Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αφροδίτη επιτέλους στον Ζυγό μέχρι και τις 21 Noεμβρίου.


    
Η Αφροδίτη μπήκε επιτέλους στον Ζυγό στις 28/10 στις 3 το μεσημέρι και θα μείνει σε αυτό μέχρι και 21 Νοεμβρίου. Όταν μπαίνει η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο τα πάντα αλλάζουν και όλα ηρεμούν. Πρόκειται για μια από τις καλύτερές της θέσεις και φέρνει την αγάπη στην ζωή μας γιατί η αρμονία, η ομορφιά, η ευγένεια, ο γάμος και οι κοινωνικές σχέσεις παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Οι συνεργασίες και η συντροφικότητα σε συνδυασμό με ευελιξία και διπλωματία θα έχουν την πρωτοκαθεδρία. Χρειάζεται να γνωρίζετε ότι αυτά θα είναι τα όπλα που θα προσεγγίσετε την αγάπη. Εύκολα και απλά.
Ο κόσμος των ιδεών του Πλάτωνα αντικατοπτρίζει την Αφροδίτη στον Ζυγό γιατί μιλάει για ιδανικές καταστάσεις και μέσα σε αυτές εκδηλώνονται και οι ιδανικές σχέσεις (πλατωνική σχέση) που εκφράζουν τον ρομαντισμό και τον αιώνιο έρωτα που σχετίζεται με το Θείον. Γενικά, όταν ένας καλός πλανήτης όπως η Αφροδίτη μπαίνει σε ένα ζώδιο που έχει κυριαρχία, κανένας στην ουσία δεν βάλλεται. Απλά μπορεί να γίνουν κάποιες υπερβολές αλλά χωρίς μεγάλα αρνητικά αποτελέσματα όπως π.χ. ίσως να μην μπορείτε να υπερασπιστείτε με σθένος αυτό που πιστεύετε ή να κάνετε υπερβολικές υποχωρήσεις ή μεγαλύτερη ενασχόληση με τις κοινωνικές σχέσεις ή με θέματα ομορφιάς. Κυρίως αυτές οι υπερβολές μπορεί να παρατηρηθούν από Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους αλλά όλα είναι καλοδεχούμενα.
Πάντως το κυριότερο που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι, για να λάβετε την καλή ενέργεια από τους πλανήτες, χρειάζεται να αλλάξετε και εσείς, ανεβάζοντας την ενέργεια μέσω της συνείδησής σας σε υψηλότερο επίπεδο. Πως θα γίνει αυτό; Μέσα από τη γνώση και την αγάπη του εαυτού μας.
  Αφροδίτη στον Ζυγό: H μεγάλη ευεργέτιδα για όλα τα ζώδια
ΚΡΙΟΣ
aries
Όλες οι σχέσεις σας, είτε προσωπικές, είτε συνεργασίες, θα μπουν σε καλύτερη φάση. Μερικοί από εσάς με πολύ συζήτηση και θετικότητα από την πλευρά σας και την πλευρά του άλλου θα διορθώσετε ακόμα και έναν χωρισμό. Ο Ζυγός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Σε μια συνεργασία θα καταφέρετε να υπάρχει και από τις δυο πλευρές ισοτιμία και ορθό μοίρασμα σε δουλειές και ανάγκες. Γενικά, θα είσαστε ήρεμοι και θέματα προσωπικής ομορφιάς και ανάπτυξης θα σας κεντρίσουν τον ενδιαφέρον.
  
ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα χρειαστεί να επέλθει ειρήνη και στην καθημερινότητά σας αρμονία και ηρεμία. Θα προσπαθήσετε να διορθώσετε θέματα βάρους και γενικά σώματος γιατί θα σας ενδιαφέρει η ομορφιά. Επίσης, μπορεί να διαμορφώσετε τον χώρο που δουλεύετε, διορθώνοντας τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και τον κόσμο που έρχεστε σε επαφή. Η υψηλή αισθητική θα σας απασχολήσει και μερικοί με ιδιαίτερα προσόντα στην τέχνη θα τα αναπτύξετε περισσότερο. Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει στο έπακρο και κυρίως ένας Ζυγός ή ένας Υδροχόος θα έχει τον πρώτο λόγο. Η επιτυχία στο θέμα ενός παιδιού θα έλθει από δική σας προσωπική προσπάθεια, αλλά και διπλωματία.
  
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Ποιος σας πιάνει! Η Αφροδίτη σε ζώδιο του αέρα είναι το καλύτερό σας από όλες τις απόψεις. Νέοι έρωτες, ειδύλλια, δημιουργικότητα, ρίσκο αλλά και αγάπη για τα παιδιά και γενικά για την καλή ζωή και τη διασκέδαση. Σίγουρα θα περάσετε καλά αυτό το διάστημα. Επίσης, οι υποθέσεις ενός σπιτιού θα σας απασχολήσουν και το μέλημά σας θα είναι να διορθώσετε τα κακώς κείμενα από την επίπλωση μέχρι και το ενεργειακό περιβάλλον. Λουλούδια και χρώματα μπορεί να είναι αυτά που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Χρήματα επίσης και εύνοια από κάποιες δουλειές θα σας ανεβάσουν το πεσμένο ηθικό. Η επιτυχία θα είναι δεδομένη, αρκεί να μην ξεχνάτε ότι πάντα και παντού χρειάζεται οι προσπάθειές σας να γίνονται με αγάπη και κατανόηση.
  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Στο σπίτι σας θα επέλθει ηρεμία αλλά και θα ανοίξετε περισσότερο κοινωνικά τον κύκλο σας, καλώντας κόσμο και κάνοντας μικρές συγκεντρώσεις από φίλους και γνωστούς. Η διακόσμηση ίσως να σας αρέσει παραπάνω αυτή την περίοδο και θα αναζητήσετε κάτι πολύ επιλεκτικό για τον χώρο σας. Η σχέση με έναν Κριό θα εξομαλυνθεί και θα γίνει πιο εύκολη σε συνεργασία και συντροφικότητα. Ίσως κάνετε υπερβολές σε θέματα που αφορούν την ομορφιά και τα λούσα. Κομψά ρούχα και γενικά αγορές μπορεί να σας ξεσηκώσουν και να κάνετε κάποιες μικρές παρασπονδίες, ικανοποιώντας τον εαυτό σας ή ανάγκες για το σπίτι σας. Βόλτες, εκδρομές και ενδιαφέρον για τέχνη, αρχιτεκτονική. Η αλλαγή πάντως του τρόπου και της συμπεριφοράς σας, θα δείτε ότι θα βοηθήσει σε κάποιες συγγενικές σχέσεις που είχατε απομακρυνθεί.
  
ΛΕΩΝ
leo
Θα έχετε τύχη στα οικονομικά και μπορεί να κερδίσετε χρήματα από συμφωνίες πάνω κυρίως σε δημιουργίες και καλλιτεχνήματα. Σίγουρα, θα πετύχετε σε θέματα επαφών και δημοσίων σχέσεων. Ο καλός ο λόγος πάντα μετράει για αυτό επιδοθείτε αυτή την περίοδο να μιλάτε καλά για να έχετε επιτυχίες και προσεγγίσεις, ακόμα και από άτομα που δεν το περιμένατε. Η γνώση είναι δύναμη και ό, τι πάρετε είναι καλό για την μετέπειτα πορεία σας. Αν έχετε αδέλφια ή συγγενικά πρόσωπα, θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά και θα παραμερίσετε κάποια δυσάρεστα συναισθήματα που σας είχαν ενοχλήσει. Θα έχετε αισιοδοξία και μπορεί να ασχοληθείτε με το γράψιμο βιβλίων ή με την μελέτη και σύντομα ταξίδια.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Θα έχετε ασχολίες οικονομικές αλλά μπορεί να λάβετε και χρήματα από κληρονομιές ή από ένα ακίνητο. Επίσης, θα έχετε μια πιο χαλαρή στάση απέναντι σε όλα τα πράγματα και δεν θα κρίνετε τόσο αυστηρά τον εαυτό σας ή τους άλλους για αυτό θα συνεργάζεστε πιο εύκολα. Η επιρροή ενός Κριού θα σας κάνει καλό γιατί θα σας αυξήσει τη δυναμικότητα και τη δράση. Σίγουρα είναι το διάστημα που θα γίνετε καλοπερασάκηδες και θα ασχολείστε με τα ωραία πράγματα στην ζωή. Θα αφήσετε για λίγο την προσφορά και την υπηρεσία και μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Γενικά, θα επέλθει μια ηρεμία στην προσωπική σας ζωή.
  
ΖΥΓΟΣ
libra
Είστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι, αφού η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και θα σας δώσει μεγάλη ώθηση σε όλους τους τομείς. Θα σας χαρίσει ομορφιά, αρμονία, ισορροπία, προσωπική χάρη, καλή τύχη και θετική διάθεση προς όλους και όλα. Θα έχετε μια τάση να αγοράσετε ωραία ρούχα και να αφεθείτε στις κοινωνικές σχέσεις που είναι το φαβορί σας. Θα δείτε την διάθεσή να αλλάζει άρδην και να είσαστε έτοιμοι για συνεργασίες και συντροφικότητα. Αν είστε χωρισμένοι από ένα πρόσωπο αλλά δεν έχει λήξει μέσα σας αυτή η σχέση, μπορεί και να τα ξαναβρείτε. Γενικά, οποιοδήποτε τραύμα η Αφροδίτη το θεραπεύει με τη βοήθεια βέβαια τη δική σας, αφού εσείς θα βάλετε το χεράκι σας και την ψυχή σας για να γίνουν οι διορθώσεις. Το σημαντικότερο είναι ότι θα έχετε τύχη και άνοιγμα στα οικονομικά σας. Αν περιμένετε απάντηση από μια δουλειά, σίγουρα θα γίνει και με έναν εύκολο τρόπο. Η εμφάνισή σας θα σας απασχολήσει αρκετά και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει πάνω σας. Η γοητεία σας θα είναι αυξημένη και η αύρα σας θα εκπέμπει κάτι το ιδιαίτερο.
  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Θα νιώσετε συμπόνια και τάση για φιλανθρωπία και συχνά θα έχετε εμπνεύσεις. Μπορεί να αισθανθείτε ότι χρειάζεστε χρόνο για να λειτουργήσετε και να αφεθείτε για λίγο σε έναν άλλον τρόπο ζωής πιο κλειστό για να έρθετε σε επαφή με τον βαθύ σας εαυτό. Ίσως σας προκύψει μια ερωτική κρυφή σχέση γιατί δε θέλετε να ξέρουν οι γύρω σας με ποιόν ή ποιά σχετίζεστε. Θα αυξήσετε τις γνωριμίες σας με φίλους που θα έχουν καλλιτεχνικά ταλέντα και ίσως πάρετε και βοήθεια από αυτούς στην επαγγελματική σας ζωή. Ένας φίλος σας μπορεί να σας προκύψει ερωτικός σύντροφος ή το αντίθετο, δηλαδή θα γίνετε πολύ φίλοι με μια πρώην σχέση. Γενικά, θα γίνετε περισσότερο ιδεολόγοι και οπαδοί της τέχνης και της δημιουργίας.
  
ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Φίλοι θα σας αλλάξουν την διάθεση. Θα έρθετε κοντά με άτομα που είχατε απομακρυνθεί. Θα πάρετε βοήθεια στην προσωπική σας ζωή από έναν φίλο και γενικά οι ελεύθεροι θα κάνετε πολλές γνωριμίες που θα σας κάνουν καλό γιατί σίγουρα θα ξεκινήσετε μια σχέση πολύ σημαντική. Όταν δουλέψετε σε ομάδες, θα έχετε επιτυχία και σίγουρα μια καλή ευκαιρία θα προκύψει από αυτό. Επειδή θα σας δώσει ενδιαφέρον η κοινωνική ζωή τώρα μάλλον θα ανοιχτείτε περισσότερο και θα βρείτε ανθρώπους στον δρόμο σας που θα θέλουν να σας βοηθήσουν στην καριέρα σας. Οι συνεργασίες θα είναι σημαντικές για σας, αφού θα μπορέσετε να δουλέψετε αρμονικά με πολλούς ανθρώπους. Η τέχνη σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Θα είσαστε δημοφιλείς και θα έχετε επιτυχία στην δουλειά σας αλλά και στο άλλο φύλο. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με άτομο που θα έχει μεγάλο κοινωνικό κύρος που θα καταλήξει σε γάμο. Η διπλωματία θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πολλά πράγματα.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Θα βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα γιατί θα ανεβάσετε τον πήχη των φιλοδοξιών και ίσως κάνετε υπερβολές, προσπαθώντας να τους ευχαριστήσετε όλους. Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να κάνετε συνεργασίες και να τις κρατήσετε και ίσως δυσκολευτείτε από τον χαρακτήρα σας να γίνετε διπλωμάτες αλλά είναι απαραίτητο να συμβιβαστείτε με κάποια άτομα και καταστάσεις. Ένας γονιός σας ή ένα πρόσωπο της οικογενείας σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο αυτή την περίοδο στην ζωή σας και θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας. Η φιλοσοφία, τα ταξίδια, η ανώτερη γνώση και η μόρφωση θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να βρείτε τον δρόμο σας. Ο θρησκευτικός φανατισμός και θέματα ιδεολογίας θα σας αγγίξουν κάπως για αυτό προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και ισορροπημένοι. Μια γνωριμία από το εξωτερικό θα σας ενθουσιάσει και θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο.
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Η Αφροδίτη σε ζώδιο του αέρα σας πηγαίνει και σας μεταμορφώνει σε ιδιαίτερη προσωπικότητα με χαρίσματα και αξίες. Όχι ότι δεν έχετε αξία από μόνοι σας, αλλά τώρα μπορεί να βγει στην επιφάνεια η πιο βαθειά σας προσωπικότητα και να σας δώσει μεγαλύτερες κοινωνικές δεξιότητες. Συμπονετικοί και βοηθητικοί με καλλιτεχνικά ταλέντα και μεταφυσικές αναζητήσεις. Κάποια οφέλη από κληρονομιά, από ασφάλειες ή από συνεργασίες θα σας βγάλουν από αδιέξοδα οικονομικά. Θα πετύχετε κάποιες καλές συμφωνίες με Τράπεζες ή με Δημόσιους οργανισμούς. Η σεξουαλικότητά σας θα ανέβει και θα αναζητήσετε συνδυασμό των αισθήσεων με απαλή μουσική ή λουλούδια ή κεριά. Η υποστήριξη μέσω των άλλων θα σας φέρει εύνοια και αν ασχολείστε με την πολιτική θα βρείτε μεγάλη δύναμη από άτομα που σας συμπαθούν.
  
ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σας εξελίσσει με έναν τρόπο που θα χρειαστεί να βγάλετε τα καλλιτεχνικά σας προσόντα στην επιφάνεια ή μέσω συνεργασιών όπου θα δημιουργήσετε μεγαλύτερη επικοινωνία και προσέγγιση σε ιδέες και θεωρίες διαφορετικές από τις δικές σας. Αν ανοίξετε και γίνετε πιο κοινωνικοί, θα διαπιστώσετε ότι με ευκολία θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα βελτιώσετε τον γάμο σας και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα έχετε καλύτερη επαφή με το χρήμα και όσο ανοίγεστε θα έχετε ευκαιρίες από συνεργασίες και καλύτερες οικονομικές συναλλαγές. Για αυτό ανοιχτείτε περισσότερο και μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να κάνετε βήματα και να έχετε εξέλιξη. Βάζοντας το χεράκι σας και μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα για την επικοινωνία αλλάζει η διάθεσή σας και μαζί με αυτή και η ζωή σας. Μια πλατωνική σχέση την οποία μπορεί να διατηρείτε για χάρη του ρομαντικού σας στοιχείου, κυρίως με Ζυγό, θα αναζωπυρωθεί και μπορεί και να προχωρήσετε και παρακάτω.


Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/planitiki-skakiera/item/36107-afroditi-ston-zygo-h-megali-eyergetida-gia-ola-ta-zodia#ixzz2Aj1pjepB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα