Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

9 Νέες Αλήθειες για την Ζωή και τον Θεό


1. Ο Θεός δεν σταμάτησε ποτέ να επικοινωνεί απευθείας με κάθε άνθρωπο. Ο Θεός επικοινωνεί 'με' τους ανθρώπους και 'μέσω' των ανθρώπων από την αρχή του χρόνου έως σήμερα.
2. Κάθε άνθρωπος είναι το ίδιο σημαντικός με οποιονδήποτε άλλον υπήρξε, υπάρχει, ή θα υπάρξει. Είμαστε όλοι αγγελιοφόροι. Φέρνουμε ένα μήνυμα στην ζωή για την ζωή κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.
3. Κανένας δρόμος προς τον Θεό δεν είναι πιο κοντινός από κανένα άλλο. Καμία Θρησκεία δεν είναι η μόνη αληθινή, κανένας λαός περιούσιος, και κανένας Προφήτης ο μεγαλύτερος Προφήτης.


4. Ο Θεός δεν χρειάζεται τίποτα. Δεν ζητά τίποτα για να είναι ευτυχής. Ο Θεός είναι η ίδια η ευτυχία, γι' αυτό δεν ζητά τίποτα από κανένα και τίποτα από το σύμπαν ολόκληρο.
5. Ο Θεός δεν είναι ένα μόνο, ξεχωριστό, ανώτερο ον που κατοικεί κάπου στο σύμπαν ή έξω από αυτό και έχει τις ίδιες συναισθηματικές ανάγκες και αναταραχές όπως οι άνθρωποι. Αυτό που είναι ο Θεός δεν μπορεί να 'πληγωθεί' ή να 'ζημιωθεί' με οποιονδήποτε τρόπο, έτσι δεν χρειάζεται να ζητήσει εκδίκηση ή να επιβάλει τιμωρία.
6. Όλα τα πράγματα είναι Ένα πράγμα. Υπάρχει μόνον Ένα πράγμα και όλα τα πράγματα είναι μέρος του Ενός πράγματος που Είναι.
7. Δεν υπάρχει 'λάθος' και 'σωστό'. Υπάρχει μόνο αυτό που λειτουργεί ή δεν λειτουργεί, είναι ή δεν είναι αποτελεσματικό, ανάλογα με αυτό που κανείς θέλει να κάνει, να έχει, ή να είναι.
8. Δεν είσαι το σώμα σου. Αυτό που είσαι δεν έχει όρια και δεν έχει τέλος.
9. Δεν πεθαίνεις ποτέ, ούτε καταδικάζεσαι σε αιώνια τιμωρία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα