Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

UFO Στην Ουασιγκτον? Η Στρατιωτικο Χ -47Β.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJt-ESkvx-cEolDXR5PPNOmWXdz8BN7XWYxtiNR6Ay8nw4Pm3JThOTH0zsX7I_3o6TemRVKX_HeMyUZU1sWy25xymcNJWnTGHuGu1N6yoKd9UgLlWbzWH5QhXVxsuH5mFQdlTkEVYQvoU/s320/X-47Bs.jpg 

 Κάτοικοι της περιοχής Ουάσιγκτον, DC, είδαν σε απευθείας σύνδεση ένα "UFO" στον τομέα των μεταφορών κατά μήκος του Beltway προς το Καπιτώλιο.

 Η παρατήρηση πραγματοποιήθηκε γύρω 23:00 μ.μ. της Τετάρτης, όταν οι οδηγοί είδαν αυτό το σκάφος να ρυμουλκείται σε μια καρότσα για Ι-270.Ένας υπάλληλος της Northrop Grumman επιβεβαίωσε την Πέμπτη στον τηλεοπτικο σταθμο WTTG  ότι το σκάφος ήταν στην πραγματικότητα ένα Χ-47Β μη-επανδρωμένο  Είπαν ότι το σκάφος μεταφερόταν από την Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Edwards στην Καλιφόρνια,στο Ναυτικό Σταθμό αέρα Patuxent του ποταμού στο Μέριλαντ για τη δοκιμή.




 


 Δεν ήταν η πρώτη φορά που αυτό το ύφος του αεροσκάφους το περάσαμε για UFO κατά τη μεταφορά. Πέρυσι, οι κάτοικοι των νομών Cowley,στο  Κάνσας έκαναν ένα παρόμοιο λάθος.

 Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος,πολέμησε στις ερήμους της Υεμένης ή στα βουνά του Αφγανιστάν. Αλλά τώρα ξέρουμε ότι είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζαμε. Υπάρχουν 64 βάσεις για Χ-47Β σε αμερικανικό έδαφος. Αυτό περιλαμβάνει 12 θέσεις στέγασης σε Predator και Reaper,για μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, τα οποία μπορεί να είναι οπλισμένα.




 

"Δημόσια Νοημοσύνη"
, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τους υποστηρικτές της ελεύθερης πρόσβασης στην πληροφόρηση, κυκλοφόρησε ένα χάρτη των στρατιωτικών δραστηριοτήτων UAV στις Ηνωμένες Πολιτείες την Τρίτη. Συναρμολογημένο από στρατιωτικές πηγές - ειδικά για αυτή την ελάχιστη γνωστή  Πολεμική Αεροπορία παρουσίαση (pdf.) - είναι αναμφισβήτητα ο πιο ολοκληρωμένος μέχρι σήμερα χάρτης της εξάπλωσης των μη επανδρωμένων στόλου,του Πενταγώνου

. Ποιες είναι οι ακριβείς αποστολές που πραγματοποιούνται όμως σε αυτές τις θέσεις, δεν είναι σαφής. Μερικές βάσεις θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν ως τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο και τα πιλοτήρια,για το ρομποτικό αεροσκάφος στο εξωτερικό,και κάποιες για την εκπαίδευση των πιλότων. 

 ΠΗΓΗ

             ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα