Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Το Νέο Πλέγμα & το Αόρατο Εφεδρικό Σύστημα




Υπάρχουν εφεδρικά συστήματα που μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε. Η πληροφορία αυτή αφορά όσους αφυπνίζονται τώρα κι επιθυμούν μερικές πληροφορίες πέρα από το πέπλο.

Το Κρυστάλλινο Πλέγμα της Γης είναι η μνήμη του πλανήτη. Είναι μέρος αυτού που ονομάζετε Γαία. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη είναι ενεργό και είναι ο πίνακας που σημειώνεις την ενέργεια, καθώς προχωράς. Αφομοιώνει όλα όσα κάνεις. 





Το Κρυστάλλινο Πλέγμα γνωρίζει πού έχεις βαδίσει και ότι έχεις αφήσει χνάρια στο χώμα, καθώς το πλέγμα γνωρίζει την ανθρωπότητα. Οποιονδήποτε Άνθρωπο που αφυπνίζεται πνευματικά στον πλανήτη αυτό, τον γνωρίζει η Γαία. Φως πηγάζει από την πρόθεσή σου και ακυρώνει τις τρισδιάστατες απόψεις σου της πραγματικότητας.

Υπάρχει εφεδρικό σύστημα στο Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη… ένα σύστημα μνήμης. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα ποτέ δεν θα καταστραφεί. Όμως υπάρχουν συστήματα που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στη Γη από ανθρώπους, τα οποία θα είχαν τη δυνατότητα να το διαταράξουν με τέτοιο τρόπο, που θ’ ακύρωνε την ακεραιότητα του συνόλου. 





Θα μπορούσε να σπάσει την αλυσίδα. Υπερβολικός ηλεκτρομαγνητισμός επάνω στη Γη, μ’ έναν ασαφή τρόπο, θα μπορούσε να βλάψει την ευστάθεια για ένα διάστημα.

Έτσι υπάρχει εφεδρικό σύστημα, το οποίο είναι ζωντανό και είναι καλό να ξέρετε ποιο είναι. Θα είναι πάντα μαζί σας κι αυτό είναι οι φάλαινες του πλανήτη. Αγαπάτε τα δελφίνια, σωστά; Ρωτήστε τους βιολόγους γι αυτά. 





Στην πραγματικότητα είναι μικρές φάλαινες! Οπότε όταν λέμε φάλαινες, εννοούμε κι αυτά. Ποια άλλα θηλαστικά στη Γη προστατεύονται από πάνω από το 80% των χωρών, βάσει συνθήκης; Κανένα.





 Επειδή διαισθητικά, το Ανθρώπινο γένος γνωρίζει ότι αυτά τα μεγαλειώδη πλάσματα πρέπει να παραμείνουν ανέπαφα στον πλανήτη. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο εφεδρικό σύστημα. Τώρα ξέρετε το μυστικό και γιατί αισθάνεστε έτσι γι αυτά τα πλάσματα.
 


Katerina Chrisoulaki Katerina Chrisoulaki


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα