Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η έκπληξη της Nissan!

 


Η Nissan ανακοίνωσε επισήμως πως μας ετοιμάζει κάτι πολύ καλό για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο.


Στη διεθνή έκθεση που θα γίνει στη βραζιλιάνικη πόλη από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, οι Ιάπωνες θα παρουσιάσουν ένα…

«δραματικό» όπως το χαρακτήρισαν νέο concept car!
Τη παραπάνω αποκάλυψη έκανε ο Σίρο Νακαμούρα, επικεφαλής σχεδιαστής της Nissan και υπεύθυνος για το συγκεκριμένο πρωτότυπο που σχεδιάστηκε στο αντίστοιχο τμήμα της μάρκας στη Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αρωγοί σε αυτό ήταν σχεδιαστές από τη χώρα του καφέ, για την οποία άλλωστε και προορίζεται, αφού άλλωστε αποτελεί σημαντική αγορά για τη Nissan.
Επενδύει πάνω από δύο δισεκατομμύρια ευρώ στη κατασκευή ενός νέου εργοστασίου εκεί, που θα έχει δυνατότητα ετήσιας παραγωγής 200.000 μοντέλων! Παράλληλα, θα λανσάρει οκτώ νέα μοντέλα στην αγορά και σκοπεύει την επόμενη τετραετία να έχει διπλασιάσει τις αντιπροσωπίες της.
Μέχρι τώρα, η ιαπωνική μάρκα κατέχει μόνο το 5% της τοπικής αγοράς και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη χορηγία της στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, αναμένεται να ενισχύσουν το ποσοστό αυτό.
 ΠΗΓΗ 
   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ   ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα