Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ- ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Photo

©Επειδή ο νόμος δεν καλύπτει απόλυτα τα περιστατικά των θανατώσεων απο φόλα και των κακοποιήσεων, ασχέτως αν ένα μερος του εχει αυστηροποίησει τις ποινές, παραμένει το αδίκημα πταίσμα και στην δικαιοδοσία του κάθε δικαστή τι ποινή θα επιβάλλει.

Βαση αυτου πλεον αναγκαζεται κανεις και εφ' οσον τσακωσει καποιον να ριχνει φολες η να κακοποιει ζωο, να θελει να εφαρμοσει το δικο του νομο και οχι τον κουτσονομο ενος παραλυτου κρατους.
Δυστυχως δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια επιλογης και στην ιδεα οτι τα ζωα αποδεκατιζονται κατα συρροη πλεον, τεινει να πιστευει κανεις οτι προκειται για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ. Εαν πιαστει εστω και ενα τσιρακι να εκτελει αυτο το οργανωμενο σχεδιο, ειναι καλο να γινει αυτο που δεν ξαναγινε. Γιατι αυτο θα αποτελει αποδειξη των οσων υποστηριζουμε, ΠΕΡΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΩΝ.
Σιγουρα αυτο γινεται εδω και πολλα χρονια και θα συνεχισει μεχρι και το τελευταιο ζωο που κυκλοφορει εξω, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΟ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΕΣΩΘΕΝ.
Πρεπει να ενεργοποιηθουμε με καθε τροπο και σε καθε περιοχη, για να τους πουμε ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ.
Και βεβαια υπαρχουν καποιοι τροποι σχετικα ευκολοι σε εφαρμογη, για να περισωσει κανεις οτι μπορει.
Πρωτα απο ολα τα ζωοφιλικα σωματεια καθε περιοχης να ενεργοποιηθουν αμεσα και να ενημερωσουν οσους πιο πολλους ζωοφιλους μπορουν, γιατι καποιοι δεν μπαινουν στο διαδικτυο να δουν τι ακριβως γινεται και πιθανον να μην γνωριζουν. 
Να εχουν οι ζωοφιλοι το νου τους συνεχως σε υποπτες κινησεις, σε ανθρωπους που τυχον παρακολουθουν κατι στη γειτονια τους.
Να αποφευγουν να αφηνουν φαγητα που εχουν ευκολη προσβαση στο δρομο. Να κανουν καθημερινη καταμετρηση των ζωων που ταιζουν, να γνωριστουν μεταξυ τους γειτονες οι οποιοι ταιζουν ζωα, εστι ωστε να υπαρχει ενημερωση και ανταλλαγη πληροφοριων για το τι γινεται σε καθε περιοχη.
Αν συμβει καποιο περιστατικο να μπορουν να οργανωσουν ομαδες παρακολουθησης και να ενημερωσουν τα ζωοφιλικα σωματεια των περιοχων τους. Οταν παρακολουθουμε δεν ενημερωνουμε κανεναν απο τους γειτονες μας και οτι κανουμε το κανουμε διακριτικα και μυστικα. Πιθανον να θελησει να το επαναλαβει καποιος και εμεις στηριζομαστε σε αυτην την πιθανοτητα για να τον πιασουμε. Δεν ειναι βεβαια ευκολο, αλλα γιατι να μην προσπαθησει κανεις και προς αυτην την κατευθυνση, τη στιγμη που βρηκαν το θανατο απροστατευτα πλασματα.
Επισης να γινει μηνυση κατα αγνωστου στο αστυνομικο τμημα της περιοχης, οπως και ενημερωση για τυχον απειλες που ειχατε για τα ζωα που φροντιζετε. Αυτο ομως δεν αποτελει αποδειξη ενοχης, γιατι δεν μπορει να ευσταθησει αν δεν υπαρχουν μαρτυρες, οτι ο συγκεκριμενος που απειλησε το εκανε και πραξη. Αλλιως εφ' οσον υπαρχουν υπονοιες, να γινουν οι απαραιτητες ενεργειες, παιρνοντας εισαγγελικη εντολη, για να κληθει ο φερομενος ως υποπτος στο αστυνομικο τμημα να του γινουν συστασεις και προτιμοτερο παρουσιας σας.
Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τις κακοποιησεις. Ειναι πανομοιοτυπη η αντιμετωπιση και γενικοτερα να ειμαστε σε εγρηγορση για καθε ενδεχομενο και πολυ προσεκτικοι σε δηλωσεις του τυπου "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΟ", "ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΖΩΟ"(ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΖΩΑ), "ΑΡΡΩΣΤΟ ΖΩΟ" (ΚΑΛΑΑΖΑΡ) και σε ακριτικες περιοχες πιθανον και "ΛΥΣΣΥΠΟΠΤΟ ΖΩΟ".
Δεν ειναι καλο να παιζει κανεις με την αρρωστεια των ζωων, γιατι καποιες απο αυτες ειναι πολυ επικινδυνες. Ομως να σιγουρευτουμε οτι δεν αποτελουν ΠΡΟΦΑΣΕΙς ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Πρωτα να σιγουρευτουμε και μετα να προσεξουμε, γιατι αν δεν ξερεις τι να προσεξεις, πως να προσεξεις???

ΦΟΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΣΤΙΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΣΤΑ ΑΣΥΛΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΣΤΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΣΤΑ PET SHOP ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΖΩΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΖΩΩΝ, ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙς ΕΡΠΕΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΖΩΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ, ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ, ΣΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ, ΤΑΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ.
STOP ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Τ Ω Ρ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ Ο Λ Ο Ι ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.-

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ- ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα