Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Λίγο πριν την αιματηρή “επανάσταση”

Μέχρι να καταλάβει ο Ελληνας τι φοβερο απάνθρωπο σχεδιο εκτελούσαν ολα αυτα τα προδοτάκια η Ελλάδα θα δεχθεί το πλήγμα απο Τουρκία. Παραλληλα η σπίθα του Γ Παγκοσμίου πολέμου θα εχει ξεκινήσει στην ανατολική Μεσόγειο. 
Για αλλη μια  φορά σας θυμίζουμε να προετοιμαστείτε για επιβίωση….”

Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 Το θέατρο Σαμαρά συνεχίζεται.Ο “ανθρωπος” προσπαθει για επαναδιαπραγμάτευση αλλα οι δανειστές μας δεν του κάνουν τη χάρη.Θα γυρίσει με επιπλέον μέτρα.

Μέτρα που μας βαζουν στο λάκο που μας ανοιξαν ολα τα κόμματα της συγκυβέρνησης.Να ειναι καλά οσοι τους ψηφισαν για να ξεπουλήσουν τη χώρα.Γονατιστοί εκτελούν τις εντολές της Τροικας διοτι γι αυτο τους ανέθρεψαν στην Αμέρικα.Κυβέρνηση κυριοι δεν εχουμε οπως αρκετοί καταλάβατε αλλοι διοικούν και τα “εργα” που  βλέπουν κάποιοι στην tv ειναι των θεατρίνων της πολιτικής και των πληρωμένων ΜΜΕ.

 

Το σενάριο εχει …αποχώρηση απο την Ε.Ε και επιστροφή στη καινούρια δραχμή που εχουν τυπώσει και μοιράσει στην Τραπεζα της Ελλάδος.200 ευρω θα ειναι ο μισθός σε λίγες μέρες μονο που θα μας τα δινουν ως 200.000 δραχμές.

Ολος ο κόπος ηταν για να μείνουμε στο ευρώ μας ελεγαν.

Σε λίγες μερες αλλα θα μας λένε τα παπαγαλάκια της εξουσίας.

 

Θα ανακυρηξουν και ΑΟΖ τα υπαλληλάκια της τροικας για να μπουκάρουν και οι  Τουρκοι να πάρουν κανένα νησακι….Λημνο ,Καστελόριζο κ.α

 

Η αιματηρή επανάσταση δεν θ αργήσει να ξεσπάσει μολις γινει η σχεδιασμένη εξοδος και ειδικά με τα εκκαθαριστικά και την ανακοίνωση των νεων μέτρων των 11,5 δις που μπορει να ειναι και 14.Η πτώση της συγκυβέρνησης ειναι και αυτή προγραματισμένη. 

Μέχρι να καταλάβει ο Ελληνας τι φοβερο απάνθρωπο σχεδιο εκτελούσαν ολα αυτα τα προδοτάκια η Ελλάδα θα δεχθεί το πλήγμα απο Τουρκία. 

Παραλληλα η σπίθα του Γ Παγκοσμίου πολέμου θα εχει ξεκινήσει στην ανατολική Μεσόγειο. 

Για αλλη μια  φορά σας θυμίζουμε να προετοιμαστείτε για επιβίωση….

 

Ολα θα γινουν ξαφνικά….

Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες πολλοί απο αυτούς εκπαιδευμένοι για προβοκάτσιες και χτυπήματα σε ΔΕΗ ,ΟΤΕ , Δεξαμενές νερού θα πάρουν σειρά και θα σφάζουν ανυψοψίαστους πολίτες.

Θα ζήσουμε παρανοικα πράγματα γιατι ο ελληνας δεν ξύπνησε παρά ελάχιστοι..

Αυτοι που μας εφεραν στο γκρεμό δεν μπορει να παρουσιάζονται ως σωτήσες μονο σαν ολετήρες!!!

πηγη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα