Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Vimana ιπτάμενη μηχανή 5.000 ετών, ανακαλύφθηκε στο Αφγανιστάν



Τι προκάλεσε την ξαφνική εισροή των πιο ισχυρών ηγετών του Δυτικού κόσμου στο Αφγανιστάν; Ηταν η ανακάλυψη από Αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες αυτό που περιγράφουν ως Vimana παγιδευμένο σε ένα «Χρονικό Πηγάδι». Το πηγάδι προκάλεσε την «εξαφάνιση» τουλάχιστον 8 Αμερικανών στρατιωτών που προσπαθούσαν να το αφαιρέσουν από την σπηλιά όπου ήταν κρυμμένο κατά υπολογισμούς τουλάχιστον 5.000 χρόνια.

Vimana: Vimāna  είναι μία λέξη με πολλές ερμηνείες που κυμαίνονται από ναό έως παλάτι μέχρι τις μυθολογικές ιπτάμενες μηχανές που περιγράφονται στα Σανσκριτικά έπη. Αναφορές σε αρχαίες Ινδικές ιπτάμενες συσκευές υπάρχουν και έρχονται από αρχαίες Ινδικές πηγές, πολλά είναι γνωστά Ινδικά έπη, και υπάρχουν εκατοντάδες από αυτά. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν ακόμη μεταφραστεί στα Αγγλικά από τα αρχαία Σανσκριτικά.
Υπάρχει η αναφορά ότι μερικά χρόνια πριν, οι Κινέζοι ανακάλυψαν μερικά Σανσκριτικά ντοκουμέντα στην Λάσα στο Θιβέτ (ΘΙΒΕΤ  – Θείων Ιδεών Βασίλειον Ελλήνων Τρόπαιον,  όπως έλεγε ο φίλος καθηγητής Ελευθέριος Πρόκος) και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh για να μεταφραστούν. Η Dr. Ruth Reyna του Πανεπιστημίου είπε πρόσφατα ότι τα ντοκουμέντα περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστημοπλοίων!!! Η μέθοδος προώθησης ,είπε, ήταν «αντιβαρυτική» και βασιζόταν σε ένα σύστημα ανάλογο με αυτό της «laghima,» την άγνωστη δύναμη του εγώ που βασίζεται στην φυσιολογία του ανθρώπου, «μια φυγόκεντρος δύναμη δυνατή αρκετά ώστε να ξεπεράσει την έλξη της βαρύτητας».
Σύμφωνα με τους Ινδούς Γιόγκι , είναι αυτή η «laghima»  που επιτρέπει σε ένα άτομο να αιωρείται. Η Dr. Reyna είπε ότι επάνω σε αυτές τις μηχανές που ονομάζονταν  «Astras» σύμφωνα με το κείμενο, οι αρχαίοι Ινδοί μπορούσαν να στείλουν ένα άγημα ανδρών σε όποιο  πλανήτη θέλανε, σύμφωνα με το κείμενο που είναι χιλιάδων ετών παλαιό.  Τα χειρόγραφα επίσης αποκαλύπτουν το μυστικό της «antima» δηλαδή της κάπας της αορατότητας και της «garima» δηλαδή το πώς γίνεται βαρύς όσο ένα βουνό μολύβδου.
Βέβαια και φυσικά δεν μας λένε ποιοι  ήταν  κατασκευαστές. Μα οι Βαγιάνας δηλαδή οι Έλληνες πριν τον τελευταίο κατακλυσμό. Ούτε ότι είχαν εργοστάσια ρεύματος με μπάνια από Κόκκινο Υδράργυρο (επίσημα δεν υπάρχει, μόνο που η Ελλάδα έχει χιλιάδες τόνους) με εμβαπτισμένες σιδερένιες χτένες και θερμαίνονταν βγάζοντας ένα ήχο μιας ουράνιας μελωδίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα