Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ




Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις 29 Οκτώβρη 2012, ώρα 21.49 (χειμερινή πια) στην 6η του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σε σχεδόν ακριβές τρίγωνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που είναι και το μεγάλο «ατού» αυτής της Πανσελήνου.

Ας δούμε που βρίσκονται αυτή τη «συμβολική» μέρα (μια μέρα μετά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου) οι άλλοι πλανήτες, αφού αναφέρουμε πως ο Ωροσκόπος του ωροσκοπίου που κατασκευάζουμε για την Πανσέληνο είναι στις 16 Καρκίνου και το M/C στην «αναιρετική» μοίρα της 29ης Ιχθύων.




Ερμής, στις 0 Τοξότη, σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που είναι στις 0 Ιχθύων. αμφότεροι σε «Ταυ» τετράγωνο με τον Ωροσκόπο της Ελλάδας.

Αφροδίτη, στην 1η Ζυγού, σε σκληρές όψεις με Ουρανό – Πλούτωνα (με αρκετή, ευτυχώς, ανοχή, αλλά συγκλίνουσες όψεις, που σημαίνει πως στις αρχές Νοέμβρη θα σχηματιστεί με τους τρεις αυτούς πλανήτες άλλο ένα σκληρό «Ταυ» τετράγωνο).

Άρης, στις 16 Τοξότη, πάνω στον Άρη της Ελλάδας.

Δίας, στις 15 Διδύμων, σε αντίθεση με τον Άρη της Πανσελήνου αλλά και με τον Άρη της Ελλάδας (αυτή η εμπλοκή πρέπει να μελετηθεί ιδιαίτερα, θα το κάνουμε παρακάτω).

Ουρανός στις 5 Κριού, σε σκληρή όψη 150 (χιαστί) με τον Ήλιο της Πανσελήνου και πάνω στον Πλούτωνα της Ελλάδας αλλά και τετράγωνο με τον Δία της Ελλάδας, ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, που είναι από τα πιο «τραυματικά» σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ελλάδας.

Πλούτωνας στις 7 Αιγόκερω, πάντα σε τετράγωνο με Ουρανό.

Κρόνος στις 3 Σκορπιού, στην απόλυτη πτώση της Σελήνης, σε μία από τις πιο δύσκολες μοίρες του Ζωδιακού, μοίρα που συνδέεται και με οικονομική καταστροφή, αλλά και με κάθε είδους οικονομική δυστοκία.

Δεσμοί της Σελήνης στις 26 Σκορπιού – Ταύρου, σε εμπλοκή με τον επικίνδυνο Admetos της Uranian Σχολής, που συνδέεται με θάνατο. Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι και στον άξονα του θανάτου, τον άξονα Άρη/ Κρόνου, που είναι στις 25 Σκορπιού.




Ο άξονας της επανάστασης (Άρης/Ουρανός) είναι στις 10 Υδροχόου, στο M/C της Ελλάδας και ο άξονας του πένθους (Κρόνος/ Β. Δεσμός) είναι στις 14 Σκορπιού, σε εμπλοκή ακριβέστατη με Ήλιο, Κρόνο του γενεθλίου ωροσκοπίου της Ελλάδας.





Ας τα δούμε όλα αυτά όμως πιο αναλυτικά :

Πανσέληνος στον άξονα των χρηματοοικονομικών είναι λογικό να συνδέεται και με αυτόν τον τομέα. θέματα οικονομικών - είναι πια το θέμα των ημερών σε εθνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο! - μπορούν λοιπόν να είναι έντονα εκείνες τις μέρες, πολλά πάλι «παρασκηνιακά» μπορούν να συμβούν σ’ αυτόν τον τομέα, μιας και η Πανσέληνος γίνεται στο 12ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, οίκο παρασκηνίου αλλά και δοκιμασιών.

Τα τρίγωνα και τα εξάγωνα του Πλούτωνα στην Πανσέληνο ευνοούν την πραγματοποίηση νέων ιδεών, δείχνουν άνοδο και πρόοδο αλλά με τρόπο σκληρό, κάποιες φορές και χωρίς έλεος, αν χρειαστεί. πολύ περισσότερο που Ήλιος, Σελήνη και Πλούτωνας (τα μεταξύ τους μεσοδιαστήματα) εμπλέκονται με το πολύ σκληρό μεσοδιάστημα Κρόνου - Πλούτωνα, που συνδέεται με κάθε μορφή αυταρχισμού, ακόμα και με κατάλυση εξουσίας.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί κάθε αυταπάτη, δείχνει έλλειψη πνευματικής διαύγειας, εσωτερική σύγχυση, ταραχή, μπέρδεμα και αποτυχίες λόγω λανθασμένων επιλογών, σκέψεων και συμπεριφοράς. Η εμπλοκή των δύο πλανητών με τον ωροσκόπο της Ελλάδας δείχνει φαινόμενα εξαπάτησης, εκμετάλλευσης, διάψευση ελπίδων που είχαν επενδυθεί σε κάτι, πρόσωπο, κόμμα, ιδεολογία, θεσμό.

Αφροδίτη σε «Ταυ» τετράγωνο με Πλούτωνα, Ουρανό συνηγορεί για χωρισμούς, κάποιες φορές αναπόφευκτους, ξαφνικό «τέλος μιας σχέσης».

Άρης σε Άρη Ελλάδας και αμφότεροι σε αντίθεση με Δία είναι ένδειξη βιαστικών ενεργειών, βιαστικών συνεργασιών ή διάλυσης συνεργασιών, δείχνει καβγάδες, ανταρσίες εναντίον της όποιας κηδεμονίας, δείχνει επίσης σκάνδαλα, σημαντικά γεγονότα σε χώρους ενημέρωσης, μεταφορών, μιας και η αντίθεση αυτή γίνεται στον άξονα των μεταφορών και της επικοινωνίας, στον άξονα Διδύμων - Τοξότη.

Ο Κρόνος στην απόλυτη πτώση της Σελήνης είναι δύσκολη ένδειξη για το λαό (όχι μόνο τον ελληνικό), δείχνει μεγάλες δυσκολίες σε θέματα χρηματοοικονομικά. Το ότι από το σημείο αυτό (3ο Σκορπιού) κάνει σκληρές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας, είναι ένδειξη αναστολών, περιορισμών, διάλυσης σχέσεων, μοναξιάς, απομόνωσης, χωρισμών, πένθους και στενοχώριας. Στην πιο καλή εκδοχή δείχνει σχέσεις «ψυχαναγκαστικές», που γίνονται σε πλαίσια αδήριτης αναγκαιότητας.

Δεσμοί Σελήνης σε Άρη/ Κρόνο δείχνουν συνθήκες που κυριαρχεί η φθορά, η παρακμή, «σχέσεις με άρρωστα άτομα, που πενθούν ή φυλακισμένους», όπως κατά λέξη γράφει ο R. Ebertin.

Άρης/ Ουρανός σε M/C της Ελλάδας δείχνει καταστάσεις που νιώθεις «το πιστόλι στο κεφάλι» (πάλι χρησιμοποιούμε κατά λέξη έκφραση του Ebertin), δείχνει εμφάνιση άκαμπτων, αλόγιστων ατόμων και καταστάσεων, βίαιες ενέργειες, ατυχήματα κάθε μορφής.

Κρόνος/ Β. Δεσμός σε Ήλιο και Κρόνο της Ελλάδας επιβεβαιώνει όσα πιο πάνω γράψαμε για απομόνωση, μοναξιά, «υποχρεωτικούς χωρισμούς». Πολύ βαριά δυναμική που προσεκτικά θα παρακολουθούμε πως θα εξελιχθεί, πιθανόν η δυναμική αυτή να δείχνει και ιδιαίτερες δυσκολίες στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλου υπερεθνικού συνόλου.

Τέλος ο Νότιος Δεσμός σε μία από τις πιο δύσκολες μοίρες του Ζωδιακού, την 26 Ταύρου, όπου υπάρχει και ο επικίνδυνος απλανής Algol (που «κόβει κεφάλια») είναι μία ένδειξη πως ο κόσμος του υλισμού και ότι συνδέεται μ’ αυτόν ετοιμάζεται να υποστεί την πιο μεγάλη κρίση του (που ήδη έχει αρχίσει) και μάλιστα με έναν «ξαφνικό» πιθανά τρόπο, μιας και ο Βόρειος βρίσκεται στην «πύλη του Ουρανού» (για τις «πύλες» γράφουμε αναλυτικά στο βιβλίο μας «Οι πύλες του Carelli», εκδ. «Ηλίανθος»).

Όμως γι’ αυτό θα ξαναγράψουμε και σε επόμενα άρθρα μας, μιας και οι Δεσμοί εκεί κοντά θα είναι και τον επόμενο μήνα και, βέβαια, την «κρίσιμη» μέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, στις 21 Δεκέμβρη.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα