Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

3η διαστατική συνείδηση



Η τρίτη διαστατική συνείδηση είναι συνειδητοποίηση του σημείου, της γραμμής, του μήκους, του πλάτους, του ύψους, και του όγκου. Η αρχική συνείδηση αυτής της διάστασης είναι το υψηλότερο ζωικό βασίλειο και το ανθρώπινο βασίλειο.

Η ανθρωποειδής μορφή αποτελείται από όλα τα στοιχεία της πρώτης και δεύτερης διαστατικής ύπαρξης, τα οποία είναι: νερό, μεταλικά στοιχεία, γενετική κωδικοποίηση, βιολογική  ύλη, καθώς επίσης και μια μεμονωμένη ψυχή.Η μεμονωμένη Ψυχή είναι που διακρίνει τους ανθρώπους από τα άλλα μέλη του ζωικού βασίλειου που έχουν συνήθως μια ομάδα Ψυχών.

Η τρίτη διάσταση είναι κλειδωμένη στο χρόνο/χώρο και αιτία/αποτέλεσμα κανόνα.

Αυτή η διάσταση είναι είναι μια αίθουσα διδασκαλίας όπου οι ψυχές μας παρευρίσκονται και παρακολουθούν τα μαθήματα με την ενοικίαση-κατοίκηση  ανθρωποειδών φυσικών οργανισμών  για να μάθουν περισσότερα για τη δημιουργία.

Στην τρίτη διάσταση, η ζωή αντανακλά,
καθρεπτίζει όλα αυτά που επιδιώκουμε να καταλάβουμε. Επομένως, η διαδικασία δημιουργίας μέσω των σκέψεων και των συναισθημάτων μας επιβραδύνεται έτσι ώστε να μπορούμε να ακολουθήσουμε τις περιστάσεις αυτού/ων  που κρατάμε στη συνείδησή μας.

Η τρίτη διάσταση είναι γνωστή ως συνειδητός κόσμος. Εντούτοις, υπάρχουν διαφορετικά στάδια της ανθρώπινης συνείδησης που ευθυγραμμίζονται κατά τέτοιο τρόπο ιεραρχικό που συμπίπτουν συχνά με την ηλικία και το στάδιο ζωής μας.

1ο στάδιο ζωής

Στο πρώτο στάδιο, είμαστε παιδιά, και εξαρτώμαστε από άλλους για την επιβίωσή μας. Σε αυτήν την κατάσταση της εξάρτησης δεν συνειδητοποιούμε ότι η συνείδησή μας κρατά τους σπόρους της ζωής που δημιουργούμε. Πιστεύουμε ότι είμαστε αδύναμοι πέρα από το περιβάλλον μας και είμαστε θύματα στις περιστάσεις των ζωών μας.
Στόχος μας  είναι να κερδίσουμε αρκετή  αυτό-επίγνωση  και καθώς  ωριμάζουμε πέρα από αυτό το κράτος παιδικότητας να μπορέσουμε να γίνουμε ανεξάρτητοι.

2ο στάδιο ζωής

Στο δεύτερο στάδιο είμαστε ανεξάρτητοι. Αυτή η ανεξαρτησία αναπτύσσεται καθώς μαθαίνουμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε τη ζωή μας. Μέσω των επιλογών και των εμπειριών μας, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη στη δυνατότητά μας να είμαστε υπεύθυνοι και διατηρούμε την ευθύνη μας, επειδή σεβόμαστε τον ευατό μας. Αυτός ο σεβασμός είναι βασισμένος στην αίσθηση της προσωπικής δύναμής μας. Χωρίς την αίσθηση της προσωπικής μας  δύναμης,  γεμίζουμε  με  φόβο που μας υποβιβάζει «στην επιβίωση»

3ο στάδιο ζωής

Στο τρίτο στάδιο είμαστε αξιόπιστοι.Αυτή η αξιοπιστία αναπτύσσεται επειδή  κερδίζουμε αρκετή εμπιστοσύνη και σεβασμό για τον εαυτό μας  και  από το γεγονός ότι μπορούμε να γίνουμε υπεύθυνοι για άλλους.
Μέσω των εμπειριών μας, έχουμε μάθει ότι ασκούμε σίγουρα επίδραση, όχι μόνο στη ζωή μας, αλλά και επάνω στις ζωές άλλων. Λόγω του κερδισμένου αυτοσεβασμού μας, αισθανόμαστε βέβαιοι ότι είμαστε αξιόπιστοι.
Δυστυχώς, οι άνθρωποι θα πάρουν την ευθύνη για τις ζωές άλλων ανθρώπων ενώ είναι οι ίδιοι ακόμα στο εξαρτώμενο στάδιο ή όταν δεν έχουν μάθει ακόμα να είναι υπεύθυνοι για τους εαυτούς τους.Αυτές οι πράξεις μπορούν να δημιουργήσουν την παραγωγή δυσλειτουργικών οικογενειών ακόμα και με το πέρασμα πολλών γενεών.

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ -ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 3η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Σαν άνθρωποι έχουμε τη δυνατότητα να θυμηθούμε το παρελθόν, να προγραμματίζουμε για το μέλον ενόσω είμαστε στο παρόν. Εντούτοις, ένα μεγάλο μέρος του αληθινού Εαυτού μας, χάνεται στο ασυναίσθητο μυαλό μας. Αυτή η απώλεια μας αφήνει με ένα συναίσθημα του χωρισμού από το σύνολο,το ΟΛΟΝ,  έναν φόβο ότι είμαστε περιορισμένοι στη δυνατότητά μας να επιτύχουμε τις επιθυμίες μας, και μια πεποίθηση ότι πρέπει να ταλαιπωρηθούμε για να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας.

Η τρίτo-διαστατική κοινωνία και «η επιστήμη» επιδιώκουν να αποδείξουν ότι η μόνη πραγματικότητα που υπάρχει είναι αυτή που αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε φυσικές αισθήσεις μας και μας ωθεί  να θεωρήσουμε ότι οι τρισδιάστατες αντιλήψεις για την πραγματικότητά μας ΕΙΝΑΙ η μόνη πραγματικότητα.Από αυτήν την κατάσταση της συνείδησης, το πνεύμα περιορίζεται σε ύλη και η συνείδησή μας περιορίζεται στο εγώ μας.Ως εκ τούτου, η ανάγκη για την ανάπτυξη μιας ισχυρής αίσθησης του εγώ κερδίζεται αλλά  με κόστος την απώλεια της αίσθησής μας της ομάδας ταυτότητας μας ( ομάδα Ψυχών)Το  μεμονωμένο επίτευγμα και τα περουσιακά στοιχεία γίνονται συχνά τα σημαντικότερα μέρη των ζωών μας.

H συνειδητοποίηση του πνευματικού εαυτού μας μπορεί να γίνει  όταν επεκτείνουμε τη συνείδησή μας και  περιλαμβανουμε και τις υψηλότερες διαστάσεις. Κατόπιν μπορούμε να απελευθερώσουμε την εξάρτησή μας από άλλους και να θεραπεύσουμε την αίσθησή αδυναμίας μας και θύματος. Γινόμαστε έπειτα ανεξάρτητοι υπό μια νέα έννοια επειδή έχουμε συνειδητοποιήσει ότι και εμείς μόνο, δημιουργούμε την πραγματικότητά μας.
Είμαστε, με αυτόν τον τρόπο, πιό αξιόπιστοι επειδή δεν παγιδευόμαστε από τις υποσχέσεις και τους στόχους μας από την ίδια , τη δικιά μας «ασυναίσθητη» αυτο-υπονόμευση.

Καθώς αρχίζουμε και έχουμε επίγνωση όλο και περισσότερο των πολλών πτυχών του ξεχασμένου μας εαυτού.η συνείδησή μας επεκτείνεται για να περιλάβει περισσότερα από  όσα προσφέρει το εγώ μας και ακόμα περισσότερα από την τρίτο- διαστατική πραγματικότητά μας.

Η τριτο-διαστατική συνείδησή μας επεκτείνεται/διευρύνεται--->
από μεμονωμένη συνείδηση σε συνείδηση ομάδας

από συνείδηση ομάδας σε κοινωνική συνείδηση

από κοινωνική συνείδηση σε εθνική συνείδηση

από εθνική συνείδηση σε συλλογική συνείδηση

από συλλογική συνείδηση σε πλανητική συνείδηση

από πλανητική συνείδηση σε γαλαξιακή συνείδηση

Οπως και καθώς  διευρύνεται  η συνείδηση μας, έτσι διευρύνεται ο τρόπος που προσδιορίζουμε τον κόσμο που ζούμε.

Διευρύνω τη συνείδησή μου στο επόμενο βήμα. Είμαι τρισδιάστατος.Εχω επίγνωση ότι είμαι ένας μεμονωμένος άνθρωπος, αλλά ακόμα αγωνίζομαι για την επιβίωση. Πρέπει να τραφώ, να βρω καταφύγιο, και να καλύψω το σώμα μου. Επιθυμώ να βρώ έναν σύντροφο και να δημιουργήσω παιδιά. Υπάρχουν περισσότερα; Ναι, υπάρχουν συναισθήματα και σκέψεις. Με τις σκέψεις μου θυμάμαι το παρελθόν μου. Τα συναισθήματά μου γεμίζουν αυτές τις μνήμες με ευτυχία ή  πόνο, την αγάπη, ή το φόβο. Με τις σκέψεις μου σχεδιάζω  το μέλλον που επιθυμώ. Αλλά έχω τη δύναμη να δημιουργήσω τη ζωή μου ή είμαι το θύμα για τον/ στον κόσμο ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα