Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2012 16:06 onalert.gr
E-mail Εκτύπωση PDF
alt Του Π. ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Ναίμ Ελγαντούρ πρόεδρος της Μουουλμανικής Ένωσης Ελλάδος,προφανώς δεν γνωρίζει ή κάνει πως δεν γνωρίζει τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός και ειδικά εναντίον των μουσουλμάνων. Δεν παριστάνουμε τους ανήξερους, ούτε αρνούμαστε ότι μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής βίας γίνονται και στην Ελλάδα. Όχι μόνο τώρα, με την “ανθηση” της Χρυσής Αυγής,αλλά και πολύ παλιότερα.

Όμως σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την πλειοψηφία των Ελλήνων για “ρατσιστικές συμπεριφορές”  .Κάθε άλλο. Ακόμη και πολίτες που ζουν σε περιοχές που χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται από την μαζική προσέλευση μεταναστών στις γειτονιές τους, αντιδρούν με ιώβεια υπομονή. Και προς τους μετανάστες και προς τις ανίκανες ελληνικές κυβερνήσεις που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το πρόβλημα προς όφελος και των μεταναστών και των Ελλήνων πολιτών.


Κι αν θέλει να διαπιστώσει πόσο η Ελλάδα σέβεται τους μουσουλμάνους ας ρωτήσει τους ομοθρήσκους του στη Θράκη για να το διαπιστώσει.
Και μια και οι δηλώσεις του κ.Ελγαντούρ έγιναν με αφορμή τη ταινία “η αθωότητα των μουσουλμάνων”, να του επισημάνουμε ότι και αυτή …αναζητείται.

Γιατί αν θέλουμε όλοι μας να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι και το μουσουλμανικό θρησκευτικό συναίσθημα αξιοποιείται στο μέγιστο βαθμό από σκοτεινά κέντρα. Και εδώ στην Ελλάδα. Όχι μόνο στη Θράκη, αλλά παντού.
Ακόμη και τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τζαμιά με μιναρέδες κάτι δείχνουν ,κάτι κρύβουν και θα πρέπει και οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας να καταλάβουν ότι οι Έλληνες που τους φιλοξενούν έχουν κι αυτοί δικαιώματα. Και ανάμεσα σ΄ αυτά είναι διακαίωμά τους να μην επιθυμούν να βλέπουν μιναρέδες στο κέντρο της Αθήνας. Βεβαίως να έχουν τζαμί,για να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Αλλά αυτό δεν απαιτεί και μιναρέδες.
Τώρα σ΄ ότι αφορά στις απόψεις του για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είναι προσωπικές του απόψεις,για τις οποίες ασφαλώς και δεν νομίζουμε ότι έχει δίκιο.

 ΠΗΓΗ 
       ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα