Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

                                          


Η Θεατρική Ομάδα της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Γιώργου Μπέλλου «Βίος ανθόσπαρτος» στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου το Σάββατο 27-10-2012 και ώρα 20.00.


Το έργο «Βίος ανθόσπαρτος» είναι μια σύγχρονη σάτιρα η οποία εμβαθύνει στις ανθρώπινες σχέσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλο το έργο είναι μια εικόνα του σύγχρονου νεοέλληνα.
Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζονται οι σχέσεις των ηρώων δημιουργεί πολλές κωμικές καταστάσεις που κάνουν το θεατή και να διασκεδάσει αλλά αρκετές φορές να αναγνωρίσει στον καθένα από τους ήρωες ένα κομμάτι του εαυτού του.
Αναμφίβολα το έργο «Βίος ανθόσπαρτος» είναι μια ευκαιρία για το θεατή να περάσει δυο ευχάριστες ώρες παρέα με τους ήρωες του θεατρικού έργου.

Τη σκηνοθεσία του έργου έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης της ομάδας Γιάννης Φλώρος.

Τα έσοδα της παράστασης της 27ης Οκτωβρίου θα διατεθούν στο Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ».

 Είσοδος 5 ευρώ.


Τρόφιμα αντί για εισιτήριο

Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, κατά την οποία οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη συμπαράστασης και αλληλεγγύης ολοένα και αυξάνονται, η Θεατρική Ομάδα της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου δίνει μια θεατρική παράσταση για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου στη Ρόδο.
 Έτσι αντί για εισιτήριο, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το έργο μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα, λάδι, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες τομάτας, φρυγανιές, ρύζι).

Η παράσταση, με το θεατρικό έργο του Γιώργου Μπέλλου «Βίος ανθόσπαρτος» θα δοθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Ελάτε να ενισχύσουμε και στη Ρόδο το κοινωνικό παντοπωλείο. Τα τρόφιμα θα παραλαμβάνουν στην είσοδο στελέχη της Αδελφότητας Κρητών.


Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.psiloritis.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα