Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!

 

Ενα ανευ προηγουμενου γεγονος  θα αλλαξει το προσωπο του πλανητη!!

Ο σεισμος του Συδνευ θα ειναι 9,5 R , της Καλιφορνια 9,6 R, ενω θα ακολουθησουν αλλοι δυο σεισμοι των 9,4 R . Ταυτοχρονα θα δημιουργηθει τσουναμι .

 

 

Ο Mitchell Coombes ,ο ανθρωπος που στις 6 Μαρτιου 2011 προεβλεψε το σεισμο στην Ιαπωνια και το τσουναμι που επακολουθησε, δινοντας μαλιστα προειδοποιηση 104 ΩΡΩΝ,  πριν ο σεισμος συμβει, ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ.

Ας διαβασουμε ομως πρωτα τι εγραψε στις 6 Μαρτιου 2011

Ok everyone, you’ve been warned of what’s to come, we now have 104 hours to go! Hold on tight we are in for the shock of your lives!

Λοιπον, απαντες εχετε προειδοποιηθει για το τι προκειται να συμβει.Εχουμε ακομη 104 ωρες και κρατηθειτε γερα γιατι ειμαστε μπροστα στο σοκ της ζωης σας.

Εδω το λινκ  

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1910301683737&id=1427705082

Οπως ολοι γνωριζουμε ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ...

Στις 7 Αυγουστου 2012 ο Coombes εγραψε στον τοιχο του στο facebook , τα παρακατω...

 

Ok everyone, you’ve been warned of what’s to come, we are getting extremely close to the 104 hour tsunami warning. I strongly advise that if you live on the east coast of NSW and west coast of USA, have your evacuation gear ready to go as soon as possible. I said on March 11 that California would be next after Japan’s countdown… Sydney’s earthquake will be magnitude 9.5, California’s earthquake will be magnitude 9.6, followed by two 9.4′s, all of these tsunamis will be created in the same exact hour

Απαντες εχετε προειδοποιηθει για το τι προκειται να συμβει.Βρισκομαστε παρα πολυ κοντα στην αντιστροφη μετρηση των 104 ωρων για τσουναμι.Συμβουλευω ολους οσους ζουν στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ και στην ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ,να ετοιμασουν τον εξοπλισμο εκκενωσης οσο το δυνατον πιο γρηγορα.Ειχα προειδοποιησει στις 11 Μαρτιου 2011 ,μετα το τσουναμι στην Ιαπωνια,οτι η Καλιφορνια θα ειναι η επομενη.Ο σεισμος του Συδνευ θα ειναι 9,5 R , της Καλιφορνια 9,6 R, ενω θα ακολουθησουν αλλοι δυο σεισμοι των 9,4 R . Ταυτοχρονα θα δημιουργηθει τσουναμι .

Σε ερωτηση σχετικα με το τσουναμι ο Coombes υποστηριξε οτι αυτο (το τσουναμι) θα εισχωρησει 70  μιλια στο εσωτερικο.Πιστευει οτι θα συμβει ενα ανευ προηγουμενου γεγονος που θα αλλαξει το προσωπο του πλανητη!!

Ηδη  στις 9/8 εχει συμβει σεισμος 4,5 R στην Orange County/Καλιφορνια , τον οποιο ακολουθησε εκρηξη απο φυσικο αεριο που προηλθε απο μια φυσικη σχισμη που δημιουργηθηκε μετα το σεισμο.

Πρεπει επισης να τονιστει οτι το ονομαζομενο ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ,(ετσι αποκαλειται η σειρα των ηφαιστειων που κυκλωνουν το μεγαλυτερο μερος του Ειρηνικου Ωκεανου και στο οποιο γινονται οι περισσοτερες εκρηξεις),παρουσιαζει αυξημενη δραστηριοτητα και μαλιστα οι περισσοτεροι απο τους σεισμους συμβαινουν πολυ κοντα στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.Επισης και η ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ  ειναι πολυ ενεργητικη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

8 σχόλια:

  1. Ρε ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα ιδια και στην εναρξη των ολυμπιακων αγωνων για πυρηνικο χτυπημα,τα ιδια και στις 4 Αυγουστου για την "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"!!!!!!Ειστε μεγαλα νουμερα!για ενα κλικ ξεφτιλιζεστε !Δεν καταλαβαινετε οτι ακομα και τα "κλικ"καποια στιγμη τελειωνουν αμα γινεστε τοσο ρομπα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περί "ξεφτίλας" μιλούσε και ο κάθε καραπαπάρας στις 6 Μαρτίου, αλλά στις 11 έγινε η ιστορική καταστροφή της Ιαπωνίας! Επειδή, λοιπόν, εύκολα πυροβολούμε τους αγγελιοφόρους αλλά δύσκολη η δουλειά τους, καλό είναι οι άσχετοι να βγάζουμε τον σκασμό, να ακούμε και να εξετάζουμε προσεκτικά τις προειδοποιήσεις (ειδικά όταν αυτές βασίζονται σε τεκμηριωμένα στοιχεία ή σε ανθρώπους που έχουν δικαιωθεί για τα λεγόμενά τους στο παρελθόν) και να προετοιμαζόμαστε: σαφώς και δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν όλες οι εκτιμήσεις-προβλέψεις, αλλά ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ, τότε η προετοιμασία θα μας έχει σώσει. Αν καθόμαστε και κάνουμε κριτική αφ' υψηλού, τότε (επιβεβαιώντας ότι ανήκουμε κι εμείς "στον σωρό") θα έχουμε τη δυσμενέστατη τύχη που μας αρμόζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποτε καθε μερα να λεμε και απο μια καταστροφολογικη θεωρια και καποια στιγμη θα κατσει και καποιο φυσικο γεγονος....Συμπερασμα,θα εχουμε πεσει μεσα και θα ειμαστε προφητες!!!!ρε πας καλα;;;;το παρων blog δεν εγραφε για την αποκαλυψη στις 4/8;;;το παρων blog δεν εγραψε για την εναρκτηρια τελετη των ολυμπιακων αγωνων;;Η ορθη αναρτηση με ενδιαφερων θα ηταν να κατσουμε να αναζητησουμε το γιατι υπαρχουν αυτες οι ειδησεις οι οποιες και ειναι ψευτικες!Δηλαδη ποιος/ποιοι ειναι απο πισω και τι κερδος εχουν να δημιουργουν στους λιγους ηλιθιους στον πλανητη την αισθηση της επικειμενης καταστροφης.Μπορει να ειναι απλα ηλιθιοι φαντασμενοι οι οποιοι και γραφουν αρλουμπες,αλλα θα μπορουσαν να ειναι ατομα απο μυστικες υπηρεσιες που αφενος "μετρανε"αντιδρασεις των social media και αφετερου δημιουργουν το αισθημα της ανασφαλειας.Φανταζομαι εχεις διαβασει το "δογμα του σοκ",οποτε ξερεις καλα τι προκαλει ο τρομος!Το θεμα ειναι ποιος/ποιοι και γιατι διασπυρουν απο καιρου εις καιρον τρομολαγνικες και μετ'αποδειξεως ψευδης ειδησεις!Μετ'αποδειξεως,δεν νομιζω να χρειαζεται να σου γραψω γιατι ειναι,απλα 4/8 περασε,εναρξη ΟΑ περασε,ελενιν περασε και αλλα τοσα...

      Οσο για το blog καλλιτερα θα ηταν να κανει ενδιαφερουσες ερωτησεις στις ηλιθιες αναρτησεις που ερχονται απο το εξωτερικο και οχι να τις αναπαραγει χωρις να αναρωτηθει για τον λογο που γινονται και παραλληλα να βαλει και τους αναγνωστες σε μια συζητηση του λογου που υπαρχουν ηλιθιοι "ψευτο προφητες"....

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε φιλε , αν κανεις μια περιηγηση στο blog, θα ανακαλυψεις μεγαλο αριθμο αρθρων γυρω απο το μεγαλυτερο προβλημα της ανθρωποτητας..ΤΟΝ ΦΟΒΟ!
      Μπορεις να ριξεις μια ματια στις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ και πιστευω οτι θα αλλαξεις γνωμη.
      Οσο για μυστικες υπηρεσιες .....ελεος!!!!!!!!!
      Στις υπογραφες μας , μπορεις να δεις και το ονομα μας.
      ευχαριστω.

      Διαγραφή
  3. Περισσότερο από την ίδια την πληροφορία παίζει ρόλο η πλαισίωσή της! Για παράδειγμα, πέρα από συγκυρίες όπως η 27/7 ή η 4/8 για τις οποίες δεν έπρεπε να έχει γίνει καν λόγος (καθαρά αυθαίρετες ημερομηνίες για διατύπωση καταστροφολογικών σεναρίων), η περίπτωση των Ολυμπιακών Αγώνων συνολικά και η διαρροή προ-μηνυμάτων για επικείμενη επίθεση κατά τη διάρκειά τους είναι χαρακτηριστικότατη! Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι από ταινίες, τραγούδια κλπ. προκύπτει σαφής εικόνα επικείμενης επίθεσης: δικαίωμα κάθε ερευνητή και κάθε blog να προειδοποιεί για κάτι που θα συμβεί αν έχει ο ίδιος πειστεί, αλλά βέβαια θα πρέπει στην περίπτωση της μη επαλήθευσης να επιχειρήσει την τεκμηρίωση τού "γιατί τελικά δεν συνέβη". Άλλο, όμως, αυτό, κι άλλο να απορρίπτονται εκ των προτέρων τα ερευνητικά αποτελέσματα εκείνων που έχουν ασχοληθεί επισταμένως με το αντίστοιχο κάθε φορά ζήτημα. Δεν μπορούμε δηλαδή να προσάψουμε κατηγορία σε όποιον προειδοποίησε για επίθεση στους Ο.Α. του Λονδίνου: τα επιμέρους στοιχεία τα είδαμε όλοι μας, σημασία έχει να διερευνηθεί ποιες οι σκοπιμότητες κατασκευής-διαρροής τους.
    Δεύτερο παράδειγμα, η συγκεκριμένη ανάρτηση επί της οποίας συζητάμε: το ότι ο Mitchell Coombes "έπεσε μέσα" στην περίπτωση της Ιαπωνίας είναι αναμφισβήτητο! Γιατί, λοιπόν, να μην γίνει μία αναφορά (χωρίς τρομολαγνικές προσεγγίσεις, οι οποίες εκλείπουν ούτως ή άλλως εν γένει από το κείμενο) στην τρέχουσα πρόβλεψή του; Η είδηση στην προκειμένη περίπτωση είναι η πρόβλεψη αυτή καθ'αυτήν καθώς και η επίσης καταγεγραμμένη αυξανόμενη δραστηριότητα στο "Δαχτυλίδι της Φωτιάς"! Μπορεί σύντομα να δούμε σεισμούς, μπορεί και όχι: η είδηση συνίσταται στην πρόβλεψη του Coombes, όχι στον σεισμό που (υποτίθεται ότι) θα γίνει.
    Τρίτο παράδειγμα από τις σχετικές αναρτήσεις του blog: η σχετική με τον ήλιο αυξανόμενη ενεργειακή δραστηριότητα. Πράγματι, με επίκληση στον αρμόδιο αστροφυσικό Daniel Baker υπάρχει η εκτίμηση ότι οι ηλιακές καταιγίδες που θα πλήξουν τη Γη μέχρι τον Δεκέμβριο μπορεί να επιφέρουν βαριά πλήγματα. Βαλτός στα πλαίσια του "Δόγματος του Σοκ"; Θα μπορούσε, θα είχε ενδιαφέρον να ερευνηθεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν παύει να υφίσταται μία επιστημονικά τεκμηριωμένη δημόσια πρόταση, οπότε καλώς και δημοσιοποιείται!
    Από εκεί και πέρα, σαφώς και από το παρόν blog (όπως και από πολλές άλλες πηγές) δεν λείπουν οι υπερβολές. Εκεί, λοιπόν, έχει ο αναγνώστης το καθήκον να επιλέγει τις πληροφορίες-προειδοποιήσεις που θεωρεί ορθολογικές και να πράξει αναλόγως. Σε περίπτωση, άλλωστε, που ετίθετο αυστηρό ζήτημα ηθικής ή δεοντολογίας στο σύνολο των ΜΜΕ, τότε κανένα από τα κυρίαρχα Μέσα δεν θα έπρεπε να συνεχίζει να λειτουργεί (από την εποχή του μνημονίου και μετά όχι επειδή τρομοκρατούν, αλλά αντίθετα επειδή καθησυχάζουν)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
    Η γνωστοποιηση τετοιων πληροφοριων , εστω και καταστροφολογικων, ειναι σημαντικη και σκοπο εχει να αποτρεψει πραξεις εναντια στο ανθρωπινο γενος απο τους επικυριαρχους - ρυθμιστες των ζωων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ !! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα