Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ωροσκόπιο Νοεμβρίου-Δύο Εκλείψεις και Ανάδρομος Ερμής.



























Στην αστρολογία ο φετινός Νοέμβριος με δύο Εκλείψεις, τέσσερις πλανήτες στο Σκορπιό και ανάδρομο Ερμή το μεγαλύτερο μέρος του μήνα προκαλεί πολλές δυσκολίες και μια διάθεση απομόνωσης προκειμένου να επουλώσουμε τις πληγές μας, να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και πράγματα για τους άλλους και τις καταστάσεις γύρω μας, για να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα


Το πέρασμα των πλανητών από το ζωδιο του Σκορπιού όπως μας δείχνει η αστρολογια, του Ήλιου (μέχρι 21/11), του Ερμή (από 14/11), της Αφροδίτης (από 22/11), του Κρόνου και του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης (όλο το μήνα) θα μας κάνει πιο καχύποπτους και μυστικοπαθείς, προκαλούν συγκρούσεις σε ερωτικά και συνεργασίες, ενώ το ερωτικό πάθος, η φιλοδοξία και η ανάγκη για δύναμη και εξουσία αυξάνονται κατακόρυφα και ίσως και επικίνδυνα.



 Η παρουσία των πλανητών στον Τοξότη, του Ήλιου (από 21/11), του Ερμή (έως 14/11), του Άρη (έως 17/11) θα βοηθήσουν πολύ ώστε κάποιοι να μπορέσουν να φιλοσοφήσουν περισσότερο τις δυσκολίες και να σκεφτούν πιο θετικά, να βγουν από την απομόνωση και να κάνουν πιο θετικές κινήσεις. 

Οι δύο εκλείψεις 
ανεβάζουν την ένταση όλο τον μήνα και δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ τον μήνα αυτό παράλληλα με τους πλανήτες στον Σκορπιό και με τον ανάδρομο Ερμή καθιστώντας την επικοινωνίας σχεδόν αδύνατη. 

Η πρώτη Ολική Εκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στις 14/11, σε τετράγωνο μεμεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα (κατά Ρ.Εμπερτιν) θα φέρει πολλές ξαφνικές απώλειες και επηρεάζει πιο αρνητικά θέματα οικονομικά και ερωτικά.
Ενώ η δεύτερη είναι Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους στις 28/11, είναι σε αντίθεση με τα σημαντικά μεσοδιαστήματα Κρόνου/Πλούτωνα, Άρη/Κρόνου και Αφροδίτης/Πλούτωνα (κατά Ρ.Εμπερτιν) θα φέρει βαριά διάθεση και επηρεάζει αρνητικά θέματα επικοινωνίας όπου δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθούμε και να δώσουμε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλουμε.

Ο Άρης στον Αιγόκερω (από 17/11) 
θα μας κάνει να πράττουμε πιο πρακτικά, στηριζόμενοι σε λογικά επιχειρήματα, αν και κάποιες φορές θα είμαστε αρκετά παρορμητικοί ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά.

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από 7-27/11 με τις όποιες καθυστερήσεις, δυσκολίες και μπερδέματα που θα φέρει στην επικοινωνία και θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. 
Ευτυχώς μέσα στις δυσκολίες το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα και το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα θα φέρουν μια υποστήριξη μέσα από σπάνιες ευκαιρίες που λίγοι θα είναι σε θέση να δουν, όσοι έχουν καθαρό μυαλό και ένστικτο. Ενώ, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα συνεχίζεται και πυροδοτεί εντάσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα εξουσίας και επαγγελματικά.

Εκείνοι που θα είναι ιδιαίτερα νευρικοί και θα περάσουν πιο δύσκολα αυτό το μήνα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Τοξότες, Υδροχόοι, Ιχθείς του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. 

Εκείνοι που θα είναι αρκετά ευνοημένοι αλλά λόγω του ανάδρομου Δία όλο το μήνα απλά μπορούν μόνο να γλιτώσουν κάποιες εντάσεις και κάποιες αρνητικές επιρροές είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. 

Γενικότερα όμως όλο το μήνα όπου θα έχουμε την επιρροή των εκλείψεων δεν είναι καλό διάστημα για νέα ξεκινήματα, όπου πολλοί και πολλά θα είναι θολά, ψεύτικα και παραπλανητικά, ενώ δύσκολα θα αποφύγουμε κάποιες λάθος αποφάσεις και κινήσεις ίσως από υπερβολικό εγωισμό, θυμό, νεύρα, εντάσεις και λάθος εκτιμήσεις.

Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.anew.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα