Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...... ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ...

Επειδη η αυτοκτονια ειναι κατι που αφορα ολους μας και επηρρεαζει ολους μας εμμεσα η αμεσα, αλλα επηρρεαζει και την Φυση την ιδια, εθεωρησα καλο να αναρτησω αυτο το κειμενο χωριστα,  ωστε να μπορεί να διαβασθεί και απο μελλοντικα μελη ευκολοτερα.
. Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ στους ανθρωπους που την ψαχνουν.
 Δεν ειναι κτημα κανενος.
 Ανηκει σε ολους. Προυπηρχε πριν ενσαρκωθουμε.

ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Ο λογος για το οποιον αυτοκτονει ενα ατομο παιζει ρολο. 
Δηλαδη αν το κανει για να μην υποφερει, δηλαδη για τον εαυτο του μονο, η το κανει για να μην υποφερουν και οι οικειοι (σε περιπτωση ανιατης ασθενειας), η το κανει και για τους δυο λογους; 
Αν το εκανε μονο για τον εαυτο του, τοτε αυτο εχει δυσμενεστερες επιπτωσεις. 
Εαν το εκανε για να μην υποφερουν και οι οικειοι,
τοτε ο αλτρουισμος του θα μετριασει τις επιπτωσεις.

Για οποιο λογο και να αυτοκτονησε δεν παυει να εχη διαπραξει φονο. 
Η αυτοκτονια ειναι φονος του εαυτου μας και αυτο ειναι μια αρνητικη πραξη. 
Ειναι διατάραξη της ομαλης λειτουργιας της Φυσεως.
 Αυτοκτονία στη Σπάρτη
Ολοι λιγο ως πολυ κατι κανουμε που ειναι αρνητικο.

Για οτι κανουμε δημιουργουμε καρμα.
 Οτιδηποτε σκεφτομαστε, λεμε η πραττουμε εχει επιπτωσεις στον εαυτο μας, στους αλλους και στην Δημιουργια. 
Η αντιδραση/αποτελεσμα που εχουν οι σκεψεις, λογια και πραξεις μας στον αλλο κοσμο και την Δημιουργια επιστρεφει σε εμας. Αυτο ειναι μερος του Καρμα μας το οποιο πρεπει να το διορθωσουμε με το να δοκιμασουμε οτι προκαλεσαμε στους αλλους.
 Ασιατικές Φθινόπωρο 3
Πχ.αν προκαλεσαμε λυπη, τοτε θα νιωσουμε λυπη. Αν προκαλεσαμε χαρα, τοτε θα νιωσουμε χαρα.

Με το να νιωσουμε τα αποτελεσματα που προκαλεσαν στους αλλους οι σκεψεις/λογια/πραξεις μας, μαθαινουμε.
 Δεν ειναι εκδικηση απο τον Θεο. 
 Ειναι μαθημα μεσω εμπειριας.
 
Πχ. Αν αποκαλέσω καποιον βλακα και αυτος στεναχωρηθει, εγω θα νιωσω την στεναχωρια του.

Αν χτυπησουμε εναν ανθρωπο σ’ενα δρομο γεματο κοσμο, θα νιωσουμε την λυπη της συνειδησης μας, την λυπη η αλλα συναισθηματα των περαστικων, και τον πονο και τα συναισθηματα του ανθρωπου που κτυπησαμε.
 ξυλο, φωτο, τρωνε, παπαρατσι
Αν ειναι πεσμενος ενας αστεγος στο δρομο και παμε να τον βοηθησουμε, τοτε θα νιωσουμε ολα τα καλα συναισθηματα του ανθρωπου αυτου οπως και ολα τα καλα συναισθηματα του κοσμου που μας ειδε να κανουμε την καλη πραξη αυτη.


Ειτε εδω στην γη τωρα, ειτε οταν περάσουμε  στο αστρικο. Αυτο που γινεται στο αστρικο ειναι αυτο οπου περναει η ζωη μας απο τα ματια μας σαν κινηματογραφικη ταινια. 
Οταν γινεται αυτο οχι μονο βλεπουμε τι ειπαμε και εκαναμε αλλα νιωθουμε κι ολας και τα συναισθηματα μας και τα συναισθηματα των αλλων που ειδαν η ακουσαν τι καναμε η ειπαμε καθως και τις επιληξεις απο την συνειδηση μας. 
Ο Θεός δεν επιπληττει. 
Εμεις – η ψυχική  συνειδηση μας ειναι που επιπληττει. 
Η συνειδηση μας ειναι ακεραιη και αντικειμενικη.
 Ειναι αντανακλαση του Υπερσυνειδητου που ονομαζουμε αλλοιως Θεία Πηγή.
 
Η συνειδηση μας θα μας στειλει ειτε προς το Φως (αιτιατο και ανωτερα πεδια) ειτε θα μας κανει να παραμεινουμε στο Υψηλο Αστρικο, η στο Μεσαιο Αστρικο, η στο κατωτερο Αστρικο, αναλογα με τι σκεφθηκαμε, ειπαμε η καναμε και δεν καναμε στην ζωη μας και αν καναμε οτι ειχαμε προσυμφωνησει να κανουμε σαν πνευματα πριν ερθουμε στην ζωη. 
Αν παραμεινουμε σε ενα απο τα αστρικα πεδια, δεν θα παμε προς το Φως μεχρι να καθαρισθουμε απο διαφορες αρνητικες ιδεες σκεψεις και ενεργειες. 
Η παραμονη παντα ποικιλλει αναλογα το καρμα μας και τι καναμε.

Το αλλο που προσθετει στο καρμα μας ειναι οι ανεκπληρωτες επιθυμιες. 
 Ερχομαστε εδω για να εκπληρωσουμε επιθυμιες του παρελθοντος – των προηγουμενων ενσαρκωσεων μας.
Και πρεπει να τις εκπληρωσουμε μεχρι το τελος της ενσαρκωσης μας. 
Ενα ατομο που αυτοκτονει δεν προλαβαινει να εκπληρωσει τις επιθυμιες του.
 Οποτε θα πρεπει να ερθη πισω να τις εκπληρωσει.

Το ατομο που αυτοκτονει μεταφερεται στο Χαμηλο Αστρικο σε μια κατασταση σαν κωμα. 
 Οταν ‘ξυπνηση’ απο αυτην την κατασταση, εχει διπλα του πνευματικους του συμβουλους (φυλακες αγγελους) και αντιλαμβανεται οτι δεν εχει υλικο σωμα. 
Οτι ειναι πνευμα με αστρικο σωμα. 
Επισης θυμαται τον πνευματικο του εαυτο, γιατι ενσαρκωθηκε στην γη, και ποσο επρεπε να μεινη στην γη, και τι πρεπε να κανει στην γη. 
Αισθανεται μια πολυ εντονη απογοητευση που δεν περιμενε να τελειωσει η ζωη του φυσιολογικα και να εκπληρωσει το σκοπο και το καρμα του.


Επειδη το πνευμα ειναι σε πολυ κρισιμη κατασταση  θα καθοδηγειται σε ολες τις φασεις απο τους φυλακες αγγελους τι να κανει για να επιδιορθωσει το χαος και τον πονο που δημιουργησε στη γη με την αυτοκτονια του. 
Θα παραμεινει στο Χαμηλο Αστρικο πεδιο μεχρι την μερα που θα πεθαινε φυσιολογικα στη γη οπως ειχε προσυμφωνηθει πριν ενσαρκωθει..

 Ο στοχος του θα ειναι να βοηθηση τους οικειους και φιλους του που αφησε πισω, με οποιον τροπο μπορει.
 Δεν θα παη στο Φως η αιτιατο η ανωτερο πεδιο.
 Αυτο δεν γινεται σαν τιμωρια του πνευματος
Θα γινει καθε προσπαθεια απο τους φυλακες αγγελους να προστατευθει απο αρνητικες ενεργειες, εφ οσον το πνευμα το ιδιο, κρατηθει μακρια απο αρνητικες ενεργειες και εφ οσον οι οικειοι απο την γη δεν θα χρησιμοποιησουν αρνητικες ενεργειες να επικοινωνησουν με το πνευμα του αυτοκτονησαντος. 
 Τα περισσοτερα μεντιουμ περιβαλλονται απο αρνητικες ενεργειες και ειναι και τα ιδια αρνητικα, οποτε το πνευμα του αυτοκτονησαντος καλλιτερα να μην εχη επαφη με τετια ατομα και το περιβαλλον τους.

Διοτι απο την αλλη πλευρα το Χαμηλο Αστρικο πεδιο ειναι που ειναι γεματο απο αρνητικες ενεργειες και πνευματα οπως και αστρικα κουφαρια που δεν εχουνμεσα πνευμα. 

Τα πνευματα των εγωιστων, απανθρωπων, μισανθρωπων, βιαστων, δολοφονων, σατανιστων, δαιμονων, και οτι αλλο αρνητικο ειναι μαζεμενα στο χαμηλο αστρικο. 
Και εφ οσον το πνευμα του αυτοκτονησαντος εχει ηδη στο ενεργητικο του τη αρνητικη πραξη της αυτοκτονιας, και εφ οσον περιβαλλεται απο αυτο τον συμφερτο των αρνητικων πνευματων, δεν του χρειαζεται να προσθεση και την αρνητικοτητα του μεντιουμ η τις αρνητικες οντοτητες και ενεργειες που περιβαλλει ενα συνηθισμενο μεντιουμ.

 Αυτο αφορα τα περισσοτερα μεντιουμ οι οποιοι δεν εχουν θετικη ενεργεια. 
Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα πως μπορει ο απλος ανθρωπος να ξερει αν ενα μεντιουμ ειναι θετικο η οχι και αν μπορει να απωθηση αρνητικα οντα; 
Τα οντα απο το αστρικο πεδιο μαζευονται γυρω απο μεντιουμ και τα ατομα που παριστανται για να απορροφησουν την ζωικη ενεργεια τους. 
Δεν θα συνεχισω αλλο περι των μεντιουμ διοτι το θεμα ειναι ευαισθητο για την ωρα.
 
Το πνευμα θα παραμεινει στο Χαμηλο αστρικο πεδιο να εκπληρωσει το καρμα του οπως θα εκανε και στην γη.

*Μερικα πνευματα θα εχουν την αισθηση οτι ειναι στην κολαση.
Αυτη η Κολαση ειναι δικο τους δημιουργημα.
Κι αυτο επειδεί τα ιδια τα πνευματα νομιζουν οτι τους αξιζει να πανε στην φωτια της κολασης η οτι ο Θεος δεν θα συγχωρησει ποτε τις αμαρτιες τους.
Αυτο προκαλειται απο τις θρησκευτικες προκαταληψεις που ειχαν στην τελευταια τους ενσαρκωση.

Οι φυλακες αγγελοι θα τους βοηθησουν να καθαρισθουν απο αυτες τις αρνητικες προκαταληψεις/ιδεες. 
Αν το πνευμα ομως δεν τα καταφερει να απαλλαγεί απο τις προκαταληψεις, οι αγγελοι οι ψυχοδηγοί, η ψυχοδιδάσκαλοι θα αφησουν το πνευμα να κανη οτι θελει διοτι οι δεν μπορουν να παραβιασουν την ελευθερη βουληση κανενος πνευματος.

Ετσι αν το πνευμα νιωθει οτι ειναι πολυ αδικο,η οτι έχει κανει «πολλές αμαρτίες»  δημιουργει νοερες αποψεις οτι του αξιζουν οι φωτιες και τα δαιμονια της κολασης. 
Δηλαδη το πνευμα δημιουργει την δικια του κολαση χωρις να υπαρχει αλλος λογος εκτος απο προκαταληψεις και λαθος θρησκευτικα διδαγματα που εχει παρει κατα καιρους σε διαφορες ενσαρκωσεις και ιδιως στην τελευταια ενσαρκωση.

Αυτο βεβαια συμβαινει σε οσα ατομα δεν διαθετουν αυτογνωσια η ακολουθουν πιστα οτι τους πει το παπαδαριο διαφορων οργανωμενων θρησκειων. 
Δηλαδη δεν τραβανε ζορι στην γη μονο αλλα και μετεπειτα.
Διοτι η κατασταση της κολασης που επιβαλλουν στον εαυτο τους οταν ειναι πνευματα στο χαμηλο αστρικο θα τους φερει και σε επαφη με δαιμόνια και μετα μπορουν να συμβουν αλλες επωδυνες καταστασεις και περιπετειες και να διαιωνισουν την παραμονη τους στο χαμηλο αστρικο και την αυτοδημιουργητη κολαση τους και αυτη η κατασταση να διαρκεση εκατονταδες η χιλιαδες χρονια.

Αυτα τα πνευματα που δημιουργουν την δικη τους κολαση καποτε θα δουνε οτι κανανε σφαλμα, και θα ζητησουν απο τους φυλακες αγγελους η ψυχοδιδάσκαλους τους να τα βοηθησουν να απαλλαγουν απο τις αρνητικες και ασχημες πεποιθησεις, προκαταληψεις, ιδεες τα οποια τους κρατανε δεμενους στην κολαση τους.

Οπως προειπα, το πνευμα που αυτοκτονησε βρισκεται στο χαμηλο αστρικο και πρεπει να εκπληρωσει το καρμα του. 
Πρεπει να εκπληρωσει τις επιθυμιες για τις οποιες ενσαρκωθηκε. Και αυτο ειναι αδυνατον επειδη δεν εχει σωμα. 
Επισης οταν ηταν ενσαρκωμενο ειχε δημιουργησει αλλους ποθους και επιθυμιες που δεν προλαβε να ικανοποιηση και στο χαμηλο αστρικο διακατεχεται απο μια ισχυρη επιθυμια να ικανοποιηση ολους αυτους τους ποθους και επιθυμιες που εχει δημιουργησει σε ολες τις προηγουμενες ενσαρκωσεις και δεν μπορεί διοτι δεν εχει υλικο σωμα,  ουτε ειναι στο γηινο επιπεδο. 
Αυτο συμβαινει με πολλα φαντασματα.

Τα πνευματα στο χαμηλο αστρικο μπορουν να δουν και να ακουσουν τους ζωντανους ανθρωπους στη γη αλλα δεν μπορουν να επικοινωνησουν μαζι τους και μπορουν να ταξιδευσουν οπουδηποτε στην γη ακαριαια.

Οταν ελθει η ωρα που το πνευμα θα πεθαινε φυσιολογικα οπως ειχε προσυμφωνησει τοτε ειναι ετοιμο να ξαναενσαρκωθεί. 
Και θα περιμενει να βρεί ενα καταλληλο σωμα με καταλληλους γονεις και ολες τις καταστασεις και συνθηκες που απαιτουν οι αναγκες της πνευματικης του αναπτυξεις. 
Το πνευμα με την βοηθεια των ψυχοδηγών  αγγελων του θα συμφωνησουν τα περι ενσαρκωσης και τις λεπτομερειες και συνθηκες της ενσαρκωσης.
 Η επομενη ενσαρκωση θα ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη διοτι το πνευμα θα πρεπει να εκπληρωσει οτι καρμα χρωσταγε και απο την προηγουμενη ενσαρκωση, και οτι αρνητικο δημιουργησε με την αυτοκτονια του σε ανθρωπους η την δημιουργια ολοκληρη.
Δηλαδη το ατομο που αυτοκτονει παει απο το κακο στο χειροτερο και δεν γλυτωνει τιποτα απο όλα οσα προσπαθησε να απαλλαγεί με την αυτοκτονια.. 
Το καρμα που δημιουργειται απο την αυτοκτονια ξεπληρωνεται απο μια σειρα απο χειροτερες ενσαρκωσεις μεχρι το πνευμα να βρεθεί παλι στην πνευματικη βαθμιδα που ηταν πριν αυτοκτονησει. 
Βεβαια ανα πασα στιγμη μπορει να του δοθη η ευκαιρια να φωτισθεί /αυτοπραγματωθεί και αν αδραξει την ευκαιρια θα απαλλαχθει απο ενα σημαντικο μερος του καρμα του (μεχρι και 75%) σε μια και μονη ενσαρκωση.

Γι αυτο εμεις που ειμαστε ενσαρκωμενοι τωρα θα πρεπει να λαμβανουμε υπ οψιν μας τους πνευματικους διδασκαλους που ερχονται καθε τοσο και μας συμβουλευουν πως να απαλλαγουμε απο το καρμα μας και να μην τους ειρωνευομαστε.

Να περνουμε απο τις διδασκαλιες τους οτι καλο μας ταιριαζει.
Οτι ειναι συμφωνο με την συνειδηση μας.
 Πρεπει να σκεφτομαστε με την συνειδηση και την καρδια σαν μπροσταρηδες, και την λογικη δευτερευουσα να υποστηριζη τους μπροσταρηδες.
Σκετη λογικη δεν θα μας οδηγησει σε καλλιτερη μοιρα.
 Φωτογραφία: ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΨΥΧΟ-ΝΟΕΣ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΝΟΗΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ. Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΩΝ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΦΕΛΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕΓΑ.

           Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΣΑΘΡΩΘΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΖΕΥΣ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ, ΕΚΑΨΑΝ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΤΩΡΑ... ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!              

         "ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΥΡΦΟΡΑ ΡΟΜΦΑΙΑ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΙΣΧΝΗ ΨΥΧΟ-ΣΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ… «ΠΑΥΕΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ»" ('ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ.)
*Πολλοι απο τους Πνευματικους Διδασκαλους ερχονται απο πολυ ανωτερα πεδια ( Βουδικο, ΑΝΟΝΥΜΟ]  και ενσαρκωνονται για να μας βοηθησουν να απαλλαγουμε απο το καρμα μας, επωμιζομενοι ενα μερος του καρμα μας.
Για φαντασθειτε ποσο εξελιγμενος ειναι πνευματικα ενας διδασκαλος για να μπορεσει να επωμισθει το καρμα εκατομμυριων ανθρωπων....!!! 
Οταν ο σκοταδισμος φτανει στο απροχώρητο τοτε ενσαρκώνονται οντα απο το Μοναδικο, πεδιο του ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. 
 Αυτα τα οντα εχουν απειρες δυναμεις – δυναμεις που ουτε μπορουμε να φταντασθουμε και απειρη αγαπη που οι περισσοτεροι δεν την εχουμε αισθανθει, παρα μονον οταν ελθουμε σε επαφη με ενα τετιο ΟΝ.

Αυτα σε γενικες γραμμες.

Το τι ακριβως θα συμβει στο ατομο που αυτοκτονησε, ποικιλει αναλογα τους λογους για τα οποια διεπραχθη η αυτοκτονια οπως ειπα πιο πριν. 
Και επισης το καρμα που εχει συγκεντρωσει απο προηγουμενες ενσαρκωσεις και τι ζωη διήγαγγε το ατομο στην τελευταια του ενσαρκωση, αν ηταν καλο η οχι, αν ειχε πνευματικη αναπτυξη και ενα σωρο αλλες θετικης η αρνητικης φυσεως δραστηριοτητες και συναισθηματα.

Κατα την γνωμη μου η καλλιτερη τακτικη που πρεπει να ακολουθησουν οι οικειοι και φιλοι του αυτοκτονησαντος ατομου ειναι να προσευχονται και να του στελνουν σκεψεις αγαπης, υποστηριξης, και πνευματικης επουλωσης. 
Αν μπορουν να το κανουν αυτο με οπτικοποιηση (vizualization) ειναι ακομα καλλιτερα.


Παραδειγμα:
Φανταζομαστε τον αυτοκτονησαντα περικυκλωμενο απο ενα καταλευκο φως αγαπης που τον θερμαινει απαλα και επουλωνει την ψυχουλα του. Το φως αυτο ειναι η αγαπη του Θεου. Το φως αυτο τον προστατευει απο καθε κακη και αρνητικη ενεργεια. Το κανω αυτο οποτε ειμαι ηρεμος. Οταν τον φανταζομαστε μεσα στο φως μπορουμε να προσευχηθουμε στο Θεο να τον βοηθησει και να κανει το φως ακομα πιο επουλωτικο και γεματο ενεργεια αγαπης.
 
Αλλο Παραδειγμα:
Αυτο το κανω συνηθως οταν θελω να σταματησω τον πονο η αλλα συμπτωματα η αρνητικα συναισθηματα η να γιατρεψω ελαφρες ασθενειες. Για να πετυχη αυτο χρειαζεται μεγαλη και σταθερη συγκεντρωση.
Αν ειναι δυνατον ξαπλωνω ανασκελα και κλεινω τα ματια και ηρεμω. Προσευχομαι στον Θεο να βοηθησει το ατομοπου υποφερει και να βοηθησει κι εμενα να γινω το μέσον,  μέσω του οποιου η θεικη ενεργεια θα διοχετευθει στο ατομο που υποφερει.

Συγκεντρωνω την προσοχη μου στο τριτο ματι και βλεπω να μπαινει μια δεσμη καταλευκου φωτος στο πανω τσακρα (κορυφη του κεφαλιου μου).
Η δεσμη αυτη ερχεται κατ ευθειαν απο τον Θεο και ειναι θεικη αγαπη.
Η δυναμη της δεσμης φωτός/αγαπης εχει θεικη δυναμη. Μπορει να γιατρεψει και να αλλαξει τα παντα.
Βλεπω αυτο το φως να γεμιζει ολο το σωμα μου και να διαλυει καθε σκοτεινή συναισθηματικη η σκεπτικη ενεργεια μεσα μου. Καθε πόρο του σώματός μου ωστε εγω ο ιδιος ειμαι σκέτο φως. Το ιδιο φως με αυτο που ερχεται απο την ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ  Ευχαριστω τον ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ γι αυτο.
Μετα απο το τριτο ματι μου εκπεμπω αυτην την δεσμη φωτος προς το προσωπο που θελω να βοηθησω. Ακαριαια η δεσμη απο το τριτο ματι μου εισερχεται απο το πανω τσακρα του και γεμιζει καθε πόρο του σωματος του.
Βλεπω νοερα το φως να διαλυει καθε σκοτεινη, κοκινη, κιτρινη η πορτοκαλλι η μαυρη η γκριζα η καφε ενεργεια.
Δεν μπορει να γινη αλλοιως διοτι εγω και ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ  θελουμε το φως να μεταλλαξη τα παντα.
Σε αυτην την κατασταση μπορω να μεινω για ωρες η μερικα λεπτα, συνεχως  βλεποντας τον εαυτο μου ως ενδιαμεσο μεταξυ Θεου και του ατομου που υποφερει και συνεχως ευχαριστωντας τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ  με ευλαβεια και εγω ο ιδιος ειμαι σε μια κατασταση αγαλλιασης και δονουμαι εσωτερικα.
Το αν δονουμαι εξωτερικά δεν το ξερω επειδη εχω συγκεντρωθει 100% στην προσπαθεια μου.
Η συγκεντρωση παιζει μεγαλο ρολο σε αυτην την προσπαθεια και την διαρκεια της. Ουδεποτε δεν πρεπει να σκεφτουμε εγωιστικα και να υποθεσουμε η να πουμε οτι εμεις κανουμε την θεραπεια διοτι χωρις την βοηθεια του Πατερα κανεις δεν μπορει να κανη το παραμικρο. Ειναι ο Πατερας που μας δινει ζωη και ενεργεια.

Αυτο μπορει να χρησιμοποιηθεί και για να στειλουμε ενεργεια σε ενα ατομο που ειναι στο αστρικο λογω αυτοκτονιας. Ειτε το φαντασθουμε με την μορφη που ξεραμε πριν αυτοκτονησει ειτε σαν αστρικο ον ειτε σαν πνευμα ειναι το ιδιο.

Μια διαφοροποιηση της οπτικοποιησης που κανω οταν το ατομο που υποφερει ειναι διπλα μου, ειναι οτι η φωτεινη ενεργεια εκπεμπεται απο το χερι μου που ακουμπαει το μερος του σωματος που εχει πονο η προβλημα η αμα ειναι συναισθηματικης φυσεως τοτε ακουμπω η το τσακρα της κοιλιας (αν υπαρχει η αρμοζουσα οικειοτητα) η το κεφαλι του.

Ειτε προσευχηθουμε για καποιον που υποφερει εδω η σε αλλα πεδια ειτε κανουμε οπτικοποιησεις ειτε προσφερουμε οποιαδηποτε βοηθεια για το καλο του ατομου, χωρις να παραβιασουμε την θεληση του, τοτε αυτος ειναι αλτρουισμος και ειναι ευεργετικο για μας που βοηθαμε και το καρμα μας. Δεν εχει να κανη αν ο αυτοκτονησας ειναι συγγενης, φιλος η αγνωστος. Αλλα πρεπει να προσεξουμε να μην το κανουμε για χαρη του καρμα μας διοτι αυτο ειναι εγωιστικο και απο την μια δεν πετυχαινει αλλα απο την αλλη δεν βοηθαει το καρμα μας. Πρεπει παντα να το κανουμε για τον αλλο. Κι οταν το κανουμε ετσι το πως αισθανομαστε δεν περιγραφεται.
 Φωτογραφία: ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΑΘΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΟΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ. ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΧΙ….ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ, ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΣΟΥ! ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΖΩΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ. ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΟΙΚΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ, ΕΝΑ ΘΑ ΛΕΣ: «ΝΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ»! ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΙΘΑΝΟ!
ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΠΕΒΑΛΕ ΟΛΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ¨ΘΕΟΥΣ¨ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΦΩΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΜΕ ¨ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΚΑΘΟΔΟ¨ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ Η ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΑΞΗ ΘΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΛΗΘΗ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΗΡΘΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ.
ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΧΑΛΩΤΟΥΣ ΦΟΛΙΔΩΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΙΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

"ΕΣΕΤΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ"
*Εκεινο που πρεπει να αποφυγουμε παση θυσια ειναι οι αρνητικες σκεψεις και συναισθηματα για την αυτοκτονια και τα αποτελεσματα σε μας διοτι το ατομο που εχει αυτοκτονησει θα τα νιωσει ακαριαια σε υπερτατο βαθμο και θα τα χρεωθει και στο καρμα του.*

Λυπη, στεναχωρια, θυμος, καταθλιψη, παραπονο και οτι αλλο αρνητικο μπορει να αισθανθουμε ειναι επιζημιο για τον αυτοκτονησαντα..

Ενας ακομα τροπος βοηθειας προς αυτοκτονησαντα ειναι μεσω αστρικης προβολης ειδικων χαρισματικων ατομων τα οποια πανε στο χαμηλο αστρικο και βοηθανε τα πνευματα που εχουν αυτοκτονησει. Αλλα κι αυτο εξαρταται απο το κινητρο της αυτοκτονιας. Δηλαδη αν ενα ατομο ειχε καλη καρδια και εκανε ενα λαθος εν βρασμω ψυχης, η το εκανε για να μην βασανιζη τους οικειους του τοτε μαλλον θα ειναι ανοιχτο σε οτι βοηθεια θα του προσφερθει στο αστρικο πεδιο. Ομως χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ να μην πεσεις σε τσαρλατανους η και σατανιστες. Εγω αυτη την λυση την βρισκω λιαν επικινδυνη. Διοτι ειναι πολυ δυσκολο να ξερω ποιος ειναι θετικος και ποιος αρνητικος.

Μετα που αυτοκτονησει καποιος πρεπει να πουμε "οτι εγινε,εγινε". Ας το παρουμε για μαθημα και να κυτταξουμε εμεις να μην κανουμε τα ιδια, αλλα να επιμεινουμε να ζησουμε την ζωη μας με οποιεσδηποτε αντιξοοτητες που μας παρουσιαζονται και να χρησιμοποιησουμε ολες μας τις δυναμεις και εφοδια τα οποια εχουμε και με τα οποια ενσαρκωθηκαμε εδω. Οι δυναμεις μας ειναι σχεδον απειρες. Εδω που ηρθαμε εχουμε ολα εκεινα τα εφοδια που χρειαζομαστε να ανταπεξελθουμε προσυμφωνηθεισες καταστασεις. Οσο πιο πολυ γνωριζουμε τον εαυτο μας τοσο περισσοτερο εμφανεστερο γινεται αυτο. Και οι δυναμεις μας.

Επισης πρεπει να παρασταθουμε στους οικειους του αυτκτονησαντος με οποιο τροπο μπορουμε διοτι και αυτοι ειναι σε ασχημη συναισθηματικη κατασταση.

Αν δεν μπορουμε να κανουμε οπτικοποιηση (vizualization) μια προσευχη ειναι πολυ ευκολη. Προσευχομαστε ειτε στον Πατερα ειτε σε ενα ανωτερο ον ( θεο, αγιο, προφητη, πνευματικο διδασκαλο - οτιδηποτε τους αποκαλει ο καθενας μας ) να συνηγορηση υπερ του του αυτοκτονησαντος. Τα ανωτερα οντα που ειναι στα ανωτερα του αστρικου πεδια βλεπουν τα τεκταινομενα σε κατωτερα πεδια και εχουν τον τροπο και την δυναμην να επικοινωνησουν με οντα κατωτερων πεδιων. Οπως μπορουν να επικοινωνησουν με εμας στο φυσικο πεδιο συμπυκνωμενης ενεργειας ειτε χρησιμοποιωντας την συνειδηση μας η την εσωτερικη φωνη μας ειτε δια παρουσιας τους μπροστα μας, ετσι μπορουνε να επικοινωνησουν και με αστρικα οντα.

Οι οικειοι πρεπει να ξερουν οτι μπορει να συναντανε τον αυτοκτονησαντα οπως και αλλα ατομα που αποχωρησαν απο τοφυσικο πεδιο μας κατα την ωρα του υπνου. Οταν κοιμομαστε, οι περισσοτεροι, παμε στα αστρικα πεδια οπου εχουμε επαφες με αλλα οντα ειτε αστρικα οντα, ειτε οντα που ζουνε στο φυσικο πεδιο και κοιμουνται και αυτα. Το ονειρο ειναι μια ερμηνεια/μεταφραση αποτο υποσυνειδητο του τι διαδραματιζεται στο αστρικο πεδιο. Οταν ερχομαστε σε επαφη με αρνητικα οντα εχουμε ασχημα ονειρα και οταν ερχομαστε σε επαφη με θετικα οντα εχουμε ευχαριστα ονειρα. Οσοι κοιμουνται βαθεια και ηρεμα, αυτοι εχουνε παει σε ανωτερα επιπεδα, απο αιτιατο και πανω και εχουν ελθει σε επαφη με επαφη με ανωτερα οντα και πιθανον διδασκαλους που ειναι η δεν ειναι ενσαρκωμενοι.

Πολλοι απο τους διαλογιζομενους/ες, επισης, κατα την ωρα του διαλογισμου μπορει να πηγαινουν συνειδητα στα αλλα πεδια οπως τα αστρικα.

Εγω μερικες φορες περναω στο χαμηλο αστρικο οπως παω καθ οδον για ανωτερα πεδια. Στο κατω αστρικο πεδιο συναντω αστρικα οντα των οποιων η μορφη καποτε με φοβιζε και αμεσως εζητουσα βοηθεια απο Ον του Λογοηκου πεδιου η απο Ον/Γκουρου του Μοναδικου πεδιου ο οποιος ειναι στην γη για 5000 ετη, αλλα οχι ενσαρκωμενος παντα, ειτε απο τον προσωπικο μου γκουρου ειτε ηταν ενσαρκωμενος ειτε οχι, αλλα γρηγορα καταλαβα οτι δεν μπορουν να με πειραξουν διοτι ειμαι θωρακισμενος. Εκτοτε διαβαινω το κατω και μεσαιο αστρικο με απαθεια και απλα παρατηρω με απαθεια τα συμβαινοντα, μεχρι να εισχωρησω σε ανωτερα πεδια οπου το περιβαλλον αλλαζει και δεν υπαρχουν αρνητικες ενεργειες παρα αγαλλιαση και φως.

Τα ανωτερω πηγαζουν απο επιγνωση εσωτερικης διδασκαλιας, εμπειριες, βαθυτερη εσωτερη πιστη και γνωση, διοραση και αλλες πηγες. Αποτελουν μερος των παραμετρων που ακολουθω για να διαγω εναν οσο το δυνατον εναρετο βιο μπορω, ωστε να μην ανατρεψω η ενοχλησω την Φυση και απο την αλλη πλευρα να βοηθησω την Φυση αλλα και τα οντα της και ενεργειες της.

Δεν προσπαθω να προσυλητισω κανεναν στην ιδεολογια μου ουτε και να ανατρεψω κανενος τα πιστευω. Δεν θα αναλλωθω σε διαλογο τι ειναι σωστο η οχι. Αν καποιο μελος ζητησει περισσοτερες πληροφοριες η διασαφηνισεις, θα τους τις παρεχω αν γνωριζω, αλλα οχι απαραιτητα μεσω μηνυματων της εδω κοινοτητος. Διατηρω το δικαιωμα επιλογης με ποιον τροπο θα απαντησω.

Εδω χρησιμοποιω την λεξη ‘οπτικοποιηση’. Την λεξη αυτη μου εδωσε το λεξικο οταν ζητησα την μεταφραση της αγγλικης λεξης ‘visualization’. Αλλα συνωνυμα που μου εδωσε το λεξικο ειναι ‘νοερη απεικονιση’ και ‘νοερη συλληψη’. Οποτε αν εχω κανει λαθος χρησιμοποιοντας την λαθος λεξη, εσεις αντικαταστηστε την με την κατα την γνωμη σας πρεπουσα λεξη και αν θελετε πες τε μου ποια ειναι η σωστη λεξη.

Ευχομαι μακαριοτητα και ευτυχια σε ολους και ολες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα