Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί είναι σημαντικό το 2012; ΜΕΡΟΣ 1

Από την Diana Cooper (www.dianacooper.com) μαθαίνουμε τα εξής:

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Το 2012 σηματοδοτεί το τέλος μιας αστρολογικής περιόδου 26.000 ετών, την οποία γνώριζαν οι Μάγια, οι Ίνκα, οι Αζτέκοι, οι Μαορί όπως και οι περισσότεροι παλαιοί πολιτισμοί. Τον Δεκέμβριο του 2012 είναι και το οριστικό τέλος του πειράματος της Ατλαντίδας. Αυτό το πείραμα χρειάστηκε 10.000 χρόνια για να δημιουργηθεί, διήρκεσε 240.000 χρόνια και πήρε άλλα 10.000 χρόνια για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Έτσι η συνολική διάρκεια του πειράματος ανήλθε στα 260.000 χρόνια και ολοκληρώνεται στις 21/12/2012.


Τότε, μια διπλή μεταμορφωτική αλλαγή θα ξεκινήσει, καθόσον ο πλανήτης και όλα όσα βρίσκονται επάνω του, των ανθρώπων συμπεριλαμβανομένων, θα κινηθούν προς την Άνοδο. Θα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για πνευματική ανάπτυξη που θα συμβεί ποτέ στην ιστορία του πλανήτη και όντα από όλα τα Σύμπαντα θα παρακολουθούν με δέος αυτό που θα συμβαίνει στη Γη μας!

Τι θα συμβεί ενεργειακά το 2012;

Δυο κοσμικές στιγμές υπάρχουν που θα συμβούν, η μία στις 11:11 της 11ης Νοεμβρίου του 2011 και η άλλη στις 11:11 της 21ης Δεκεμβρίου του 2012.


Αυτές θα είναι στιγμές ολικής σιγής απ’ άκρη σ’ άκρη στο Σύμπαν, όταν οι πύλες του ουρανού θ' ανοίξουν και θ' αφήσουν να εκχυθεί νέα θεϊκή ενέργεια – οπότε είναι δυνατόν να συμβούν πράγματα πέρα από κάθε φαντασία. Σημαντικός αριθμός ανθρώπων θα αφυπνιστεί ψυχικά και πνευματικά.


Επιπλέον, τρεις πλανήτες έχει ρυθμιστεί έτσι, ώστε να αλληλεπιδράσουν κατά το ηλιοστάσιο του 2012. Ο Ποσειδώνας, που αντιπροσωπεύει την ανώτερη πνευματικότητα, ο Πλούτωνας το μετασχηματισμό και ο Ουρανός την αλλαγή. Δεδομένου ότι οι ενέργειες που αντιπροσωπεύουν μαζί, θα προκαλέσουν μαζική επίδραση στη συνείδηση του πλανήτη, θα προσφέρουν τη δυνατότητα για μια τεράστια αλλαγή στη συνειδητότητα.


Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω στην αλλαγή του 2012;

  • Να βάλεις στη ζωή σου την ειρήνη και την αρμονία. Η ενέργειά σου θα ανυψώνει τότε αυτόματα τις δονήσεις όσων θα έρχονται σε επαφή μαζί σου.
  • Άναγνώρισε ότι κάθε άλλος άνθρωπος είναι ίσος με σένα και φέρσου ανάλογα.
  • Τίμα όλες τις μορφές ζωής πάνω στον πλανήτη, από τα βράχια και τα έντομα μέχρι τα φυτά, τα ζώα και τον άνθρωπο.
  • Μην τροφοδοτείς με ενέργεια το φόβο, το σκοτάδι και τη μαζική υστερία. Άντίθετα, εστιάσου στο καλό, στο σοφό, στο μεγαλειώδες, για να μπορέσουν αυτά να εξαπλωθούν.
  • Οραματίσου τους ανθρώπους του κόσμου να κρατούν όλοι τα χέρια τους ειρηνικά.
  • Αν το κάνουν αυτό αρκετοί άνθρωποι, η συνειδητότητα όλων θα ανυψωθεί αναπόφευκτα. 
Η ενέργεια αυξάνεται ήδη για το 2012; Αν ναι, υπάρχει πνευματική παρέμβαση;


Ναι, η συνείδηση της Γης έχει ήδη αυξηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το 2012. Διάφορα πράγματα έχουν συμβεί για να μας προετοιμάσουν για έναν μεγαλειωδέστερο τρόπο ύπαρξης, έτσι ώστε να μπορούμε τελικά να επαναφέρουμε την ενέργεια του Ουρανού στη Γη. Αυτή είναι μια μακρά και αργή διαδικασία, δεν θα συμβεί εν μία νυκτί, αλλά η Λαίδη Γαία έχει αποφασίσει ότι η Γη θα γίνει και πάλι ένας πλανήτης πέμπτης διάστασης.


Παλμοί φωτός ακτινοβολούνται προς τη γη κατά διαστήματα που αυξάνονται. Το φως περιέχει πνευματική γνώση και πληροφορίες.


Υψηλοί Άγγελοι του Φωτός συρρέουν στη Γη. Εκτός από μια σύντομη περίοδο κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης, έκτοτε πολλοί αποσύρθηκαν.

Παλαιές σοφές ψυχές ενσαρκώνονται εκ νέου για να βοηθήσουν τη μετάβαση.

Παιδιά ίντιγκο, κρυστάλλινα, του ουράνιου τόξου, οι φωτισμένοι από αυτούς, είναι που ενσαρκώνονται.

Οι ισχυρές ενέργειες που είχαν αποσυρθεί από την πτώση της Ατλαντίδας επιστρέφουν. Σε αυτές περιλαμβάνονται η ενέργεια Μαχάτμα, η Ιόχρους Φλόγα, οι Gem ακτίνες και άλλες.


Ειδική ενέργεια ήρθε με την Αρμονική Σύγκλιση και την αρμονική συμφωνία.


Η διπλή διέλευση της Αφροδίτης έχει αρχίσει να εξισορροπεί την αρσενική και θηλυκή ενέργεια στη Γη.

Τα δελφίνια κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Οι Άγγελοι της Ατλαντίδας έχουν επιστρέψει στη Γη για να αναζητήσουν τους ανθρώπους, για να εργαστούν μαζί τους και να φέρουν πίσω την ενέργεια της Ατλαντίδας.


Οι δώδεκα ακτίνες έχουν δέσει στη Γη, για πρώτη φορά μετά την πτώση της Ατλαντίδας.


Ο πλανήτης αποτοξινώνεται αποτινάσσοντας την αρνητικότητα και το κολλημένο κάρμα, μέσα από σεισμούς, τυφώνες, πλημμύρες κλπ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα