Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η Αγάπη είναι αυτό που θα επικρατήσει...Αρκετά κολυμπήσαμε στα σκοτάδια

Πολλά κυκλοφορούν,υπάρχει μια τάση τρομοκρατίας προς τον κόσμο αλλά αυτό που συμβαίνει είναι μια μεγάλη αλλαγή οχι μόνο στον πλανήτη μας , αλλά σε όλο το σύμπαν.
Αλλαγή προς το καλύτερο που θα αφήσει τα παλιά και σάπια να καταρρέυσουν ούτως ώστε να να ξυπνήσουμε απο ύπνο χιλιάδων χρονών και επιτέλους να πορευτούμε προς την αλήθεια.
Αρκετά κολυμπήσαμε στα σκοτάδια, αρκετά επιβίωσαν τα διεφθαρμένα συστήματα και πιστεύω.
 
Βιώνουμε μια συναρπαστική περίοδο αλλαγής, που για χρόνια οι γνώστες ήτανε προετοιμασμένοι και μας προετοιμάζουν.
Νιώθουμε ήδη ν αλλάζουμε, κυρίως εσωτερικά γιατί για να μπορέσουμε να περάσουμε μέσα στο δακτύλιο αυτό του φωτός που μας υποδέχεται σιγά σιγά πρέπει να αφήσουμε πίσω λάθος τρόπο σκέψης και λειτουργίας,πράγματα για τα οποία παλεύαμε να κερδίσουμε αλλά με κανένα απολύτως νόημα για την πορεία μας..
σύντομα θάναι κατανοητό πως μόνο η ενότητα μεταξύ των ανθρώπων είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να κάνουμε την μετάβαση όσο πιο ανώδυνα και ν αφήσουμε πίσω οτι είναι απλά εμπόδιο στην ορθή μας εξέλιξη, πνευματική και ψυχική.
Η Αγάπη είναι αυτό που θα επικρατήσει και πλέον θα βλέπουμε οτι είναι άδικο και μάταιο να πέφτει σαν ντόμινο το ένα μετά το άλλο.
Καλή μας συνέχεια λοιπόν και οτι είναι να γίνει για το κοινό καλό ας το υποδεχθούμε χωρίς φόβο,μιας και ολα επιβλέπονται με ευνομία και τάξη απο την Δημιουργό αρχή κι ας μην το καταλαμβαίνουμε ακόμη...
ξεκινώντας με το να καθαρίζουμε πρώτα τον εαυτό μας απ τα σκάρτα συναισθήματα και σκεπτικό ,λαμβάνοντας μέρος σε μια απ τις πιο συναρπαστικές μεταμορφώσεις χιλιάδων χρόνων!
ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Π.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα