Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ και η μάχη μεταξύ Αμερικάνων και εξωγηινων















Υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ και η μάχη μεταξύ Αμερικάνων και εξωγηινων:
Υπάρχουν πολλές υπόγειες σήραγγες και υπόγειες εγκαταστάσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η πιο μυστική βάση του αμερικανικού στρατού, είναι η βάση 51 (Περιοχή 51).
Το 1953 επί Πρόεδρου Τρούμαν ιδρύθηκε η"Majestic 12". Αυτή ήταν μια απόρρητη οργάνωση που σκοπό είχε την συνεργασία και την ανταλλαγή τεχνολογίας μεταξύ Αμερικανών και εξωγηινων (Grays).


Ανάμεσα στους Αμερικανούς που εργάστηκαν στην βάση 51 ήταν και ο William P. Lear, ένας πιλότος ,και πράκτορας της CIA που διεξήγαγε μυστικές αποστολές σε όλο τον κόσμο. Κατά τα λεγόμενα του Lear μεταξύ των ετών 1969-1971 οι "αλλοδαποί επισκέπτες" έκαναν μια συμφωνία με την επιτροπή Majestic-12 : θα έδιναν προηγμένη τεχνολογία στους Αμερικανούς και αυτοί θα απήγαγαν ανθρώπους και ζώα για μελέτη. Οι Αμερικανοί συμφώνησαν με τον όρο ότι οι απαχθέντες δεν θα πάθαιναν τίποτα στην υγεία τους και ότι μετά την εξέταση τους θα τους έκαναν οι αλλοδαποί να μην θυμούνται τίποτα. (Μπορούν να το κάνουν αυτό οι αλλοδαποί) .
Έγινε η συμφωνία λοιπόν και τα πράγματα πήγαιναν κανονικά, ώσπου οι Αμερικανοί ανακάλυψαν ότι οι εξωγηινοι είχαν σκοτώσει μερικους απαχθέντας για να τους πάρουν τα όργανα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει μάχη μεταξύ τους, μέσα στην βάση. 66 Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και τα πράγματα άρχισαν να γίνονται εκτός ελέγχου.
Τότε τα μέλη της επιτροπής Majestic-12 ανάμεσα τους ήταν και ο Χένρι Κίσινγκερ, ο πρώην διευθυντής της CIA Richard Helms και ο πρώην μυστικών του Ναυτικού και Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού για την Ασφάλεια Bobby Ray Inman, ηρθανε σε συνεννόηση με τους εξωγηινους και δόθηκε τέλος στο επεισόδιο. Κάτω η βάση 51
ΠΗΓΗ:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003781156894

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα