Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ «ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ» ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

11

Αξιωματικοί της Ελληνικής αστυνομίας μας ενημέρωσαν ότι οι διοικητές των τμημάτων στα οποία ανήκουν, τους πληροφόρησαν για μια πιθανή επανάσταση μουσουλμάνων τις επόμενες ημέρες στα μεγάλα αστικά κέντρα.


Το πιο σημαντικό όμως είναι η επικινδυνότητα αυτού του ξεσηκωμού των μουσουλμάνων, η οποία σύμφωνα και δια στόματος των ιδίων των διοικητών μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλη, χαρακτηριστικά είπαν στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των συγκεκριμένων τμημάτων,
στην περίπτωση εξεγέρσεως να λάβουν άμεσα μέτρα προστασίας των οικογενειών τους αφού τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά και ο κίνδυνος αιματηρών επιθέσεων κατά των χριστιανών θα είναι μεγάλος.

Η απορία που δημιουργείται στον καθένα μας διαβάζοντας τα παραπάνω είναι: Έχει τη δυνατότητα η Ελληνική αστυνομία και ο κρατικός μηχανισμός να αντιμετωπίσει μια τέτοια ενδεχόμενη εξέγερση μουσουλμάνων;
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων(παράνομοι στην πλειοψηφία τους) στα αστικά κέντα είναι τεράστιος(εκατοντάδες χιλιάδες).

Για όσους το ξεχάσαν θυμίζουμε τι έγραφαν πριν λίγες μέρες σε πανό που είχαν αναρτήσει στη διαδήλωση που έκαναν με πρόσχημα την γνωστή ταινία:


«Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου – Το Ισλάμ έρχεται…»


Δηλαδή ότι φωνάζουμε και προειδοποιούμε τόσα χρόνια! Μόλις αποκτήσουν την πλειοψηφία σε σε μια περιοχή οι μουσουλμάνοι σκοπεύουν να επιβάλλουν ισλαμικό νόμο.
Αυτή είναι η ουτοπική πολυπολιτισμική κοινωνία που οραματίζεται η ψευτοκουλτούρα της χώρας…;

ΠΗΓΗ
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα