Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Το βαρύ μυστικό παζάρι που συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο ως μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση καταρρέει.


ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 8/10/2012

Πρόκειται η Συρία, η Ιορδανία και το Ισραήλ να επανέλθουν στον Τουρκικό έλεγχο;

Το πέρασμα από το Τουρκικό κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα ενός νόμου που επιτρέπει τον πόλεμο κατά της Συρίας μπορεί να είναι μέρος ενός μυστικού σχεδίου για την αποκατάσταση της ειρήνης στη Μέση Ανατολή με την τοποθέτηση της Τουρκίας επικεφαλής στη περιοχή. Αυτή η τοποθέτηση θα σήμαινε βάζοντας τη Συρία, το Λίβανο, την Ιορδανία, το Ισραήλ και ίσως το Ιράκ υπό την τουρκική κυριαρχία, μέρος μιας χαλαρής συνομοσπονδίας των χωρών που έχουν, για πολλές χιλιάδες χρόνια, υπάρξει μέρος της ίδιας πολιτιστικής παράδοσης.


 Μόνο το Εωσφορικό κράτος του Ισραήλ έχει τη στρατιωτική δυνατότητα για να σταματήσει την Τουρκία, αλλά επειδή χάνει γρήγορα την οικονομική και ηθική στήριξη των Εβραίων, κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνήσει να ενταχθεί σε μια χαλαρή Τουρκική ομοσπονδία αντί να χάσει κάθε στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη από το εξωτερικό της περιοχής.

Αυτό θα σήμαινε ότι το σχέδιο Rothschild θα ανατιναχτεί, και ο πολιτικός χάρτης της Μέσης Ανατολής θα επανέλθει σε κάτι παρόμοιο με αυτό που επικρατούσε πριν αναλάβει την Federal Reserve Board, που ξεκίνησε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και υπογράφηκε η Διακήρυξη Balfour.

Στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, το Πεντάγωνο και πηγές πρακτόρων λένε ότι οι βασικοί ηγέτες της αίρεσης Sabbatean ή ο όχλος Khazarian συλλαμβάνονται συστηματικά και είναι αποκομμένοι από κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα δύο πολύ υψηλού επίπεδου προσπάθειες να απελευθερώσουν τεράστια δολαρίων και γιεν με βάση κεφάλαια σε όλο τον κόσμο εντοπίστηκαν και σταμάτησαν από άγνωστα μέρη που ενήργησαν για να εμποδίσουν τα κεφάλαια αυτά να πέσουν στα χέρια της συνήθους δέσμη των υπόπτων της παλαιάς παγκόσμιας τάξης.

Σε γενικές γραμμές, όμως, το βαρύ μυστικό παζάρι που συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο ως μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση καταρρέει.

Ένας ανώτερος Κινέζος παράγοντας συναντήθηκε με έναν εκπρόσωπο της White Dragon Society την περασμένη εβδομάδα και υπήρχε μια φιλική ανταλλαγή απόψεων. Η θέα του εισερχόμενου της Κινεζικής κυβέρνησης ονομαστικά καθοδηγήθηκε από τον υποψήφιο συμβιβασμού Xi Jinping και είναι το μακροπρόθεσμο σχέδιο της Κίνας για να αναλάβει το αρχιπέλαγος της Οκινάουα, ως προοίμιο για την ανάληψη της Ιαπωνίας, σύμφωνα με τον πράκτορα.

Ο εκπρόσωπος της White Dragon Society, υπογραμμίζοντας το γεγονός του προσωπικού στο μικρό εστιατόριο του Τόκιο, όπου συναντήθηκαν, όπως είναι και τυπικά αυτές τις μέρες, δήλωσε ότι η Κίνα έχει 10 φορές τον πληθυσμό της Ιαπωνίας και ότι θα μπορούσε να επιτύχει καλύτερα τους στόχους τους με ειρηνικά μέσα, όπως της μετανάστευσης, τις αγορές Ιαπωνικών εταιρειών, τις ανταλλαγές σπουδαστών, κλπ.

Ο Κινέζος εκπρόσωπος απάντησε ότι η τελευταία Κινεζική κυβερνητική στρατηγική, ήδη καλούσε για μια σημαντική ευκαιριακή άμετρη αγορά των Ιαπωνικών εταιρειών, μετοχών, ακινήτων κ.λπ. Η παρουσία του μεγάλου ποσού των Κινέζων μεταναστών στο Ιαπωνικό εργατικό δυναμικό ήταν επίσης το αποτέλεσμα μιας παλιάς απειλή να κατακλύσουν την Ιαπωνία με βάρκες 100 εκατομμυρίων ανθρώπων, είπε.

Αν η Κίνα αισθανόταν ανυπόμονη, η W.D.S. προτείνει, θα μπορούσε να επιταχύνει τη διαδικασία μετανάστευσης της Ασίας, μετακινώντας μερικές από τις λειτουργίες πρωτεύουσα του Πεκίνου στη Νάρα της Ιαπωνίας ως μέρος της δημιουργίας ενός διεθνούς οικονομικού οργανισμού σχεδιασμού. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, η W.D.S. πρόσθεσε, μια τέτοια υπηρεσία θα μπορούσε να μισθώσει τις υπηρεσίες του Πενταγώνου.

Ο Κινεζικός αντιπρόσωπος θα επιστρέψει στην Κίνα αυτή την εβδομάδα για περαιτέρω διαβουλεύσεις.

Υπήρξαν επίσης παράλληλες μυστικές διαβουλεύσεις που δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα εκτός από το να πούμε ότι περιλαμβάνουν το χρυσό, το πετρέλαιο και την αντικατάσταση του δολαρίου των Η.Π.Α.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Ιαπωνική αστυνομία εργαζόμενη για τη Sabbatean μαφία σχεδιάζουν να συλλάβουν και πάλι τον Shinobu Tsukasa, τον επικεφαλής της Yamaguchi Gumi του συνδικάτου της Yakuza, σύμφωνα με Ιαπωνικές πηγές της W.D.S. Οι κατηγορίες αναμένεται να σχετίζονται με το γεγονός ότι η Yamaguchi Gumi παίρνει έσοδα από διαφημίσεις που τοποθετούνται από τις εταιρείες στην επιχείρηση ψυχαγωγίας ενηλίκων. (πορνό)

Αυτή η κίνηση από την αστυνομία είναι εξαιρετικά ανόητη και επικίνδυνη, σύμφωνα με Ιαπωνικές πηγές του υποκόσμου. Οι κορυφαίοι Ιάπωνες παράγοντες για την Sabbatean εγκληματική κλίκα στην Ιαπωνία θα γινόντουσαν πρωταρχικός στόχος όλων των Ιαπωνικών Yakuza συνδικάτων, αν προχωρήσει με μια τέτοια παρενόχληση, ακόμη και δεδομένου ότι αγνόησαν τα άτομα που είναι υπεύθυνα για τη μαζική δολοφονία που έλαβε χώρα στις 11 Μαρτίου 2011.

Οι αστυνομία έχει παρουσιάσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι Yasuhiro Nakasone, Ichiro Ozawa, Tsuneo Watanabe και άλλοι κορυφαίοι εγκληματίες  εμπλέκονται στην 311 πυρηνική και του τσουνάμι μαζική δολοφονία, τρομοκρατική επίθεση. Για την αστυνομία να συνεχίσει τις πιθανές ασήμαντες παραβάσεις σε διαφήμιση επιχειρήσεων σεξ αγνοώντας τη μαζική δολοφονία των ίδιων των πολιτών τους θα ήταν μια κήρυξη πολέμου από τη μαφία Sabbatean και των  Ιαπώνων σκλάβων τους ενάντια στο λαό της Ιαπωνίας.

Εν τω μεταξύ στις Η.Π.Α., το Πεντάγωνο έχει εργαστεί στενά με το κίνημα πολιτοφυλακής των ΗΠΑ για να συντονίσουν τη διάλυση της ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ CORPORATION και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα βασικά μέλη της εγκληματικής κλίκας έχουν ήδη αρχίσει να εξαφανίζονται ένα-ένα από την κοινή θέα, σύμφωνα με το Πεντάγωνο και πηγές πρακτόρων.

Στην ελεγχόμενη από την εγκληματική κλίκα φάρσα των εκλογών στις Η.Π.Α., εν τω μεταξύ, ο Πάπας και η Βασίλισσα έχουν διοχετεύει δισεκατομμύρια δολάρια ο καθένας για να μπορέσει να επανεκλεγεί ο Ομπάμα ως πρόεδρος των Η.Π.Α., σύμφωνα με πηγές των Italina Τεκτόνων P2.

Αγωνίζονται ενάντια στην εγκληματική οικογένεια των Bush που θέλουν μπροστά τον άνθρωπο τους Romney στην εξουσία. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το προσβλητικό για τη νοημοσύνη θέαμα θα αποφασιστεί κεκλεισμένων των θυρών και οι εταιρείες της Mossad, που καταμετρούν τις ψήφους των ΗΠΑ, θα εξαγάγουν τα αποτελέσματα ανάλογα.

Το Πεντάγωνο και οι πράκτορες λένε ότι θα βεβαιωθούν πως οι εκλογές δεν θα προχωρήσουν μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία. Εργάζονται με μια ομάδα πολιτοφυλακής που συνδέεται με τον Jesse Ventura, τον Ron Paul και έναν άλλο που εργάζεται με τον "Drake".

Επειδή υπήρξαν τόσες πολλές ψεύτικες υποσχέσεις της δράσης από τους στρατιωτικούς και τους οργανισμούς, να τις πιστέψετε μόνο όταν τις δείτε.

Στον Καναδά, εν τω μεταξύ, υπάρχει μια συνεχής προσπάθεια για να αναλάβει και να κλείσει το σύνολο της ανατολικής ακτής της βιομηχανίας αλιείας που συνδέονται με ομάδες της εγκληματικής κλίκας. Οποιοσδήποτε προσπαθεί να τα ''βάλει'' με αυτούς τους τύπους θα πρέπει να θυμάται το εξής "Newfie" (;) ανέκδοτο:

"Τι είναι μαύρο και μπλε και επιπλέει στο λιμάνι του St. John ;"

"Ένας από την ηπειρωτική χώρα ο οποίος είπε ένα αστείο Newfie(;)."

Αυτό είναι μια ειδική προειδοποίηση για την εγκληματική κλίκα: «Μην τα βάζετε με τον Καναδά.»


ΠΗΓΗ: http://eclinik.wordpress.com/vital-issues/ben-fulford/weekly-geopolitical-news-and-analysis20121008-are-syria-jordan-and-israel-about-to-revert-to-turkish-control/
ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα