Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ




Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος που απαιτεί την ελεύθερη επιλογή σου ώστε να προκύψουν απαντήσεις. Το έργο είναι, ενόσω διαβάζεις, να μπορέσεις ν’ αφυπνίσεις την πνευματικότητά σου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ξεφλουδίσεις τον τοίχο που σε χωρίζει από το Θεό

Ονομάζεται δυαδικότητα και αντιπροσωπεύει την ελεύθερη βούληση ενός Ανθρώπου, έτοιμου να γκρεμίσει έναν αόρατο, απατηλό τοίχο - ένα τοίχο μη ορατό από πολλούς, που είναι όμως μέρος της πνευματικής επίγνωσης. Είναι ένας τοίχος ο οποίος, όταν φύγει, θ’ αποκαλύψει τα μυστικά της ζωής και το λόγο που βρίσκεσαι εδώ. Και γι αυτό θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα αγαπητέ μου.

Μιλάω σε μια ομάδα από παλαιές ψυχές. Ο καθένας από εσάς έχει ξανάρθει στη Γη, στο παρελθόν. Όλοι σας έχετε ένα μακροσκελές Ακασικό αρχείο. Υπάρχουν Λεμούριοι που διαβάζουν αυτές τις γραμμές. Υπάρχουν απόφοιτοι μυστικιστικών σχολών, Σαμάνοι!

Υπάρχουν πολλά άτομα στη Γη που αφυπνίζονται. Να το γνωρίζετε αυτό. Όντως, πολλοί το έχουν νιώσει! Ήξεραν κατά κάποιο τρόπο ότι ήσαν πνευματικά όντα, αλλά έρχονται εδώ πρωτόβγαλτοι, μη έχοντας ποτέ ακούσει κάτι από αυτά που λέμε.
Έχουμε τη συνολική εικόνα και γνωρίζουμε ποιός είσαι. Κάθε φορά που έρχεσαι στη Γη, έχεις να εξετάσεις αν τ’ απόκρυφα θέματα σε αφορούν ή όχι. Πολλοί από εσάς φαίνεται να έχετε γεννηθεί με τέτοιου είδους εσωτερικές αναζητήσεις.

Πρώτα απορρίψατε ότι σας πάσαραν ως οικογενειακή πνευματικότητα του πώς λειτουργούν τα πράγματα. Οπότε ακολουθήσατε τη δική σας πορεία, μερικοί ίσως σε βάρος της οικογενειακής σας αγάπης.
Βλέπετε, γνωρίζω ποιος διαβάζει.

Νομίζετε ότι δεν έχουμε «βαδίσει το μονοπάτι» μαζί σας; Νομίζετε ότι οι άγγελοι δεν ήσαν εκεί όταν περνούσατε τις απογοητεύσεις; Νομίζετε ότι δεν είδαμε τα δάκρυά σας; Νομίζετε ότι δεν ήμασταν εκεί όταν ζητάγατε απεγνωσμένα βοήθεια; Ω, ήμασταν.

Η ανθρωπότητα αφυπνίζεται με διάφορους τρόπους και σε διαφορετικό χρόνο. Οι παλιές ψυχές στον πλανήτη αυτό αρχίζουν ν’ αφυπνίζονται μαζικά, λόγω της αλλαγής που σας εξηγούμε επί δύο δεκαετίες περίπου. Αλλά πολλοί απ’ αυτούς δεν γνωρίζουν πού να στραφούν και τι να κάνουν. Είναι ενθουσιώδεις και ρωτάνε, «Πού αρχίζουν οι πληροφορίες αυτές; Που βρίσκεται η γνώση; Πως θα καταφέρω να προοδεύσω; Σε ποιο εισαγωγικό εγχειρίδιο ν’ ανατρέξω;»

Αλήθεια – Η βάση της Δοξασίας και της Δράσης

Η Αλήθεια είναι σχετική με το μονοπάτι σας και είναι πολλαπλή. Αμέσως πολλοί θα πουν, «Κρύων, αυτό δε μας αρέσει. Πρέπει να υπάρχει μια αλήθεια, καθώς η αλήθεια στήνει το σκηνικό της Ανθρώπινης αναζήτησης του Θεού». Ένας Θεός σημαίνει μιαν αλήθεια, ή θα μπορούσες όντως να δεις πολλούς δρόμους προς τον ένα Θεό; Όταν θα περάσεις στην άλλη πλευρά του πέπλου, με το θάνατο, μη σοκαριστείς αν βρεις εκεί άλλους που δεν ανήκαν στην εκκλησία σου, ή στην αλήθεια σου. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλές αλήθειες και με αγνή πρόθεση, είναι όλες φλογεροί δρόμοι που οδηγούν στην «οικογένεια του Θεού».

Για όσους απαιτούν να υπάρχει μια μόνο αλήθεια, θα σας δώσω μία. Όντως υπάρχει μια γενική αλήθεια, μια ουσιώδης αλήθεια, η οποία είναι η εξής: Ότι στον πυρήνα κάθε ατόμου σ’ αυτό το Σύμπαν, θα βρεις την αγάπη του Θεού, μ’ ένα προσωπικό τρόπο. Είναι η θεμελιώδης ενέργεια. Αυτή είναι η αλήθεια. Θα μπορούσες να πεις: «Ω, τι γλυκό!» Όχι, δεν μιλάω για κάτι γλυκό. Αναφέρομαι στη φυσική. Υπάρχει μια ενέργεια στο κέντρο κάθε ατόμου που κάνει τα πράγματα να λειτουργούν κι όταν απομακρύνεις την ενέργεια, όλα καταρρέουν. Θα μπορούσες να πεις ότι είναι το διάστημα ανάμεσα στην κίνηση των ηλεκτρονίων και στον πυρήνα του ατόμου, που κάνει τα πράγματα να κινούνται και να είναι χωριστά.

Αυτό αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο απ’ όσο θα μπορέσετε ποτέ να μετρήσετε, περισσότερο απ’ όσο θα γνωρίσετε ποτέ. Είναι βασική φυσική. Αυτή είναι η βασική αλήθεια και οι επιστήμονες είναι στα όρια να τη συνειδητοποιήσουν. Θα της δώσουν κάποιο άλλο όνομα, αλλά θα υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι υφίσταται μια νοήμων δύναμη, που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν.

Η Αρχική Προϋπόθεση

Μην είσαι επικριτικός με τον εαυτό σου, εάν δεν ακολουθείς όσα σου έχουν ειπωθεί από κάποιο Άνθρωπο ή οργάνωση, με τις αντιλήψεις τους περί του τι είναι πνευματικά κατάλληλο. Καθώς η δική τους αλήθεια είναι διαφορετική από τη δική σου. Η δική τους αναζήτηση είναι διαφορετική από τη δική σου.

Όταν ένας Άνθρωπος ακολουθεί τη δική του αλήθεια, ανακαλύπτει το το μονοπάτι της προσωπικής του ανακάλυψης. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι διαφορετική, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά προσωπικά μονοπάτια για τους Ανθρώπους.
Ο κάθε Άνθρωπος είναι μοναδικός πνευματικά. Ένας εργάζεται σε θέματα αφθονίας, άλλος με θέματα υγείας, κάποιος εργάζεται με την αυτοεκτίμηση και άλλος παλεύει με τους φόβους.

Πολλά από αυτά τα μονοπάτια είναι αποτέλεσμα παρελθόντων εμπειριών στη Γη, σε διαφορετικές εκδηλώσεις [προηγούμενες ζωές]. Αυτές δημιουργούν τις τεράστιες διαφορές προσωπικοτήτων κατά τη γέννηση – τις δυνάμεις και τις προκλήσεις τους, τις πολλές τους φοβίες και τα δώρα τους. Βλέπετε γιατί δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πνευματικό κουτί και να ζητήσετε απ’ όλους να χωρέσουν εκεί;

Η Νέα Ενέργεια – Τι συνέβη;

Έτσι λοιπόν αρχίζει το ταξίδι. Περί τίνος πρόκειται αυτή η Νέα Εποχή; Ποια είναι αυτή η μεγάλη αλλαγή; Αρχίζουμε από την αρχή, η οποία δεν είναι πολύ πίσω στο παρελθόν. Στο δικό σας χρονικό πλαίσιο, είναι μόνο το 1987. Τόσο πίσω θα πάω μόνο, επειδή εκείνη είναι η αρχή αυτής της ενέργειας, που επέτρεψε στον Κρύων να εκδηλωθεί σαν δάσκαλος. Όλα όσα υπήρχαν πριν ήσαν μια παλιότερη, πιο πυκνή ενέργεια. Ήταν μια παλιά ενέργεια, της οποίας οι προφητείες έχουν καταπέσει. Έχετε παρατηρήσει ότι η ενέργεια της Γης είναι διαφορετική σήμερα;

Η παλιά ενέργεια αντιπροσώπευε μια Γη η οποία έχει πλέον φύγει, αν το έχετε παρατηρήσει. Αυτή η πληροφορία λοιπόν αφορά όποιον το μελετάει αυτό για πρώτη φορά και χρειάζεται να τ’ ακούσει από την αρχή.

Το 1987 συνέβη ένα γεγονός μοναδικό στην ιστορία σας. Ονομάστηκε «Η Αρμονική Σύγκλιση» και αργότερα ονομάστηκε επίσης «11:11». Αυτό που ήταν μοναδικό, ήταν εσωτερικό: Η Γη είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό δόνησης της πνευματικής ουδετερότητας ώστε υπήρχαν δυο προοπτικές για το μέλλον. Ή θα ελκόταν προς ένα ανώτερο επίπεδο, ένα υπερ-διάστατο επίπεδο, ή θα κυλιόταν στις παλιές προφητείες, της συντέλειας του κόσμου και του Αρμαγεδδώνα. Πέρα από το γραμμικό σας χρόνο και δύσκολο ίσως για εσάς να το κατανοήσετε, συμμετείχαν όλοι οι Ανώτεροι-Εαυτοί που εμπλέκονται στο σύστημα.

Σε όλα τα Ανθρώπινα Όντα που έχουν υπάρξει ποτέ στον πλανήτη, που είναι τώρα στον πλανήτη κι ενδεχομένως θα είναι εδώ, τέθηκε το ερώτημα: «Θέλετε ν’ ακολουθήσετε τις προφητείες της παλιάς ενέργειας, τα δυναμικά του παλιού, ή επιθυμείτε να κινηθείτε προς τη νέα ενέργεια που σας είπαν οι αρχαίοι ότι έρχεται;[οι Μάγια και το 2012].

Είναι μια ενέργεια που δεν βρίσκεται στις υπάρχουσες προφητείες σας· κάτι που θα δημιουργήσει ειρήνη στη Γη, κάτι που θα φέρει δουλειά στους Λεμούριους και στις παλαιές ψυχές που βρίσκονται εδώ. Θα δημιουργήσει πνευματικούς Φάρους που θ’ αφυπνιστούν σε μεγάλους αριθμούς. Ποια είναι η επιλογή σας;»

Και η απάντηση ήταν: «Θέλουμε να προχωρήσουμε». Και σαν δραματική απόδειξη αυτού του απόκρυφου γεγονότος, σχεδόν εν μία νυκτί, μέσα σε λίγα χρόνια από τότε, άλλαξε η γεωπολιτική δομή του πλανήτη, σε μια μορφή που κανείς δεν περίμενε. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και όλες τις προφητείες, χώρες που ήσαν πανίσχυροι παίκτες στο παλιό σενάριο των έσχατων καιρών, άλλαξαν δραματικά. [Ειδικά η Σοβιετική Ένωση] Ξαφνικά αντικρίζατε μια πραγματικότητα που κανείς δεν είχε προφητεύσει. Τέρμα ο ψυχρός πόλεμος!

Αυτό το πράγμα που είχε δημιουργήσει 50 χρόνια ταραχών και φόβου, το οποίο δεν έδειχνε να έχει ένα τέλος, ξαφνικά αυτο-τερματίστηκε. Ο χρόνος για τον αναμενόμενο Αρμαγεδδώνα ήρθε και πέρασε [μεταξύ 1999 και 2001].

Τότε, το 2001 έγινε ένα ενδιαφέρον γεγονός που ονομάστηκε 9/11 [η επίθεση στους δίδυμους πύργους]. Δεν ήταν στις προφητείες, ούτε στο Νοστράδαμο, ούτε στις γραφές [στην Αποκάλυψη]. Το συμβάν στις 9/11 θα επηρεάσει δύο γενεές, από αυτά που θα κάνει η ηγεσία της χώρας [ΗΠΑ]. Δεν νομίζετε ότι κάτι τόσο σημαντικό θα ’πρεπε να υπάρχει στις παλιές προφητείες σας;

Λοιπόν αν το διαβάζεις αυτό για πρώτη φορά και θέλεις να ξέρεις τι σημαίνει για σένα, διάβασε προσεκτικά και άκου τη λογική, καθώς προχωράει. Κάθεσαι εδώ, σε μια γη που αλλάζει, κάτι που ποτέ δεν είχε προφητευτεί. Θα μπορούσες να πεις: «Τι έχω να πράξω ώστε να κάνω μια διαφορά και πώς μπορώ ν’ αλλάξω;» Και θα σου πω, ειδικά αν είσαικαινούριος: Η ίδια η πράξη του να θέσεις το ερώτημα αυτό,αλλάζει τη γη

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που ρωτάει, «Τι μπορώ να κάνω; Τι ακολουθεί;» Γιατί με αυτή την πράξη συμπόνιας προς τον πλανήτη, δείχνει μέσα στον εαυτό του ότι έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει τον τοίχο. Είσαι εσύ αυτός; Αν ναι, τότε ζητάς τα βήματα της εξύψωσης, έτσι δεν είναι; Όμως δεν πρόκειται να σου τα δώσω, καθώς δεν υπάρχουν βήματα. Ή μπορεί να υπάρχει ένα: Ξεκίνα!

Έτσι λοιπόν λέμε ότι ο Άνθρωπος που ξεκινάει το ταξίδι της ερώτησης: «Πώς να ξεφλουδίσω τον τοίχο;» ήδη έχει τη σκαπάνη στο χέρι του, ήδη εργάζεται στο πάζλ και ήδη λίγο φως φαίνεται να περνά.

Το Μεταβαλλόμενο Σύστημα του Κάρμα

Συμβαίνουν τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης επιλογής σου, να μην έχεις ελεύθερη επιλογή! Βρίσκεσαι τώρα σε μια μάχη και πράγματι, αν επιτρέψεις στη συνείδησή σου να μεταβληθεί προς μια οπισθοδρομική κατάσταση, ακόμα και σε μια φωτισμένη δονούμενη Γη, μπορείς να έχεις την ελεύθερη βούληση να προστάζει να μην υπάρχει πλέον ελεύθερη βούληση! Θα ήταν σαν να ψηφίζεις ότι δεν θα επιτρέπεται πλέον να ψηφίζεις!

Αυτό δείχνει πόσο ισχυρός είσαι. Εσύ που διαβάζεις τώρα: Είσαι άγγελος και μπορείς να δημιουργήσεις οτιδήποτε επιθυμείς να δημιουργήσεις στη γη. Το σκοτεινότερο σκοτάδι, όπως και το φωτεινότερο φως βρίσκονται και τα δύο στην παλέτα των ενεργειακών σου χρωμάτων. Οτιδήποτε εύχεσαι, μπορείς να το κάνεις. Είναι κρίσιμος καιρός.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι παλιές προφητείες που σας έλεγαν ότι θα συμβούν, έχουν καταπέσει κι έχουν αντικατασταθεί από την ελεύθερη επιλογή της στιγμής. Οι Μάγια σας έχουν δώσει την πληροφορία, ότι το 2012 είναι η αρχή της ανόδου μιας δονητικής αλλαγής στον πλανήτη… μια νέα ενεργειακή αρχή. Έχει μια 11:11 ενέργεια. Πράγματι το 2012 είναι ζωντανό με το 11:11. Το 11:11 που το βλέπετε όταν πέφτει το μάτι σας στο ρολόι, αφορά της υπόσχεση της μετάβασης το 2012, σε μια πιο θετική ενέργεια· η αρχή ενός νέου ιδανικού.

Μπορείς να πλεύσεις στο 2012, με την ικανότητα να σε υποστηρίζει η Γη, μ’ ένα τρόπο που
Κάθε Άνθρωπος, με το που γεννιέται στον πλανήτη αυτό, παίρνει ένα καρμικό αποτύπωμα. Έρχεται και παραδίδει τον κρύσταλλό του στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Ο κρύσταλλος είναι μια ενέργεια μνήμης που ευθυγραμμίζεται με το Κρυστάλλινο Πλέγμα. Είναι μέρος της Γαίας κι επομένως η Γαία γνωρίζει ότι βρίσκεται εδώ. Αυτό συμβαίνει με όλους σας. Όταν έρχεστε στον πλανήτη, η καρμική ενέργεια αποτίθεται στο DNA σας και αρχίζετε την ενέργεια εδώ. Η καρμική αυτή ενέργεια είναι μέρος του συστήματος που λέμε ότι είναι η ζωτική δύναμη της Γης.

Εκεί ο Άνθρωπος δεν επιλέγει κανένα εσωτερικό μονοπάτι, αλλά απλώς ακολουθεί «ένα κανάλι υπάρχοντος κάρμα», που έχει δημιουργηθεί από παλιές ενέργειες και εκφράσεις στον πλανήτη με άλλους ανθρώπους. Συχνά οι Άνθρωποι γεννιούνται σ’ ένα μέρος όπου ήσαν την προηγούμενη φορά. Συχνά ακολουθούν την κατεύθυνση της οικογένειάς τους και κάνουν ότι κάνει η οικογένεια.

Αν η οικογένεια είναι αγροτική, γίνονται αγρότες. Είναι το πιο φυσικό πράγμα να κάνουν και η απόφαση είναι απλή. Είναι σαν ένα δρόμο χωρίς πέτρες, που είναι θαυμάσια να περπατάνε· έτσι αυτό είναι το καρμικό τους μονοπάτι.

Πολλές φορές αυτό το μονοπάτι τους φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις, λόγω αυτών που έχουν συμβεί σε περασμένες ζωές. Καθώς η καρμική ενέργεια ξεδιπλώνεται, συχνά αυτό γίνεται και ξε-γίνεται από μόνο του. Τότε εκδηλώνονται πολλές γιν και γιάνγκ ενέργειες. Είναι όντως αλήθεια πως ότι πάει, επιστρέφει. Κι όλο αυτό είναι μέρος ενός πολύ παλιού συστήματος, μιας παλιάς πνευματικής δόνησης, που γίνεται αυτόματα. Όμως δεν χρειάζεται να είναι δικό σου σύστημα.

Το 1989 άρχισα να σας λέω, ότι μ’ αυτή τη νέα ενέργεια έχετε την ευκαιρία, αν όχι την απαίτηση, να ξεφύγετε από το κάρμα και ν’ ακολουθήσετε το δρόμο της επιλογής σας.

Σαν παλιά ψυχή, γεμάτη μεγαλοπρέπεια, έχεις την ικανότητα να βγεις από την πεπατημένη. Μπορείς να παραμερίσεις το παλιό κάρμα, αντικαθιστώντας το με κάτι πολύ υψηλότερης ενέργειας… μια ενέργεια με σκόπιμη πνευματική κατεύθυνση για εσένα και τον πλανήτη. Θα έλεγες, «Εύχομαι να κάνω τη δική μου δημιουργία, τη δική μου πραγματικότητα και όχι τον παλιό σχεδιασμό του κάρμα με το οποίο ήρθα».

Το κάρμα είναι ενδιαφέρον. Να κάτι που δεν έχεις σκεφτεί Άνθρωπε – τη βαθύτητα του κάρμα. Κοιτάζω τις ψυχές στην αίθουσα αυτή. Εδώ όπου συμβαίνει αυτό, υπάρχουν οκτώ άτομα που ζείτε σήμερα, επειδή ξεφύγατε από το κάρμα σας! Αν είχατε παραμείνει στο καρμικό αυλάκι στο οποίο γεννηθήκατε, όπου θα κάνατε ότι ήθελαν οι άλλοι, ακολουθώντας τον καρμικό δρόμο, σήμερα δεν θα βρισκόσασταν εδώ. Αυτό επειδή το δυνητικό καρμικό σας «ραντεβού με το θάνατο» θα σας είχε πάρει. Θα βρισκόσασταν στον καρμικό τόπο και χρόνο ώστε να βιώσετε το δυνητικό σας θάνατο. Όμως επειδή παταχτήκατε έξω από το αυλάκι και εκδηλώσατε τη δική σας εμπειρία ζωής, όλα τα καρμικά χαρακτηριστικά του θανάτου σας κατέπεσαν. Και κάθεστε τώρα εδώ, έχοντας τον έλεγχο του πότε έρχεστε και πότε φεύγετε. Οκτώ από εσάς.

Στη δική μου πλευρά του πέπλου, αυτό μας προβληματίζει με τους Ανθρώπους. Γιατί μόλις σας έχω δώσει μια πανίσχυρη και χαρμόσυνη αλήθεια και θάπρεπε να τη γιορτάσετε. Θάπρεπε τώρα να φτιάξετε άγαλμα στο θάνατο που ξεφύγατε! Αλλά δεν το κάνετε. Δεν γνωρίζετε τι δεν συνέβη, έτσι δεν είναι; Εγώ όμως γνωρίζω.

Έτσι λοιπόν, για τον αρχάριο, λέμε ότι μπορείς να παραμερίσεις το κάρμα με το οποίο γεννήθηκες και ν’ αρχίσεις να δημιουργείς τη δική σου πραγματικότητα. Αυτό είναι το δώρο της νέας ενέργειας. Σου επιτρέπει να μπεις στη συνείδηση ενός νέου είδους Ανθρώπου, που επιλέγει τον δικό του προορισμό. Μερικοί την αποκαλούν κατάσταση ανάληψης· μια ώθηση προς την ίδια την ενέργεια της δημιουργίας.

Έτσι, φυσικά η επόμενη ερώτηση είναι, «Κρύων, τι κάνω μετά;» Η απάντηση είναι το δυσκολότερο πράγμα όλων – έχε υπομονή με το σύστημα. Οι άνθρωποι δεν είναι καλοί σ’ αυτό. Χρειάζεται υπομονή ώστε το σύστημα να προλάβει τις επιλογές σου. Αν είσαι καινούριος που τώρα αρχίζει ν’ ακούει και να κατανοεί αυτό το μήνυμα, το πρώτο που θα θέλεις να κάνεις, είναι να πας και να σκαρφαλώσεις τα σκαλιά. Θα θέλεις να κάνεις κάτι, με τη γνώση και το πάθος σου και το νέο σου ενθουσιασμό. Επιθυμείς να κάνεις κάτι στο τρισδιάστατο πεδίο.

Τα παλιά ιδανικά υποδείκνυαν ότι πρέπει να κάνεις κάτι σωματικά, ώστε να εκδηλωθεί κάτι πνευματικό. Είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία και τη μυθολογία σας, αλλά δεν δουλεύει έτσι στη νέα αυτή ενέργεια. Γνωρίζουμε ποιός είσαι και τι προσπαθείς να κάνεις. Κάθε αλήθεια είναι μοναδική και η δική σου αλήθεια ίσως είναι ν’ αρχίσεις να κυλάς μια μπάλα, που θα σε πάει τελικά από το σημείο Α, στο σημείο Β. Αρχίζεις να βλέπεις το μάθημα της ζωής σου, να αφυπνίζεσαι και να συνειδητοποιείς ότι είσαι παλαιά ψυχή.

Πολλοί που έχουν μόλις αρχίσει να αισθάνονται έτσι, νιώθουν σαν να έχουν αγοράσει ένα εισιτήριο τρένου, οπότε περιμένουν να εμφανιστεί σύντομα το τρένο. Μην απογοητεύεστε αγαπητοί μου, καθώς έχετε ξεκινήσει την όλη διαδικασία. Έχοντας υπομονή, αρχίστε να μελετάτε και να μαθαίνετε τι υπάρχει μέσα σας, που είναι διαφορετικό απ’ ότι νομίζατε. Και το καλύτερο μέρος να ξεκινήσετε, είναι να δείτε τους δασκάλους του πλανήτη. Επειδή μ’ εκείνους έχετε να εξομοιωθείτε, καθώς αυτό είναι το νέο εργαλείο της εποχής – η τέλεια γνώση!

Μπορείτε ν’ αλλάξετε την ύλη, να γυρίσετε πίσω το ρολόι στο DNA σας, να επιτύχετε θεραπεία που είναι πέρα απ’ ότι νομίζατε ότι μπορείτε να κάνετε και όλα αυτά προέρχονται από τον Ανώτερο Εαυτό μέσα σας. Η ενέργεια των δασκάλων είναι μαζί σας και ο μόνος λόγος που ήρθαν εδώ, είναι σαν παράδειγμα, ώστε να το δείτε εσείς και να το κάνετε επίσης.

Η Επιστροφή των Δασκάλων της Γης

Μερικοί διδάσκουν ότι οι δάσκαλοι θα επιστρέψουν κάποτε στον πλανήτη. Αυτό το ισχυρίζονται πολλές θρησκείες στη Γη. Ορισμένοι κοιτούν στους ουρανούς και λένε, «Έρχεται, έρχεται… ο χρόνος που οι διδάσκαλοι θα επιστρέψουν για να μας σώσουν».

Καρφιτσώνουν εκεί όλες τις ελπίδες και τις επιθυμίες τους και κάνουν τελετουργίες, περιμένοντας να επιστρέψουν.

Εγώ θα σας πω το εξής: Οι Άνθρωποι που το κάνουν αυτό, δεν καταλαβαίνουν, δεν βλέπουν την πραγματικότητα του τι έχει συμβεί. Επειδή όλοι οι δάσκαλοι έχουν ήδη επιστρέψει και κάθονται δίπλα στον καθένα που διαβάσει τώρα! Οπουδήποτε βρίσκεστε, βρίσκονται εκεί. Είναι μέρος της δομής ενός νέου μαγνητικού πλέγματος και βρίσκονται εδώ.

Έτσι αν είσαι καινούριος και το εξετάζεις αυτό, σου λέω ότι οι δάσκαλοι, σού έχουν δείξει τώρα τι είναι πιθανό. Η Αρμονική Σύγκλιση το επέτρεψε αυτό και η επιλογή σου, σαν Ανθρώπινο Όν, είναι να το διερευνήσεις ή όχι.

Το Νέο Πλέγμα & το Αόρατο Εφεδρικό Σύστημα

Υπάρχουν εφεδρικά συστήματα που μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε. Η πληροφορία αυτή αφορά όσους αφυπνίζονται τώρα κι επιθυμούν μερικές πληροφορίες πέρα από το πέπλο.
Το Κρυστάλλινο Πλέγμα της Γης είναι η μνήμη του πλανήτη. Είναι μέρος αυτού που ονομάζετε Γαία. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη είναι ενεργό και είναι ο πίνακας που σημειώνεις την ενέργεια, καθώς προχωράς. Αφομοιώνει όλα όσα κάνεις. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα γνωρίζει πού έχεις βαδίσει και ότι έχεις αφήσει χνάρια στο χώμα, καθώς το πλέγμα γνωρίζει την ανθρωπότητα. Οποιονδήποτε Άνθρωπο που αφυπνίζεται πνευματικά στον πλανήτη αυτό, τον γνωρίζει η Γαία. Φως πηγάζει από την πρόθεσή σου και ακυρώνει τις τρισδιάστατες απόψεις σου της πραγματικότητας.

Υπάρχει εφεδρικό σύστημα στο Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη… ένα σύστημα μνήμης. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα ποτέ δεν θα καταστραφεί. Όμως υπάρχουν συστήματα που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στη Γη από ανθρώπους, τα οποία θα είχαν τη δυνατότητα να το διαταράξουν με τέτοιο τρόπο, που θ’ ακύρωνε την ακεραιότητα του συνόλου. Θα μπορούσε να σπάσει την αλυσίδα. Υπερβολικός ηλεκτρομαγνητισμός επάνω στη Γη, μ’ έναν ασαφή τρόπο, θα μπορούσε να βλάψει την ευστάθεια για ένα διάστημα.

Έτσι υπάρχει εφεδρικό σύστημα, το οποίο είναι ζωντανό και είναι καλό να ξέρετε ποιο είναι. Θα είναι πάντα μαζί σας κι αυτό είναι οι φάλαινες του πλανήτη. Αγαπάτε τα δελφίνια, σωστά; Ρωτήστε τους βιολόγους γι αυτά. Στην πραγματικότητα είναι μικρές φάλαινες! Οπότε όταν λέμε φάλαινες, εννοούμε κι αυτά. Ποια άλλα θηλαστικά στη Γη προστατεύονται από πάνω από το 80% των χωρών, βάσει συνθήκης; Κανένα. Επειδή διαισθητικά, το Ανθρώπινο γένος γνωρίζει ότι αυτά τα μεγαλειώδη πλάσματα πρέπει να παραμείνουν ανέπαφα στον πλανήτη. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο εφεδρικό σύστημα. Τώρα ξέρετε το μυστικό και γιατί αισθάνεστε έτσι γι αυτά τα πλάσματα.

Συχνά χρησιμοποιούμε την αλληγορία μεταξύ φωτός και σκοταδιού. Είναι η καλύτερη που έχουμε. Αληθινά, στο ενεργειακό επίπεδο, η περιέργειά σας ανοίγει πόρτες και κάνει τον πλανήτη να δονείται υψηλότερα. Λιγότερο από το μισό τοις εκατό της ανθρωπότητας χρειάζεται ν’ αφυπνιστεί, για ν’ αλλάξει μόνιμα ο πλανήτης. Περίπου επτά δισεκατομμύρια Άνθρωποι υπάρχουν, οι περισσότεροι από τους οποίους ποτέ δεν θ’ αφυπνιστούν, γιατί δεν ενδιαφέρονται. Η μεγάλη πλειοψηφία βρίσκεται σε κατάσταση επιβίωσης και νοιάζονται μόνο για το επόμενο γεύμα στη ζωή τους. Αλλά εσείς έχετε το προνόμιο να ενδιαφέρεστε για τον εσωτερισμό, για την πνευματικότητα της ζωής. Στην πραγματικότητα κρατάτε το δυναμικό του φωτός του πλανήτη.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το σύστημα το οποίο αγνοείτε, γνωρίζει την αφύπνισή σας. Το σύστημα που αγνοείτε γνωρίζει ότι τα μάτια σας βρίσκονται στη σελίδα αυτή. Το σύστημα γνωρίζει ότι θα γίνεις ένας Φάρος, αν δεν είσαι ήδη. Αργότερα θα καθορίσουμε το σύστημα και θα σας πούμε πώς δουλεύει. Τόσο σπουδαία είναι. Δύσκολο όντως να πιστέψετε στην 3D πραγματικότητά σας, ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Τώρα ας απευθυνθούμε σ’ αυτούς που ζητούν κάτι παραπάνω. Αν είσαι καινούριος, σου λέω ότι υπάρχουν πλούτη εδώ. Καθώς ξεφλουδίζεις αυτές τις πληροφορίες, ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα για εσένα και το DNA σου, τις ικανότητές σου και τις δεξιοτεχνίες σου. Έτσι θα μπορούσες ν’ αλλάξεις την κατάστασή σου και να επιλύσεις τα προβλήματα στη ζωή σου – μπορείς να υπερνικήσεις το φόβο.

Μπορείς τώρα ν’ αναπτύξεις την αυτοεκτίμηση και ν’ ανασύρεις από το Ακασικό Αρχείο της ύπαρξής σου, αυτά που χρειάζεσαι. Μπορείς να βρεις την πηγή της πνευματικότητάς σου και να γίνεις ο σαμάνος, που πιθανόν να ήσουν πριν κάποιο διάστημα. Μπορείς να γίνεις ένας έξοχος θεραπευτής, εάν το επιλέξεις. Ή κάποιος που διαλογίζεται και λάμπει το φως του στον πλανήτη καθημερινά. Οτιδήποτε επιλέξεις εσύ να κάνεις, οποιοδήποτε είναι το πάθος σου, είναι ο λόγος που ήρθες εδώ σήμερα, είναι ο λόγος που διαβάζεις αυτό το κείμενο.
Και το επόμενο βήμα είναι αυτό της εμπιστοσύνης. Μην κάνεις υποθέσεις. Μην υποθέτεις. Προχώρα με υπομονή και μετά θα συζητήσουμε το επόμενο κεφάλαιο.

Είμαι ο Κρύων. Εδώ θα σας αποχαιρετήσω. Δεν είστε ποτέ μόνοι. Ότι και να νομίζετε, εμείς είμαστε πάντα εδώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Οικογένεια, θα σας δω πάλι, όπως έχει γίνει πολλές φορές.
ΚΡΥΩΝ

                                                                            (Μιλτιάδης Μουτάφης)


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα