Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ


Χριστούγεννα / Πρωτοχρονιά στην Ευρώπη

Αν υπάρχει μια εποχή του χρόνου για την οποία θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ευρώπη βάζει τα γιορτινά της, αυτή είναι σίγουρα η εποχή των Χριστουγέννων.



Σε κανένα άλλο σημείο του κόσμου δεν γιορτάζονται αυτές οι μέρες τόσο ζεστά και παραδοσιακά όσο σε πόλεις όπως
την Βιέννη, την Βουδαπέστη, την Πράγα και το Παρίσι, μεταξύ άλλων. Αυτή την εποχή άλλωστε, τα χιονισμένα δρομάκια με τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θα ταίριαζε σε ένα παραμύθι του Πόλ Έβανς.
Αλλά και για τους μη "παραδοσιακούς" οι οποίοι αναζητούν καλοκαιρινές θερμοκρασίες και μια βουτιά στην θάλασσα , η  Ευρώπη έχει να προσφέρει μέρη όπως τους Κανάριους νήσους με νησιά σαν την Τενερίφη, τη Λανσαρότε, την Φουρτεβεντούρα και τη Γκραν Κανάρια τα οποία με θερμοκρασίες γύρω στους 25-32 βαθμούς αναμένεται να γίνουν για άλλη μια χρονιά "καταφύγιο" για τους λάτρεις του ήλιου και της πασίγνωστης καλοκαιρινής κουζίνας των Καναρίων νήσων.
Όπως σαφώς βλέπετε η Ευρώπη ακόμα και στην εποχή των Χριστουγέννων έχει να προσφέρει πολλές διαφορετικές  προτάσεις για να εκπληρώσει τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών.



Χριστούγεννα Β. Aφρική - Μέση Ανατολή

 Για αυτούς που αναζητούν μια ζεστή παραλία στην καρδιά του χειμώνα, για αυτούς που δεν συμβιβάζονται με τα τετριμμένα και ψάχνουν το διαφορετικό , ένα ταξίδι στη Βόρεια Αφρική - Μέση Ανατολή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2013 είναι μια ιδανική πρόταση!

Xαλαρώστε στις παραλίες της Ερυθράς Θάλασσας, κάντε μια κρουαζιέρα στα νερά του Νείλου και αφεθείτε στη μαγεία ενός πανάρχαιου πολιτισμού με ενα ταξίδι στην Αίγυπτο. Ειδυλλιακά παραλιακά θέρετρα όπως το Σαρμ Ελ Σέιχ, η Ελ Γκούνα και το Μάρσα Αλάμ περιμένουν να υποδεχτούν τον επισκέπτη στα κρυστάλλινα νερά τους καθώς και μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς όπως η Σφίγγα ή οι πυραμίδες του Χέοπα και το σύμπλεγμα ναών της Καρνάκ. 

Αφήστε το βλέμμα σας να ξεκουραστεί στο εκτυφλωτικά χρώματα του Μαρόκο, δοκιμάζοντας τη φημισμένη κουζίνα του και εξερευνώντας πόλεις όπως τη Φεζ, το Ραμπάτ, το Μαρακές και την αυτοκρατορική Καζαμπλάνκα. Πολύβουες αγορές, χαμάμ και ο συνδυασμός του μεσογειακού με το αφρικανικό φυσικό τοπίο, όλα αυτά αποτελούν απο μόνα τους ένα λόγο για να κάνει κανείς ένα ταξίδι στο Μαρόκο

Ανάμεσα στα γαλάζια νερά της Μεσογείου και στη μυστηριώδη Σαχάρα θα συναντήσουμε την Τυνησία που συνδυάζει τις πανέμορφες παραλίες με τις σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις αλλά και αρχαιολογικούς θησαυρούς που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Ντουμπάι, τη "Νέα Υόρκη της Ανατολής" αλλά και το Αμπού Ντάμπι. Το Άμπου Ντάμπι είναι ένας κοσμοπολίτικος προοορισμός που αναπτύσσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και δίνει τη δυνατότητα για ατελείωτες ώρες shopping, προσεγμένα εστιατόρια και γιατί όχι, ένα σαφάρι στην έρημο που ακολουθείται από barbeque σε μια όαση!
Επιλέξτε τη Βόρεια Αφρική - Μέση Ανατολή για τα Χριστούγεννα του 2012, δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητο, όποιον της προορισμό κι αν επιλέξετε!
 

         Χριστούγεννα Εξωτικά ταξίδια

 Εξωτικά ταξίδια στην καρδιά των εορτών και όχι μόνο. Από τα παραδεισένια νησιά της Καραιβικής στις κατάλευκες παραλίες της Ασίας εως και τα δημοφιλή νησιά του Ινδικού Ωκεανού, η εποχή των Χριστουγεννων / Πρωτοχρονιάς  είναι από τις πιο περιζήτητες όχι μόνο λόγω εορτών αλλά και επειδή αυτή η εποχή θεωρείται από τις καλύτερες για μια επίσκεψη στις εξωτικές παραλίες που διαθέτουν αυτά τα θέρετρα.

Έχοντας βάλει τα γιορτινά τους τα
πολυτελή Ξενοδοχεία περιμένουν να φιλοξενήσουν με ειδικό πρόγραμμα και παροχές τους επισκέπτες τους και να κάνουν τις τελευταίες μέρες του χρόνου μια αξέχαστη εμπειρία. Πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν ένα "καταφύγιο" από το βαρύ Ευρωπαικό Χειμώνα στα τιρκουάζ νερά αυτών των θερέτρων.

Από την επίσημη αγαπημένη του Χριστόφορου Κολόμβου τον
Άγιο Δομίνικο, στη ρομαντική Κούβα, την εξωτική Τζαμάικα,  το  συναρπαστικό Μεξικό, τη γοητευτική Ταιλάνδη, και τις ονειρεμένες Σευχέλλες όλοι αυτοί, μεταξύ άλλων, οι προορισμοί περιμένουν τον επισκέπτη με καλοκαιρινές θερμοκρασίες, κάτασπρες παραλίες και γιορτινή ατμόσφαιρα παρά τον ηλιόλουστο καιρό.

  

Δώστε στα φετινά Χριστούγεννα μια "καλοκαιρινή νότα" με ένα ομαδικό εξωτικό ταξίδι!
Είτε αγαπάτε τις πολιτιστικές διαδρομές είτε προτιμάτε να θαυμάζετε τις φυσικές ομορφιές του κάθε προορισμού, φέτος τα Χριστούγεννα θα βρείτε το ταξίδι που σας ταιριάζει ανάμεσα στις ποικίλες μας προτάσεις.

Γνωρίστε την ολοένα και πιο δημοφιλή Βραζιλία, μια χώρα με απίστευτη φυσική ομορφιά και ζωντάνια. το Μεξικό που συνδυάζει την έντονη πολιτιστική χροιά με τις ονειρεμένες παραλίες αλλά και την φαντασμαγορική Κίνα με πολιτισμό χιλιάδων χρόνων.
Ταξιδέψτε οργανωμένα με ένα ομαδικό ταξίδι και γεμίστε τις "μπαταρίες" σας πριν επανέλθετε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Γνωρίστε την μοναδική Κούβα με την Αβάνα και τις παραδεισένιες παραλίες του Βαραντέρο. Αλλάξτε παραστάσεις και εικόνες και γνωρίστε νέους πολιτισμούς και τρόπους ζωής.

Ανακαλύψτε το μυστηριακό Περού ή απολαύστε μια κρουαζιέρα στο Halong Bay στο μοναδικό Βιετνάμ. Γνωρίστε το Ντουμπάι, την Μέκκα του shopping και ανεβείτε στο ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου, το Burj Khalifa



ΠΗΓΗ
     ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα