Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Κερδίζουμε τους άντρες στα σημεία



Αγόρια μου γλυκά, σας αγαπάμε πάρα πολύ, ασχολούμαστε μαζί σας τον περισσότερο χρόνο και γεμίζετε τα όνειρά μας. Σας θέλουμε δίπλα μας, σαν εραστές, σαν φίλους, σαν οικογένεια. 

Αλλά... πώς να σας το πούμε... υπάρχουν μερικά πράγματα στα οποία είμαστε καλύτερες από εσάς και μάλιστα με αποδείξεις! 

Με άλλα λόγια στον αγώνα της καθημερινότητας, ο αγώνας είναι μάλλον άνισος και υπερτερούμε σε 12 καίρια σημεία. Ας τα δούμε:


1. Είμαστε πιο καθαρές


Μία παναμερικάνικη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του San Diego, αναφέρει ότι τα γραφεία των ανδρών έχουν περισσότερα μικρόβια από τα αντίστοιχα των γυναικών συναδέλφων τους. 10-20% περισσότερα βακτήρια βρέθηκαν στον χώρο που εργάζονται άνδρες και αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι οι άνδρες τείνουν να είναι λιγότερο προσεκτικοί σε θέματα υγιεινής. 


2
. Δίνουμε καλύτερες συνεντεύξεις


Από τον Καναδά μας έρχεται αυτή τη φορά μια έρευνα που αναφέρει ότι οι γυναίκες διαχειρίζονται καλύτερα το στρες που συνοδεύει μια συνέντευξη για δουλειά. Η ίδια έρευνα αναφέρει ότι οι γυναίκες αγχώνονται περισσότερο πριν την συνέντευξη, όμως τα καταφέρνουν καλύτερα κατά τη διάρκειά της. Γιατί; Γιατί είναι πιο καλά προετοιμασμένες.

3. Εξελισσόμαστε πιο γρήγορα



Στην μακρόχρονη διαδικασία της εξέλιξης των ειδών, οι γυναίκες έχουν βελτιωθεί πολύ στον τομέα της εμφάνισης, ενώ οι άνδρες έχουν παραμείνει στάσιμοι. Σε έρευνα πάνω σε 2000 άτομα, σε διάρκεια 40 ετών, αποδεικνύεται ότι οι όμορφες γυναίκες έχουν κατά 16% αυξημένες πιθανότητες να αποκτήσουν παιδιά σε σχέση με γυναίκες μέτριας εμφάνισης και επίσης ότι οι άνθρωποι με όμορφα χαρακτηριστικά παρουσιάζουν κατά 36% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν κορίτσι. Με άλλα λόγια, γεννιούνται περισσότερα όμορφα κορίτσια απ' ότι σε περασμένες γενιές.

4. Επιβιώνουμε στα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα



Λυπηρό αλλά αληθινό: Οι άνδρες είναι 77% πιο πιθανό να σκοτωθούν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε σχέση με τις γυναίκες. Μάλλον θα πρέπει να μας ευγνωμονούν όταν γκρινιάζουμε: «Βάλε την ζώνη σου»...

5. Αναζητούμε συμπαράσταση



Το 53% των γυναικών συζητούν με φίλες, συγγενείς κτλ αυτά που τις απασχολούν και τις προβληματίζουν. Το αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών αγγίζει το 29%. Τι κι αν μας λένε κουτσομπόλες; Το αποτέλεσμα είναι ότι όταν μοιραζόμαστε τις έγνοιες μας, αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα.

6. Μας απολύουν δυσκολότερα



Κατά την οικονομική κρίση που χτύπησε τις ΗΠΑ, το 80% όσων έχασαν την δουλειά τους ήταν άνδρες. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι η κρίση χτυπά κατ' αρχήν ανδροκρατούμενους κλάδους όπως αυτοί των κατασκευών και των οικονομικών. Όσο άδικο κι αν ακούγεται φαίνεται ότι οι δασκάλες, οι νοσοκόμες και οι γραμματείς είναι πιο χρήσιμες.

7. Παίρνουμε πιο γρήγορα πτυχίο



Οι γυναίκες που καταφέρνουν να φτάσουν στο πτυχίο και να αποφοιτήσουν φαίνεται ότι είναι περισσότερες από τους συμφοιτητές τους. Επιπλέον οι άνδρες είναι εκείνοι που στατιστικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους σε σχέση με τις γυναίκες.

8. Τρώμε πιο υγιεινά



Οι γυναίκες επιλέγουν πιο υγιεινές τροφές στην καθημερινότητά τους. Οι άντρες προτιμούν τα έτοιμα προμαγειρευμένα φαγητά και το κόκκινο κρέας ενώ οι γυναίκες δεν βαριούνται να καθαρίσουν φρούτα και λαχανικά για να εμπλουτίσουν το πιάτο τους με βιταμίνες. Όσο για την μανία μας για την σοκολάτα... ε, μας επιτρέπεται να έχουμε κι εμείς μια αδυναμία, έτσι δεν είναι;

9. Έχουμε ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα



Ας σταματήσουμε να κατηγορούμε τα καημένα τα αγόρια ότι κάνουν σαν μωρά με την πρώτη γριπούλα. Η αλήθεια είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των γυναικών είναι ισχυρότερο. Στο σώμα μας γίνονται καθημερινές μικροβιακές μάχες και ο γυναικείος οργανισμός διαθέτει ένα υπερόπλο: τα οιστρογόνα!

10. Ζούμε περισσότερο



Στον παγκόσμιο πληθυσμό, καταμετρώντας τους υπέργηρους ανθρώπους που έχουν περάσει τα 100, διαπιστώνουμε ότι είναι σε ποσοστό 85% γυναίκες. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες ζουν 5-10 χρόνια περισσότερο από τους άντρες.

11. Είμαστε καλύτερες στο management



Ναι, αυτό ακούγεται λίγο αντιφατικό καθώς οι περισσότερες διευθυντικές θέσεις καταλαμβάνονται από άντρες. Κι όμως, οι γυναίκες αποδεικνύονται καλύτερες προϊστάμενοι γιατί είναι καλύτερες ακροάτριες, σύμβουλοι, αντιμετωπίζουν πιο άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν και έχουν το χάρισμα να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Όλα αυτά είναι μεγάλα πλεονεκτήματα όταν μιλάμε για διευθυντικές θέσεις.

12. Κάνουμε καλύτερες επενδύσεις


Όχι, δεν εννοώ σε τσάντες και παπούτσια! Μελέτη 100.000 επενδυτικών project, έδειξε ότι εκείνα που τα διαχειρίστηκαν γυναίκες είχαν 7% καλύτερη απόδοση από αυτά που τα διαχειρίστηκαν άνδρες. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί οι γυναίκες είναι παραδοσιακά πιο προσεκτικές με τον τρόπο που χειρίζονται τα χρήματα και λαμβάνουν υπ' όψιν πιο μακροπρόθεσμες προοπτικές. 


ΠΗΓΗ fe-mail.gr
      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα