Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Αστρολογικες προβλεψεις που μας κινησαν το ενδιαφερον...

Την άνοιξη του 2014, με την ισχυρή επίδραση του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανή μια διεθνής σύγκρουση, η οποία θα συνεχισθεί μέχρι τον Ιούλιο, πριν επιλυθεί ή κλιμακωθεί σε πόλεμο. Θα σχετίζεται με τον Ισλαμικό φονταμενταλισμό και η θερμή περιοχή αρχίζει από τα σύνορα Ινδίας-Πακιστάν. Τα ωροσκόπια των δύο χωρών (απαλλαγή από τη Βρετανική κυριαρχία, 15.8.1947) δείχνουν

συγκρούσεις και τα κράτη αυτά κάποτε περιλάμβαναν περιοχές που σήμερα ανήκουν στο Αφγανιστάν και το Ιράν. Εξετάζοντας τα ωροσκόπια των χωρών που γειτονεύουν, αυτές που φαίνονται σαν πιθανές για κάποια εμπλοκή είναι: Ινδίες, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράν και Τουρκία. Τα σημάδια της επερχόμενης σύγκρουσης θα φανούν στο τέλος του 2012 και τις αρχές του 2013.

Δεν θέλω να είμαι άγγελος κακών μαντάτων απλά τα αστρολογικά δεδομένα, αστρολογικοί συνδυασμοί πάνω στον ουρανό, εκδηλώνονται παρόμοια γεγονότα. Το 542 μ.Χ. ο Πλούτωνας ήταν και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερου, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Κρόνος στο Σκορπιό και ο Δίας στους Διδύμους στις ίδιες ακριβώς δηλαδή ζωδιακές θέσεις που θα βρεθούν οι συγκεκριμένοι πλανήτες μετά τις 5 του ερχόμενου Οκτώβρη! Καθόλου απίθανο να εκδηλωθεί στο χειμώνα που μας έρχεται (ή στους δύο επόμενους) μία μεγάλη επιδημία γρίπης ας πούμε - ή ακόμη και κάποια πανδημία.

Noni Panayiotou Demetriou

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΖΩΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΙΧΘΕΙΣ ΣΤΙΣ 3/2/2012 ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2026. 

Η συγκεκριμένη σχέση πλανήτη και ζωδίου είναι απολύτως αρμονική, καθώς ο Ποσειδώνας κυβερνάει τους Ιχθείς. Σε αυτό το περιβάλλον βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εκφράσει την κατά του εγώ χριστιανική αγάπη, τον υπέρτατο ιδεαλισμό, την απόλυτη σύμνοια των ανθρώπινων ψυχών. Ο Ποσειδώνας ε
ίναι ικανός να κάνει τη ζωή μας να μοιάζει με γλυκό παραμύθι, να δημιουργήσει ένα σύμπαν αγαλλίασης και ευφροσύνης όπου οι άνθρωποι θα αγαπιούνται ειλικρινά μεταξύ τους. Θα επικρατούν τριγύρω σημαντικά σκηνικά. Ας μην ξεχνάμε ότι σε όλο αυτό το διάστημα ο Ουρανός με τον Πλούτωνα θα πραγματοποιούν μια όψη τετράγωνου η οποία θα προκαλέσει πολλές αναταραχές, βιαιότητες, εξεγέρσεις, τρομοκρατικές ενέργειες, ενώ τα στοιχεία του φόβου θα κυριαρχούν όλο και περισσότερο. Επίσης η όψη ουρανού πλούτωνα και η πληθωρική παρουσία του Ποσειδώνα στη πρώτη μοίρα των Ιχθύων θα προκαλέσουν ασυνήθιστες βροχοπτώσεις, θύελλες και μεγάλες αναταραχές της θάλασσας (π.χ. τσουνάμι από μεγάλους σεισμούς). Εκρήξεις ηφαιστίων, γεωφυσικές καταστροφές, ήδη έχουμε πάρει γεύσει από όλα αυτά τα γεγονότα.

Πολύ σκληρό προδιαγράφεται το μέλλον για την Ελλάδα. Ο χορός των δυσμενών πλανητικών όψεων που ξεκίνησε από το 2010 συνεχίζεται και επαναλαμβάνεται, και προς το παρόν, δεν φαίνεται να εμφανίζεται κάποιος ευνοϊκός πλανητικός σχηματισμός, που θα μπορούσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ερχονται σκληρές αλλαγές.Σκληρές αντιθέσεις συμπληρώνουν το σκηνικό, που μοιάζει σαν να έχει στηθεί ένας πλανητικός καβγάς, που συμμετέχουν όλοι οι πλανήτες. Έτσι πυροδοτούνται οι κακοτυχίες. Οι όψεις αυτές, έχουν επίδραση πολλών χρόνων, γιατί συμμετέχουν οι αργοί πλανήτες. Δηλαδή, ότι έρχεται, δεν ξεπερνιέται γρήγορα.

Το επιτακτικό αίτημα του Ουρανού είναι «αλλαγή», ένα αίτημα που έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με το κατεστημένο, τονίζοντας την «κοινωνική» αναταραχή, που ήδη έχει ξεκινήσει και κορυφώνεται κατά διαστήματα. Η εξουσία αναδιπλώνεται, αλλάζει πρόσωπα και με την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό στις 5 Οκτωβρίου του 2012 προσπαθεί να σωθεί με ό, τι της βρίσκεται πρόχειρο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα