Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Hiroshima η Απόλυτη Παράνοια των Οργανικών Πυλών

eik.2_thumb
Μην σε νοιάζουν αυτά που βλέπεις, αλλά αυτά που δεν βλέπεις.
Αυτά που δεν βλέπεις είναι τα σημαντικά
και που επηρεάζουν την ζωή και τον θάνατο της ψυχής σου.
Αν έχεις!
Το πρώτο πράγμα που ανακάλυψε ο Πυθαγόρας ήταν
ότι δεν μπορείς να μιλήσεις στον καθένα για αυτά τα πράγματα,
διότι είτε δεν θα καταλάβει τίποτε, είτε θα σε κάνει να χάσεις τον χρόνο σου,
είτε απλώς θα προσπαθήσει μισαλλόδοξα να αποδείξει ότι είναι πιο έξυπνος,
αφού οι άνθρωποι, ακόμη και οι πιο ανόητοι,
έχουν μια πάγια διαμορφωμένη άποψη για τα πάντα, ή έτσι νομίζουν.
Είτε θα εντοπιστείς και θα πολεμηθείς…
————————–
Hiroshima και Nagasaki, ένα από τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το άρθρο είναι αφιερωμένο στην μαύρη επέτειο, των 67 χρόνων από την Hiroshima και το Nagasaki, τιμής ένεκεν για τους αδικοχαμένους 270.000 νεκρούς. Στις 6 Αυγούστου 2011, που είναι η 67η επέτειος της Hiroshima και στις 8 Αυγούστου για το Nagasaki. Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή γεράκια;  Σας γέλασαν ξανά.
Οι ατομικές βόμβες σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες
συντεταγμένες, συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!! Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα ! Μην αρχίσω τώρα με τον Azazoth και … μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu … άσε που κάνει ζέστη.
Για μια τόσο τραγική επέτειο δεν υπάρχουν λόγια. Καταδίκασαν συλλήβδην οι Οργανικές Πύλες έμψυχους και άψυχους στον απόλυτο θάνατο.
Στην απόλυτη διάλυση της συνειδητοτητάς τους. Δεν άφησαν ούτε τον Αετό του Don Juan Matus να την απορροφήσει όπως γίνεται στο 999,999 των ανθρώπων. Ο Αετός είναι ο Δημιουργός και είναι άλλο ο Δημιουργός και άλλο ο Θεός. Απλά άνοιξαν τον δρόμο υπερδιαστατικά για τα αληθινά αφεντικά τους, τους Μεγάλους Παλαιούς.


…και όχι δεν προσκυνάμε τον κατώτατο ακόμη και για τους Μ. Παλαιούς, Cthulhu μαζί με τα χθόνια τσιράκια του, κάποιοι από εμάς έχουμε τ’ αρχ@@@@ να τους τρώμε με λαδολέμονο η αν προτιμάμε με σως μυημένων!

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ το, οι πυρηνικές βόμβες σκάνε μονάχα με απόλυτο προγραμματισμό, Σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες, συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση ! Αναλώσιμα βρώσιμα ανθρωπάκια που δεν θέλουν να χάσουν την «ποιότητα ζωής» τους ενώ επέρχεται ο φρικτότερος των θανάτων και ασχολούνται με την πολιτική, τον Χριστό, τον εωσφόρο, το ποδόσφαιρο,  τους ντοπέ αγώνες, και ό,τι άλλη σαχλαμάρα …
Φαίνεται ότι στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί Ατομικά Όπλα (ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ) για να εξασθενήσει το Υπερδιαστατικό Ενεργειακό Πεδίο της Γης. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και κλείσε ή καλύτερα πέταξε το χαζοκούτι. Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλ. οι επικυρίαρχοι, το 4ο Ράιχ, οι Yezidi για όσους έχουν την αντιληπτικότητα να κατανοήσουν, το πως αυτοί οι ξυπόλητοι χωρικοί κατευθύνουν ελέγχουν κι επηρεάζουν τις μυστικές εταιρείες του πλανήτη, τα χρηματιστήρια και τις εξελίξεις. Καμία μυστική (σοβαρή κι όχι καρναβάλι) εταιρία δεν υπάρχει στον πλανήτη που να μην κατευθύνεται από δαύτους. Οι κυβερνήσεις, οι τραπεζίτες και οι υπόλοιποι είναι οι κατώτατοι στην ιεράρχηση ελέγχου, αυτοί που φαινομενικά κυβερνούν ενώ οι πραγματικοί μένουν στην αφάνεια.
Αυτές οι ατομικές εκρήξεις έχουν την δύναμη να προκαλούν Μαζική αόρατη Υπερδιαστατική ζημιά σε ολόκληρο τον Χωρο-Χρονικό φάκελο που περιβάλει τον πλανήτη μας. Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιήσει τεχνικές Αρμονικού (από τις Αρμονικές στα Ανώτερα Μαθηματικά) κυματικού συντονισμού για να ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ το Υπερδιαστατικό ΤΕΤΡΑΕΔΡΙΚΟ (Πλατωνικό Στερεό) ενεργειακό πλέγμα της Γής, στις 19,5 μοίρες Βόρειο πλάτος. Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου !
Αυτό σημαίνει ότι μια αόρατη ταλαντούμενη ημιτονοειδής ενέργεια απίστευτου μεγέθους δημιουργήθηκε στο Nagasaki, στην Ιαπωνία στις 9 Αυγούστου 1945. Με άλλα λόγια ΛΟΓΩ των πολλαπλών ατομικών εκρήξεων στις 33 μοίρες Βόρειο γεωγραφικό πλάτος, οι Υπερδιαστάσεις του πλανήτη βρίσκονται σε ταλάντωση και πολώνονται με ένα ρυθμό τόσο ακραίο που είναι αδύνατον να τον φανταστούμε. Ο 33ος Βόρειος παράλληλος φαίνεται να έχει μια αρμονική σχέση με το 19,5 μοιρών Υπερδιαστατικό ενεργειακό τετράεδρο της Γης. Θυμίζω ότι η περίφημη κηλίδα του πλανήτη Δία βρίσκεται φυσικά που αλλού; Στις 19,5 μοίρες.
Όταν μια ατομική συσκευή εκρήγνυται σε αυτό το Βόρειο γεωγραφικό πλάτος, ο φλοιός της Γης δρα σαν εργαλείο ενισχύσεως/διαθλάσεως, με τον ίδιο τρόπο που ένα πρίσμα χρησιμοποιείται για να «λυγίσει» το φώς. Σε αυτήν την περίπτωση το αποτέλεσμα είναι να ενισχύεται η Υπερδιαστατική ενέργεια των κυμάτων που έχουν απελευθερωθεί από μια ατομική έκρηξη ώστε να συντονίζονται με το 19,5 μοιρών Υπερδιαστατικό ενεργειακό τετράεδρο της Γης. Έτσι δημιουργούνται ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ που οδηγούν σε Κβαντικές Διαταραχές και Διακυμάνσεις στην Εσωτερική ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ σταθερότητα της Γής.
Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν υποψιασμένε αναγνώστη μου, πως καμία σχέση δεν έχει η μαύρη αυτή επέτειος με κάποιον ορατό πόλεμο και την νικηφόρα ή μη έκβαση του, αλλά με κάτι πολύ μεγαλύτερο και απείρως πιο υποχθόνιο και τερατώδες για τον άνθρωπο, πέρα από κάθε φαντασία.
Τώρα θα μου πεις πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι φίλα προσκείμενοι σε αυτό το τερατούργημα; Είπαμε οι Οργανικές Πύλες, είναι ικανές για τα πάντα (σε λίγο στο βιβλίο μου που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, τρόποι προφύλαξης από δαύτους) και είναι ανίκανοι να μας ξαφνιάσουν γιατί δρουν, μιλούν σκέφτονται απόλυτα μηχανιστικά με αυτή τους την συμπεριφορά, να τους κάνει εύκολα θύματα.
Αλλά μπορείς όχι μόνο να  προστατευθείς αλλά και να τους αποδυναμώσεις, αρκεί να αντιληφθείς το γελοίο πίσω από την σοβαροφάνεια του θέματος και ΝΑ ΓΕΛΑΣ με τις αρλούμπες τους.
Αλλά και να ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ για να αυξήσεις την αντιληπτικότητα, την διάκριση μα και να διαφυλάξεις την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ… έχεις δει πόσες πολλές φορές το λέμε αυτό, σε πόσα σημεία ! Σήμερα είναι πιο απαραίτητο από ποτέ.
Διαφύλαξε την προσωπική σου ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Επειδή το γέλιο είναι το καλύτερο αντίδοτο του φόβου που τρέφει αυτές τις παράνοιες
κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες
και να καταλάβεις τι λατρεύουν οι ΟΠ..
  23  asd
ghj
little_kthulu_tribute color LOWRES  erfgv
IMG_8329A
κράτα την απόλαυση για το τέλος
… Cthulhu επικλήσεις με λαδολέμονο, το αγαπημένο μας!!!

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα