει τη Γη και να λάβει από εκεί ελεύθερη ενέργεια(2). Την ίδια περίοδο χρησιμοποιούσε το ενεργειακό πεδίο του αιθέρα για συγκεκριμένες μορφές επικοινωνίας και μεταφορά ενέργειας, πράγμα που θα καθιστούσε οποιαδήποτε άλλη πηγή ενέργειας άσκοπη. Έτσι το 1898 είχε σχεδόν λύσει το παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα. Ωστόσο ομάδες που δίψαγαν για δύναμη και χρήμα κατόρθωσαν να εμποδίσουν την ολοκλήρωση τους έργου του μέσω του ισχυρού τραπεζίτη J.P. Morgan. Έτσι δυστυχώς μέχρι και σήμερα η ανθρωπότητα δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με την ελεύθερη και δωρεάν ενέργεια! (Ας σημειωθεί στο σημείο αυτό πως οι ίδιες ομάδες που διψούν για χρήμα και δύναμη είναι αυτές πο καμώνονται πως νοιάζονται για το περιβάλλον και πείθουν αφελείς πως αυτό μπορεί να γίνει με πράσθνες ημέρες για το περιβάλλον... φαρσοκωμωδία.. αν σκεφτεί κανείς πως με την καθαρή και ελέυθερη ενέργεια θα λυνόταν και το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης...)

Ο Δρ Χάιλιγκερ σημειώνει πως οι πληροφορίες που μας δίνει δεν έχουν καμία σχέση με θεωρίες συνωμοσίας. Πρόκειται όπως λέει για πληροφορίες πο έχουν μάλιστα αποδειχτεί εδώ και καιρό. Το γεγονός πως περιέχουν άβολες αλήθειες δεν θα έπρεπε να μας κάνει να θέλουμε να αποστασιοποιηθούμε. Τουναντίον. Το να θέλει κανείς να προστατευτεί με άγνοια ή απόρριψη αποτελεί πολύ βαριά αμέλεια...

Τα κύματα ELF, όπως αναφέρει ο γιατρός, έχουν μια φυσική συγγένεια με τα εγκεφαλικά κύματα των ανθρώπων και με τη φυσική δόνηση της Γης (περί τα 8Hz). Ο εγκέφαλος μας είναι βασικά δεκτικός σε δό μετρήσιμες περιοχές συχνοτήτων. Ατά είναι αφενός τα μικροκύματα, /τα ίδια που χρησιμποιούνται και για τα κινητά, και αφετέρου τη χαμηλής συχνότητας περιοχή των κυμάτων ELF.

Ο συχνότητες των ELF αφορούν δονήσεις μεταξύ 1 και 100 Hz. Αυτά τα κύματα έχουν την ικανότητα να διεισδύουν βαθειά μέσα στη Γη και μπορούν να ακολουθήσουν ακόμη  και καμπυλότητες. Μέσω των κυμάτων ELF, συνεχίζει ο γιατρός Δρ Χάιλιγκερ, όχια απλά μπορούν να μεταφερθούν λέξεις στο υποσυνείδητο (για τις φωνός στο κεφάλι θα αναφερθούμε σε προσεχές κείμενο), μα μπορούν να επιρρεαστούν και να χειραγωγηθούν τα αισθήματα των ανθρώπων. (!)

Ο άνθρωπος κατέχει διάφορες "εγκεφαλικές μπάντες" στην περιοχή των κυμάτων ELF:

  • DELTA (1-3 Hz): βαθύς ύπνος. κώμα
  • THETA (4-7Hz): ύπνωση, τσάνς, όνειρα
  • ALPHA (8-12 Hz): διαλογισμός, χαλάρωση
  • BETA (13-40 Hz): κατάσταση εγρήγορσης έως έντονη αναστάτωση


Οι γνώσεις περί των συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων επιτρέπουν την επέμβαση σε περίπλοκες νευρολογικές και συνειδησιακές διαδικασίες που σχετίζονται με την ανθρώπινη συνείδηση, τον εαυτό και τη μνήμη. (*βλέπε και σχετικό πίνακα ΜΟΝΡΟΕ από παλαιότερη ανάρτηση του ΤΟΞΟΤΗ) Με την εκπομπή ακτινοβολιών συγκεκρημένων συχνοτήτων στον εγκέφαλο, συνεχίζει ο Δρ Χέιλιγκερ, από μια συγκεκριμένη ένταση και πέρα, εξαναγκάζεται η εμφάνηση αλλοιωμένων εγκεφαλικών κυμάτων τα οποία εμποδίζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, πράγμα πο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ενοχλήσεις. Αυτού του είδους η χειραγώγηση της νοητικής λειτουργίας εμποδίζει τις νευρολογικές και οργανικές λειτουργίες. Οι επιπτώσεις στην υγεία μπορεί να είναι πολύ σοβαρές καθώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος και τα διάφορα όργανα εργάζονται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα εντός της περιοχής των κυμάτων ELF.  

Το γεγονός πως σήμερα είναι δυνατό να επιρρεάσει κανείς και να χειριστεί με συγκεκριμένο τρόπο τους ανθρώπος μέσω εκομπής σγκεκριμένων ακτινοβολιών δεν το αμφισβητεί πλέον κανείς. Επιστημονικές μελέτες το έχουν αποδείξει επανειλλημμένα. 

Στις 18 Ιουλιου 1981 το τηλεοπτικό κανάλι NBC γνωστοποίησε το γεγονός πως τα ΒΔ των ΗΠΑ δέχονταν εκπομπές ακτινοβολιών κυμάτων ELF επί πολλά έτη. Την ίδια περίοδο το Associated Press  δημοσίευσε μια δήλωση όπου αναφερόταν πως η ακτινοβόληση ήταν ηθελημένη. Η Σοβιετική Ένωση κατείχε από το 1960 ένα μηχάνημα ονόματι LIDA, μέσω του οποίοιυ μπορούσε κανείς να ελέξχει και να χειρίζεται κατά το δοκουν την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω κυμάτων ELF.  Στη Σοβιετική Ένωση είχει χρησιμοποιηθεί για να κάνει τους ανθρώπους κατατονικούς και να τους φέρνει σε μια κατάσταση αδιαφορίας και τρανς. Με το ίδιο μηχάνημα μπορεί κανείς βέβαια να θεραπεύσει φοβίες, νευρώσεις και υπέρταση, ωστόσο μπορεί και να προκαλέσει βίαιη συμπεριφορά ή καταθλίψεις. Για να επιφέρουν συγκεκριμένη συμπεριφορά σε μεμονομένα άτομα. αλλά και πόλεις και ολόκληρες περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης και των ΗΠΑ, είχαν χρησιμοποιήσει μεγάλες εκδοχές του μηχανήματος LIDA. 

Σύμφωνα με τις αναφορές της υπηρεσίας DIA (Defence Intelligence Agency)  είναι δυνατόν να προκαλέσει/μεταφέρει κανείς θορύβους ή ολόκληρες λέξεις μέσα στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου, όπως επίσης είναι δυνατόν να προκληθούν εξ αποστάσεως εγκεφαλικά, εμφράγματα, άλλα καρδιακά προβλήματα και λοιπές ασθένειες. *(!)

Ένα άρθρο ροδοσταυρητών με τίτλο "Η Τηλεόραση ως εργαλείο των μυστικών δυνάμεων"  (πρωτ. τίτλος "Fehrnsehen als Instrument der verborgenen Mächte") περιγράφει ότι πιο καινούργιο στον κόσμο της κατασκοπείας και αντικατασκοπείας. Εκτός από τις ακτίνες λέιζερ περιλαμβάνει τα μικροκύματα και τα κύματα ELF. "Οι ισχυροί του κόσμου αναζητούν ένα μέσο ώστε να καταστρέψουν τη σύνδεση ανάμεσα στον εγκέφαλο και το υπόλοιπο σώμα, πράγμα που φυσικά θα εφαρμόζεται μόνον στον εχθρό, έτσι ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν ευκολότερα. Αυτό είναι κατά πολύ καθαρότερο σε σχέση με τη βρωμιά που προκαλεί μια ατομική βόμβα. Τα μικροκύματα και τα κύματα ELF θα μπορούσαν να φέρουν την ποθητή λύση."

Μια επιβεβαίωση αυτών των όχι ακριβώς βολικών γεγονότων, συνεχίζει ο Δρ Χέλιγκερ στο άρθρο του, έδωσε και ο Μπόρις Γιέλτσιν. Στην έκδοση του περιοδικού Microwave News του 1989 δήλωσε ο μετέπειτα πρόεδρος της Ρωσίας (1991 'εως 1999) στο δημοσιογράφο  πως η KGB κατείχε ένα μηχάνημα ELF, το οποίο μπορούσε να κάνει την ανθρώπινη καρδιά να σταματήσει να χτυπά. Σε σνέντευξη του μάλιστα στο Radio Liberty, ενός σταθμού των ΗΠΑ στην πρώην Δυτική Γερμανία, έγινε ο Γιέλτσιν ακόμη πιο συγκεκριμένος εξηγώντας πως η KGB κατείχε ένα μηχάνημα το οποίο ήταν σε θέση να εκπέμψει ένα τόσο δυνατό σήμα 7 έως 11 Hz, ώστε να σταματήσει η καρδιά. Ο Γιέλτσιν επαναλαμβάνοντας τα λόγια του ίδιου του ανθρώπου των μυστικών υπηρεσιών είπε " αν δεν υπάρχουν πρώτες βοήθειες εκεί κοντά, τότε όλα τελειώνουν".

Στο σημείο αυτό ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως ένας αξιοσημείωτος αριθμός ανθρώπων που υπήρξαν μάρτυρες της δολοφονίας του Τζων Φ. Κέννεντυ πέθαναν από εμφράγματα- οι ΗΠΑ δηλώνουν οι ίδιες πως έχουν στην κατοχή τους ανάλογες συσκευές. Σύμφωνα με τον ερενητή-δημοσιογράφο Jim Keith το κωδικό τους όνομα είναι Black Beauty. 

Συσκευές ELF λέγεται πως χρησιμοποιήθηκαν και ενάντια στον δικτάτορα Μανουέλ Νοριέγκα μετά την απόβαση των αμερικανών στον Παναμά το 1989, όταν αυτός κρύφτηκε στην πρεσβεία του Βατικανού στην πόλη του Παναμά. Τα μηχανήματα τα είχαν παραλάξει να φαίνονται σαν ηχεία από τα οποία έπαιζε συνεχώς μουσική Heavy Metall. Επισήμως η μουσική ήταν που θα προκαλούσε κατάθλιψη στον Νοριέγκα, ωστόσο στην πραγματικότητα το μήνυμα το ακτινοβολούσαν με κύματα ELF, λέει ο Δρ Χέιλιγκερ. 
Συνεχίζεται...
 http://vickytoxotis.blogspot.com/2012/11/elf.html#ixzz2BGblBBWW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα