Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ



Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Απόψε σας δώσω πληροφορίες που δεν έχουν ποτέ αποκαλυφθεί. Ο λόγος αυτής της αποκάλυψης είναι επειδή έχει μόλις συμβεί. Όμως πρώτα θέλω να σας οδηγήσω μέσα από τη ζωή ενός Ανθρώπου.
Είναι η ιστορία ενός υπέροχου πράγματος, του εκπληκτικού Ανθρώπου.

Δεν είναι η ιστορία ενός εκλεκτού Ανθρώπου, ούτε κάποιου που διαθέτει υπερδυνάμεις. Δεν έχει σημασία αν είναι πλούσιος ή φτωχός, ή τι συμβαίνει στη Γη. Θέλω να σας δώσω μια ιστορία του Ανθρώπου, μέσα από τη δική μου προοπτική
– τι συμβαίνει όταν αφήνετε τη δική μου πλευρά του πέπλου και τι γίνεται όταν επιστρέφετε. Αυτό αφορά εσάς – τον καθένα από εσάς. Ακούστε, καθώς αυτό μπορεί ν’ ανατρέψει όσα σας έχουν πει στο παρελθόν.

Μπορείτε να πείτε ότι η ζωή αρχίζει απλά, αλλά δεν είναι έτσι. Ορισμένοι θέτουν δεοντολογικές ερωτήσεις: «Αγαπητέ Κρύων, πότε αρχίζει η ζωή; Είναι στη γονιμοποίηση του ωαρίου που δίνει τη γέννηση, ή είναι μετά εννέα μήνες;» Βλέπετε, η ερώτηση αυτή αποτελεί τέχνασμα. Επειδή υπάρχει πολλή διένεξη επί του θέματος. Οπότε περιμένετε την απόκριση του Κρύων, η οποία δεν θα σας αρέσει, καθώς πάει πολύ πέρα από το δήθεν δεοντολογικό τρισδιάστατο μυαλό σας.

Υπάρχει ένα υπέροχο σύστημα σε όλο αυτό. Είναι το σύστημα της γέννησης, της ζωής και του θανάτου. Τα δυναμικά τού ποια άτομα θα συναντήσετε στον πλανήτη είναι γνωστά πολύ προτού φτάσετε εδώ. Τα καρμικά χαρακτηριστικά που θα έχετε ερχόμενοι στον πλανήτη, είναι όλα κατανοητά.

Όσο πολύπλοκο κι αν φαίνεται, προτού πατήσετε το πόδι σας στον πλανήτη, γνωρίζετε όλες τις συγχρονικότητες που πιθανόν να προκύψουν. Τότε διαλέγετε τους γονείς σας κι αυτοί διαλέγουν εσάς. Πότε αρχίζει η ζωή; Στην πραγματικότητα αρχίζει αιώνες προτού γεννηθείτε. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι βρίσκεστε εδώ.

«Κρύων, αυτό δεν είναι δυνατόν. Βλέπεις, είμαι ορφανός. Ποτέ δε γνώρισα τους γονείς μου». Ω, 3D Άνθρωπε, δεν ακούς. Επειδή από τα βάθη της σοφίας σου επέλεξες γονείς που θα σε άφηναν ορφανό. Θα μπορούσες να διερωτηθείς: «Και γιατί να έκανα τέτοιο πράγμα;» Επειδή όταν βρίσκεσαι στη δική μου πλευρά του πέπλου, έχεις το νου του Θεού. Μερικές φορές θα επιλέξεις προκλήσεις, ώστε να βοηθήσεις τον πλανήτη με τις ενδεχόμενες λύσεις.
Άκουσέ με. Κανείς δεν ήρθε εδώ για να υποφέρει. Ήρθες εδώ για να ξετυλίξεις το παζλ της ζωής και όσοι ακούν ή διαβάζουν το μήνυμα, αυτό ακριβώς ενδιαφέρονται να κάνουν.
Όλοι σας ξεκινήσατε από τη δική μου πλευρά του πέπλου. Όμως η πλευρά μου δεν είναι κάποιο μέρος. Δεν είναι ευκολονόητο, καθώς στις τρεις διαστάσεις πρέπει να υπάρχει ένα μέρος προέλευσης.

 Ο Θεός δεν βρίσκεται σε κάποιο μέρος. Απλώς είναι. Δύσκολο να κατανοηθεί, επειδή είστε στο 3D πεδίο. Αλλά στην πραγματικότητα αποτελείτε ένα κομμάτι αυτής της πυκνής ομίχλης που αποκαλείται Θεός. Δεν υπάρχουν φυσικά χαρακτηριστικά. Το ότι αποτελείτε μέρος του Θεού, δεν εξηγείται στο 3D πεδίο. Κάθομαι μπροστά σας, όμως δεν είμαι μοναδικός. Όπως κι εσείς, είμαι ένα κομμάτι της “ομίχλης” του Θεού. Το όνομά μου στην άλλη πλευρά του πέπλου δεν είναι Κρύων. Το όνομα αυτό δημιουργήθηκε για εσάς. Ενδημώ στην ενέργεια του συνεργάτη μου, στην επικοινωνία αυτή, σαν μια ομάδα. Βλέπω εκείνους που διαβάζουν το κείμενο, όπως κι εκείνους που ακούν το μήνυμα αυτό. Μπορείτε να το φανταστείτε;

Έτσι λοιπόν, καθόλου δεν αρχίσατε με την γέννηση. Πάντοτε υπήρχατε! Προτού δημιουργηθεί το Σύμπαν, υπήρχατε. Ανήκετε στην οικογένεια του Θεού και επιλέγετε να έρθετε στη Γη για κάποιο σκοπό… ένα σκοπό γνωστό σε όλους (εκτός από εσάς).
Έχουμε επιχειρήσει επανειλημμένα να εξηγήσουμε το σκοπό της έλευσης στον πλανήτη. 

Είναι δύσκολο να το επιτύχουμε, καθώς δεν έχει να κάνει ιδιαίτερα με τη Γη. Έχει να κάνει με το Σύμπαν. Έχει να κάνει με τις μελλοντικές ενέργειες, που θα εγκαθιδρύσετε από την εμπειρία σας εδώ. Είναι δύσκολο να εξηγήσετε τον έξω κόσμο σ’ ένα ψάρι μέσα σε γυάλα, καθώς το ψάρι γνωρίζει μόνο τη γυάλα. Αν του πείτε για το ηλιακό σύστημα και τα πέριξ αυτού, το ψάρι δεν καταλαβαίνει. Γνωρίζει μόνο όσα βλέπει. Ας πούμε λοιπόν πάλι, πως ότι κάνετε στη γυάλα αυτή, επηρεάζει κάτι πολύ μεγαλύτερο έξωθεν.

Ποτέ δεν το πιστεύετε, αλλά θέλατε να έρθετε εδώ. Όταν είδατε τα δυναμικά σας και τους γονείς σας και το μέρος που είναι πάλι να γεννηθείτε, είπατε: «Ναι! Αδημονώ να επιστρέψω. Ας εισέλθω τώρα».

Καθένας σας γνωρίζει τι έχει συμβεί στη ζωή του. Τώρα προβληματίζεστε, έτσι δεν είναι; «Κρύων, εάν γνώριζα τα δυναμικά αυτά, δε νομίζω ότι θα ερχόμουν». Αυτός είναι ο εκπληκτικός Άνθρωπος, αγαπητέ μου. Ναι, το γνώριζες. Γνώριζες τα δυναμικά όσων έχεις περάσει μέχρι τώρα. Υπήρχαν εν δυνάμει και μπήκες αποφασιστικά και τα βίωσες.

«Γιατί ο Θεός αγαπά την ανθρωπότητα τόσο πολύ;» Μόλις το απαντήσαμε. 



Γνωρίζατε τα δυναμικά και ήρθατε παρ’ όλα αυτά. Είναι επειδή αγαπάτε τον πλανήτη όπως κι εγώ. Επειδή συμβαίνει κάτι μεγαλύτερο. Αφορά στο που θα φτάσει η δόνηση στον πλανήτη. Υψηλή; Χαμηλή; Καθώς οτιδήποτε συμβαίνει εδώ, δημιουργεί κάτι πολύ, πολύ μεγαλύτερο. Και για την ακεραιότητα της δοκιμασίας αυτής, οι Άνθρωποι πρέπει να γεννηθούν στον πλανήτη και να αναζητήσουν τον κρυμμένο Δημιουργό μέσα τους.

Ακούστε αυτό: Στην τακτή στιγμή της γέννησης και εφόσον έχει αναπτυχθεί πλήρως το έμβρυο, στέκομαι μαζί σας μεταφορικά κάπου που έχουμε αποκαλέσει Άνεμος της Γέννησης. Είναι μια πύλη μεταξύ της γραμμικότητας και της υπερ-διαστατικότητας. Δεν είναι κάποιο μέρος, αλλά μάλλον μια θεϊκή ενέργεια. Ατενίζω την ενέργειά σας κι εσείς τη δική μου. Μετά ακολουθεί αυτό που συνέβη με τον καθένα σας, καθώς αντιπροσωπεύω την ομάδα που σας αποχαιρετά και σας καλωσορίζει. Είμαι ο Κρύων που αγαπώ την ανθρωπότητα.

Σ’ εκείνη τη θαυμάσια ενέργεια σας είπα: «Είσαι έτοιμος; Είσαι βέβαιος;» Και όλοι σας μου δώσατε με υπέροχη ενεργειακή αγκαλιά. Μετά εξαφανιστήκατε και μια απίστευτη διαδικασία ξεκίνησε.

Το να γεννιέστε στον πλανήτη δεν είναι εύκολο. Το πρώτο που κάνετε είναι να διαχωριστείτε. Δεν μεταφέρονται στο Ανθρώπινο σώμα όλα τα κομμάτια του Θεού που σας αποτελούν. Ορισμένα από αυτά εξακολουθούν να παραμένουν σ΄ αυτή την πλευρά του πέπλου. Αλλά το γνωρίζατε αυτό, σωστά;

Καθώς έχετε ξοδέψει τόσο χρόνο αναζητώντας το κομμάτι που διαχωρίστηκε… τον Ανώτερο Εαυτό σας, θέλοντας να συνδεθείτε μαζί του. Όμως με τη γέννηση γίνεστε μοναδικοί. Πολύ μοναχικό αίσθημα, έτσι δεν είναι; Γιατί από ένα υπερδιάστατο ον, γίνεστε ένα μοναδικό (ατομικό), τρισδιάστατο. Ο Ανώτερος Εαυτός είναι το καλύτερο πορτραίτο αυτού που είσαστε πραγματικά. Είναι η ουσιώδης ψυχική ενέργεια, η οποία είναι ΕΣΕΙΣ. Γι αυτό είναι τόσο υπέροχα όταν τελικά συνδέεστε. Είναι μια σύνδεση που έχετε ζητήσει και επέρχεται μια ενθύμηση.

Με τη γέννηση λοιπόν διαχωρίζεστε. Δεν είναι μόνο αυτός ο διαχωρισμός κι εδώ γίνεται πιο δύσκολο να το κατανοήσετε. Μέρη και κομμάτια του πυρήνα του πνεύματός σας, παραμένει στη δική μου πλευρά του πέπλου. Αυτές οι ενέργειες, οι οποίες είναι επίσης «εσείς», γίνονται οι οδηγοί σας.

Μόλις σας αποκάλυψα ένα μυστικό. Οι πνευματικοί σας οδηγοί είστε εσείς! Γι αυτό είναι θαυμάσια αίσθηση όταν βρίσκονται γύρω σας και νιώθετε τόσο χαμένοι όταν αποχωρούν.
«Κρύων, συχνά αισθάνομαι τόσο αποκαρδιωμένος και τόσο μόνος». Το έχω ακούσει πάμπολλες φορές.

Εάν είχατε μια υπερδιάστατη εικόνα της ζωής σας, όπως εγώ, θα βλέπατε ένα κύκλο οντοτήτων να σας περιβάλλει συνεχώς.

Το έχουμε πει επανειλημμένως: Δεν είστε μόνοι. Δεν μπορείτε να είστε μόνοι, αλλά έτσι φαίνεται στο 3D πεδίο. Όσοι έχετε κατάθλιψη, δεν έχετε ανοίξει ποτέ αυτή την πόρτα στο Πνεύμα, έτσι δεν είναι; Εάν το είχατε κάνει, θα βρίσκατε ότι υπάρχει μια ενέργεια… η ενέργεια του Ανώτερου Εαυτού, η οποία πιέζει την πόρτα από την άλλη πλευρά, ώστε να γνωρίζετε ότι όντως υπάρχει κάτι εκεί. Όλοι σας το έχετε αυτό.

Συχνά βλέπω εκείνον που κλαίει στη γωνία, τόσο θλιμμένο, τόσο μόνο, σε απόγνωση. Βλέπω την υπέροχη ενέργεια των οδηγών του, να κάθονται γύρω του… κάνοντας τίποτα… επειδή ο Άνθρωπος δεν τους έδωσε ποτέ την άδεια να κάνουν οτιδήποτε. Κι όμως όλοι τους έχετε κοντά σας!

Έρχεται λοιπόν ο Άνθρωπος στη Γη και στο DNA του υπάρχει μέρος του Θείου. Δεν έχετε διασπάσει τη θειότητά σας τόσο πολύ, όσο τη διαστατική σας υπόσταση. Το DNA σας ξεχειλίζει από ιερότητα. Έτσι πρέπει να είναι, καθώς εάν ενωθείτε πάλι με τον Ανώτερο Εαυτό, θα χρειάζεται να έχετε τη θειότητα στην κυτταρική σας δομή… και όντως την έχετε.

Το πρώτο που συμβαίνει κατά τη γέννηση, είναι μια άχρονη υπερδιάστατη διαδικασία. Τη στιγμή που το παιδί γεννιέται, μια κρυστάλλινη δομή ενεργοποιείται στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Η Γη γνωρίζει ότι έχεις επιστρέψει. Για μια γηραιά ψυχή, η κρυστάλλινη δομή σε περίμενε, καθώς πρόκειται για την ουσία όλων των ζωών σου, που αναμένει την επόμενη. 


Συνειδητοποιείτε ότι έχετε ζήσει κι άλλες ζωές εδώ, έτσι δεν είναι; Μπορεί να σας φαίνονται ξένες οι άλλες ζωές, αλλά είχατε ένα φίλο σε κάθε μια από αυτές. Είναι ο φίλος που αποκαλείται Ανώτερος Εαυτός. Είναι ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός που έχετε τώρα. Αυτό σημαίνει αγαπητοί μου, ότι εκείνες οι περασμένες ζωές δεν ήσαν καθόλου ξένη εμπειρία. Καθώς εσείς βρισκόσασταν εκεί.

Είναι σημαντικό να το συνειδητοποιήσετε αυτό, καθώς σας δίνει το δικαίωμα να κοιτάξετε, να θυμηθείτε, ακόμα και να διεκδικήσετε κάποια από τα ταλέντα που είχατε στο παρελθόν. Αυτή θα είναι η διδασκαλία, η προηγμένη διδασκαλία στην οποία θέλω να προχωρήσει ο συνεργάτης μου την επόμενη χρονιά [2009]. Η κρυστάλλινη δομή του δικού σας κρυστάλλου είναι ενεργή και μοιάζει με τους δακτυλίους στον κορμό των δέντρων. Κάθε ζωή αντιπροσωπεύεται και είναι ορατή.

Να και κάτι που θάπρεπε να γνωρίζετε: Όλα όσα έχετε κάνει εδώ, στο πνευματικό πεδίο, έχουν εμποτιστεί στον κρύσταλλο αυτό. Βρίσκονται εκεί και μεταβιβάζονται στο DNA σας κατά τη γέννηση, σε δυο υπερδιάστατες ενέργειες, ή στιβάδες, που τις ονομάσαμε Ακασικό Αρχείο του DNA [η 7η και 8η στιβάδα, κατά τη διδασκαλία του Κρύων]. Είναι αποθηκευμένα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε εφόσον αφυπνιζόσασταν και αρχίζατε να θέτετε πνευματικά ερωτήματα, όλα όσα γνωρίσατε ή βιώσατε δια μέσου των αιώνων, να επανέλθουν στην τρέχουσα ζωή σας.

Αυτά είναι καλά νέα για πολλούς που τα διαβάζουν. Σημαίνει πως τίποτα δεν έχει χαθεί, από τις προσπάθειες που κατεβάλλατε ανά τους αιώνες. Όταν επιστρέψετε αγαπητοί μου Άνθρωποι, όλα όσα μάθατε σ’ αυτή τη ζωή θα είναι ακόμα εκεί και δεν θα χρειαστεί να τα ξαναμάθετε. Δεν χρειάζεται να περάσετε τίποτα ξανά, εάν δεν το θέλετε. Καταλαβαίνετε τι σας λεω αυτή τη στιγμή; Όσοι επιθυμείτε να ανοίξετε την πόρτα, για να αγγίξετε το Δημιουργό, κυριολεκτικά ανοίγετε το βάζο της πνευματικότητας, όλων όσων έχετε μάθει ανέκαθεν. Σιγά σιγά ξετυλίγονται επάνω σας και αρχίζετε να θυμάστε.

Πολλοί αναρωτιέστε: «Τι να κάνω; Πώς να το κάνω; Τι ακολουθεί; Ποιες είναι οι διαδικασίες; Πώς… τι… πώς;» Το αναφέρουμε εδώ και 20 χρόνια, ότι αρχίζοντας να ανοίγετε εκείνη την πόρτα, η διαίσθησή σας αρχίζει να σας δείχνει όσα έχετε ήδη μάθει! Ήδη τα γνωρίζετε. Για να έχουν νόημα όλα αυτά, έχουν στηθεί νέες διαδικασίες στη Γη, να δομήσουν αυτά τα πράγματα κατά τέτοιους τρόπους, ώστε να τα καταλάβετε. Είναι διαδικασίες που δεν είχαν υπάρξει ποτέ πριν το 1987.

Όσα κάνετε καταγράφονται στον πλανήτη σαν ενέργεια, η οποία παραμένει στο Κρυστάλλινο Πλέγμα μετά την αποχώρησή σας. Οι Γεωλόγοι γνωρίζουν ότι τα περισσότερα πετρώματα του πλανήτη, ειδικά στο φλοιό, είναι κρυστάλλινα. Τα κρύσταλλα έχουν δυο ιδιότητες, γνωστές στους περισσότερους: κρατούν ενέργεια κι έχουν μνήμη. Ακόμα και επιστήμονες αναγνωρίζουν την ενέργεια μνήμης μιας κρυστάλλινης ουσίας. Οπότε δεν θα ήταν τραβηγμένη φαντασία, ή πολύ “εσωτερίστικο” να κατανοήσετε πως οτιδήποτε κάνετε, φυλάσσεται σε αυτή την τράπεζα μνήμης.

Αυτό ακριβώς δονείται υψηλότερα μέσα στον πλανήτη. Είναι όσα έχετε κάνει αθροιστικά, σε όλες τις ζωές σας, τα οποία παρέμειναν εδώ και ανέβασαν τη δόνηση του πλανήτη. Αυτή τη στιγμή η ενέργεια είναι φανταστική! Καθώς ο εκπληκτικός Άνθρωπος άλλαξε ακόμα και το Κρυστάλλινο Πλέγμα, στις δύο τελευταίες εβδομάδες!
Όλοι ζείτε τη ζωή σας. Ορισμένοι βρίσκετε τα μυστικά των πραγμάτων, ενώ άλλοι όχι. Τα μυστικά είναι απλώς πράγματα που δεν φαίνονται με μια απλή ματιά. Όμως αποκαλύπτονται ξεκάθαρα, μόλις ένας Άνθρωπος αρχίζει να τα κοιτά.

Kανένας Άνθρωπος δεν κρίνεται. Όμως με τα Ανθρώπινα γραμμικά δεδομένα, θα θέλατε ο Θεός να σας κρίνει, έτσι δεν είναι; Η σκέψη ότι μπορεί να πεθάνετε και να καταλήξετε όλοι στο ίδιο ένδοξο μέρος, δεν έχει νόημα για εσάς, σωστά; Λέτε: «Κρύων και τι γίνεται με τον κακό τύπο; Ήταν κακός. Θα πάμε λοιπόν στο ίδιο μέρος;» Ναι Άνθρωπε και οι δύο θα επιστρέψετε σπίτι. Μια δουλειά καλο-τελειωμένη, αμφότερων.


 Στην κουλτούρα σας, σας δώσαμε αυτή την πληροφορία. Την είδατε; Την κατανοήσατε; Ονομαζόταν ο Άσωτος Υιός. Δεν είναι μια νέα πληροφορία. Μέσα στην παραβολή αυτή, ο πατέρας αντιπροσωπεύει το Θεό και οι δύο γιοι, τους Ανθρώπους. Ένας τα κάνει όλα σωστά κι ο άλλος όλα λάθος. Μετά και οι δύο επιστρέφουν σπίτι, στην ίδια ενέργεια. Συμμετέχουν στο ίδιο πάρτι!

Θα έρθει μια μέρα που όλοι θα πάρετε την τελευταία αναπνοή σας. Δεν είναι μια λυπηρή μέρα για εσάς. Ίσως να είναι λυπηρή για όσους αφήνετε πίσω, αλλά όχι για εσάς. Όλοι το έχετε ξαναβιώσει αυτό. Όσοι διαβάζουν το κείμενο… ακούστε με. Όταν τελειώσετε με τη φυσική σας ζωή, πηγαίνετε στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Εκεί εναποθέτετε στον Κρύσταλλο την ουσία όσων έχετε επιτύχει. Όλες οι όμορφες σκέψεις, όλες οι σκέψεις που σας έμαθαν πράγματα, όλες οι επιφοιτήσεις σας, όλες εμποτίζονται σε εκείνο το υπερδιάστατο αντικείμενο.

Τότε το κομμάτι σας που δεν ήταν Ανθρώπινο (το υπερδιάστατο μέρος της ψυχής) αφήνει τον πλανήτη και ανασυνδυάζεται με τον Ανώτερο Εαυτό. Όλα όσα είχαν διαχωριστεί – η θεϊκότητα των κυττάρων, όλοι οι οδηγοί, επιστρέφουν πάλι στο κατάλληλο κομμάτι του Θεού. Αυτό ακριβώς είναι που θάπρεπε να γιορτάζετε. Εγώ το κάνω! Καθώς όταν σας συναντώ στην άλλη πλευρά, συναντώ έναν αδελφό / μια αδελφή. Το κάνω αυτή τη στιγμή. Αποχαιρετώ όσους με αφήνουν, για να γεννηθούν. Καλωσορίζω πάλι εκείνους που απεβίωσαν και επιστρέφουν σπίτι. «Κρύων, πώς μπορείς να είσαι ταυτόχρονα σε τόσα μέρη;» Εάν καταλαβαίνεις, δεν έχει νόημα αυτή η ερώτηση. Δεν είμαι μοναδικός. Είμαι ένα κομμάτι του Δημιουργού, ακριβώς όπως κι εσύ.


---------------- προσθήκη του Κρύων για το κείμενο αυτό -------------

Δυο πολύ μικρά άκακα μικρόβια εξερευνούν το Ανθρώπινο Ον. Έχουν μεταξύ τους μια ραδιοεπικοινωνία. [χαμόγελο του Κρύων]. Εισέρχονται μια μέρα στο σύστημα του Ανθρώπου μέσα από το δεξί του χέρι. Το ένα παραμένει εκεί, ενόσω το άλλο εξερευνά. Το ταξιδιάρικο μικρόβιο περνά χρόνια μεταναστεύοντας διαμέσου της κυτταρικής δομής. Έχει παρατηρήσει τρισεκατομμύρια κομμάτια του DNA και μίλια κυτταρικής ύλης. Η χημεία του σώματος τού αποκαλύφθηκε. Τελικά το μικρόβιο αυτό καταλήγει στο αριστερό χέρι.

Εξερευνούν τον Άνθρωπο, όπως οι γεωλόγοι εξερευνούν τη γη. Δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει κάτι ζωντανό, καθώς πρόκειται για κάτι τόσο μεγάλο! Γι αυτά είναι απλώς για μια τεράστια περιοχή μυστηριώδους δομής, που ποτέ δεν αλλάζει. Δεν νιώθουν την κίνηση, επειδή είναι υπερβολικά μικρά, όπως και ο Άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τη Γη που τρέχει στο διάστημα με ταχύτητα χιλιάδων μιλίων την ώρα. Αυτά είναι απλώς εξερευνητές μιας τεράστιας νέας περιοχής – μήπως ακριβώς όπως θα είναι για εσάς, όταν αρχίσετε να εξερευνάτε το διάστημα;

Μιλούν μεταξύ τους καθημερινά μέσω των ασυρμάτων τους, περιγράφοντας το ένα στο άλλο όλα τα θαυμαστά που βλέπει. Το ταξιδιάρικο μικρόβιο ξέρει ότι μπορεί ποτέ να μην ξαναϊδωθούν… τόσο μακριά από εκεί που ξεκίνησε… αλλά είναι εξερευνητής, οπότε είναι ευχαριστημένο. Αυτό μοιάζει σαν έναν ταξιδευτή του διαστήματος, όταν αρχίσετε να περιδιαβαίνετε το ηλιακό σας σύστημα. Τότε η μόνη εμφανής κίνηση θα είστε εσείς και όλα τα άλλα θα φαίνονται στατικά, αλλά πάρα πολύ μακρινά.

Ξαφνικά, η συνείδηση του Ανθρώπου μιλάει και στα δυο τους! Τα χαιρετά και τα καλωσορίζει στον πνευματικό του εαυτό. Το όνομά του είναι Τζο. Αυτά εκπλήσσονται με τη δύναμη της συνείδησης του Τζο, καθώς ποτέ δεν κατάλαβαν ότι υπήρχε κάτι ή κάποιος, να κοιτά ή να νοιάζεται. Αυτό πρέπει να είναι Θεός, λένε, μη έχοντας καμία άλλη εξήγηση. 


Η απόδειξη γι αυτά είναι στο 3D πεδίο, καθώς προφανώς ο Τζο μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο μέρη! Ο Τζο περιέγραφε τι συνέβαινε στο μικρόβιο στο αριστερό χέρι και την ίδια στιγμή περιέγραφε τι συνέβαινε στο μικρόβιο στο δεξί χέρι! Σκεφτείτε το… μια οντότητα με τη δύναμη να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο μέρη! Φυσικά, ο Τζο καθόταν απλώς εκεί, με τα χέρια στην αγκαλιά και μιλώντας στα κύτταρά του.


Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι η αντίληψη της πραγματικότητας εξαρτάται μόνο από τον τρόπο που εσείς ορίζετε την πραγματικότητα. Ο Κρύων δεν είναι σε δυο μέρη ταυτόχρονα. Ο Κρύων έχει απλώς το μέγεθος του Θεού. Οτιδήποτε συμβαίνει, είναι εκεί. Όμως έχετε ένα θέμα με το χρόνο, καθώς δεν αποτελεί μια μεταβλητή στην αντίληψή σας. 

Οπότε, οραματιστείτε ότι βάζετε σ’ ένα κύκλο, το μακρύ δρόμο που βλέπετε σαν ιστορία και χρόνο. Τώρα εκτείνετε τον εαυτό σας σε τεράστιο μέγεθος και πάρτε τον κύκλο αυτό στην αγκαλιά σας. Τώρα κοιτάξτε τον. Ξαφνικά μπορείτε να τα δείτε όλα να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Κατ’ αυτό τον τρόπο εμείς αντιλαμβανόμαστε το Ακάς σας (το αρχείο των ζωών σας).
---------------- τέλος της προσθήκης -------------

Αυτό μπορεί να εξηγεί γιατί ότι κάνετε τώρα, στην κανονική σας ζωή, επηρεάζει τη δόνηση του πλανήτη. Έχετε ανακαλύψει πώς να δημιουργείτε ειρήνη στη ζωή σας και να περιορίζετε τα δράματα. Η Γη το γνωρίζει και η ενέργεια αυτής τη νίκης σας θα υπάρχει εδώ για πάντα. Παραμένει εδώ. Όσοι ισχυρίζονται: «Είμαι τόσο συνηθισμένος, απλώς ένας συνηθισμένος Άνθρωπος που προσπαθώ να κάνω το καλύτερό μου. Δεν είμαι θεραπευτής, δεν είμαι ένα ενδιάμεσο, δεν είμαι τίποτα σημαντικό».

Αυτό το άτομο δεν καταλαβαίνει τη μεγαλύτερη εικόνα, πως οτιδήποτε κάνει ενώ είναι “συνηθισμένο”, μένει εδώ για πάντα. Δεν κατανοεί ότι κάθε βήμα που έκανε με ακεραιότητα, πέρασε μέσα στον ίδιο τον πυρήνα του πλανήτη. Και όταν τελειώσει, θα είναι μια σελίδα ακόμα στο τεράστιο αρχείο του χρόνου, όπου κάθε σελίδα είναι μια ζωή και κάθε ζωή προστίθεται στο σύνολο.

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Θα σας πω τι έχει συμβεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Πρόσφατα υπήρξε μια ενδεχόμενη πρόβλεψη τον Οκτώβρη [2008]. Μπορώ να μιλήσω γι αυτό, επειδή έχει περάσει ο Οκτώβριος. Σε πρόσφατες επικοινωνίες μας, ειπώθηκαν κάποια ενδεχόμενα που μπορεί να συνέβαιναν. Για πολλούς, ορισμένα ακούγονταν σαν προκλήσεις.

Δεν ήμασταν οι μόνοι που μιλήσαμε γι αυτά. Στην πραγματικότητα, ακόμα και η επιστήμη σας είπε το ίδιο πράγμα! Η επιστήμη της πρόβλεψης είναι καλά εγκαθιδρυμένη στον πλανήτη σας. Για πάνω από μια δεκαετία, σ’ ένα πανεπιστήμιο έχουν ανακαλύψει πώς να κάνουν ορισμένες συσκευές να αντιδρούν στην Ανθρώπινη συνείδηση [Πανεπιστήμιο Πρίνσετον – Σχέδιο Ανθρώπινης Συνείδησης]. Εφόσον η Ανθρώπινη συνείδηση είναι υπερδιάστατη, αυτές οι συσκευές αντιδρούν προτού συμβούν τα γεγονότα!

Θα μπορούσατε να πείτε ότι πιάνουν το τυχαίο των δυναμικών. Αυτό δεν αποτελεί μυστικό κι ακόμα και ο συνεργάτης μου τα έχει αναφέρει στις διαλέξεις του. Είναι μια ενδιαφέρουσα μελέτη για την ενέργεια της ανθρωπότητας και οι μελλοντολόγοι λατρεύουν αυτά τα μηχανήματα. Καθώς αυτά αρχίζουν να αντιδρούν προτού συμβούν ενδεχόμενα πράγματα. 


Οι επιστήμονες το είδαν να συμβαίνει προτού συμβούν γεγονότα, όπως το πρόσφατο τσουνάμι του 2004 και ακόμα και πριν το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα… όλα παγκόσμια γεγονότα ευσπλαχνίας.

Πρόσφατα αυτοί οι δείκτες άρχισαν να δείχνουν ότι κάτι συνέβαινε. Άρχισαν να διαβάζουν ενδείξεις ότι κάτι γινόταν με τη συνείδηση του κόσμου, προτού συμβεί αυτό. Επικεντρωνόταν γύρω στα μέσα Οκτωβρίου.(*). Μια μείζων αλλαγή έλαβε χώρα. Η Γη εισήλθε σ’ ένα υπερδιάστατο επίπεδο. Το ξέρατε αυτό; Η απάντηση βεβαίως είναι: «Όχι, δεν το ξέραμε» και επ’ αυτού θέλω να αναφερθώ.

Πώς να το περιγράψω; Οι Άνθρωποι έχουν την τάση να δίνουν γραμμικές διαστάσεις στα υπερδιάστατα δυναμικά, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους, ώστε να χωρούν στο 3D μυαλό τους. Χιλιάδες άτομα ήσαν πεπεισμένα ότι θα γινόταν προσγείωση ενός γιγαντιαίου ιπτάμενου δίσκου στις 13 και 14 Οκτωβρίου. 

Από εκείνο θα έβγαιναν σοφές οντότητες, έξω από τον πλανήτη σας. Το σκάφος θα ήταν απίστευτα μεγάλο και θα γινόταν γνωστό το γεγονός σε όλη τη Γη. Εκείνη η ομάδα πίστεψε πάρα πολύ σ’ αυτό το ενδεχόμενο, καθώς επρόκειτο για ένα συλλογικό όραμα. Το δημοσίευσαν και βασίζονταν ότι θα συμβεί.

Αυτή ήταν η καλύτερη ιστορία τους, για να αποδώσουν σε γραμμική μορφή μια αλλαγή της Γης. Ήταν αναμενόμενη. Την απέδωσαν γραμμικά στο 3D πεδίο, για να βγάζει νόημα. Είχαν την προσγείωση ενός σκάφους από μακριά και σοφές οντότητες να σας βοηθούν όλους. Σας λέω τώρα ότι δεν υπάρχει κάτι εσφαλμένο στην άποψη αυτή. Ήταν απλώς ο καλύτερος τρόπος γι αυτούς, να βγάλουν νόημα από αυτό που «είδαν». Όμως το κατανόησαν σωστά; Προσγειώθηκε κανένα σκάφος που αναφέρθηκε παντού; Όχι. Είχαν όμως δίκιο; Ναι. Μοιάζει με σπαζοκεφαλιά. Απλώς δεν συνέβη όπως το αντελήφθησαν. Με τόσα άτομα που ενεπλάκησαν σ’ αυτή την πρόβλεψη, τι πήγε στραβά; Είχαν δίκιο τα επιστημονικά όργανα; Ναι. Αλλά δεν είδατε τίποτε, έτσι δεν είναι; Επιτρέψτε μου να συνεχίσω.

Σας είπα σε μια προηγούμενη επικοινωνία, πριν τις εν λόγω ημερομηνίες, να μην φοβηθείτε μια αλλαγή τον Οκτώβρη, καθώς ακόμα και ο Κρύων είδε την επερχόμενη πρόκληση. Ο Κρύων βλέπει τα δυναμικά που υπάρχουν και δεν ήμουν ο μόνος που μετέφερα αυτό το γεγονός. Κατά τα φαινόμενα, σε πολλά μέρη και από πολλές πηγές ακούστηκε η προειδοποίηση: «Προσοχή τον Οκτώβρη». Εάν εφαρμόζατε μια απλούστατη αριθμολογία επί των ημερομηνιών αυτών, η 13η γίνεται τέσσερα. Αριθμολογικά το τέσσερα είναι ενέργεια της Γης. Το 14 γίνεται πέντε που σημαίνει «αλλαγή». 


Οπότε, αυτό που επρόκειτο να συμβεί ήταν Γαία - Γη - αλλαγή. Ένας σεισμός ήταν αναμενόμενος. Ένας μεγάλος, παγκόσμιος σεισμός. Κάτι σαν το τσουνάμι, το οποίο ήταν τόσο ισχυρό, που άλλαξε την περιστροφή του πυρήνα του πλανήτη. Έτσι το συμβάν αυτό θα έκανε κάτι παρόμοιο και θα δημιουργούσε παγκόσμια αλλαγή.

Τώρα, ορίστε τι θα πρέπει να γνωρίζετε: Υπάρχει ένα αρχαίο ενεργειακό πλαίσιο, που συνδέει τη Γαία με την Ανθρώπινη συνείδηση. Κάθε αλλαγή στον πλανήτη, που σήμαινε μια μεταβολή στη συνειδησιακή δόνηση, απαιτούσε κάποιου είδους φυσικών συμβάντων επί της Γης. Εν προκειμένω, θα ήταν ένας σεισμός… μια κίνηση του φλοιού της Γης. Αυτό δείχνει πόσο συνδεδεμένη είναι η Ανθρώπινη συνείδηση με τη Γαία. Τώρα πρόσεξε συνεργάτη μου, καθώς θέλω να το πιάσεις σωστά αυτό. Ας προχωρήσουμε αργά.
Πριν δυο εβδομάδες, ο πλανήτης μετακινήθηκε κατά ένα υπερδιάστατο τρόπο, χωρίς της αναμενόμενη πρόκληση. Όλες οι πηγές, όπως και στη δική μου πλευρά του πέπλου, ανέμεναν κάτι μεγαλύτερο από αυτό που συνέβη. Δεν περιμέναμε ότι η Ανθρώπινη συνείδηση είχε ανέβει σε τέτοιο σημείο, όπου τίποτα δεν θα συνέβαινε. Είναι η πρώτη φορά που έγινε αυτό. 


Μια μείζων αλλαγή έλαβε χώρα στον πλανήτη, χωρίς την πρόκληση της καταστροφής και χωρίς της πρόκληση του θανάτου. Κατανοήστε ότι όλο αυτό είχε να κάνει με την ευσπλαχνία. Και ο μόνος τρόπος να δημιουργηθεί το είδος της ευσπλαχνίας που χρειάζεται για μια μείζονα αλλαγή, ήταν αυτό που είχατε συνηθίσει (μια μεγάλη καταστροφή)… αλλά δεν συνέβη κατ’ αυτό τον τρόπο.
Υπήρχαν όλες οι προβλέψεις. 

Τι σχέση είχε η προσγείωση διαστημοπλοίου; Λοιπόν, κατά ένα υπερδιάστατο τρόπο, ο πλανήτης εμποτίστηκε με περισσότερη αρχαία σοφία, απ’ όσο ποτέ στο παρελθόν. Χωρίς καμία πρόκληση, χωρίς κανένα ταρακούνημα της Γης, η αναγκαία συμπόνια εκδηλώθηκε. Έγινε λοιπόν καμία προσγείωση; Κατά μια έννοια, ναι. Καθώς τώρα ο πλανήτης δονείται υψηλότερα από πριν. Είναι μια αλλαγή στη συνείδηση, που κανονικά θα απαιτούσε έντονα φαινόμενα, αλλά την περάσατε πολύ απαλά, έτσι δεν είναι;

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που πέρασε απαλά διαμέσου αυτού, καθώς συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο: Αλλαγή χωρίς πρόκληση. Αυτός είναι ο σκοπός, αλλά μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν η Ανθρώπινη συνείδηση βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο… και όντως ήταν. Τώρα μπορώ να σας πω ότι δεν θα είναι έτσι κάθε φορά, αλλά αυτή τη φορά ήταν. Τα πράγματα κινούνται ταχύτατα, ώστε ακόμα και οι καλύτεροι μελλοντολόγοι θα υπαναχωρούν, λόγω της έλλειψης σταθερότητας οραματισμού – καθώς ότι συμβαίνει αφορά κάποιο άχρονο αντικείμενο που βρίσκεται συνεχώς σε δονητική μετάβαση [αναφορά του Κρύων σε ότι περνά η Γη].


Για μια ακόμη φορά, το εκπληκτικό Ανθρώπινο Ον μας εξέπληξε, όπως και το 1987 [η Αρμονική Σύγκλιση]. Η αλλαγή συμβαίνει. Λιγότερο από μισό τοις εκατό από εσάς χρειάζεται να αφυπνιστεί, για να δημιουργηθεί ειρήνη στη Γη. Πολλοί διερωτώνται: «Ω, Κρύων, πόσο σύντομα;» Εξαρτάται από εσάς! Όμως τα πράγματα θα συμβούν γρηγορότερα απ’ όσο νομίζετε και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι στραφείτε μέσα σας για να ενδυναμώσετε τη διαδικασία. Απελευθερώστε το φως που φέρετε. Έχει να κάνει με την αυτο-ανακάλυψη. Αυτό ήθελα να σας πω.

Αναρωτιέστε μήπως γιατί σας αγαπάμε τόσο πολύ; Είναι κάτι συνηθισμένο; Όχι βεβαίως! Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα. Θέλω το μήνυμα αυτό να διαδοθεί, ώστε να το ακούσουν και άλλοι… ή να το διαβάσουν. Είναι ενδεικτικό των Ανθρώπων να λένε: «Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον»… και μετά να συνεχίζουν τη ζωούλα τους. Κάθομαι λοιπόν σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου, λέγοντας: «Γιατί δεν φουσκώνετε μπαλόνια γιορτής, ή να στήσετε ένα ανδριάντα, ή οτιδήποτε;» Πόσοι από εσάς έχετε το κουράγιο να γιορτάσετε όσα ΔΕΝ συνέβησαν; Τι αντίληψη! Και αν το κάνετε, γίνεστε υπερδιάστατοι Άνθρωποι. Εκπληκτικό.

Αυτό είναι το μήνυμά μας. Αυτό κάνουμε. Πολλά κανάλια επικοινωνίας θα έρθουν και θα φύγουν. Μερικοί από αυτούς θα αναφέρουν τι κάνετε. Παρατηρείτε τη συνοχή των μηνυμάτων, γιατί αυτά είναι τα τωρινά σημαντικά νέα.
Είναι δύσκολο να αποχαιρετιστούμε. Ας γίνει γνωστή η μέρα αυτή, που εδώ ειπώθηκε η αλήθεια και ζωές άλλαξαν. Είναι δύσκολο να πούμε αντίο.
Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

*) Οι αλλαγές ποτέ δεν συμβαίνουν σε μία μέρα, επειδή η Γη βρίσκεται πάντα σε διήμερη χρονική πραγματικότητα. Πάντα κάπου στον πλανήτη, ανάλογα με το μέρος που ζείτε, είναι είτε η επόμενη μέρα, είτε η προηγούμενη.  Όσοι με παρακολουθείτε θα θυμηθείτε ότι εκείνες τις μέρες πρωτοδημοσίευσα εδώ τα πρώτα μηνύματα Ανώτερης Επικοινωνίας του Κρύων. Πράγματι, τότε υπήρχαν 104 άτομα στους φίλους που το διάβασαν και άγνωστο πόσοι φίλοι φίλων. Η έκπληξή μου ήταν ευχάριστη όταν αντιλήφθηκα ότι άτομα που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν ασχοληθεί με κάτι σχετικό, κατανόησαν απόλυτα και ανταποκρίθηκαν με θέρμη. Αυτές τις μέρες -ανάμεσα από 2 εκλείψεις- γίνεται ένα ακόμη άλμα συνειδητότητας και είμαστε παρέα φίλοι μου.


Μιλτιάδης Μουτάφης



ΠΗΓΗ  Katerina Chrisoulaki Katerina Chrisoulaki

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα