Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο σημερινός μας Αγώνας ,έχει Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον...

Με το χέρι στην καρδία , σας λέγω ότι φοβάμαι και θα σας εξηγήσω τι και γιατί

Φοβάμαι μην τυχόν το Σύστημα που πολεμάμε τόσα χρόνια όλοι οι Εθνικιστές έχει "αλλάξει" και μας καταβροχθίσει χωρίς να το αντιληφθούμε.

Μήπως έχει γίνει πιο "ανεχτικό απέναντι μας" και μας θέλει "βολεμένους" στα έδρανα της Βουλής ώστε να μας ελέγξει κι εμάς.

Εμάς, που μια ζωή ΕΜΠΡΑΧΤΟΣ είμασταν απέναντι του.
Εμάς ,που φοβάται όσο τίποτα άλλο.
Για αυτό θέλει εγρήγορση και πειθαρχία, δύναμη και αποφασιστηκότητα σε αυτό που κάνουμε και που είναι να κάνουμε, μέσα από τα Πιστεύω μας και τις Ιδέες μας.
Διότι η Αφύπνισις πρέπει να είναι το Ιερό μας Όπλο.
    Αν νομίζουν ορισμένοι, ότι με τη Δημοκρατία ΤΟΥΣ , θα κάτσουμε "καλά" ,είναι πολύ γελασμένοι.
Ως Εθνικιστές, δεν καθόμαστε "καλά", όταν η Πατρίδα μας  πεθαίνει και ούτε θα το κάνουμε ποτέ αυτό,διότι ,τότε απλά θα πάψουμε να είμαστε Εθνικιστές !

Η "χλιδή" των κουστουμιών και της γραβάτας, ας μας κάνει να θυμούμαστε καθημερινός, ότι στις Τάξεις μας , δε χωράνε τηλε-"αστέρες" με προσωπικές φιλοδοξίες και ας θυμούντε όλοι , ότι οι Ιδέες μας είναι πάνω από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η δήθεν ηρεμία των ημερών μας, με την υποκριτική στάση του Συστήματος απέναντι μας, σημαίνει μονάχα ένα για όλους εμάς, που καλούμαστε να υπερασπιστούμε τις Αξίες, τα Ιδανικά και τα Πιστεύω μας. ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

Η δράση του Κινήματος και μιλάω ως υποστηριχτής του και μόνον, εδραιώνεται ακόμα και εκεί που δεν το περιμένα ίσως και εμείς πριν χρόνια.

Όπως είπε και ο Αρχηγός στην εκδήλωση στις Θερμοπύλες, "πόσοι άραγε ήταν σε αυτό εδώ το σημείο, κάτω από το άγαλμα του Λεωνίδα, πριν 5 και 10χρόνια ;;; "
Σήμερα καλούμαστε να είμαστε ακόμη πιο πιστοί σε αυτόν τον Αγώνα που κάνουμε με αρχικό σκοπό , να ξανακάνουμε την Πατρίδα μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ και έπειτα έρχονται και οι επόμενοι στόχοι μας.
 Να θυμόμαστε πάντα τα λόγια του του Ίαωνα Δραγούμη και με αυτά να πορευόμαστε για αυτόν μας τον Ιερό σκοπό :

  • η ελευθερία: ως εθνική ελευθερία-αυτοδιάθεση των υποδούλων Ελλήνων (βλέπε σήμερα Κύπρο & Βόρειο Ήπειρο), αλλά και στο επίπεδο της προσωπικής αυθυπαρξίας του ανθρώπου
  • ο πολιτισμός, ως «νομιμοποιητική» βάση της αξίας του έθνους
  • «Ακουμπώντας στο έθνος μου να γίνω πιο άνθρωπος. Δεν μπορεί κανείς να είναι άνθρωπος ξεχνώντας την καταγωγή του. Να θυμάται κανείς από πού βγήκε, που μεγάλωσε, ποιο έθνος τον ανέθρεψε. Μου αρέσει να βλέπει κανείς τους δεσμούς του. Αυτό θα πει ελευθερία».
  • «Ποιος είναι ο τελικός των εθνών, πες τον προορισμό, πες τον αποστολή; Ο πολιτισμός! Να ένα έργο άξιο για τα έθνη, έργο αληθινά ανθρώπινο. Να η δικαιολογία των εθνών. Να πως τα έθνη είναι χρήσιμα στην ανθρωπότητα και να που έσφαλε ο Μαρξ πολεμώντας τα έθνη. Πολιτισμούς γεννούν τα έθνη και αυτά μονάχα. Δεν φθάνει όμως να είναι ένα έθνος πολιτισμένο, πρέπει να είναι πολιτισμένο και από δικό του πολιτισμό. Σε αυτό λοιπόν χρησιμεύουν τα έθνη. Οι πολιτισμοί γεννιούνται ο καθένας σε κάποια πατρίδα, σε κάποια εποχή και σε κάποιο έθνος. Έξω από αυτά δεν μπορεί να σταθεί πολιτισμός».
  • Για τον εθνικισμό: «Ο εθνικισμός είναι μορφή ενέργειας. Όλοι λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι εθνικιστές, είτε το ξέρουν είτε όχι. Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το έθνος του».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Μπορεί να έχω καιρό να γράψω άρθρο, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι.
Δυστυχώς οι δυσκολίες που περνάμε, δε θα άφησαν φυσικά, εκτός και εμένα....

Ευάγγελος Dexter

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα