Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ιάπωνας υπουργός οικονομικών δολοφονείται, νέος Κινέζος ηγέτης χάνεται, Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ


«Όλα αυτά τα περιστατικά είναι ο επιθανάτιος ρόγχος της Κλίκας
που θέλει να εγκαταστήσει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση αφού ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. «

Benjamin Fulford
Ο Tadahiro Matsushita, ο Ιάπωνας υπουργός οικονομικών δολοφονείται σε μια προσπάθεια της Κλίκας να αποσπάσει εκβιαστικά περισσότερα χρήματα από την Ιαπωνία. Επιπροσθέτως ο επόμενος ηγέτης της Κίνας Xi Jinping εξαφανίστηκε από την δημόσια θέα μετά από την απόφαση του να αποφύγει μια συνάντηση με την Hillary Clinton και αφού αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει την Κλίκα της την περασμένη εβδομάδα.

Επιπροσθέτως ο Neil Keenan και η οικογένεια του χτυπηθήκανε από ένα πολύ δυσάρεστο ιό από Ιταλούς πράκτορες που δούλευαν για το πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Silvio Berlusconi.
Επίσης την περασμένη εβδομάδα το ΝΑΤΟ προχώρησε σε πλήρη στρατιωτική κινητοποίηση και ετοιμαζόταν να επιτεθεί στην Συρία προκαλώντας πόλεμο με την Κίνα και την Ρωσία πριν σταματήσει από έναν Άγγλο πληροφοριοδότη της UK RAF που ειδοποίησε συναδέλφους του στο Πεντάγωνο, σύμφωνα με πηγές της MI5 και της CIA. (Διάβασε γιατί φυσικά και δεν υπάρχουν συμπτώσεις  Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου ! )
Όλα αυτά τα περιστατικά είναι ο επιθανάτιος ρόγχος της Κλίκας που θέλει να εγκαταστήσει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση αφού ξεκινήσει τον 3οΠαγκόσμιο Πόλεμο. Πολλαπλές απειλές θανάτου έχουν γίνει εναντίον του γράφοντος (Benjamin Fulford) και μια επιδρομή στο σπίτι του από την Ιαπωνική αστυνομία της εφορίας. (Δες  NASA SOHO, Suncruiser, Stargates, WAR)
Ο χρόνος που αφορούσε τις συζητήσεις έχει παρέλθει και απ ευθείας δράση εναντίον αυτών των δολοφονικών αποβρασμάτων έχει αναληφθεί. Ο μεγαλύτερος άμεσος κίνδυνος είναι ότι η Κλίκα σχεδιάζει να εξαπολύσει πυρηνικές τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Ευρώπης σε μια προσπάθεια να προκαλέσει ένα πόλεμο Μουσουλμάνων/Χριστιανών, σύμφωνα με πηγές της MI5.
Μήνυμα προς την στοά Ρ2: Ο Σατανάς έχει ήδη φύγει από αυτό το σύμπαν και τώρα είστε ένα τσούρμο φοβισμένοι γέροι έτοιμοι για την φυλακή … (Δες Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike )
( Διάβασε επίσης  Η Επανάσταση του Παλιμπαιδισμού …δηλαδή “πιασ’ τ’ αυγό και κούρευτο” … Η επανάσταση του εωσφόρου αυγερινού, εναντίον του θεού, το τουρλουμπούκι των θρησκειών και οι παλιμπαιδίζοντες επαναστάτες ! Πόσο γέλιο να αντέξει ο άνθρωπος που “θέλει ν αγιάσει κι τα πλοκάμια του εωσφόρου δεν τον αφήνουν;” )
Οικονομία και White Dragon Society:  … Ο οικονομικός πόλεμος ο οποίος μαίνεται βίαια τα τελευταία χρόνια, έχει τώρα περιοριστεί σε λίγες φατρίες που έχουν αμαυρωθεί από τις εσωτερικές διαμάχες τους. Στην μία πλευρά βρίσκεται η φασιστική στοά Ρ2 που ακόμα πιέζει για μια παγκόσμια φασιστική δικτατορία. Από την άλλη μεριά υπάρχουν αρκετά γκρουπ που όλα ισχυρίζονται ότι θέλουν να κάνουν το καλό αλλά χρειάζεται να έχουν την αρχηγία. (Διάβασε «Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη»  και Τα σκοτεινά μυστικά των παγκόσμιων κολοσσών (Πορνεία–Χρήμα-Διαφθορά)
Αρκετοί υψηλού – προφίλ θάνατοι μπορεί να σχετίζονται με τα τεκταινόμενα σε μια αυξανόμενη ένταση. Ο καρδινάλιος Carlo Maria Martini, Bishop of Milan, ο επίσκοπος του Μιλάνου και σύμφωνα με αναφορές κατάσκοπος του Βατικανού, πέθανε στις 31 Αυγούστου, κατά την διάρκεια της μπλε σελήνης. (Διάβασε«Ποιοί μας Κλέβουν Την Ψυχή, Από την Σελήνη;»)
Ο Sergey Leonidovich Sokolov, πρώην αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Σοβιετικής Ενώσεως που απολύθηκε από τον Γκορμπατσόφ επίσης πέθανε την ίδια μέρα.
Άλλος ένας επιφανής θάνατος ήταν του Αιδεσιμότατου Sun Myung Moon, αρχηγού της Unification Church. Αυτή η εκκλησία είναι γνωστό ότι είναι ισχυρός παίκτης στον Ασιατικό υπόκοσμο και έχει ένα μεγάλο ράντσο στην Παραγουάη δίπλα σε αυτό της οικογένειας Bush. Καμιά από τις αιτίες θανάτου δεν ανακοινώθηκαν, αλλά όλοι αυτοί οι άντρες ήταν ηλικιωμένοι. Αυτοί οι άνδρες ήταν συνδεδεμένοι, όμως στο υψηλότερο επίπεδο στην σκληρή μάχη των φατριών για τα παγκόσμια οικονομικά.
Σε αυτήν την κατάσταση ένα νεαρό μέλος της White Dragon Society οικογένειας και των ομάδων τους, πρότεινε το δαχτυλίδι (από το Lord of the Rings) του κεντρικού ελέγχου των χρημάτων να μεταφερθεί στο όρος Doom (πάλι από το Lord of the Rings) και να λειώσει.
Σε μια ποιο θετική νότα ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Kan Naoto αποκάλυψε πολλά μυστικά για την 311 τρομοκρατική επίθεση  με το τσουνάμι και το πυρηνικό εργοστάσιο. Η συνέντευξη τύπου είχε πολλούς δημοσιογράφους αλλά δεν ανακοινώθηκε ΠΟΤΕ. Οι προσπάθειες να αναρτηθεί ένα video της συνεντεύξεως στο Youtube μπλοκαρίστηκε.
Αυτοκρατορικές δυναστείες και Βόρειος Κορέα:  Το παλιό αποικιοκρατικό καθεστώς καταρρέει γρήγορα στην Ασία και οι υστερικές προσπάθειες για «περιφερειακές διαμάχες» δεν θα το σώσουν. Αυτό φαίνεται και από την πλημύρα των αποκαλύψεων από το νέο καθεστώς στην Βόρεια Κορέα καθώς και από τα σήματα που εκπέμπει η νέα κυβέρνηση στην Κίνα που θα αναλάβει από τον Νοέμβριο.
Η τελευταία αποκάλυψη από την Βόρεια Κορέα αποτελείται από το υλικό των παραμυθιών. Η Yokota Megumi μια 13χρονη «έφυγε» από την Ιαπωνία το 1977 είναι μέλος της Ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας σύμφωνα με πολλές Ιαπωνικές, Βορειοκορεατικές και Κινεζικές πηγές. «Έφυγε» για να παντρευτεί τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Kim Jong-il ώστε να δώσει στον Kim αυτοκρατορική δυναστική νομιμοποίηση !!! Ο γιός της, ο νέος ηγέτης Kim Jon-un, επιμένει να της δοθεί ο τίτλος της «Αυτοκράτειρας Dowager.»
Οι Βορειοκορεάτες λένε ότι είναι αντιπρόσωποι του παλαιού Αυτοκρατορικού Ιαπωνικού καθεστώτος που προσπάθησε να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη Απω-Ανατολική Σφαίρα Ευημερίας κατά την διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου.
Οι Κινέζοι από μέρους τους, επίσης ετοιμάζονται για μια αλλαγή μοντέλου σκέψης και μεταστροφής ισχύος της οποίας θα προηγηθεί μια τεράστια εκκαθάριση τραπεζών και βιομηχανικών ομίλων που ανήκουν στην γνωστή παλαιά Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Συμπέρασμα: Η ιχνηλάτιση όλων αυτών των υποθέσεων, καθώς και η τωρινή μαζική δολοφονία στην Συρία, οδηγεί στην στοά Ρ2. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει σύμπτωση ο πρώην Μαύρος Πάπας Peter Hans Kolvenbach επέλεξε να αποσυρθεί στην Συρία !
© Benjamin Fulford
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα