Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

2012 - Αν δεν συμβεί τίποτα, τελικά;

Λάθος ερώτηση. Το ερώτημα θα πρέπει να είναι:

Εάν κάτι συμβεί και δεν είμαι έτοιμος;

Είναι πολύ σημαντικό να ζούμε τη ζωή μας σαν να επρόκειτο να τελειώσει αύριο. Αν η ενσάρκωσή μας φθάσει στο τέλος της και έχουμε ζήσει τη ζωή μας χωρίς να έχουμε ανοίξει το τριαντάφυλλο της καρδιάς μας, τότε αυτή η ζωή υπήρξε μάταιη και το 2012 δεν θα έχει για εμάς καμία σημασία.

Να θυμάστε ότι ο κόσμος δεν πρόκειται να "τελειώσει". Ο κόσμος κινείται σε μια «νέα φάση της ύπαρξης», στην οποία το χονδροειδές, φυσικό σώμα μας δεν θα είναι πλέον σε χρήση. Νέοι κόσμοι ανοίγονται για μας και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον πολύτιμο λίγο χρόνο που μας έχει απομείνει για να προετοιμαστούμε.

Η προετοιμασία είναι το «έργο». Αυτό σημαίνει ότι μαθαίνουμε να μην επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας, τις γήινες ανάγκες μας, τις γήινες επιθυμίες μας, τις γήινες απογοητεύσεις μας, τις γήινες φιλοδοξίες και στόχους μας. Αυτό σημαίνει ότι μαθαίνουμε να βάζουμε τους άλλους μπροστά από τους εαυτούς μας, να σκεφτόμαστε, να νιώθουμε και να πράττουμε έχοντας το καλό των άλλων στο νου μας. Όταν υπηρετούμε την ομάδα, υπηρετούμε τον εαυτό μας ούτως ή άλλως.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΊ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ Ή ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ «ΕΓΩ» ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ.

Μην κάνετε το λάθος εκείνων που επιλέγουν το «βλέποντας και κάνοντας». Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αλλάξετε την εστίασή σας, για να συντονιστείτε με τη Νέα Δόνηση. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε να περπατάμε στο Μονοπάτι το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση που ο θάνατος μaς ξεπεράσει πριν από τη Μεγάλη Μετάβαση, θα εξακολουθήσουμε να λογιζόμαστε μεταξύ εκείνων που θα κάνουν τη Μετάβαση, ΕΑΝ έχουμε σημειώσει επαρκή πρόοδο. Όσοι πεθάνουν πριν από τη Μετάβαση, θα συγκεντρωθούν με όλους τους υποψήφιους που έχουν πεθάνει στο παρελθόν. Η συγκομιδή θα πραγματοποιηθεί και στις δύο πλευρές του πέπλου.

Εκείνοι που θα είναι ενσαρκωμένοι κατά τη στιγμή της συγκομιδής, θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν ενώ θα βρίσκονται στο σώμα τους. Αυτό το Γεγονός, κατά το οποίο θα αναληφθούν πολλές χιλιάδες ψυχές σε όλο τον κόσμο, θα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου γεγονότος που συνδέεται με το μετασχηματισμό της Γης (για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, διαβάστε στην εξής διεύθυνση: www. thenewcall.org).

Είναι σχεδόν αδύνατο να μεταφέρω τη σημασία του χρόνου που έχει απομείνει για μας. Μην τον σπαταλάτε ανησυχώντας σχετικά με ημερομηνίες και καταστροφές. Υπάρχουν αρκετά αστρονομικά, προφητικά και ιστορικά στοιχεία που δείχνουν ότι πλησιάζουμε πράγματι στο τέλος μιας ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. Αυτό που πλησιάζει δεν είναι το τέλος, αλλά μια Νέα Αρχή ...παρακαλώ προσπαθήστε να το θυμάστε αυτό. Θα υπάρξουν κάποιοι που θα υπολειφθούν… πάντα υπάρχουν. Είναι ο τρόπος της ζωής μας που θα αποδείξει την καταλληλότητά μας για συγκομιδή. 

Το πώς θα ζούμε από εδώ και πέρα ​​είναι απολύτως στο χέρι μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα