Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 7ος ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ; …ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!

Γράφει η Αγγελική Αναγνώστου

Ένα άρθρο που θα δυσαρεστήσει…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΖ:10 "Και είναι επτά βασιλείς· οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι, ο άλλος (ο 7ος) δεν ήλθεν έτι, και όταν έλθη, ολίγον πρέπει να μείνη".


Θεωρώ πως πρέπει να ξεκινήσω αυτό το άρθρο με ένα απόσπασμα από το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ευαγγελιστή Ιωάννη που περιγράφει πώς ο κόσμος μας «πλάστηκε» από μια ελαττωματική οντότητα την οποία κάποιοι αποκαλούν Εωσφόρο και κάποιοι άλλοι θεό (υπενθυμίζω τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον Πατέρα/Άρρητο Αρχή και τον δημιουργό/θεo/Εωσφόρο).

ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΙΩΑΝΝΗ
:
«Και η Σοφία της Επίνοιας, που είναι ένας αιώνας (ένα Υπερ-σύμπαν, μια διάσταση των Υπερ-Κόσμων της Αλήθειας) συνέλαβε μια σκέψη με την αντανάκλαση του αόρατου Πνεύματος. Θέλησε να γεννήσει κάτι όμοιο με αυτή, δίχως την συγκατάθεση του Πνεύματος. Και γέννησε παρά το ότι το πρόσωπο του αρσενικού της στοιχείου δεν το είχε εγκρίνει και δεν είχε συμφωνήσει.… Και χάρη στην ακατανίκητη δύναμη που υπάρχει μέσα της δεν παρέμεινε αδρανής, αλλά βγήκε από αυτήν ένα πλάσμα που ήταν ατελές και διαφορετικό από αυτήν [1]. …Και αυτό δεν έμοιαζε με την μητέρα του αλλά είχε άλλη μορφή. Και όταν είδε το αποτέλεσμα της επιθυμίας της, αυτό μεταβλήθηκε σε μορφή φιδιού με πρόσωπο λιονταριού   (οι δράκοι/θεοί των ανατολικών θρησκειών). Και τα μάτια του έμοιαζαν με φωτιές αστραπής που ακτινοβολούσαν. Εκείνη τότε το πέταξε μακριά της έξω από  εκείνο το χώρο, για να μην το δει κανένας από τους αθανάτους, διότι το είχε δημιουργήσει με άγνοια. Και το περιέβαλε με μια φωτεινή νεφέλη, ώστε κανείς να μην μπορεί να το δει εκτός από το Άγιο Πνεύμα…  και κάλεσε το όνομά του Ιαλδαβαώθ . Αυτός είναι ο πρώτος άρχων (ο άρχων του κόσμου τούτου) [ΙΩΑΝ ΙΣΤ:11] που έλαβε μεγάλη δύναμη από την μητέρα του, και έφυγε από κοντά της και από τους χώρους όπου γεννήθηκε. Έγινε ισχυρός και δημιούργησε για τον εαυτό του άλλους αιώνες(διαστάσεις) με μια φλόγα λαμπρής φωτιάς, ή οποία εξακολουθεί και τώρα να υπάρχει. Και έγινε ένα με την τρέλα του η οποία ενυπάρχει σε αυτόν και γέννησε για τον εαυτό του εξουσίες. …(Κατονομάζει τις δώδεκα εξουσίες του).
…Και έθεσε επτά βασιλείς ‒που αντιστοιχούν στα στερεώματα των ουρανών― πάνω από τους επτά ουρανούς (στον εικονικό παράδεισο)και πέντε πάνω από τα βάθη της αβύσσου, (στην κόλαση) για να βασιλεύουν εκεί. (Η διττότητα του κόσμου τούτου, το δένδρο της γνώσης του καλού και του κακού, το γιν και το γιανκ,).
Και μοιράστηκε τη φωτιά μαζί τους, αλλά δεν τους απομάκρυνε από τη δύναμη του φωτός το οποίο είχε λάβει από τη μητέρα του, διότι αυτός είναι σκότος αγνοίας». Επειδή ήταν άρχοντας της φωτιάς...
[1] Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος το διατυπώνει ως εξής:
[κεφ. Α§9: Ο Νους-Θεός,  αρσενικός-θηλυκός όντας, ζωή και Φως υπάρχων, γέννησε άλλο δημιουργό-Νου, από φωτιά και πνεύμα. Αυτός ο δεύτερος Νους (ο Νους δημιουργός), δημιούργησε τους διοικητές του αισθητού κόσμου ο οποίος περικλείεται από επτά κύκλους, η διοίκηση των οποίων ονομάζεται Ειμαρμένη.]
Οι άνθρωποι μάθαμε να δεχόμαστε κάποια «σλόγαν» και να τα επαναλαμβάνουμε χωρίς πολύ σκέψη. Λέμε λοιπόν: «όπου υπάρχει φως, δεν υπάρχει σκοτάδι». Ωστόσο δεν λαμβάνουμε υπ’ όψη μας τις διαβαθμίσεις του φωτός! Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης όμως συνεχίζει διευκρινίζοντας αυτό το θέμα, στο Απόκρυφο Ευαγγέλιο:
«Και όταν το φως αναμίχθηκε με το σκότος, έκανε το σκότος να λάμψει. Και όταν το σκότος αναμίχθηκε με το φως σκοτείνιασε το φως και έγινε ούτε φως ούτε σκότος αλλά εξασθένησε».
Έγινε δηλαδή ανταυγή, και λυκό-φως· και το υποβαθμισμένο αυτό φως, εκδηλώθηκε σαν φλόγα. Τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου το επισημαίνουν με σαφήνεια στο πιο πάνω Κεφ. Α§9

Η Μυστική Γνώση του πλανήτη λέει πως κάθε 2.000 χρόνια, η Γη περνάει στον κραδασμό μιας εκ των συνολικά επτά ακτίνων «φωτός», μέχρι να συμπληρωθεί ο κύκλος των 14.000 ετών. Κάθε ακτίνα αντιστοιχεί και σε έναν εκ των επτά Ελωχίμ της υλικής δημιουργίας, ή σε κάθε έναν από τους επτά διοικητές της Ειμαρμένης.

Η Λευκή αδελφότητα ονοματίζει τους επτά διοικητές της Ειμαρμένης ή επτά Ελωχίμ ή τους επτά διοικητές των επτά ουρανών του (τρελού) Ιαλδαβαώθ (τα επτά κεφάλια του θηρίου Εωσφόρου)

1η ΑΚΤΙΝΑ: Γαλάζια φλόγα: Ελοά Ηρακλής (Eloah Herules)
2η ΑΚΤΙΝΑ: Κίτρινη (ηλιακή) φλόγα: Ελοά Τσάντιον (Eloah Chandion)
3η ΑΚΤΙΝΑ: Ροζ φλόγα: Ελοά Όριον (Eloah Orion)
4η ΑΚΤΙΝΑ: Κρυσταλική φλόγα: Ελοά Βίστα (Eloah Vista)
5η ΑΚΤΙΝΑ: Πράσινη φλόγα: Ελοά Χάλκυον (Eloah Halcyon)
6η ΑΚΤΙΝΑ: Χρυσή-ρουμπινί φλόγα: Ελοά Φαρσάουμ (Eloah Pharschaum)
7η ΑΚΤΙΝΑ: Βιολέ φλόγα: Ελοά Αρκτούρος (Eloah Arcturus)

Κάθε ένας  από αυτούς τους Ελωχίμ αντιπροσωπεύεται και από έναν αντίστοιχο Τσοχάν.

Και ερχόμαστε στον επίμαχο στίχο: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΖ:10 «Και είναι επτά βασιλείς· οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι, ο άλλος (ο 7ος) δεν ήλθεν έτι, και όταν έλθη, ολίγον πρέπει να μείνη».

Όταν ο Ιωάννης έγραφε την Αποκάλυψη, η βασιλεία των πέντεπνευματικών
βασιλέων Ελωχίμ και των αντίστοιχων Τσοχάν τους, είχε παρέλθει.
Ο έκτος ήταν ενεργός και ήταν ο Ελωχίμ Pharschaum.
Ο έβδομος δεν είχε ακόμη εμφανισθεί, επειδή το πλήρωμα του χρόνου δεν είχε έρθει.
Σήμερα όμως, ο Έβδομος Ελωχίμ Arcturus είναι εδώ και αντιπροσωπεύεται από τον Τσοχάν της εβδόμης ακτίνος, Άγιο Γερμανό ή Saint Germaine (όπως τον αποκαλούν κάποιοι άλλοι). Είναι πλέον εδώ και παραπλανά ψυχές για το ποιος πραγματικά είναι. Οι άνθρωποι που αναζητούν πνευματική φώτιση "πέφτουν απάνω του" επειδή αυτός αυτή την περίοδο βρίσκεται παντού και κυριολεκτικά ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.
****
Η επίσημη τελετή της ανάληψης των καθηκόντων του ως Τσοχάν της 7ης ακτίνος έγινε την 1η Μαΐου 1954 όμως η πραγματική ανάληψη του αξιώματος έγινε στα τέλη του 18ου αιώνα. Επισυνάπτω απόσπασμα από το βιβλίο του Α. Παπασταύρου ‘Επιστολαί προς Ανώνυμον’ που δίνει τις σχετικές πληροφορίες:
«Ομιλία του Αγίου Γερμανού (SAINT GERMAINE) δοθείσα εις όμιλον μαθητών της "Bridge to Freedom" κατά την 21 Απριλίου 1954.
“…Κατά το τέλος της επιγείου εκείνης ζωής επήγα εις τηνΤρανσυλβανίαν και εκείθεν, την 1η Μαΐου 1684, διήλθον εις την διακονικήν κλίμακα των αναληφθέντων διδασκάλων. Το υπούργημα του τσοχάν της εβδόμης ακτίνος το ανέλαβον, κατά τα τέλη του 18ουαιώνος…
…Εν τη παραμονή της μεγάλης ταύτης τελετής στέψεως (1/5/1954), ήτις θα ενασχολήση την προσοχήν και την ενέργειαν όλων των μελών της πνευματικής ιεραρχίας μας, …μοι εδόθη το στέμμα της εξουσίας, ως η ιθύνουσα συνειδητότης του επερχόμενου κύκλου των 2000 ετών.(…δεν θα ολοκληρώσει όμως αυτό τον κύκλο, «…επειδή γνωρίζει ότι ολίγον καιρόν έχει»)
...Καίτοι ήμην ο τσοχάν της εβδόμης ακτίνος επί πολλά έτη, εν τούτοις δεν είχον εισέτι αποβεί ο Κοσμικός αντιπρόσωπος του 7ου νέου κύκλου, διότι οι τελικοί κραδασμοί της έκτης ακτίνος, ήσαν ακόμη ισχυροί εις την ατμόσφαιραν του πλανήτου. […και είναι επτά βασιλείς οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι(ο 6ος Ελωχίμ και Τσοχάν της 6ης ακτίνας), ο άλλος (ο 7ος της 7ης ακτίνας) δεν ήλθεν έτι (=ακόμη), και όταν έλθη,ολίγον πρέπει να μείνη.]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα