Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1561μχ: Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.


Ένα από τα πιο εκπληκτικά καταγεγραμμένα γεγονότα έλαβε χώρα στην Νυρεμβέργη το 1561.  Την αυγή της 14ης Απριλίου πάνω απ'τον ουρανό της πόλης έκανε την εμφάνιση της μια τεράστια γκάμα εκατοντάδων διαφόρων..
αγνώστων ποικιλόχρωμων αντικειμένων με φωτεινές  σφαίρες, κυλινδρικά τεράστια αντικείμενα, κάποια έμοιαζαν με "σταυρούς" και άλλα με "δόρατα". 

 Η μάχη μεταξύ των αγνώστων αντικειμένων κράτησε αρκετή ώρα.  

Μικρότερες σφαίρες έβγαιναν από τις μεγαλύτερες, άλλες διαλυόντουσαν στον ουρανό και ο κόσμος παρακολουθούσε τα ακατανόητα γι'αυτόν γεγονότα. 

 Όταν αναδείχθηκε νικητής ξαφνικά  ένα μαύρο σαν δόρυ αντικείμενο, ασύλληπτων διαστάσεων, έκανε και αυτό την εμφάνιση του..

Το πρωτοφανές περιστατικό δεν άφησε αδιάφορο τον τοπικό τύπο και σε άρθρο του αναφέρει τα παραπάνω γεγονότα. 

Ούτε όμως η εκκλησία άφησε το συμβάν ασχολίαστο προτρέποντας τον κόσμο να μετανοήσει για τις αμαρτίες του.

Ένας καλλιτέχνης ο Hans Glaser αποφάσισε να δημιουργήσει μια ξυλογραφία απεικονίζοντας το ανεξήγητο γεγονός. (εικόνα 1.)


 Παρατηρείστε την συντριβή 2 αντικειμένων κάτω δεξιά.

















Και μία 2η αγνώστων στοιχείων.




















Συμπληρωματικά  να πούμε πως 5 χρόνια αργότερα στην Βασιλεία της Ελβετίας παρόμοιο γεγονός διαδραματίστηκε ξανά δημιουργώντας αναστάτωση και φοβικά σύνδρομα στους πολίτες.  Μαύρα κυλινδρικά άγνωστα αντικείμενα πετούσαν με ταχύτητα λαμβάνοντας μέρος σε αερομαχίες και αλλάζοντας το χρώμα τους σε ερυθρό κατευθύνονταν προς όλες τις διευθύνσεις για αρκετή ώρα και μέχρι τέλους. Ο τοπικός τύπος επίσης ασχολήθηκε με το περιστατικό.

Τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται αναμφισβήτητα μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως τόσο στην Νυρεμβέργη όσο και στην Βασιλεία διεξήχθησαν μάχες μεταξύ εξωγήινων πολιτισμών.  Η μόνη παρέμβαση στον γήινο πολιτισμό ήταν ψυχολογική δημιουργώντας συναισθήματα για το τι ακριβώς συνέβαινε..

Η πιο σύγχρονη πηγή που αναφέρει τα γεγονότα είναι ένα βιβλίο του 1958  "Ένας μοντέρνος μύθος: Πράγματα που συμβαίνουν στον ουρανό".


Πηγή: altereddimensions.net

worldjudge2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα