Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Κάμερες εγκατέστησαν οι Αμερικανοί στις πόλεις τους για τον εντοπισμό εξωγηινων

Για να είναι προετοιμασμένοι οι Αμερικανοί σε μια πιθανή επίθεση εξωγήινων, σε όλες οι μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ έχουν εγκαταστήσει ειδικές κάμερες υπερύθρων ακτινων για τον εντοπισμό των αλλοδαπών. «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πήραμε μέτρα για μια πιθανή εξωγήινη
εισβολή," είπε ο Δήμαρχος Bloomberg ΒΔΥ στους δημοσιογράφους. Η κυβέρνηση πρόσθεσε αγόρασε ένα μεγάλο αριθμό " κάμερες επιτήρησης εξωγηινων " από έναν Ρώσο κατασκευαστή. 
Αυτές οι κάμερες, μπορεί να εντοπίσουν εξωγήινους σε πόλεις , σε σπίτια και κτίρια γραφείων , πάνω από 500 μέτρα μακριά. «Οι κάμερες αυτές είναι εξαιρετικά ακριβείς. 
Αυτούς χρησιμοποιούν στη Ρωσία εδώ και δεκαετίες και μας έχουν βοηθήσει να παρακολουθούμε τους ειρηνικούς αλλοδαπούς από τον πλανήτη Zeeba που κατοικούν πόλεις και κωμοπόλεις μας, "είπε ο Ιβάν Krusnov του Εξωγήινου Ινστιτούτο της Μόσχας. "
Έχουμε ρυθμίσει την κάμερα να είναι σε θέση να εντοπίσουν τους εισβολείς από τον πλανήτη Gootan, που πιστεύουμε ότι θα έρθουν στην γη δήλωσε ο αμερικάνος Δήμαρχος Bloomberg ΒΔΥ στους δημοσιογράφους. 
Ο Δρ Krokhalev, από Περμ της Ρωσιας, ανέπτυξε για πρώτη φορά τέτοια κάμερα όταν είχε έναν ασθενή, ο οποίος έπασχε από παραισθήσεις και προσπάθησε να τον θεραπεύσει. Οι εικόνες γενικά στην φύση αφήνουν ένα αποτύπωμα πάνω στον αμφιβληστροειδή του ματιού. Εκεί βασίστηκε ο Ρώσος επιστήμονας. 
Λεπτομέρειες οι Ρώσοι δεν λένε, αλλά οι αμερικανικές αρχές είναι ευγνώμονες που έχουνε αυτές τις κάμερες. Στη φωτογραφια, πως φαίνονται οι «εξωγηινοι» από τις κάμερες.
ΠΗΓΗ 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα