Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Νεογέννητο παιδί περπατάει και… παράγει φωτιές;!


Ένα νεογέννητο μωρό τεσσάρων εβδομάδων στην Κολομβία φαίνεται ότι έχει καταληφθεί από μαύρη μαγεία και από κακά πνεύματα αφού, σύμφωνα με τους γονείς του, μπορεί ήδη και περπατάει ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να παράγει ακόμα και… φωτιές!

Η Ana Feria Santos έφερε στον κόσμο το γιο της τον περασμένο μήνα αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι «κάτι δεν πάει καλά», λέγοντας μάλιστα συνεχώς στο φιλικό της περιβάλλον ότι είναι «ο διάβολος μεταμφιεσμένος»!
Ισχυρίζεται ότι το μικρό αγόρι μπορεί ήδη να σηκώνεται και να περπατάει στα δυό του πόδια -ένα κατόρθωμα ιδιαίτερα εντυπωσιακό για ένα μωρό τόσο μικρής ηλικίας. Πολλές φορές κρύβεται σε διάφορα μέρη μέσα στο σπίτι και όταν μετά εμφανίζεται, τα μάτια έχουν ένα πολύ «απειλητικό» ύφος.
Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Περπατάει όπως ένας ενήλικας ενώ μερικές φορές κρύβεται κάτω από το κρεββάτι, μέσα σε μία βαλίτσα, στο ψυγείο ή στο πλυντήριο».
Οι γείτονες της οικογένειας Santos, στην πόλη Lorica της Κολομβίας, ισχυρίζονται ότι το μικρό αγόρι είναι δαιμονισμένο από ένα «ταραχοποιό πνεύμα» και ότι είναι σε θέση να… παράγει φωτιές!
Αυτό, όπως λένε, το ισχυρίζονται επειδή έχουν βρεθεί σημάδια φωτιάς στα ρούχα του καθώς και στην πολυθρόνα στην οποία κάθεται.
Οι αρχές, ωστόσο, που ήδη έχουν αρχίσει να ερευνούν την υπόθεση (με τη βοήθεια, επίσης, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, δικηγόρων, κ.ά.), υποψιάζονται ότι το μικρό αγόρι αποτελεί θύμα κακοποίησης από τους ίδιους τους γονείς τους, δηλαδή πιστεύουν ότι οι ισχυρισμοί των τελευταίων είναι ψευδείς.
Η Αστυνομία, η Πρόνοια και η Καθολική Εκκλησία έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο να εμπλέκονται στην όλη ιστορία η μαύρη μαγεία και άλλα παραφυσικά στοιχεία.
Πλέον, αναμένονται οι επίσημες διευκρινήσεις των στοιχείων από τις αρχές.
[Για περισσότερα στοιχεία, δείτε εδώ http://www.dailymail.co.uk/news/article-2224725/Our-babys-devil-say-Colombian-parents-child-walk-weeks-breathes-fire.html
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα