Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Συχνότητα Σούμαν και εγκεφαλικά κύματα ΑΛΦΑ

Δεν είναι πλέον κάποιο μεγάλο μυστικό ότι ο πλανήτης μας ετοιμάζεται να εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του. 

Η συχνότητα περιστροφής του και τα χαρακτηριστικά του μαγνητικού του πεδίου σύντομα θα αλλάξουν και θα δημιουργηθούν νέες ισορροπίες, αλλά και νέες αντιληπτικές πραγματικότητες.

 Η ανθρωπότητα, αν θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές με περισσότερη ωριμότητα και μεγάλη νοητική ευελιξία. Θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψουμε το παιδικό στάδιο της εξέλιξης μας.



Στην επιφάνεια του πλανήτη υπάρχει ένα “αιθερικό” πλέγμα μεταφοράς και διάδοσης της ενέργειας το οποίο προκαλεί τη συγκέντρωση αυτής της ενέργειας σε συγκεκριμένους τόπους και δεν επιτρέπει τη διάχυση της σε άλλους (…)ο γνωστός βιολόγος κύριος Ρούπερτ Σέλντρεϊκ υποστηρίζει ότι οι ιδέες, οι χημικές ενώσεις, το DNA, οι μορφές αντηχούν με το ενεργειακό αιθερικό πλέγμα – πεδίο της Γης και προκαλούν μορφοποιητική διεργασία στην ύλη, προκαλώντας την “αποτύπωση” τους στο φυσικό επίπεδο. 

Το ενεργειακό αυτό πλέγμα – πεδίο σχετίζεται με το φαινόμενο του “μαγνητικού συντονισμού Σούμαν” (Shuman magnetic resonance) ή “θερμόμετρο του Θωρ” όπως το ονομάζουν αρκετοί, το οποίο πρόβλεψε και εντόπισε ο Γερμανός Β. Σούμαν, στα τέλη του 1950. 

Το φαινόμενο Σούμαν είναι μια από τις πρώτες ανακαλύψεις που οδήγησαν στην συνειδητοποίηση της ύπαρξης της ύπαρξης του ενεργειακού πλέγματος – πεδίου της Γης. Εν ολίγοις, κάθε ηλεκτρομαγνητική διαταραχή, σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη. 

Αν π.χ. πέσει ένας κεραυνός εις την Αθήνα, η ηλεκτρομαγνητική ηχώ του κεραυνού κάνει οκτώ φορές τον γύρο του πλανήτη, σε ένα μόλις δευτερόλεπτο. Όταν παρατηρήθηκαν δια πρώτη φορά οι αντηχήσεις Σούμαν, έγινε αμέσως κατανοητό ότι ο πλανήτης μας συμπεριφέρεται σαν ένα τεράστιο ηλεκτρικό κύκλωμα, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει κάθε πληροφορία σε όλα τα σημεία του πλανήτη. 

Η ροή αυτής της ηλεκτρικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα είναι αδιάκοπη, γιατί σε ολόκληρο τον πλανήτη συμβαίνουν κάθε στιγμή πάνω από 1.000 ηλεκτρικές καταιγίδες.

 Το πιο σημαντικό, όμως, χαρακτηριστικό του φαινομένου, είναι ότι η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας πάλλεται στο 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται συνήθως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη του κατάσταση (τα λεγόμενα κύματα Alpha). 

Επειδή όμως η ατμόσφαιρα της Γης είναι σίγουρα αρχαιότερη από τον ανθρώπινο εγκέφαλο, υποθέταμε μέχρι πρόσφατα ότι έχουμε “κουρδιστεί” από το φαινόμενο Σούμαν να λειτουργούμε σε αυτήν την συχνότητα, και ότι καμία άλλη συχνότητα δεν είναι φυσική για εμάς. 

Όταν όμως οι αστροναύτες φεύγουν από την γήινη ατμόσφαιρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, νιώθουν ότι “χάνουν” την πραγματικότητα, και για αυτό στα διαστημόπλοια η N.A.S.A. τοποθετεί γεννήτριες Σούμαν, που παράγουν μέσα στις καμπίνες των διαστημοπλοίων ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που πάλλεται με ρυθμό 7.8 Hz. 

Το φαινόμενο Σούμαν μπορεί να ιδωθεί λοιπόν και από μία διαφορετική οπτική γωνία. Αφού ο εγκέφαλος μας συνήθως – με τα εγκεφαλικά του κύματα Alpha – συντονίζεται με τα 7.8 Hz των ηλεκτρομαγνητικών πεδιακών ταλαντώσεων στην ατμόσφαιρα, (η συχνότητα ατή είναι περίπου το ένα έκτο της συχνότητας του ηλεκτρισμού που παρέχεται από το ηλεκτρικό δίκτυο στο σπίτι σας. 

Ο πρώτος που ανακάλυψε τις ταλαντώσεις ατμοσφαιρικές αυτές ταλαντώσεις ήταν ο Νίκολα Τέσλα), τότε σαφέστατα μοιάζει σαν μια ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά της συνείδησης, που επιβάλλεται από το ενεργειακό πλέγμα και δεν μας επιτρέπει να “αλλάξουμε κανάλι”. Αυτό το “κλείδωμα’’ είναι ουσιαστικά το ραδιοφωνικό “φέρων κύμα” που μας συντονίζει όλους σε ένα κοινό κανάλι (αλλά φαίνεται ότι επιτρέπει και την μετάδοση τηλεπαθητικών μηνυμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο). 

Οι μελέτες έχουν δείξει πως η αλλαγή της εγκεφαλικής συχνότητας δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνη όπως νομίζουν κάποιοι ερευνητές, αλλάζει απλώς την παραγωγή ορμονών και επηρεάζει τα συναισθήματα και την αντίληψη. Τονίζω τη σημαντικότητα της “σύμπτωσης” της εγκεφαλικής συχνότητας του ενεργειακού πλέγματος, γιατί πίσω από αυτή τη σύμπτωση κρύβεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό, το οποίο ακόμη ερευνούμε και το οποίο δεν μπορώ ακόμη να αποκαλύψω δημόσια.

 Η ενεργειακή δομή του πλανήτη μας, το πλέγμα, είναι απαραίτητο για την διατήρηση της ζωής και την εξέλιξη όλων των ζωντανών οργανισμών. Το πλέγμα καθορίζει την διαδρομή των καταιγίδων, τη διεύθυνση των ανέμων, τις διαδρομές που ακολουθούν τα υπόγεια νερά, ίσως και την κατανομή της συνείδησης στον πλανήτη. Δεν είναι πλέον κάποιο μεγάλο μυστικό ότι ο πλανήτης μας ετοιμάζεται να εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του. 

Η συχνότητα περιστροφής του και τα χαρακτηριστικά του μαγνητικού του πεδίου σύντομα θα αλλάξουν και θα δημιουργηθούν νέες ισορροπίες, αλλά και νέες αντιληπτικές πραγματικότητες. 

Η ανθρωπότητα, αν θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές με περισσότερη ωριμότητα και μεγάλη νοητική ευελιξία. Θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψουμε το παιδικό στάδιο της εξέλιξης μας.


(Βλ. Δρ. Αριβάνης Άγγελος (Ωκεανολόγος) “Το ενεργειακό πλέγμα της Γης και ο μυστικός πόλεμος για τον έλεγχό του”, περιοδικό Strange, τεύχος 77)—

Αναδρομές σε προηγούμενες ζωές

ΠΗΓΗ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα