Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η Διακήρυξη της Ελευθερίας του Ανθρώπου

Όπως υπαγορεύτηκε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στον Steve Beckow στις 19/02/2011. Το πρωτότυπο κείμενο βρίσκεται:
http://achievingworldpeacenow.wordpress.com/2012/10/08/archangel-michael-the-declaration-of-human-freedom/


Κάθε άνθρωπος είναι μια θεϊκή και αιώνια ψυχή που ζει σε προσωρινό σώμα. Κάθε άνθρωπος ζούσε πριν τη γέννησή του και ζει μετά το θάνατό του. Κάθε ψυχή εισέρχεται στη ζωή (στον υλικό κόσμο) με σκοπό την εμπειρία και την εκπαίδευση, ώστε να μπορέσει, μέσα από πολλές ζωές, να γνωρίσει την αληθινή του ταυτότητα ως κομμάτι της Θεότητας.

Η ζωή η ίδια είναι μια συνεχής διαδικασία πνευματικής εξέλιξης και ανάπτυξης, που βασίζεται στην ελευθερία της βούλησης, η οποία συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή που θα αντιληφθούμε την αληθινή μας φύση και επιστρέψουμε στη Θεότητα από την οποία προήλθαμε.
Καμία ψυχή δεν έρχεται στη ζωή για να υπηρετήσει μιαν άλλη – εκτός αν το επιλέξει – αλλά για να υπηρετήσει το δικό της σκοπό και αυτόν της Θεότητας από την οποία προήλθε.
Η ζωή εν γένει κυβερνάται από φυσικούς και συμπαντικούς νόμους οι οποίοι προηγούνται και υπερτερούν των ανθρώπινων νόμων. Αυτοί οι νόμοι, όπως ο νόμος του κάρμα, ο νόμος της έλξης και ο νόμος της ελεύθερης βούλησης, θεσπίστηκαν από τον Θεό για να βάλουν τάξη στην ύπαρξη και να βοηθούν τον κάθε άνθρωπο στην επίτευξη του σκοπού της ζωής του.
Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί ή δεν πρέπει να επιβιώνει, που αντλεί την ύπαρξή της από την δια της βίας υποταγή των ανθρώπων της ή αρνείται τα βασικά δικαιώματα και τις ελευθερίες τους.
Η ζωή είναι κίνηση από τη μια ύπαρξη στην άλλη, σε ποικιλία χώρων, σε όλο το σύμπαν και σε άλλα σύμπαντα και διαστάσεις της ύπαρξης. Δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, αλλά το μοιραζόμαστε με άλλους πολιτισμούς, οι περισσότεροι από τους οποίους αγαπούν την ειρήνη, είναι πιο προηγμένοι από εμάς, μερικούς από τους οποίους μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας και μερικούς από τους οποίους δεν μπορούμε.
Οι αποδείξεις των πέντε μας αισθήσεων δεν είναι ο τελικός κριτής της ύπαρξης. Οι άνθρωποι είναι πνευματικές, όπως επίσης και φυσικές οντότητες και η πνευματική πλευρά της ζωής ξεπερνά τη φυσική. Ο Θεός είναι Πνεύμα και η τελική λυδία λίθος της Αλήθειας του Θεού δεν είναι φυσική αλλά πνευματική. Η Αλήθεια βρίσκεται εντός.
Ο Θεός είναι ένας και, εξαιτίας αυτού, οι ψυχές είναι ένα. Αποτελούν μιαν ενότητα. Σκοπός τους είναι να ζήσουν με ειρήνη και αρμονία μαζί σε μια «κοινή ενότητα» ή κοινωνία. Η χρήση βίας για την επίλυση υποθέσεων έρχεται σε αντίθεση με τον φυσικό νόμο. Κάθε άτομο πρέπει να έχει το δικαίωμα να διεξάγει τις δικές του υποθέσεις χωρίς εξαναγκασμό, εφ’ όσον οι επιλογές του δεν βλάπτουν τους άλλους.
Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να εξαναγκάζεται σε γάμο ενάντια στη θέλησή του. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να υποχρεώνεται να γεννάει παιδιά, παρά τη θέλησή της. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να εξαναγκάζεται να διατηρεί απόψεις λατρείας κατά τρόπο αντίθετο της επιλογής του. Κανένα πράγμα ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη δεν πρέπει να παρακρατείται από έναν άλλο άνθρωπο, αν είναι μέσα στα πλαίσια της εξουσίας της κοινότητας να τα δώσει.  
Κάθε άτομο πρέπει να διατηρεί την ικανότητα να σκέφτεται, να μιλάει και να ενεργεί όπως επιλέγει, εφ’ όσον δεν βλάπτει κάποιον άλλο. Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να επιλέγει, να μελετά και να εξασκεί την εκπαίδευση και τη σταδιοδρομία της επιλογής του χωρίς παρεμβολές, με την προϋπόθεση ότι δεν βλάπτει κάποιον άλλο.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σκοτώσει τον άλλο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κλέψει τον άλλο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλει τον εαυτό του πάνω στους άλλους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
Κάθε κυβέρνηση που βλάπτει τους πολίτες της, στερεί την ιδιοκτησία ή τα δικαιώματά τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους, ή κάνει επιθετικό πόλεμο κατά των γειτόνων της, χωρίς να έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο παραποιεί τα γεγονότα, έχει χάσει τη νομιμότητά της. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς τη συγκατάθεση του λαού της. Όλες οι κυβερνήσεις έχουν καθήκον να προσβλέπουν στην ευημερία των πολιτών τους. Κάθε κυβέρνηση που εξαναγκάζει τους πολίτες της να προσβλέπουν στη δική της ευημερία χωρίς να ενδιαφέρεται για τη δική τους, έχει χάσει τη νομιμότητά της.
Οι άνδρες και οι γυναίκες σκοπό έχουν να ζουν μιαν ικανοποιητική ζωή, ελεύθεροι να επιθυμούν, όποτε το επιθυμούν και υπό τους όρους που επιθυμούν, με την προϋπόθεση ότι οι επιλογές τους δεν βλάπτουν τον άλλο και είναι ανθρωπίνως εφικτό.
Τα παιδιά σκοπό έχουν να ζουν κάτω από την ευεργετική προστασία όλων, χωρίς να τα εκμεταλλεύονται, με απρόσκοπτη πρόσβαση στα απαραίτητα για τη ζωή, την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη.
Όλες οι μορφές της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και των διώξεων έρχονται σε αντίθεση με τον συμπαντικό και φυσικό νόμο. Όλες οι διαφωνίες έχουν στόχο να επιλύονται φιλικά.
Κάθε ανθρώπινος νόμος που έρχεται σε αντίθεση με τον φυσικό και τον συμπαντικό νόμο είναι άκυρος και δεν πρέπει να επιβιώνει. Η ψήφιση ή η επιβολή του ανθρώπινου νόμου, που έρχεται σε αντίθεση με τον φυσικά και συμπαντικό νόμο φέρνει συνέπειες που δεν μπορούν να αποφευχθούν σε αυτή τη ζωή ή μιαν άλλη. Ενώ μπορεί κανείς να ξεφύγει από την ανθρώπινη δικαιοσύνη, κανείς δεν ξεφεύγει από τη θεία δικαιοσύνη.
Όλα τα αποτελέσματα είναι για την μεγαλύτερη δόξα του Θεού και προς τον Θεό προσβλέπουμε για την ικανοποίηση των αναγκών μας και για την αγάπη, την ειρήνη, και τη σοφία.

Έτσι ας είναι
. Αμήν.


Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα