Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ


Η Πανσέληνος γίνεται στις 30-9-2012, ώρα 6.18 πμ (θερινή) στην 7ο του άξονα Ζυγού – Κριού, με πολύ εκρηκτικές εμπλοκές που θα τις δούμε αμέσως:

Ήλιος, 7ο Ζυγού
Σελήνη, 7ο Κριού
Ουρανός, 6ο Κριού, ανάδρομος
Πλούτωνας, 7ο Αιγόκερω







Έχει δηλαδή η Πανσέληνος ακριβέστατες σκληρές όψεις αντίθεσης και τετραγώνου με Ουρανό και Πλούτωνα και την ημέρα αυτή έχουμε δύο σκληρά «Tαυ» τετράγωνα με τα δύο Φώτα και με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.

Ας δούμε τώρα που βρίσκονται οι άλλοι πλανήτες την ίδια μέρα.

Ερμής στις 21ο Ζυγού, σε μοίρα που έχει απόλυτη έξαρση ο Κρόνος αλλά και σε σύνοδο με τον Κρόνο, που είναι στις 29ο Ζυγού, έτοιμος να περάσει στο Σκορπιό.

Αφροδίτη στις 26ο Λέοντα σε ακριβές τετράγωνο με Άρη και με Δεσμούς της Σελήνης, που βρίσκονται ο πρώτος στις 25ο Σκορπιού και οι δεύτεροι στις 27ο Σκορπιού – Ταύρου.

Ο Ποσειδώνας στις 0ο Ιχθύων, πάντα τετράγωνο με τον ωροσκόπο της Ελλάδας, ο Δίας στις 16ο Διδύμων, απέναντι από τον Άρη της Ελλάδας αλλά και σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο της.

Τέλος ο Ωροσκόπος και το M/C της Πανσελήνου είναι στις 23ο Παρθένου και 23ο Διδύμων αντίστοιχα σε εμπλοκή με Σελήνη, Αφροδίτη και Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας.






Ας δούμε τώρα που βρίσκονται και οι «δυνατοί» άξονες σ’ αυτή την, πραγματικά ισχυρή, Πανσέληνο:

Ο άξονας του θανάτου και της μπλοκαρισμένης ενέργειας (Άρης/ Κρόνου) είναι στις 13ο Σκορπιού, σε τετράγωνο με Ήλιο/ Κρόνο της Ελλάδας.

Ο άξονας της βίας (Άρης/ Πλούτωνας) στις 16ο Τοξότη, σε εμπλοκή με το Δία της Πανσελήνου και τον Άρη της Ελλάδας.

Ο άξονας της κατάλυσης εξουσίας (Κρόνος/ Πλούτωνας) στις 3ο Τοξότη, απέναντι από τον ωροσκόπο της Ελλάδας.

Ο άξονας του πένθους (Κρόνος/ Β. Δεσμός) κι αυτός στις 13ο Σκορπιού, μαζί με τον άξονα Άρη/ Κρόνου και, βεβαίως, με τις ίδιες εμπλοκές που έχει κι αυτός.

Ο άξονας της επανάστασης (Ουρανός/ Ποσειδώνας) στις 19ο Ιχθύων σε ακριβέστατη εμπλοκή με τους Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας, που είναι στις 19ο Παρθένου/ Ιχθύων.

Ο άξονας Κρόνος/ Ποσειδώνας (εξασθένιση, σύγχυση) στις 0ο του Αιγόκερω σε σκληρές όψεις 45ο και 135ο με Ήλιο και Κρόνο της Ελλάδας.

Ο άλλος άξονας της επανάστασης (Άρης/ Ουρανός) στις 0ο Υδροχόου σε σκληρή όψη 45ο με Άρη της Ελλάδας.

Τόσοι «σκληροί» άξονες ενεργοποιημένοι σε μία Πανσέληνο και με τόσες δυνατές εμπλοκές προμηνύουν σίγουρα ένα πολύ «θερμό» φθινόπωρο. ας προσπαθήσουμε λοιπόν με τα εργαλεία της τέχνης μας να αποκωδικοποιήσουμε αυτή την Πανσέληνο που, κυριολεκτικά, φαίνεται πως είναι «τεστ νεύρων».

Πανσέληνος στον άξονα της διπλωματίας και του πολέμου (αυτά δηλώνει ο άξονας Ζυγού- Κριού, όπως πολλές φορές έχουμε γράψει), είναι φυσικό να συνδεθεί με εντάσεις διπλωματικές, εντάσεις πολιτικές, ακόμα και με «πολεμική» κάθε μορφής (θυμηθείτε πέρυσι με αντίστοιχη δυνατή Πανσέληνο τον Οκτώβρη είχαμε την αρχή του τέλους της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου).

Η εμπλοκή της Πανσέληνου με τον Ουρανό είναι ένδειξη εσωτερικής ανταρσίας, έλλειψης προσαρμογής, δείχνει ξαφνικά γεγονότα σε συνεργασίες, χωρισμούς, διαμάχες, συγκρούσεις.

Το τετράγωνο (στην ακρίβεια) με τον Πλούτωνα δηλώνει αλλαγές περιστάσεων, αναστατώσεις, ακόμα και «μοιραία» γεγονότα.

Το «Ταυ» που σχηματίζει η Πανσέληνος με Ουρανό/ Πλούτωνα δηλώνει:
Επιθυμία για ελευθερία, ανεξαρτησία.
Ισχυρές συναισθηματικές εντάσεις.
Σκληρό αγώνα, ανησυχία, τόλμη που μπορεί να αγγίζει και τα όρια της αυθάδειας.
Αλλαγές ακόμα και με τη χρήση βίας.

Το τετράγωνο Άρη/ Αφροδίτη δηλώνει φαινόμενα δυσαρμονίας, ρήξης σε σχέσεις και συνεργασίες, ιδιόρρυθμες έως και αφύσικες σχέσεις – συνεργασίες.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τους Δεσμούς της Σελήνης συνηγορεί γι’ αυτό που παραπάνω αναφέραμε, για δυσαρμονικές δηλαδή σχέσεις ή, έστω, για «αφύσικες» συνεργασίες.

Ο Άρης σε εμπλοκή με τους Δεσμούς της Σελήνης δείχνει κι αυτός εντάσεις, φασαρίες σε οργανισμούς κάθε μορφής, δείχνει επίσης και προώθηση νέων συνεργασιών (αυτό μπορεί να γίνει όχι μόνο σε στενά εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο).

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο (και ο Ερμής σε Κρόνια μοίρα) δείχνει απαισιόδοξες σκέψεις, μοναξιά, αποξένωση και, στην πιο καλή του εκδοχή, δείχνει σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, εστιασμό. Πάντως σε κοινωνιολογικό επίπεδο η σύνοδος αυτή δείχνει κυριαρχία ατόμων που είναι δύσπιστα, καχύποπτα, ακόμα και ανέντιμα.

Το τετράγωνο πάλι Αφροδίτη – Άρη που παραπάνω αναφέραμε είναι δηλωτικό και σκανδάλων ή αποκαλύψεις σκανδάλων.

Άρης/ Κρόνος Πανσελήνου σε εμπλοκή με Ήλιο - Κρόνο Ελλάδας, είναι ένδειξη ασθενικής ανθεκτικότητας, θανάτου κυριολεκτικού ή μεταφορικού, πολύ δύσκολη ένδειξη για την όποια κυβέρνηση, αλλά και το κράτος το ίδιο.

Άρης/ Πλούτωνας σε εμπλοκή με Δία της ημέρας και Άρη Ελλάδας, δείχνει φαινόμενα βίας, αναποδιά της τύχης αλλά και επίτευξη κάποιου στόχου με μεγάλο κόστος (σχεδόν «Πύρρειο» νίκη).

Κρόνος/ Β. Δεσμός σε εμπλοκή με Ήλιο/ Κρόνο της Ελλάδας δείχνει πένθος, λύπη, χωρισμό, απομόνωση, μοναξιά, εξαναγκαστικές συνεργασίες, περιορισμούς κάθε μορφής).

Ουρανός / Ποσειδώνας στους Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας δείχνει απώλεια εσωτερικής ισορροπίας, μοίρασμα κοινών πόνων, στενοχώριας και λύπης.

Κρόνος/ Ποσειδώνας σε Ήλιο/ Κρόνο Ελλάδας είναι ένας συνδυασμός που δείχνει σύγχυση, έλλειψη ζωτικότητας, εξασθένιση, συναισθηματικό πόνο.

Άρης/ Ουρανός σε Άρης της Ελλάδας συνηγορεί για το «τεστ νεύρων» που και παραπάνω γράψαμε, δείχνει επίσης αγώνα για επιβίωση, ατύχημα, τραυματισμό.

Τέλος Δίας απέναντι  από τον Άρη της Ελλάδας δείχνει διαφορές και συγκρούσεις και τάση για επίλυση διαφορών - προστριβών με ρυθμίσεις και διακανονισμούς.

Ευτυχώς που ο Δίας, έστω και ο αδύναμος Δίας των Διδύμων, υποστηρίζει με ευνοϊκές όψεις Κρόνο και Ήλιο της Ελλάδας, κάτι που απαλύνει - τουλάχιστον - το υπόλοιπο «σκληρό τοπίο» αυτής της Πανσελήνου που, υπόψη, ενεργοποιεί και το γενέθλιο τετράγωνο Δία - Πλούτωνα της Ελλάδας (που είναι στην 6ο Αιγόκερω - Κριού).


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα