Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Στρατηγός Φράγκος: "Δεν θα επέτρεπα οι Τούρκοι να καταλάβουν την βραχονησίδα!"



Image










Στο θέμα των Ιμίων αναφέρθηκε ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος σε συνέντευξή του στην Real News.
Συγκεκριμένα, δήλωσει ότι ο ελληνικός στόλος εκείνη την ημέρα είχε στριμώξει το τμήμα του τουρκικού στόλου που βρισκόταν εκεί και κάθε πλοίο ήταν λοκαρισμένο. «Ο Χόλμπρουκ ενημέρωσε τους Τούρκους ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και έδωσε προθεσμία έως τις 5 το πρωί να τα βρούνε.

Εγώ πάντως στη βραχονησίδα θα είχα ρίξει τρία-τέσσερα καπνογόνα και με πρόσχημα ότι έχει πάρει φωτιά θα έστελνα τα Καναντέρ να σβήσουν τη φωτιά. Δεν ξέρω τι θα γινόταν με τους Τούρκους κομάντος. Πάντως δεν θα καταλάμβαναν τη βραχονησίδα» τονίζει ο Φ. Φράγκος.

Όσο για το γεγονός ότι παρουσιάστηκε ως ο εγκέφαλος ενός πραξικοπήματος που θα κατέλυε την ελληνική δημοκρατία, στην ερώτηση γιατί δεν απάντησε στο δημοσίευμα, απαντά… «Δεν χρειαζόταν. Απάντησαν οι πρωταγωνιστές αντί για μένα. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Πάνος Μπεγλίτης και ο αρχηγός της ΕΥΠ. Είπαν ότι δεν είχαν ιδέα για το δήθεν πραξικόπημα. Δεν έχω λόγο να ταράξω κι άλλο τους Έλληνες».

Επίσης σχολιάζοντας το πραξικόπημα στην Κύπρο, ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος το χαρακτηρίζει ολέθριο και ότι «η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε όταν ο τέως βασιλιάς επιχείρησε ανεπιτυχώς το κίνημα της 13ης Δεκεμβρίου του 1967. Τότε άμεσα έπρεπε να προχωρήσουν σε πολιτική λύση και αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας. Ήταν η στιγμή…»
ΠΗΓΗ 
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα