Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

"InLak'ech" (Ιν Λακέχ) - Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη



Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη

"In lak'ech" (Ιν Λακέχ) είναι μια φράση των Μάγιας που σημαίνει: «Είσαι το άλλο μου εγώ.» Είναι με αυτή την κατανόηση που οι επόμενες λίγες σελίδες γράφτηκαν. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι του ανήκουν οι πληροφορίες που ακολουθούν. Όλοι μας οι πρόγονοι προσέφεραν το πνεύμα τους και τις εμπειρίες τους για να προωθηθούν αυτές οι πληροφορίες και σε μια ευκολόχρηστη μορφή. Εξαρτάται από εμάς αν θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμαι αυτές τις πληροφορίες, προς ώφελος της Συνείδησης. Θα είναι μια ευχάριστη ασχολία.
Το βλέπω έτσι.

Η Συγγένεια είναι η αίσθηση της έλξης προς πράγματα και ανθρώπους που συμφωνούμε μαζί τους.
 Η Πραγματικότητα είναι αυτό που συμφωνούμε να είναι και η Επικοινωνία είναι το πως εγκαταστήτε και διατηρείτε όλες οι συμφωνίες. Είναι με αυτούς τους 3 δομικούς λίθους που όλο το πνεύμα δόμησε την μορφή που το Σύμπαν μας εμφανίζεται.
1.Στους ανθρώπους αρέσει οτιδήποτε μπορεί να συμφωνούν με αυτό. (Φυσικός νόμος της έλξης) 
2.Τα πνεύματα δημιουργούν την πραγματικότητα μετά από συμφωνία. (Κανόνες της πλειοψηφίας λειτουργεί αρέσει δεν αρέσει)
 3.Η Συμφωνία εγκαθίστατε με την Επικοινωνία. (Οι πραγματικότητες είναι εναλλάξιμες)
 4.Επικοινωνία είναι αυτό που κάνετε πάντα με όλες τις αισθήσεις σας. (Όχι μόνο τις 5 γνωστές μας) 
5.Αυτή η κατάσταση χτίζει ή δημιουργεί οποιαδήποτε και όλες τις Καταννοήσεις. (Συνειδητή Εξέλιξη)
Αυτό είναι που πρόκειτε να κάνουμε εμείς εδώ.
Τώρα έχει αποδειχτεί ότι το ημερολόγιο των Μάγιας καταγράφει την συχνότητα και τη μορφή της αλλαγής που έγινε η Εξέλιξη όλης της Δημιουργίας. Από ήχος και φως σε φυσικά σωματίδια και αστέρια, γαλαξίες, ήλιους και πλανήτες.
 Όλη η δημιουργία συνέβει με ένα προγραμματισμό σε κυκλικό χρόνο. Απλώνοντας το τι ξέρουμε σήμερα για το τι συνέβει και πότε, δίπλα στο ημερολόγιο των Μάγιας, μπορούμε να δούμε ένα πρότυπο να αναδύεται. Κύρια γεγονότα στην πορεία της Εξέλιξής μας συνέβησαν σε καίρια σημεία χρονικών μεταβολών του ημερολογίου των Μάγιας.
Το να ήταν όλα συμπτώσεις 16,4 δισεκατομμυρίων χρόνων είναι απλά αδιανόητο για μένα να το αποδεκτώ και είμαι σίγουρος ότι οποιοσδήποτε που θα το κοιτάξει θα αισθανθεί το ίδιο. Θα αρχίσω να γράφω ένα βιβλίο ακριβώς μετά από αυτές εδώ τις σημειώσεις, που θα σας προμηθεύει με οδηγίες μέσω διαφόρων πηγών για να μπορέσετε να το ερευνήσετε και μόνοι σας. Αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές για να παραμείνουν σε ένα μόνο κύκλο ανθρώπων.
 Επίσης επειδή θα χρειαστείτε μια σιγουριά για αυτές τις πληροφορίες ώστε να μπορείτε να τις μοιραστείτε με αυτοπεποίθηση με άλλους. Οι καλύτερες αποδείξεις είναι τα γεγονότα και τα στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν από ανεξάρτητες πηγές που ποτέ δεν σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να είναι πηγές. 
Θα αρχίσω σύντομα να δημοσιεύω μια μέγάλης κλίμακας από αποδεδειγμένες επιστημονικές ημερομηνίες για να το εξετάσετε όπως και του τρέχοντος ημερολογίου των Μάγιας τις ημερομηνίες των αλλαγών. Αυτό θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα:www.mayanmajix.com εφ'όσον θα γράφω το βιβλίο μου δημόσια εκεί. Αναμειγνήστε και συγκολήστε μαζί πληροφορίες και ημερομηνίες και θα έχετε μια σημαντική ανακάλυψη για αυτή την γνώση. Την δική σας. 
Αρκετά δίκαιο έτσι; 
Θα χρησιμοποιώ τους «Χρονοπίνακες της Ιστορίας» του Μπέρναρντ Γκρουν, τους «Χρονοπίνακες της Τεχνολογίας» των Μπράιαν Μπάντς και Αλεξάντερ Έλεμαν καθώς και «Το Σύμπαν Μας» μια έκδοση του National Geographic του Ρόι Γκάλαντ, σαν πηγές αυτής της γνώσης. Αυτές είναι κοινώς αποδεκτές και διαθέσιμες επίσημες πηγές.
Ένα πράγμα που δηλώνει το ημερολόγιο των Μάγιας και που μπορούμε σχεδόν σε όλα να δούμε και μόνοι μας τώρα, είναι η επιτάγχυνση της Δημιουργίας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι που στις συζητήσεις τους λένε ότι έχουν το συναίσθημα ότι τους κλέβουν τον χρόνο. Ότι ο χρόνος γλυστράει από τα χέρια τους. Είναι όμως μια οπτική ή νοητική ψευδαίσθηση. 
Σκεφτήτε τους εαυτούς σας να στέκεστε σε ένα φανάρι στο αμάξι σας και κάποιος δίπλα σας κυλάει προς τα πίσω. Πω! Πατάτε αμέσως τα φρένα! Νομίζατε ότι κυλούσατε εσείς μπροστά. Το αισθανθήκατε κιόλας. Αυτού του είδους την ψευδαίσθηση εμπερεώνουμε με την αίσθηση μας του χρόνου.
Το ημερολόγιο των Μάγιας δομήθηκε σε 9 επίπεδα Συνείδησης που ονομάζουμε Κύκλους της Δημιουργίας. Ο καθένας από αυτούς τους κύκλους είναι 20 φορές μικρότερος από τον προηγούμενό του, αλλά περιέχουν όλοι την ίδια ποσότητα Δημιουργίας. Ο καθένας από αυτούς τους Κύκλους της Δημιουργίας είναι υποδιαιρεμένοι σε 13 τμήματα από Φως και Σκοτάδι. 
Υπάρχουν 7 Φωτεινά τμήματα και 6 Σκοτεινά τμήματα σε κάθε Κύκλο της Δημιουργίας. Αυτό σχηματίζει ένα κυματικό πρότυπο Δημιουργίας που ήταν γνωστό στους Μάγιας σαν Κουτζαλ Κοάτλ ή Κουλ Κουλ Καν (Quetzal Coatl or Kul Kul Kan). Είναι αυτό το πρότυπο που επιδυκνείεται κάθε Ανοιξιάτικη Ισημερία στην Τσίτσεν Ίτζα, σαν το Φτερωτό Ερπετό, το πρωταρχικό στοιχείο όλης της Δημιουργίας. Κατεβαίνει κάτω όλα τα 9 επίπεδα σε αυτόν τον ναό εκεί, με ένα σχέδιο από 7 τρίγωνα φωτός και 6 τρίγωνα σκιάς.
 Η επιτάγχυνση της Δημιουργίας αυξάνει την συχνότητα αυτού του κυματικού πρότυπου. Αρχίζουμε τώρα να συνειδητοποιούμε αυτή την αύξηση επειδή οι κύκλοι που πρόσφατα περάσαμε από μέσα τους έχουν συχνότητες γρηγορότερες από την περίοδο μιας ζωής μας. Βλέπουμε τον Εθνικό Κύκλο, που άρχισε το 3.115 π.Χ., το κάθε ένα από αυτά τα τμήματα από Φως ή Σκοτάδι κρατούσαν 397 χρόνια. Στη διάρκεια του Πλανητικού Κύκλου, που άρχισε το 1755 τα Φωτεινά και τα Σκοτεινά τμήματα διαρκούσαν 19,7 χρόνια.
 Σε αυτόν τον Γαλαξιακό Κύκλο, που άρχισε στις 4 Ιανουαρίου 1999, βλέπουμε την ίδια ποσότητα των αλλαγών σε 360 ημέρες! Χρειάζεται κάποιος περισσότερες αποδείξεις για το ότι ακούμε και βλέπουμε στα καθημερινά Δελτία Ειδήσεων ή «Σε Σύνδεση» στο ίντερνετ; Ο επόμενος Κύκλος λέγεται Ο Συμπαντικός Κύκλος. Αυτή η ίδια ποσότητα των αλλαγών θα γίνεται κάθε 20 ημέρες.
Έτσι, πιο είναι το Μεγάλο Θέμα; Το μυαλό σας έχει ένα όριο ταχύτητας, αλλά όχι η συνείδησή σας. Αυτό είναι το «Μεγάλο Θέμα». Τα γεγονότα ανεβάζουν ταχύτητα, πληροφορίες εισχωρούν από παντού, οι αναπτύξεις στην τεχνολογία είναι χειμαρώδης, και όλες αυτές οι αλλαγές κατακρεουργούν όλα τα συστήματά μας ακόμα και όλων των ειδών τις σχέσεις μας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το μυαλό να εκφράσει ΑΓΧΟΣ!
Μερικοί από εσάς ίσως προκαλέσατε ή απλά παραβρεθήκατε σε ατυχήματα στα οποία είδατε τον χρόνο να κυλάει αργά ή και ακόμα να είχατε την εμπειρία του καρέ με καρέ του χρόνου; Εγώ ξέρω ότι την είχα. Αυτές οι στιγμές μένουν αξέχαστες επειδή στοχεύουν κατευθείαν στην αλήθεια.
 Το μυαλό σας λαμβάνει φωτογραφίες τη μια μετά την άλλη και εσείς μπορείτε να γείρετε πίσω και να παρακολουθείτε απλά το τι συμβαίνει. Αποδεικνύοντας ότι η συνείδησή σας δεν έχει όριο ταχύτητας. Είναι άχρονη. Βασικά παίρνετε αυτές τις φωτογραφίες με μια συχνότητα περίπου 33 το δευτερόλεπτο, αυτό λέγεται η Τρεμουλιαστή Συχνότητα (Flicker Frequency). Αυτό που εννοείτε εδώ είναι ότι, μπορείτε να «ξέρετε» γρηγορότερα από ότι σκέφτεστε.
Καλό Θέμα! Γιατί απλούστατα η «Γρήγορη Σκέψη» δεν πρόκειτε να φτάσει εδώ αρκετά σύντομα. Σαν ένα παλιό και εκτός εποχής κομπιούτερ, το μυαλό θα μείνη πίσω. Θα το έχετε ακόμα το μυαλό σας απλά μην προσπαθείτε να επαναπαυθείτε σε αυτό. Μιλώντας για κομπιούτερς, οι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές τώρα παίρνουν αποφάσεις με μια συχνότητα σε πλήρη αποδοτικότητα, του 1 δισεκατομμυρίου το δευτερόλεπτο. Αυτή είναι η ταχύτητα της παρούσας συνείδησής μας.
 Η συχνότητα των αλλαγών στο μέλλον μας που προβλέφτηκε από το ημερολόγιο των Μάγιας θα είναι πολύ πιο γρήγορη από ότι θα μπορούσε ποτέ το μυαλό να συντονιστεί. Τελικά η Συνείδησή σας, η οποία δεν έχει όριο ταχύτητας αλλά είναι συνεχής, θα είναι ο μόνος τρόπος για να ακολουθούμε την συχνότητα των αλλαγών. Εκεί είναι το που οδηγούμασταν σε όλη μας τη πορεία, το να ζούμε ολοκληρωτικά με την διαίσθησή μας.
 Όλοι όσοι το διαβάζουν αυτό άκουσαν/αισθάνθηκαν την δική τους διαίσθηση να τους καλεί. Ξανά και ξανά το μήνυμα πέρασε από μέσα σας ότι η αλλαγή είναι εδώ και όχι ότι απλά έρχεται και, ότι δεν υπάρχει τίποτα που χρειάζεται να κάνετε για αυτό. Σαν τα ζώα σε καιρό μετανάστευσης, αισθανθήκατε την ώθηση να μετακινηθείτε. Αλλά, που να πάτε; Τι να κάνετε; Αυτός είναι ο λόγος που όλοι μας αντηχούμε σε αυτό το μήνυμα. Το «αισθάνεστε» ότι υπάρχει κάποια απάντηση εδώ και ότι, όλα αυτά είναι κατά κάποιο τρόπο οικεία. Σαν τις φάλαινες στον ωκεανό, αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι μας είμαστε μούσκεμα από Δημιουργία. Τόσο πολύ οικείο είναι.
Που Πάμε Όλοι Μας; Έξω από το Μυαλό Μας, Εκεί Πάμε! Αυτό το να βγήτε από το μυαλό σας, έχει πάρει έναν άσχημο συνειρμό από τις συρικνωτικές/ψυχολογικές ερμηνείες. Μπορεί να τρομάζει στην αρχή αλλά περιμένετε λίγο. Ξεφύγατε από το μυαλό σας πολλές φορές. Οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεφύγουν από το μυαλό τους με διαφόρους τρόπους όλη την ώρα. Σχεδόν πάντα με μια ανακούφηση από το άγχος στο «Μυαλό». 
Για αιώνες οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν διάφορους διαλογισμούς, βότανα, ναρκωτικά ή αλκοόλ, ακόμα και το σεξ (αν το κάνετε σωστά) σαν μεθόδους για να ξεφύγουν από το μυαλό. Ακόμα και πέφτοντας με αλεξίπτωτο από αεροπλάνα ή από χαράδρες, κρεμόμενοι από κτήρια ή γέφυρες με ένα Μπάντζι σκοινί (Bungee line), όλες τις μορφές από επικίνδυνες δραστηριότητες ή ακόμα αυτά τα ηλίθια ναρκωτικά σήριαλ στο ίντερνετ (sitcoms), είναι παραδείγματα τρόπων και ακροτήτων που χρησιμοποιούνται να σας βγάλουν «έξω από το μυαλό σας».
Τι είναι Μόλις Έξω από το Μυαλό Σας; Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ
Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για βγείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια έξω από το μυαλό σας. Ένας τρόπος που λειτούργησε για τον πολιτισμό των Μάγιας και με τους υπαινιγμούς που λαμβάνουμε από παντού και για πολλούς άλλους αρχαίους λαούς που χρησιμοποίησαν την ίδια ή παρόμοια μέθοδο στο πολύ μακρινό παρελθόν. «Σε οτιδήποτε δίνετε την προσοχή σας είναι σε αυτό που θα έχετε την συνείδησή του».
 Αυτός είναι ένας κανόνας που δεν μπορεί να σπάσει. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για δικό μας ώφελος. Η ροή της Δημιουργίας θα είναι φυσικά η αληθινή πηγή κάθε γνώσης. Τα πάντα ότι συμβαίνουν, όλες οι Αιτίες και τα Αποτελέσματα πηγάζουν από αυτήν την ροή. Αν συγκεντρώσουμε την προσοχή μας στην παρούσα ροή της Δημιουργίας τότε «Συν-Τονίζουμε»,
("Tun-ing"=συντονισμός), την συνείδησή μας με την πηγή όλης της γνώσης. Το ημερολόγιο των Μάγιας που γνωρίζουμε τώρα, εκφράζει την ροή αυτής όλης της Δημιουργίας. Αυτό σημαίνει ότι το ημερολόγιο των Μάγιας είναι και ήταν πάντα, ένα εργαλείο για να συνγχρονίσετε την αφύπνησή σας με αυτή την ροή και έτσι να ανοίξετε την προσωπική σας Πύλη της διαίσθησής σας. 
Δεν υπάρχει καμμία ανάγκη να το μελετήσετε σκληρά ή να κάνετε βαθειές σκέψεις για τίποτα από όλα αυτά. Απλά επιβαιβεώστε τα στοιχεία για τις χρονολογήσεις του ημερολογίου των Μάγιας προς δική σας προσωπική ικανοποίηση και μην λαμβάνεται τίποτα από όλα αυτά σαν πίστη. Πέρα από αυτό, το να παρασκέφτεστε κάτι από αυτά απλά θα σας φράξει τον δρόμο.
 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε την πρόσοχή σας στην σύντομη ερμηνεία, την πρόθεση και το σύμβολο της κάθε ημέρας του ημερολογίου των Μάγιας και μετά ζήστε την καθημερινή ζωή σας. Αυτό και η επιβεβαιωμένη εμπειρία της δικής σας πραγματικότητας θα ενσυντονίσει, φυσικά και απαλά, την συνείδησή σας με την Δημιουργία. Τότε θα είστε σε θέση να ταξιδέψετε σε οποιεσδήποτε αλλαγές μπορεί να έρθουν και ωφελήστε κιόλας στη διάρκεια της διαδρομής.
Πολύ απλό;
Δεν ζητάω συγνώμη για αυτό. Η «Αλήθεια» είναι πάντα απλή.
Τα Πάντα Θα Συμβούν Μονομιάς.
Στην τελευταία ημέρα (13 Ήλιος/Ahau, 28 Οκτωβρίου 2011) οι εναλλαγές των 7 φωτεινών και 6 σκοτεινών κύκλων θα επιταγχύνουν ακόμα γρηγορότερα και μετά όλο και γρηγορότερα μέχρι το σημείο που θα ρέει τόση πολλή Δημιουργία που θα είναι τα πάντα στην αιωνιότητα, θα συμβαίνουν όλα ταυτόχρονα. Το οποίο είναι και η πρωταρχική αλήθεια (η Δημιουργία υπάρχει σε απόλυτο τώρα χωρίς παρελθόν ή μέλλον) και η ψευδαισθήσεις των Χρόνος και Χώρος τότε, θα έχουν απολύτως εξανεμισθεί.
Το Τέλος του Ημερολογίου των Μάγιας.
Όπως Δήλωσαν Πρόσφατα οι Πρεσβύτεροι των Χόπις,
Υπάρχει ένα ποτάμι που ρέει πολύ γρήγορα. Είναι τόσο ορμητικό που θα υπάρξουν εκείνοι που θα φοβηθούν. Θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στην ακτή. Θα αισθανθούν ότι διαμελίζονται και θα υποφέρουν φοβερά. Να ξέρετε ότι το ποτάμι έχει έναν προορισμό. Οι Πρεσβύτεροι λένε πρέπει να εγκαταλείψουμε την ακτή και, να σπρωχτούμε στην μέση του ποταμού.
Και εγώ λέω, δείτε ποιοί είναι μαζί σας εκεί και Γιορτάστε! Σε αυτόν τον καιρό της ιστορίας μας δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα προσωπικά, το λιγώτερο από όλα τους ίδιους μας τους εαυτούς. Γιατί από την στιγμή που θα το κάνουμε αυτό ταυτόχρονα η πνευματική μας ανάπτυξη μπλοκάρετε. Η εποχή του Μοναχικού Λύκου τελείωσε. Συγκεντρώστε τους Εαυτούς σας μαζί. Εξαφανήστε την λέξη Αγωνιώ από την συμπεριφορά σας και το λεξιλόγιό σας. Όλα όσα κάνουμε τώρα πρέπει να γίνουν με ιερότητα και με Εορτασμό!
Όλο και Περισσότερα Συμβαίνουν σε Κάθε Στιγμή.
Αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότερα είναι πιθανό να συμβούν σε κάθε στιγμή. Τα θαύματα που τώρα περπατούν, σύντομα θα τρέχουν και μετά θα πετούν παντού ολόγυρα. Θα συμμετέχετε ή με την θέλησή σας, εν γνώση σας, ή όχι. Αυτή είναι η δική σας επιλογή.
Στην υπηρεσία Σας, Ίαν Ξελ Λάνγκολντ
Μερικές Παρασκηνιακές Πληροφορίες Σαν Τρόπος Εισαγωγής.
Το όνομά μου είναι Ίαν Ξελ Λάνγκολντ. Άρχισα το δικό μου ταξίδη στον πολιτισμό των Μάγιας με την δημιουργία κοσμημάτων από τους γλύφους των Μάγιας. Εμβάθενα όλο και πιο βαθειά με τα ιερά σύμβολα των Μάγιας, τα οποία μου «μίλησαν» για τις έννοιές τους. Είμαι σίγουρος ότι θα μιλήσουν στον καθένα που θα ακούσει. Αυτό είναι που κάνει την κοσμηματοποιΐα τόσο σημαντική και για αυτό την συνεχίζω. 
Μου ειπώθηκε πολύ νωρίς ότι η αποστολή μου (αν επέλεγα να την αποδεκτώ) ήταν το να κάνω την κουλτούρα των Μάγιας «της Μόδας». Με την Μόδα να είναι η υψηλότερη έκφραση της τέχνης (του πνεύματος) θα ενέμπνεε το παρόν πολιτισμό μας. Γενικά, για την περισσότερη ανθρωπότητα που ζει σε ανεπτυγμένες χώρες, οτιδήποτε είναι «στην Μόδα» αυτό αξίζει (είναι in) και καλύτερα να είσαι και εσύ μέσα παρά έξω (out). Έτσι αν αυτό είναι το σύστημα, ας το χρησιμοποιήσουμε για να τροφοδοτήσουμε κάτι μέσα από κάτι άλλο παρά ένα νέο αμάξι, ή φόρεμα/τσάντα ή χρώμα ενός κραγιόν. 
Ξέροντας ότι τα σύμβολα μιλάνε ήταν φανερό να ήταν αυτά τα πρώτα εμπορεύσιμα αντικείμενα/εργαλεία. Έτσι άρχισα. Άλλαζε γρήγορα καθώς βήμα με το βήμα συμμετείχα στην ίδια την ροή σε αυτό το άνοιγμα της δημιουργίας. Όταν ανέλαβα αυτή την ευθύνη σαν την δική μου αποστολή, το πεπρωμένο μου και η δομή της ζωής μου άλλαξε δραστικά. Σε κάθε στροφή υπήρχαν όλο και περισσότερες «συμπτώσεις» να συμβαίνουν, που επηρρέαζαν την ροή των γεγονότων.
Αυτό το αποδέχτηκα σαν το Υπέρτατο Παράδοξο. Ήταν σαν να είμαι πιλότος ανεμοπλάνου, Συνήθησα του απλά να κρέμομαι σε αυτό και απλά να πετάω μακριά. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι για μια ακόμα φορά ήρθε η ώρα να το ξανακάνω αυτό και πάλι. Αλλά αυτή τη φορά... Χωρίς Ανεμοπλάνο. Οδηγήθηκα σε ένα ταξίδη στην Κεντρική Αμερική και σε μια επίσκεψη στις Μάγια περιοχές του Τικάλ, Παλένκυ, Κετίκουα και Κοπάν, για να μιλήσω με τους Πρεσβύτερους και να βρω την αλήθεια για την μέτρηση του Ημερολογίου.
 Επαναοδηγήθηκα στο Γιουκατάν για να συναντήσω τον Χουνμπατζ Μεν και να κάνω τελετή (μόνος) στο Ίτζεν Ίτσα, στο Κομπά και στο Ιζαμάλ. Αργότερα βρέθηκα πάλι στους τόπους των Μάγιας, πηγαίνοντας για συνάντηση με τον Δον Αλεχάντρο Κυρίλο Περέζ, που είναι ο αρχηγός του Συμβουλίου των Ιθαγενών Ιερέων και Πρεσβυτέρων. Οι περιοχές του Ιζαμάλ, Κομπά, Τζίτσεν Ίτσα, Τουλούμ και η Ιερή Πόρτα στο Αματλάν του Μεξικού, ήταν όλα μέρη από αυθόρμητες τελετές. Με αυτό εννοώ, όλο αυτό απλά επετράπηκε από τον εαυτό μου να αυξηθεί όταν θα μπορούσε και θα μπορούσα απλά να κάνω κινήσεις και να βγάλω τους ήχους που θα «ταίριαζαν» στον τόπο και στον χρόνο. Όπως είπα, Κανένα Ανεμόπλανο.
Τέλος πάντων, πήγα στο Κανκούν του Μεξικού, για να πουλήσω το «Ημερολόγιο των Μάγιας και Κώδικας Μετατροπής» και μια Μάγια/Αζτέκικη αστρολογική ψάθα πράγματα που εφεύρα, στα τουριστικά ξενοδοχεία, τα οποία με την σειρά τους, θα διέδεδαν το ημερολόγιο στον κόσμο μέσω των τουριστών που θα επέστρεφαν στις χώρες τους. Λοιπόν... Αυτό ήταν το σχέδιο. 
Όπως όμως εξελίχτηκε κατέληξα στο Λονδρέζικο Ολιστικό Δίκαιο (London Holistic Fair) με αυτά τα προϊόντα και πήγα ένα πολύ σημαντικό επαρχειακό ταξίδη στο Γκλάστονμπερυ για 13 ημέρες. Το Τορ και εγώ έχουμε να διηγηθούμε μερικές ιστορίες κάποτε. Το Τορ (TOR) είναι ένας αρχαίος πύργος εκεί στο σημείο πο συμπέφτουν οι γραμμές δύναμης των Μαρία και Σεντ Μίκαελ (the Mary and St Michael Leigh lines).
Μόλις επέστρεψα στο Κανκούν, ο Καρλ Γιόχαν Κάλλεμαν Φ.Δ. (Carl J. Calleman PhD) Ήρθε και έμεινε μαζί μου για 2 μήνες, όσο προσπαθούσαμε για το βιβλίο του, «Λύνοντας το Μεγαλύτερο Μυστήριο της Εποχής Μας» (Solving the Greatest Mystery of Our Time), να εκδοθεί εκεί. Συναντηθήκαμε με τον Κυβερνήτη, με τους Υπουργούς Εκπαίδευσης και Τουρισμού, με εκδότες περιοδικών και εφημερίδων, κάναμε μια συνεδρία με δημοσιογράφους και γενικά γίναμε ενοχλητικοί.
 Εν τω μεταξύ στην διάρκεια μακρών και βαθειών συζητήσεων οι πληροφορίες του έγιναν οι χαμένοι σύνδεσμοι στην δικιά μου θεωρία, ότι το ημερολόγιο των Μάγιας ήταν η «Πύλη της Διαίσθησης» και εδώ είναι που είμαστε σήμερα. Και οι δυο μας δουλεύουμε τώρα για να διαδώσουμε αυτή την γνώση. Γράφει και μιλάει στην Ευρώπη και είμαι εδώ στην Αμερική.
Σας Καλοσωρίζουμε στην Εξέλιξη.

Ίαν Ξελ Λάνγκολντ

1949 - 2005
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα