Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.. 2012 - ΦΩΤΟΝΙΑ.


Η ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ

 

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ενημερωμένοι για κάτι που ονομάζεται ΔέσμηΦωτονίων, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό. 
Στις αρχές τις δεκαετίας του’60 διάφοροι δορυφόροι άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία για την ύπαρξη μιας ενεργειακής δέσμης φωτονίων, της οποιας η προέλευση ήταν το ιδιαίτερο κέντροτου γαλαξία μας. 
Αυτή η δέσμη έγινε γνωστή από τότε ως
Δέσμη Φωτονίων. Το σύνολο του Ηλιακούμας Συστήματος διαβαίνει τώρα μέσα σ’ αυτή την δέσμη ενέργειας. 
Η Γη πρώτα ήρθεσε επαφή μ’ αυτή τη δέσμη ενέργειας το 1987, ο Ήλιος εισήρθε σ’ αυτή στοΧειμερινό Ηλιοστάσιο του 1998, και όλο το Ηλιακό Σύστημα θα εισέρθει κατά τοΧειμερινό Ηλιοστάσιο του 2012.
 Αυτό συμπίπτει επίσης και με το τέλος του Γαλαξιακού Ημερολογίου πουτηρούσαν οι φύλακες του Χρόνου των Μάγιας.
Όταν εισέρθουμε σ’αυτή την δέσμηενέργειας το Ηλιακό μας Σύστημα θα παραμείνει για 2000 χρόνια, πριν αρχίσει ναεξέρχεται για μια ακόμη φορά προς την Γαλαξιακή Νύχτα.
 Η εμβύθιση, σ’ αυτή την ενεργειακή δέσμη φωτονίων προκαλεί μια επιτάχυνση στην περιστροφή των ατόμων στο Ηλιακό μας Σύστημα.
Αυτό εν ολίγης προκαλεί τακύτταρα του σώματος σας να περιστρέφονται γρηγορότερα και ν’ απελευθερώνουναποθηκευμένη ενέργεια. 
Έχει αποδειχθεί από τους επιστήμονες ότι τα κύτταρα μας αποθηκεύουν την ενέργεια των τραυμάτων που βιώνουμε, και στην πραγματικότητα τα καρκινικά κύτταρα, είναι κύτταρα που είναι τόσο υπερφορτισμένα μεσυναισθηματικό τραύμα, ώστε μεταλλάσσονται και χάνουν τη σύνδεση τους με τονοικοδεσπότη, δηλ. την συνείδηση μας, και ξεκινούν να εξελίσσονται και ναπολλαπλασιάζονται κατά ένα χαοτικό τρόπο.

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι άνθρωποι βιώνουν τ’ 

αποτελέσματα αυτής της κάθαρσης.

Αυτά είναι πόνοι στον λαιμό, συμπτώματα «γρίπης» χωρίς τηγρίπη, πονοκέφαλοι σ’όλο το μέτωπο ή πάνω από το ένα μάτι ή και τα δυο,ταχυπαλμίες ή αρρυθμία εξαιτίας της ενεργοποίησης του Θύμου αδένα, υπερβολικήκόπωση χωρίς προφανή λόγο, πόνοι στις αρθρώσεις και διάρροια.
Στο βιβλίο της«The Pleiadian Agenta» η Barbara Hand Clow, ισχυρίζεται ότι αυτή η Δέσμη Ενέργειας δημιουργεί την κάθαρση όλης της ανθρωπότητας σε Κυτταρικό επίπεδο& σε επίπεδο DNA. 
Αυτό θα συμβεί μόνο σε όσους από εμάς Έχουμε κάνει τηνΚάθαρση θα μπορούμε να βιώσουμε όλες τις διαστάσεις της ύπαρξης μας, ταυτόχρονα.
Αυτή είναι η προϋπόθεση για να παραμείνουμε στο φυσικό μας σώμα μετά την πλήρη είσοδο μας στην Δέσμη Φωτονίων μετά το 2012.

Εισερχόμαστε αυτό τον Καιρό.

Kevin Core & Christine Core


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα