Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεσηκώνονται οι Ροδίτες!

Ξεσηκώνονται οι Ροδίτες! Ποιος είναι ο κ. Δένδιας που θ΄ αποφασίσει για το μέλλον των παιδιών μας;

http://www.rodosinfonews.com/images/Z-EPIKAIROTHTA/shmaia_politistikwn_syllogwn_0.jpg

Με μια σκληρή όσο και αυστηρή προειδοποίηση προς όλους τους αρμόδιους - καρεκλοκένταυρους της Αθήνας, που αποφασίζουν ερήμην του Ροδιακού Λαού να δημιουργήσουν Κέντρα Λαθρομεταναστών στο νησί μας, η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΡΟΔΟΥ στέλνει ένα σαφέστατο μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.


 "Διαμηνύουμε στους αρμοδίους πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθούμε τετελεσμένα σε ότι έχει να κάνει με τον χώρο όπου ζούμε εμείς και τα παιδιά μας", αναφέρουν ανάμεσα στ΄ άλλα, και τονίζουν:

"Όλοι μικροί, μεγάλοι, παππούδες, γιαγιάδες, παιδιά, εγγόνια θα σταθούμε απέναντι σε όποιον τολμήσει να πάρει τέτοια απόφαση".
 Πιο αναλυτικά, η επιστολή της Επιτροπής αναφέρει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:
Μετά και την επίσημη ανακοίνωση από τα χείλη του Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.Δένδια μέσω μάλιστα της Ελληνικής Κρατικής Τηλεόρασης και αφού πρώτα απαξίωσε τους Βουλευτές Δωδεκανήσου (ανεξαρτήτως Κόμματος) και τον Δήμαρχο Ροδίων για επικείμενη κατασκευή κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών στο νησί της Ρόδου, τονίζουμε με κατηγορηματικότητα τα παρακάτω, μιας και υποθέτουμε (τουλάχιστον) ότι έχουμε και εμείς λόγο στα διαδραματιζόμενα στον τόπο μας :
1. Διαμηνύουμε στους αρμοδίους πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθούμε τετελεσμένα σε ότι έχει να κάνει με τον χώρο όπου ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.
2. Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να απαριθμούμε ένα σωρό αιτίες για ποιους λόγους δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά δεν θα αναλωθούμε σε αυτό. Υγειονομική βόμβα με ένα σωρό ασθένειες προέρχονται από αυτούς τους ανθρώπους και σε συνδυασμό με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Ρόδου και το Εθνικό Σύστημα Υγείας γενικότερα δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί λύση, κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας στον χώρο που διαβιούν και πολλά άλλα.
3. Εκτός του ότι ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία των νησιών μας και δεν διανοείται η κατασκευή τέτοιων κέντρων που μόνο ζημιά μπορεί να κάνει, δημιουργούνται εκ των πραγμάτων και θέματα εθνικής ασφάλειας μιας και οι λαθρομετανάστες έχουν θρήσκευμα τέτοιο που στις χώρες τους ουκ ολίγες φορές έχουν καταφερθεί και μάλιστα βιαίως εναντίον του Χριστιανισμού.
4. Ξοδεύουν χιλιάδες Ευρώ για να έρθουν σε μία χώρα η οποία δεν μπορεί καλά-καλά να ταΐσει τους πολίτες της. Άρα για ποιον λόγο έρχονται στην Ελλάδα;
5. Για ποιον λόγο ξαφνικά τα Ελληνικά κανάλια έχουν βαλθεί να ξεκάνουν τον εγκέφαλο μας βομβαρδίζοντας μας συνεχώς με τούρκικα σίριαλ όπου οι εταιρείες που τα πουλάνε σε εμάς έχουν σαν απαραίτητη προϋπόθεση να μην μεταγλωττίζονται παρά μόνο να ακούμε τα τούρκικα;
6. Για ποιον λόγο ψηφίζονται από τους εκπροσώπους μας μέσα στην Ελληνική Βουλή η διάθεση εκατομμυρίων ευρώ για αναστήλωση και συντήρηση τζαμιών την στιγμή που ο λαός κυριολεκτικά λιμοκτονεί, το Νοσοκομείο της Ρόδου φυτοζωεί και το Εθνικό Σύστημα Υγείας περιέρχεται σε κώμα διαρκείας; Μήπως υπάρχει κάποιο σχέδιο αλλοτρίωσης της χώρας από συμφέροντα που θέλουν να μουσουλμανοποιήσουν ή κοινώς να διεθνοποιήσουν (ακούγεται πιο πολιτισμένα) την χώρα μας; Είμαστε Έλληνες, βρισκόμαστε στην πατρίδα μας και δεν φοβόμαστε κανέναν.
7. Για ποιον λόγο κλείσανε 50 στρατόπεδα σε ολόκληρη την Ελλάδα; Μήπως για να αποδυναμώσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και να τοποθετήσουν μέσα λαθρομετανάστες δημιουργώντας γκέτο;
8. Όλοι μικροί, μεγάλοι, παππούδες, γιαγιάδες, παιδιά, εγγόνια θα σταθούμε απέναντι σε όποιον τολμήσει να πάρει τέτοια απόφαση.
Την δεδομένη χρονική στιγμή όπου το κράτος μας δείχνει ανήμπορο να προσφέρει ακόμη και την στοιχειώδη ασφάλεια στους πολίτες του οφείλουμε να διαφυλάξουμε ότι έχει απομείνει από αυτά που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Εκτός του ότι μια απόφαση περί δημιουργίας κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στην περιοχή μας θα προκαλέσει δυναμικές αντιδράσεις επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα απέναντι σε όποιον αυθαιρετήσει στην τοπική κοινωνία μας.
Ο κ. Δένδιας (και ο οποιοσδήποτε κ.Δένδιας) ας φτιάξει κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στο σπίτι του !!!!
Φτάνει. Έως εδώ !!!!!!!!

Υ.Γ.
Και αυτό είναι μόνο η αρχή, γιατί εμείς σαν Σύλλογοι που σεβόμαστε και υπηρετούμε τα ήθη & έθιμα, τις παραδόσεις, την πατρίδα, την σημαία, την θρησκεία μας και που είμαστε απόγονοι ενός Κολοκοτρώνη, ενός Καραϊσκάκη, ενός Αθανάσιου Διάκου και τόσων άλλων ηρώων, θα επανέλθουμε δυναμικά και δεν θα είμαστε μόνοι μας. Μη νομίζετε ότι επειδή κοιμούνται οι ανύπαρκτοι πολιτικοί που εμείς (κακώς) ψηφίσαμε, θα κάνουμε το ίδιο. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται και ακούστε μας προσεκτικά εσείς όλοι που ξαφνικά ζητάτε μειονότητα. Σταματήστε να προκαλείτε. Σεβαστείτε την χώρα στην οποία τρώτε ψωμί. Ζήστε αρμονικά με τους Ροδίτες γιατί δεν φαντάζεστε ποιες θα είναι οι συνέπειες. Στη Ρόδο θα κυματίζει πάντοτε μία σημαία και αυτή θα είναι η Ελληνική γιατί είμαστε Έλληνες, απόγονοι των μεγάλων αυτών ηρώων και γιατί δεν ξεχνάμε την ιστορία μας.

Παστίδα 22/09/2012

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Σιαλούπ Ιωσήφ,

Εγγλέζος Παναγιώτης,
Ισκά Μαρία,
Ντίνας Παναγιώτης,
Τζαμπάζης Αντώνιος

ΠΗΓΗ

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα