Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η εξισλαμοποίηση του πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Παραθέτουμε το κείμενο ενός βίντεο που κυκλοφόρησε το 2008, σχετικά με την ισλαμοποίηση ολόκληρου του πλανήτη με αριθμούς, στοιχεία και στατιστικές, καθώς και το ίδιο το αυθεντικό βίντεο.
 

Δυστυχώς, το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν 4 χρόνια, διατηρήθηκε σε προσωπικό αρχείο χωρίς την πηγή, γι’αυτό κι ίσως κάποιοι το θεωρήσουν προβοκατόρικο ή και ψευδή τα στοιχεία που παραθέτονται.

Καλούμε όμως όλους όσοι το διαβάσουν/παρακολουθήσουν να σκεφτούν και να συγκρίνουν την πραγματικότητά με όσα προβάλλονται, κι όσοι είναι ρεαλιστές και νοήμονες, θα αντιληφθούν το μήνυμα.

Σε κάποια σημεία έχουν προστεθεί αριθμημένες επεξηγήσεις, όπου θεωρήσαμε απαραίτητο να γίνει, καθώς επίσης και στο κείμενο της αφήγησης έχουν γίνει εκσυγχρονιστικές αλλαγές, χωρίς να επηρεάζουν το νόημα και τις πληροφορίες. 

  « Ο κόσμος αλλάζει.  Ο παγκόσμιος πολιτισμός που τα παιδιά μας θα κληρονομήσουν θα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν που είναι σήμερα. Θα παρακολουθήσετε μια αναφορά για την αλλαγή των δημογραφικών στοιχείων σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Έρευνες έδειξαν ότι για να διατηρηθεί ένας πολιτισμός για πάνω από 25 χρόνια, θα πρέπει να υπάρχει ρυθμός γονιμότητας τουλάχιστον 2,11 παιδιά ανά οικογένεια. Με μικρότερο ρυθμό, ο πολιτισμός θα συρρικνωθεί. Ιστορικά, κανένας πολιτισμός δεν ανέτρεψε ρυθμό γονιμότητας 1,9.

Ο ρυθμός γονιμότητας 1,3 είναι αδύνατο να αντιστραφεί, γιατί θα χρειαζόταν 80-100 χρόνια για να διορθωθεί και δεν υπάρχει κανένα οικονομικό μοντέλο που θα τον διατηρούσε για τόσα χρόνια. [i]

Με άλλα λόγια, αν δυο ζευγάρια έχουν από ένα παιδί, τα παιδιά θα είναι τα μισά απ’τους γονείς τους. Κι αν αυτά έχουν από ένα παιδί, τότε υπάρχουν ¼ εγγόνια από τους παππούδες τους. Αν μόνο 1.000.000 μωρά γεννηθούν το 2006 είναι δύσκολο να υπάρχουν στην αγορά εργασίας 2.000.000 ενήλικες το 2026.

 

Καθώς συρρικνώνεται ο πληθυσμός, το ίδιο συμβαίνει και με τον πολιτισμό.

Το 2007 ο ρυθμός γονιμότητας ήταν:

Γαλλία: 1,8

Αγγλία: 1,6

Ελλάδα: 1,3

Γερμανία: 1,3

Ιταλία: 1,2

Ισπανία: 1,1

 

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 31 χωρών, ο ρυθμός γονιμότητας είναι μόλις 1,38. Οι ιστορικές έρευνες μας λένε ότι αυτοί οι αριθμοί είναι αδύνατον να αντιστραφούν. Σε λίγα χρόνια η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει όπως την ξέρουμε.

 

Παρόλα αυτά, ο πληθυσμός της Ευρώπης δεν ελαττώνεται. Γιατί; Εξαιτίας της μετανάστευσης.Εξαιτίας της ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.

Απ’όλη την πληθυσμιακή αύξηση της Ευρώπης απ’το 1990, το 90% οφείλεται στην ισλαμική μετανάστευση.

 

Στη Γαλλία υπάρχουν 1,8 παιδιά ανά οικογένεια, και 8,1 παιδιά στις μουσουλμανικές οικογένειες. Στη νότια Γαλλία, που ήταν παραδοσιακά από τις περιοχές με τις περισσότερες εκκλησίες στον κόσμο, τώρα υπάρχουν περισσότερα τζαμιά απ’ότι εκκλησίες. Το 30% των παιδιών κάτω των 20 ετών είναι από ισλαμικές οικογένειες. Στις μεγαλύτερες πόλεις, όπως η Νίκαια, η Μασσαλία και το Παρίσι, αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί στο 45%. Ως το 2027 ένας στους πέντε Γάλλους θα είναι μουσουλμάνος. Σε μόλις 39 χρόνια η Γαλλία θα είναι μια ισλαμική δημοκρατία.

Τα τελευταία 30 χρόνια, ο ισλαμικός πληθυσμός της Μεγάλης Βρετανίας αυξήθηκε από 82.000 σε 2.500.000, δηλαδή 30 φορές περισσότερο. Υπάρχουν πάνω από 1.000 τζαμιά, πολλά απ’αυτά πρώην εκκλησίες. 

Στην Ολλανδία το 50% όλων των νεογέννητων είναι μουσουλμάνοι, και σε μόλις 15 χρόνια ο μισός πληθυσμός της Ολλανδίας θα είναι μουσουλμάνοι.

Στη Ρωσία υπάρχουν πάνω από 23.000.000 μουσουλμάνοι, δηλαδή ένας στους πέντε Ρώσους. Το 40% του Ρωσικού στρατού θα είναι μουσουλμάνοι σε λίγα χρόνια. [ii]

Σήμερα στο Βέλγιο το 25% του πληθυσμού και το 50% των νεογέννητων είναι μουσουλμάνοι.Η Βελγική κυβέρνηση δήλωσε ότι το 1/3 των νεογέννητων σ’όλη την Ευρώπη θα γεννιούνται σε μουσουλμανικές οικογένειες πριν απ’το 2025…σε μόλις 13 χρόνια.

Η Γερμανική κυβέρνηση, που πρώτη μίλησε δημόσια γι’αυτό το θέμα, δήλωσε το 2008: Η πτώση του Γερμανικού πληθυσμού δεν μπορεί πια να σταματηθεί. Η πτωτική πορεία δεν αντιστρέφεται… Η Γερμανία θα είναι ένα μουσουλμανικό κράτος πριν απ’το 2050.

Ο Μουαμάρ αλ Καντάφι, της Λιβύης είπε: Υπάρχουν σημάδια ότι ο Αλλάχ θα χαρίσει τη νίκη στο Ισλάμ στην Ευρώπη, χωρίς σπαθιά, όπλα και κατακτήσεις.[iii] Δεν χρειαζόμαστε τρομοκράτες, δεν χρειαζόμαστε επιθέσεις αυτοκτονίας. Οι πάνω από 50.000.000 μουσουλμάνοι θα την κάνουν ισλαμική ήπειρο σε λίγες δεκαετίες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 52.000.000 μουσουλμάνοι στην Ευρώπη. Η Γερμανική κυβέρνηση λέει ότι ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί τα επόμενα 20 χρόνια, φτάνοντας τα 104.000.000. 

 

Και στην Αμερική οι αριθμοί λένε μια παγκόσμια ιστορία.

Αυτή τη στιγμή ο Καναδάς έχει ρυθμό γονιμότητας 1,6, σχεδόν μισή μονάδα λιγότερο απ’ότι χρειάζεται για να διατηρηθεί ο πολιτισμός, ενώ το Ισλάμ είναι η ταχύτερα αυξανόμενη θρησκεία. Μεταξύ 2001 και 2006, ο πληθυσμός του Καναδά αυξήθηκε κατά 1.600.000 άτομα, απ’τα οποία το 1.200.000 ήταν μετανάστες.

Στις ΗΠΑ, ο αριθμός γονιμότητας των Αμερικανών πολιτών σήμερα είναι 1,6. Με τον συνυπολογισμός του λατινικού πληθυσμού ο ρυθμός ανεβαίνει στο 2,11, δηλαδή το ελάχιστο που απαιτείται για τη διατήρηση ενός πολιτισμού. Το 1970 υπήρχαν 100.000 μουσουλμάνοι στην Αμερική. Το 2008 υπήρχαν πάνω από 9.000.000.

 

Ο κόσμος αλλάζει. Είναι ώρα να ξυπνήσουμε.

Το 2005 πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση 24 μουσουλμανικών οργανισμών στο Σικάγο. Τα πρακτικά της συνάντησης δείχνουν λεπτομερώς τα σχέδιά τους να ευαγγελίσουν την Αμερική, μέσα απ’τη δημοσιογραφία, την πολιτική, την εκπαίδευση και άλλα μέσα. [iv]

Είπαν: πρέπει να προετοιμαστούμε για το γεγονός ότι σε 30 χρόνια θα υπάρχουν 50.000.000 μουσουλμάνοι κάτοικοι στην Αμερική.

 

Ο κόσμος που εμείς ζούμε δεν θα είναι ο κόσμος που τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα ζήσουν.  Η Καθολική Εκκλησία ανακοίνωσε το 2007 ότι το Ισλάμ την ξεπέρασε σε αριθμό μελών. Κάποιες έρευνες έδειξαν ότι με τον ρυθμό αύξησης του 2008, σε 5-7 χρόνια, δηλαδή στο 2013-15, το Ισλάμ θα είναι η κυρίαρχη θρησκεία στον κόσμο.

 

Ως πιστοί, καλούμε εσένα να ενωθείς στην προσπάθεια και να μεταδόσεις το μήνυμα του ευαγγελίου σε έναν κόσμο που αλλάζει. Αυτό είναι ένα κάλεσμα σε δράση.[v] »

[i] Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε το οικονομικό σύστημα που θα καταφέρει την ανατροπή του ρυθμού γονιμότητας. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπ’όψιν ότι εκτός απ’την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ΚΑΝΕΝΑ άλλο κράτος του σύγχρονου κόσμου δεν είχε απ’τις πρώτες προτεραιότητές του την αύξηση του ρυθμού γονιμότητας, επομένως, τα υπολογιστικά μοντέλα που αναφέρονται έχουν ως προϋπόθεση τα συνήθη οικονομικά συστήματα. 

 

[ii] Ας σκεφτούμε το λόγο ύπαρξης του στρατού σε κάθε χώρα και όλα τα παρελκόμενα με τη στρατιωτική θητεία μισθοφορική ή εθελοντική (πίστη στην πατρίδα και υπεράσπισή της, άμυνα, ασφάλεια κλπ). Αν επιτίθεται μουσουλμάνος, ο «αμυνόμενος» μουσουλμάνος τί θα κάνει, με δεδομένο το θρησκευτικό φανατισμό που επιβάλλει το Ισλάμ; 

 

[iii] Σκεφτείτε σε πόσο δύσκολη θέση θα ήμασταν, αν λαοί που κυριολεκτικά σφάζονται με τις «παραδοσιακές» τους σπάθες καταμεσής της πλατείας Κοντζιά για το ποια θα κυριαρχήσει στο εμπόριο ναρκωτικών, το σωματεμπόριο και το λαθραίο εμπόριο εν Ελλάδι, τί θα μπορούσε να συμβεί αν όλοι αυτοί στρέφονταν εναντίον του εντόπιου πολιτισμού, όχι απλά για να βιάσει και να κλέψει, αλλά με άμεσο σκοπό να σκοτώσει και να εξαλείψει τους ντόπιους από μια περιοχή. Ειδικά όταν οι περισσότεροι απ’τους συγκεκριμένους μετανάστες προέρχονται από απολυταρχικά καθεστώτα, πολέμους, πείνα κλπ. 

 

[iv] Ας ξεκινήσουμε απ’τη σύγχυση στην κοινωνία. Με την αύξηση του πληθυσμού, δεν θα επαναπαυτούν σε δήθεν αναγνώριση δικαιωμάτων, αλλά θα θελήσουν το Ισλάμ να γίνει αν όχι η επίσημη θρησκεία του εκάστοτε κράτους, τουλάχιστον η δεύτερη επίσημη ή να μην υπάρχει επίσημη θρησκεία κράτους, αλλά ανεξιθρησκεία. Αυτό θα διευκολύνει την επεκτατική τους δράση. 

Η σύγχυση στο σχολείο, που παρότι με ξενίζει η πρωινή προσευχή στα σχολεία, και λοιπές θρησκοληπτικές ενέργειες, θα πρέπει σύντομα να ακολουθείται και το μουσουλμανικό θρησκευτικό τυπικό. Μάλιστα, πρόσφατα ανάγκασαν οι δασκάλες τους μικρούς μαθητές να προσευχηθούν στον Αλλάχ και να προσκυνήσουν τα μουσουλμανικά σύμβολα σε μια απαράδεκτη δράση εξισλαμοποίησης. Επομένως δεν μιλάμε απλώς για αποχριστιανοποίηση ή πρόταση ανεξιθρησκεία σε παιδικούς ευάλωτους εγκεφάλους, αλλά για καθαρή πλύση εγκεφάλου και βίαιη εξισλαμοποίηση. 

Οι λοιπές κοινωνικές διαστάσεις που παίρνει η κατάσταση είναι ορατές σήμερα σε διάφορες περιοχές με μεγάλες μουσουλμανικές μειονότητες (όπως η Θράκη) όπου το πρωινό ξύπνημα λαμβάνει χώρα με την ακρόαση του κυρήγματος του ιμάμη, με δημόσιες λιτανείες σε πλατείες (πχ. Πλατεία Αττικής), στάδια και λοιπούς δημόσιους χώρους. 

[v]   Η φθορά που θα υποστούν οι εντόπιες γλώσσες, τα ήθη και τα έθιμα, η κουλτούρα, ο πολιτισμός, οι συνήθειες, η καθημερινότητα… Όλα αυτά θα μας κοστίσουν όλα όσα προσπάθησαν οι πρόγονοί μας να δημιουργήσουν κι όλα όσα προσπάθησαν να διατηρήσουν οι προηγούμενες γενιές. Όλα  θα καλυφθούν από ένα τεράστιο σύννεφο από Ισλάμ και την ίδια την καταστροφή.

   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα